Rebound ilişkiye mi düştüm? (YARDIM)?

Direk konuya giriyorum, arkadaşlar, hem okuyan hem çalışan, kafası çalışan 2 senedir kendi isteği ile hiçbir içine sinmeyen bir ilişkiye girmeyen biri olarak, 4 hafta önce bir hanım kızımız ile tanıştım ve hatun bana inanılmaz iyi geldi, aynı şekilde ben de ona. 3 hafta inanılmaz güzel vakit geçirdik, ve ben bu geçmişimdeki 3 uzun ilişkimden sonra böyle bir hatunu görünce dedim ki ne güzel seneler akar gider " Teşekkürler Tanrım " dedim. Derken işler pek düşündüğüm gibi gitmedi, karşıma çıkan bu kadın 3 senelik bir ilişkiden çıkmıştı, son senesi söylediğine göre sadece cinselliğe dayalı bir alışkanlık imiş. Birlikteyken her şey süperdi, sonra son ayrılmamızdan (öpüşüp, koklaşıp mutlu mutlu) 3 gün bir problemler olduğunu hissettim, en yakın arkadaşı ve annesi ve çok yakın çevresi tarafından " Kızım ne yeni ilişkisi? Daha yeni ayrıldın? Çocuk istediği kadar iyi gelsin sana, istediği kadar tatlı olsun, senin yalnız kalman lazım ! " diktesi ile kızımız hayatında " sevgiliye yer olmadığını " beni kesinlikle kaybetmek istemediğini, ama tekrar ayakları üzerinde durmak istediğini söyledi. Düşüncesi tam olarak şu sanırım ; " Bu çocukla da süperiz ama eski ilişkimde de böyleydi, hep aynı şeyler ben tekrar birine bağlanmak ve böyle boka sarmasını izlemek istemiyorum bir süre "sevgili" istemediğini beyan etti, ama benden hoşlandığını da ekledi. Sorun şu ki benim yaşım 26, o 20 haliyle ben o kadında bu kadar aradan sonra bir ışık gördüm ve abayı yaktım, ama o sanırım benim hakkımda biraz daha yavan düşünüyor olabilir, kafası karışık vb vb. Şimdi böyle bir durumda ne yapılmalı arkadaşlar? Affınıza sığınarak güzel yorumlar ile biraz kafa açar mısınız? ^^
Dipnot : 3 haftalık ilişkide neredeyse her gün birlikteydik ve her şeyi yaşadık.
Rebound ilişkiye mi düştüm? (YARDIM)?