Yaaaaaani. Aşktan ne beklediğimize bağlı aslında. Bir de şu var. Mesela siz yazmışsınız. "Evleneceğimiz kişiyi seçebiliriz" diye. Bence yanlış.
Aşık olacağın insanı seçersin. Ama kaderinde kim yazılıdır bilemezsin. Bu yüzden evleneceğin kişiyi seçemeyebilirsin. Ama aşık olacağın kişiyi bulabilirsin. Aşık olduğunla evlenemezsin belki. Ama evlendiğine aşık olabilirsin.
Bazen evlenmek istedigimiz kişiyi bile şeçemiyoruz yasın +30 oldumu artık evlen diye baskılar artiyor bulamayınca ailen görücü üsülü birini buluyor tanıs evlen yanı eli yüzü düzgünse işi evi varsa ailerler onaylıyor kız ben istemıyorum bile dese artık yası geçtigi için mecbur evlenıyor bence çoğu insan ne aşki nede evliligi şeçebiliyor
Hayır, seçemeyiz. Eğer seçebiliyor olsaydık karakter yoksunu insanları hayatımızın merkezine koymaz ve en önemlisi de hayatımıza dahil etmezdik. Sadece belirlediğimiz kriterler doğrultusunda seçici davranıyoruz. O da her zaman için bizi doğru insana ulaştırmıyor.
Erkek annesine kız babasına göre çocukluktan itibaren oluşan algıyla birlikte otomatikmen beyin seçiyor maalesef oda cinsel seçilim gibi birşey sanırım seçemiyorsun yani en fazla ben seçtim sanarsın tanıştım bir anda aşık olmadım filan dersin yok öyle dünya
Kadınlar 35ine kadar her kötü çocukla kırıştırır her yanları pörsüyünce kendilerini kız oğlan kız diye efendi adama yamarlar. O nedenle benim gibi adamlar ya iradeli durup yalnızlığa sabrederler ya da kötü çocuğun kullanıp attıklarıyla evlenmek zorunda kalır.
Bir an içerisinde birini gördüğün an ondan kopmaya çalışırsın (Bazılari için!!!😊😊😊) kopamazssın!😊 Ama birine aşık olduğun zaman, o kişi karakter olarak:Kibirli, cimri v. b. ise de yanlış bir seçim yaptığını düşünüp ondan ayrılmaya çalışırsın...😊(Aşık olmak (bana göre!!😊):Her an içerisinde bir bakışma, görmek v. b. olan bir durumdur!😊(Bana göre!😊)
Elbette seçiyoruz. Obez birini görüp aşk nezdinde görmezden gelmek aşık olacağımız kişiyi seçtiğimizi göstermez mi? Çoğu bakımdan birbirinin aynı olan iki kişi düşün ve bunlardan biri diğerine göre fiziksel olarak daha çekici. Kime yönelirsiniz 😊 cevap vermenize gerek yok. Aşk a inanmayanlardanım 😎
Ben işime, arabama, yeni aldığım elbiseye ayakkabıya aşığım Ama iş biter, araba eskir yenisi gelir ve diğer herşey de aynı, sende istediğine aşık olan imkanına sahipsin,
En İyi Cevaplar