Aldatıldım canım çok yanıyor neden ahım çıkmıyor?

İlk defa aşık olmuştum 8 aylık bir ilişkim vardı ilk sevgilimdi onu o kadar çok seviyodum ki bakmaya kıyamıyodum çok aşıktım oda hep sevdigini söylüyodu hayaller kurmuştum başka hic bir erkek yoktu hep hayalim oydu ama son 3 aydır aldatıyormuş aldattığını öğrendigi kızı buldum aradım kızı evet biz sevgiliyiz dedi dayanamadım yıkıldım hemen onu aradım evet doğru sevgiliyiz dedi yapma dedim ben kaldıramam dedim çıkar o kızı hayatından dedim hayır dedi ben seni beğenmiyorum onu beğeniyorum dedi o kızla sevgilimisiniz dedim inşallah olucaz dedi alay ettiler benimle akşam bir araya gelip aradılar beni kız konuştu bidaha onu aramıyosun dedi sen onun peşinden koşuyormuşsun o seni istemiyormuş dedi sırf kızı elinde tutmak icin bana iftira attı oysaki hep sevdigini söylüyodu aldattıgını öğrenmeden bir gün önce bile bir konuda vazgeçme bizden diyosu ama alay ettiler kız aldatılmışsın işte dedi engellediler günler sonra onu aradım dayanamadım içim soğumuyodu bağırdım çağırdım ağladım bana çok ağır şeyler söyledi ben sana geri dönsemde sen beni affedersin çünkü sen öyle bir gerizekalısın dedi çok canım yandı hakkımı helal etmiyorum dedim 6 ay oldu ama içim soğumadı her gün ağlıyorum cok kötüyüm bu ihaneti bu kandırılmışlığa dayanamıyorum ahım çıkmıyoe bir türlü üzülmüyor mutlu mesut yaşıyor
Güncellemeler
+1 yıl
Bu bir aşk acısı bile degil artık kandırılmışlım hissi en güvendigine sözler veren birisinin sana yaptıgı aldatmaktan daha kötüsüde aldattıgını öğrendikten sonra bana söyledigi ağır sözler alay etmeleri... bir gün bana muhtaç olsun diye allaha hep dua ediyorum bir gün köpek gibi pişman oldugunu görmek istiyorum bana muhtaç olması icin her gün dua ediyorum sonrada ben kabul etmicem onu ama yeterki göreyim onun o halini
Aldatıldım canım çok yanıyor neden ahım çıkmıyor?