Ben kabul etmiştim Nedeni: eşim o yani o zamanlar sevgilimdi askerdeydi ve sosyal medyayı kullanmiyordu ( telefon yasak ve hat cekmiyordu zor bir yerde askerlik yaptı kıyamam ☹️) benden rica etti ben kullanmıyorum sende kullanma diye bende o gelene kadar hepsini kapattım. Sonra ne mi oldu geldi beraber sosyal medya hesaplarımız açık kullanıyoruz 😃 sorun yok evliyiZ mutluyuz Neden bunu anlattım , böyle bişey istemesi için bir sebep olmalı kafasına göre kapat demek saçma geliyor bana
Kabul etmiştim. İlişki bitti o dönemden kalan alışkanlık sosyal medya kullanamıyorum artık. Wp profil resmi bile yapamıyorum. Nasıl bir kapanın içindeymiş ben 🤔
Hak veriyorum... neden olmasin... sosyal medya günümüz orta yaslilari icin yeni bir sosyal yasam oldugu icin alismalari jenarasyona bagli... belki su anda 18 yasindaki gencler icin bu gecerli olmayabilir...
İlişkilerinde, evliliklerinde bitmesinde en büyük sebep zaten bu sosyal medya denen illet. Sevgililik döneminde anlarım ama evlilik olunca mutlaka hepsi kapatılmadı veya ortak bir hesap kullanılmalı.
Sosyal medya kullanmıyorum. Tek ks var. Evlendim birkaçgün önce ve eşim burayı kullandığımı biliyor. Yanlış bişey yapmıyorum çizgim belli tavrım belli. Buna rağmen kısıtlarsada asla kapatmam o da bunu biliyor zaten. Diğer sosyal medya ağları konusunda da aynı düşüncedeyim.
Yapan hesap kapalıyken fake hesap alıp da yapar önemli olan verdiği karardan dönmemek bu da kafada biter. İstediği kadar sosyal medyadan uzak kalsın, kişinin huzursuzluğu karşıya yansır bu da ilişkide hasar bırakabilir.
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Ben mesela eskiden soayal medyada daha fazla zaman geçirirdim şimdi o kadar değil çünkü zaman geçtikçe insan doyuma ulaşabiliyor.
En İyi Cevaplar