Sevgilim bana çok kötü davranıyor?

Arkadaşlar zahmet edip okuduysanız teşekkür ederim öncelikle. Samimi cevap verecekler yazsın lütfen konuşacak kimsem gerçekten yok kendi kendimi yiyip bitiricem yakında.
Sevgilim bana çok kötü ve kaba davranıyor. Başlarda tabiki çok nazikti ve ne olursa olsun hatalı olduğunu anlayıp özür diliyordu. Ama aşırı kıskanç birisi anlatamayacağım kadar hem de. Arkadaşlarımla konuşmamı ve dışarı çıkmamı bile kıskanan birisi. Ve her ne kadar nazik olsa da ilişkinin başından beri gereksiz kıskançlıkları kavgaya dönüştürüyor sadece kıskançlık da değil diğer gereksiz konular da öyle ve ben ne yaptıysa alttan aldım her özründe ona çok iyi davrandım. Daha sonra ben de hatalar yapmaya başladım artık psikolojim bozulmuştu gerçekten ve o benim aksime hatalarımı hiç gözardı edemedi hep büyüttü aksine. İstisnasız her gün ağlamaya başladım günde 1 kere ağlarsam kendimi şanslı sayıyordum. Şimdi bana benim için hiçbir şey yapmadın diyor o kadar fedakarlık neydi peki. Sana asla küfür etmem diyordu. Geçen ilk küfrünü etti. İnsan sevdiğine değer verdiğine küfür edebilir mi? Bana ne yaparsa yapsın inanın küfür edemem arkadaşlar. Daha sonra çok kaba konuşmaya başladı ki ben bunların beni ne kadar kırdığını da söylüyordum ona. Ağladığım zaman sessiz ol dediği oldu ağladığın için anlamıyorum seni diye bağırdığı oldu ve hep kendini savunuyor hiç haksız görmüyor kendini üstüne bana gurur yapıyorsun diyor.. En ufak ve saçma şeyde bana bana (afedersiniz) o*rospuymuşum gibi şeyler yazıyor. Şunu da yapmışsındır bunu da yapmışsındır gibisinden. Son zamanlarda da çok kez ayrılalım mı dedi ve tam atlattık derken bugün yine söyledi ve bu sefer çok ciddi. Ayrılalım dediği halde sorduğumda bana seni seviyorum diyor.
Ama seviyorum. İlk aşkım o benim. İlk sevgilim. Ne yapmalıyım. Onsuz bir hiçim gibi hissediyorum. Üzüntüden kilo verdim 49 kilo oldum. Bir şey diyecek diye dışarıya bile çıkamıyorum. Ki ayrılcak sanırım zaten.
Sevgilim bana çok kötü davranıyor?