Arkadaşlar biz sevgilimle sevgili olduğumuz gün sevgilim trafik kazası geçirdi. Bundan dolayı sevgilim instagram biyografisine tarihimizi yazmayı istemiyor. Ama kızlar da sevgilisi olmadığını düşünerek istek atıyor mesaj atıyor. Bende bundan rahatsız oluyorum. İnstagram biyografisine ne yazarsak (o tarih dışında) sevgilisi olduğu anlaşılır? instagram biyografi sevgili emojileri neler mesela? instagramda sevgili biyografisi nasıl olur?
Lütfen yardım edin cevaplarınızı bekliyorum 🤗🤗🤗
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSelammlar, Instagram'da ilişki durumu belli etmek birçok çift için önemli. Bu yüzden sana kendi kullandığım ve etrafımdaki çiftlerden gördüğüm bazı taktikleri göstereceğim. Hadi gel birlikte bakalım.
Instagram'da İlişki Durumu Nasıl Belirtilir ve Yaratıcı Yöntemler Nelerdir?
Bence bir ilişkin varsa bunu bol bol fotoğraf atarak Instagram'dan belirtebilirsin. Profil fotoğrafına ikinizin olduğu güzel bir fotoğraf koyabilir böylece herkesin görebileceği şekilde sevgilin olduğunu belirtebilirsin. Ben genelde sevgilim olduğunda ilk olarak profil fotoğrafımı değiştiriyorum. Böylece tüm dünyaya duyuruyorum.

Sevgilinizin Olduğunu Instagram Biyografisinde Nasıl Belirtebilirsiniz?
Farklı şekillerde belli edebiliriz tabii ama ben yine kendi taktiklerimden yola çıkarak anlatacağım. Sevgilisi olanların instagram biyografisinde genel olarak emoji ve tarih atılıyor. Sevgilim var biyografisi nasıl olur derseniz, anlamlı sözle yazarak bunu gösterebilirsiniz. Örnek sözlere ise şu şekilde olabilir:
- Yüreğinin sesini takip et, o seni nereye götüreceğini bilir.
- Evim sevdiğimin yanıdır.
- Eğer hayat bir yolculuk ise yol arkadaşım çok şanslı.
- Bir de aşkı aşık olandan yani benden dinleyin.
Bu gibi sözleri biyografiye yazabilirsiniz. Sevgiliyi biyografiye kaydetme ise sevgilinin baş harfini yazıp kalp koyarak gerçekleştirilir. Ya da sevgilinizle tanışma tarihini biyografiye yazabilirsiniz. Peki ama nasıl diyorsanız, okumaya devam edin.
Instagram Biyografisinde Sevgili Tarihleri Yazmanın En Güzel Yolları Nelerdir?

Öncelikle tarih yazarken romen rakamlarından faydalanabilirsiniz. Örneğin sevgilinizle ilk tanışma tarihinizi romen rakamı olarak yazıp farklılık katabilirsiniz.
Sevgiliniz ya da eşinizle ilgili özel bir günü biyografiye ekleyebilirsiniz. Sevgilinizden de aynı tarihi atmasını isteyebilirsiniz.
Instagram Biyografisinde Sevgilisi Olduğunu Belli Eden Emojiler Nelerdir?
- Sevgilinizin ismini biyografiye yazıp yanına kalp emojisi koyabilirsiniz.
- Kilit emojisi en bilinen ve en çok kullanılan emoji.
- Güzel bir söz yazıp sonrasında sevgilinin profilini biyografiye ekleyip yanına kalp koyabilirsiniz.
- Tarih atıp sonsuzluk işareti yazabilirsiniz.
- 💑 (El Ele Tutuşan Çift)
- ❤️🔥 (Alevlerle Kalp, Tutkulu Aşkı Temsil Eder)
- 🌹 (Gül, Romantizmi Simgeler)
- 🥂 (İkiliyi Kutlama, Mutluluk İfade Eder)
- 📅 (Takvim, Özel Bir Günü Temsil Eder)
Çiftler İçin Instagram Biyografi Önerileri Nelerdir?

Sevgilinizle/eşinizle birlikte Instagram'ınıza aynı sözleri yazabilirsin. Örnek olarak "Sevince güzelleşir, sevilince iyileşir insan" şeklinde sözler yazabilirsiniz. Farklı örnekler vermek gerekirse, "bana yüzünü dönme gece oluyor sanıyorum" da yazabilirsiniz. Ya da biyografiye sevgiliniz/eşiniz olduğunu belirten sözler ve tarihler şu şekilde olabilir:
- "Birbirimize Gülümsediğimiz Gün: [Tarih]" 🌟
- "Hayatımın Aşkıyla Birlikte: [Sevgili Tarihleri]" 💖
- "Aşkta Bir Yolculuk: [İlk Buluşma Tarihi]" 🚀
- "Birlikte Güzel Anılar Biriktiriyoruz 💑" 📸
- "Aşkın Adı: [Sevgilinin Adı] 💞"
Instagram'da Sevgiliniz Olduğunu Gösteren Biyografi Sözleri
Instagram'da sevgiliniz olduğunu gösteren biyografi sözlerine şu şekilde örnek verebilirim:
- "Onunla geçen her an bir ömre bedel. 💑"
- "Aşk, biyografimizin en güzel sayfasıdır. ❤️"
- "Birlikte olduğumuz her an, benim en değerli anımdır. 🌟"
- "Hayatımın anlamıyla birlikte olmak, gerçek bir mutluluk. 💖"
- "Sevgilisi olmak, her günü özel kılar. 🎉"
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİnstagram Biyografine Ne Yazılır İse Sevgiliniz Olduğu Anlaşılır?

Öncelikle bunun en belirgin özelliği tarih yazmaktır tabikide ama kaza yapmasından dolayı tarih yazmak istemiyor ve Biyografime ne yazarsam sevgilim olduğu anlaşılır diyorsan bir kaç örnek vererek yardımcı olmak isterim.
Emojiler Sayesinde Sevgilin Olduğunu Belli Etmek!

Emojilerin kelimelerinin yerini aldığı bu çağda tarih yazmadan sevgilin olduğunu emojiler sayesinde anlatabilirsiniz. Pek çok emojinin bu konuda sana yardımcı olacağına eminim özellikle son dönem popüler olan kalp yanına kilit emojisi sevgilisinin olduğunu gösteren emojiler arasında sevgilin, kalp emojisini koyarak yanına da kilit ya da anahtar emojisi ekler ise bu kalbinin kilitli ve dolu olduğunu gösterir dolayısı ile sevgilisi olduğunu eşe, dosta ve düşmana duyurmuş olur. Emojilerin doğru kullanımı kelimelerin ve tarih atma gücü kadar etkili bir yöntemdir.
@ (Et) işareti İle Seni Biosuna Etiketleyerek!

Bu işaret KizlarSoruyor sitesinde bile birinden bahsederken kullandığımız kişiye özel anlamına gelen işarettir. Bu nedenle senin profilini kendi biyografisine ekleyerek yanına kalp koyması kesinlikle sevgili olmasını bırak seninle sevgili olduğunu ap açık ortaya koyacaktır. En etkili yöntemlerden birisi olarak görüyorum zira sevgilisi olduğunu belli edecek şeyler yapmayı göze alan birisi için de zor bir şey değil bunu yapmak. Sende aynı şekilde sevgilinin instagram hesabını et işareti ile kendi biyografine yazarsan birbiriniz ile sevgili olduğunuzu tastik etmiş olursunuz. Bu seçeneği de değerlendirmende fayda var.
Sonsuzluk İşareti

Senin baş harfin araya sonsuzluk işareti ve onun baş harfi emoji, tarih ve etiketlemeye gerek kalmaksızın sevgilisi olduğunu belli edecek bir diğer seçenektir. Bence biyografi olarak da en zarif duracak şeylerden birisi olabilir. Sonsuzluk ifadesini internetten bulunup kopyalayıp biyografiye yapıştırılabilir ve böylelikle en bu ifadenin anlamı aşkınızı ifade eder hem de sen sevgilinin bir sevgilisi olduğunu ilan ettirmiş olursun. Bence bunu bir düşün bu seçenek de en az diğerleri kadar etkili ve hepsinden daha zarif, narin ve klas bir hareket bence...
Baş Harfler Eklemek Sevgilim Var Demek!

Kendi baş harflerinizi ekleyip ufak bir kalp emojisi ile süsleyebilir ya da baş harfini yasarak yanına anahtar ve kilit koyabilir. Neticede kimse kafasına göre bir harf seçip böyle bir şey yazmaz biyografisine o yüzden bu seçenekte de sevgilisi olduğu anlaşılacak ve sevgilisinin baş harfi yani senin baş harfinde biyosunda parlayacaktır. Eğer sevgilinin, bir sevgilisi daha da önemlisi senle ilişkilendirilebilecek düzeyde sevgilisi olduğu belli olsun istiyorsan bence bu yöntemide gönül rahatlığı ile kullanabilirsin bu biraz daha basit ama etkili bir yöntemdir. Emojilerden, tarihten hoşlanmayan bir sevgilin var ise kesinlikle bir harften pekte bir şey olmayacağını söyleyerek bunu yaptırabilirsin. Bu seçeneği de aklında tut ve değerlendirmeye al bence tabii yine karar senindir.
Karşılıklı Biyografi Sözleri Kullanma

Yukardaki görselde son zamanda popüler olan bu karşılıklı biyografi yazısını sıkça görmüşsünüzdür. Bu ve bunun gibi pek çok devam niteliğinde sözler var, bu sözleri kullanarak birbirinizin biyografisini tamamlayabilir aynı zaman çaktırmadan da sevgili olduğunuzu duyurabilirsiniz. Bu sözler ünlü şairlerden alınan sözler olabilir, en sevdiğiniz parçanın nakaratı olabilir, kendinize ait bir şarkınız var ise o şarkının sözleri olabilir ya da kendinizin belirleyeceği aşk dolu sözler olabilir. Bu da son dönemde popüler olan bir seçenek değerlendirmende fayda var.
Profil Fotoğrafı İle Sevgilisi Olduğunu Belli Etmek!

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, illaki yüzünüzün göründüğü bir fotoğraf olmayabilir. El ele çekilmiş ikinize ait bir fotoğraf olabilir. Böyle bir profil fotoğrafı profil resmi yaparsa zaten biyografi yazılarına da ihtiyaç duymamış olursunuz. Bu seçeneği de değerlendirmeye alabilirsin. Bence biyografi unsurlarındansa en basiti ve en açık yolu profil fotoğrafından geçiyor. Karar tabiki yine senindir.
Umarım yardımcı olabilmişimdir, keyifli günler diliyorum.40 Yorumla
Tarih koy kalp koy kalp te koy bu kadar
33 Yorumla
Soran+1 yılAnladım yorumunuz için teşekkürler
+1 yılMerhaba 💫
Sevgiliniz eğer sizinle profiline yazma fikrine olumlu bakıyorsa,
- Birbirinize attığınız sevimli emojilerden koyabilirsiniz.
Örnek 1 :
Siz : 🐥
O : 🐣
Örnek 2 :
Siz : 😍
O : 🤩
- Anahtar ve kilit emojisi koyabilirsiniz.
🔑 / 🔒
- Çok sevdiğiniz bir şarkının nakarat ya da can alıcı kısmının bir cümlesini o, bir cümlesini siz yazabilirsiniz.
Siz : Şeytan diyor ki kalk şimdi, git kapısına dayan şimdi...
O : Doya doya öpüp sarılırsa, özlemiştir o da demek ki...
Eğer bu duruma sıcak baklmıyorsa,
- Çıktığınız tarihi yazabilirsiniz.
Örnek 1 : sıfırikionyirmi
Örnek 2 : 02.10 💫
- Romantik bir söz yazıp sonuna baş harfini ekleyebilirsiniz.
Örnek 1 : Gözlerinin hala fanatiğiyim, D'
Örnek 2 : Biraz gerçek, biraz rüya... [D]
Örnek 3 : Birden bire hayatımın tümü oldun ~D~
- Bir şarkı linki bırakıp sonuna kalp emojisi ekleyebilirsiniz.
- Eğer çekindiğiniz biri yoksa, sevgilinize ait profili @ ile profilinize yazabilirsiniz.
- Şifreli bir şekilde profilinize adını yazabilirsiniz. Tabii bu her isim için olmayabilir.
Örnek : 83rk47 💫 - Berkay
- Espirili bir şekilde belirtebilirsiniz.
Örnek 1 : Başım bağlı. 😂🧕
Örnek 2 : Ben bilmem eşim bilir. 😆
- Kilit koyarak anahtarı O'nda yazabilirsiniz.
Örnek : [🔒] Anahtarı O'nda. ♡
- Sürekli ona kullandığınız bir kelimeyi yazabilirsiniz.
Örnek : Tospik ♡
Aklıma gelenler maalesef bu kadar. Umarım aralarından bir tanesi hoşunuza gider ve kullanırsınız. Sahipli olduğunu belli etmek bu devirde kimsenin sevmediği ve yapmayacağı bir şey. Dürüst ve gerçekten sevdiğinize sadık olduğunuz için de sizi ayrıca tebrik ederim.160 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSosyal Medya Biyografisinde Sevgiliniz Olduğunu Belli Edecek Detaylar Nedir?
Sosyal medya biyografinize direk sevgilim var yazmak istemediğiniz ancak sevgilinizin olduğunu anlaşılması için neler yapabileceğinizden biraz bahsedeceğim, umarım yardımcı olur. 🙂
Kilit (🔒) Emojisi:

Sosyal medya biyografinize kilit emojisi koymanız, sevgilim var demenin bir başka yoludur. İsterseniz kilidin yanına kalp (❤) emojisi ya da sevdiğinizin adının baş harfini yazabilirsiniz, durumu daha da netleştirecektir.
Tarih Atmak:

İlişkinizin başladığı tarihi, sosyal medya biyografinize eklemeniz durumunda sevgiliniz olduğunu profilinize bakanlar da anlayacaktır. Tarihi ister gün/ay/yıl şeklinde (xx. xx. xxxx) ister sadece ay ve yılı yazarak atabilirsiniz. Tarihin yanına yine kalp emojisini (❤) koymanız, vermek istediğiniz mesajı daha net ve anlaşılır kılacaktır.
Baş Harfi Yazmak:

Sevgilinizin isminin baş harfini yazmanız, sevgiliniz olduğunu belli edecektir. Daha net olsun isterseniz yine kalp emojisi de ekleyebilirsiniz.
Sevgilinizin İsmini Yazmak:

Sevgilinizin ismini, sosyal medya biyografinize yazarak çok net bir biçimde sevgiliniz olduğunu gösterebilirsiniz. Ayrıca net olmanız, kesinliğinizi de anlatmış olur, inanmama gibi durumlarla karşılaşmazsınız.
İsmin altına aşk sözü ya da sizin için anlamlı olan bir cümleyi de ekleyebilirsiniz.İsimlerinizin Baş Harflerin, Araya Kalp Emojisi (❤) Koyarak Yazmak:

İkinizinde isminin baş harflerini yazarak, arasına kalp koyarsanız da (örneğin: E ❤ O) net bir şekilde "sevgilim var" mesajını, profilinize bakan herkese vermiş olursunuz. Sevgilinizin apaçık adını da kendi adınızla birlikte, araya yine kalp emojisi koyarak paylaşabilirsiniz.
60 Yorumla
+1 yılSosyal medyada ilişkimizin olduğu nasıl anlaşılır?
Bazı insanlar sosyal medya üzerinden ilişkilerini gizli ya da kendilerine göre özel tutmak istese de bazı insanlar ilişkilerini sosyal medya üzerinden açıkça yaşamak ister. Bunun da belli başlı bazı yöntemleri vardır:
1. Yöntem: Biyografiye tarih yazmak

Bu hayatımızda birinin olduğuna dair sosyal medyadan verebileceğimiz en net mesajdır. Sevgililer genellikle ilişkilerinin ilk başladıkları günü bu şekilde İnstagram biyografilerine yazarlar.
2. Yöntem: Size ait emojiler koymak

Böyle ilişkilere sosyal medya üzerinden çok denk geldim. Sevgililer ilişkilerinin olduğunu genelde akrabalarına çaktırmamak için herhangi bir aynı emojiyi koyuyor. Genelde bu emoji de kilit emojisi oluyor.
3. Yöntem: Biyografiye baş harf yazmak

Bunu 2 şekilde yapabilirsin ya onun baş harfi araya kalp emojisi koyup kendi baş harfini koyarsın ya da sadece onun baş harfini yazarsın ya da yanına kalp emojisi koyarsın buna sen karar verirsin.
4. Yöntem : Biyografiye sevgilini etiketlemek

Bu şekilde biyografine sevgilinin hesabını etiketlersen de insanlar hayatında biri olduğunu anlar. Hem kim olduğu da açıkça görülmüş olur.
5. Yöntem: Açıkça biyografiye sevgilinin adını yazmak

Bu benim geçen sene 1 ya da 1.5 ay önce yapmış olduğum bir durumdur. O zamanlarki sevgilimin adı ''Umut'' olduğu için yazmak kolay oldu akrabalar görse de duygu olan umuttan bahsediyorum diye açıklama yaparım diye düşünmüştüm ama sen sevgilinin adı neyse onu yazabilirsin.
Umarım yardımcı olabilmişimdir <310 Yorumla
Sosyal medya kullanmıyorum o yüzden normalde işler nasıl yürüyor bilmiyorum 🤷♀️ Belki bir isim ya da baş harf yazılabilir. Ama ben böyle şeyler yapılmasını çok saçma ve gereksiz buluyorum. Ayrıca senin problemini çözeceğine inanmıyorum.
𝐂̧𝐮̈𝐧𝐤𝐮̈ 𝐛𝐢𝐫 𝐢𝐥𝐢𝐬̧𝐤𝐢𝐝𝐞𝐤𝐢 𝐬𝐚𝐝𝐚𝐤𝐚𝐭 𝐝𝐮̈𝐳𝐞𝐲𝐢𝐧𝐢 𝐞𝐦𝐨𝐣𝐢𝐥𝐞𝐫𝐥𝐞, 𝐬𝐞𝐦𝐛𝐨𝐥𝐥𝐞𝐫𝐥𝐞 𝐲𝐚 𝐝𝐚 𝐡𝐚𝐫𝐟𝐥𝐞𝐫𝐥𝐞 𝐨̈𝐥𝐜̧𝐞𝐦𝐞𝐳𝐬𝐢𝐧.
Sevgilisi olmasına hatta dahası evli olmasına, profil fotoğrafında düğün resmi olmasına rağmen mesajlar alan insanlar var. Burada önemli olan sevgilinin tavrı. O bu isteklere, mesajlara olumlu bakıyorsa zaten senin kontrol etmen imkansız. Olumsuz davranıyorsa da zaten sorun edecek bir şey yok demektir :)
Ayrıca hayat sosyal medyada oluşturduğunuz profillerden 𝐜̧𝐨𝐤 𝐝𝐚𝐡𝐚 𝐟𝐚𝐳𝐥𝐚𝐬ı.
Diyelim ki profiline bir şeyler yazarak/yaparak kızların mesaj ya da istek atmasını engelledin (ki dediğim gibi bu çok olası değil), peki ya gerçek hayatta ne olacak? Sevgilin bir kafeye, okula ya da işe gittiğinde de kızlarla karşılaşacak. Onları nasıl engelleyeceksin? Ama asıl soru : '' Neden engelleyesin ki? ''
𝘽𝙪𝙧𝙖𝙙𝙖 𝙤̈𝙣𝙚𝙢𝙡𝙞 𝙤𝙡𝙖𝙣 𝙨𝙚𝙫𝙜𝙞𝙡𝙞𝙣𝙞𝙣 𝙩𝙖𝙫𝙧ı 𝙗𝙚𝙣𝙘𝙚. O kabul etmediği, cevap vermediği sürece takip istekleri gelsin ya da mesajlar ne değişir?10 Yorumla
İnsta biyografisi bence çok önemlidir çünkü seni tanımayan insanların biyografinden yola çıkıp senin hakkında bir seyler tasarlanacak kafalarında.🤔sevgilin var kimsenin sana yazmasını istemiyormusun? O halde hemen işe koyulalım. 🙌👉
1. Sevgilinle size ait en özel tarihi atabilirsin biyografine, illaki çıkma tarihiniz olacak diye bir şey yok. Dediğim gibi sizin için en özel tarih. Ilk kez beraber sinemaya gittiğiniz bir tarih olabilir👩💻, ilk kez el ele tutuştugunuz tarih olabilir👫. Bu size kalmis bir şey. 🤷♀️
Beğenmedin mi? Hemen gitme. Başka seceneklerimizde var.🤗 2. kilit emojisi atabilirsin. Artık bir çok kişi böyle yapıyor. Ama klasikleşti diyorsan başka seçeneklere bakalım.🤞❤

Bunu kullanabilirsin. Direkt mesaj olur çünkü😉 3. Sevgilini biyografine etiketleyebilirsin ve yanına bir de kalp tam oldu. Hatta bana kalsa kilit emojisi yanına at🤗

Şu biyografi olan kısma örnek veriyim @mehmet ya da @-SEMA- yazıp kalp ❤🔐 koyabilrsin. 4. Sevgilinin olduğunu belirtecek bir söz yazabilirsin "avuçlarının içine dünya dökerim" devamını da sevgilinin biyografisine ekleyebilrsin "atlasım ol dünya güzelim " gibi bir söz ekleyebilirsin.

Bu da daha romantik bir yöntem👉🙌 5. Sevgilinin başharfini ve bir kalp veya kilit emojisini biyografine ekleyip sevgilinin olduğunu belirtebilirsin.

M🔐❤ 6. Profiline de el ele tutuştugunuz bir fotoğrafı ekleyebilirsin.

Bu bence en iyi yol🤞🙌 Umarım fikirlerime sana yardımcı olmuşumdur. Mutluluklar 😍
30 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılBana cok cocukca geliyor böyle şeyler..
Ama tarih dışında baska seyler görüyorum. Mesela sevgilisinin bas harfini yazip yanina kalp koyuyorlar falan. ya da direk profiline fotoğrafınızı koysun20 Yorumla
bence anahtar ve kilitli emoji var ya onu ya da baş harfini felan 🔐
42 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler mantıklı geldi ☺️
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
22Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, kalbi dolu deyip kilit emojisi olur bence yani gayet net bir ifade olacaktır ve herkes sevgilinizin bir ilişkisi olduğunu böylelikle görecektir diye düşünüyorum.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 807 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba oncelikle gizli uye
Biyografine tarih disinda bir sey koymak istiyorsun demek
Aslinda cok basit yani
Adinin has harfini yazabilirsin
Ya da adini direk yazabilirsin
Kalp koyabilirsin
Anahtar emojisi de koyabilirsin genelde oyle yaparlar
Guzel ask mesk dolu bir cumle kurup En sonuna kalpler cicekler birakabilirsin
Ya da birbirinize lakap takiyorsaniz onu cagirmak icin kullabdigin lakabi Instagram biyografine yazman cok cok daha tatli olur
Ama bana kalirsa sevgilinin oldugunu herkese duyurmak zorunda degilsin yani
Bilen bilsin bilmeyen bilmesin
Ve zaten her seyden onemlisi de birbirinize karsi olan guveniniz olmali
Guven varsa da onla oldugunu herkesin bilmesine gerek de yoktur bence
Ben acikcasi by tur durumlari iliskilerdeki guvensizlik uzerine oldugunu dusunuyorum
Falancanin sevgilisi var da o yuzden kimseye yazmasin, kimse ona yazmasin gibi seyler yani
En iyi cozum beraber oldugunuz fotografi paylasmak ama
Hatta beraberken cektiginiz fotografi profil fotografi olarak kullanman daha da guzel olur
Zaten sizi birlikte gorenler anlar sevgili oldugunuzu
Umarim yardimci olmusumdur
Mutluluklar🐞40 Yorumla Sevgilim olduğunu dünyalara duyurmak onu herkese ilan mı etmek istiyorsunuz? Sakince bekleyin :) bütün püf noktaları sizinle paylaşacağım. 🔐
Sevgiliniz olduğunu en iyi sosyal medya hesaplarınızda ilan edebilirsiniz. Özellikle Instagram biyografi bölmesinde yazılan ve kullanılan emojiler hayatınız ile ilgili birçok durumu anlatır. Nasıl mı? Hepsini anlatacağım :)
Sevgilisi olanların Instagram biyografisi nasıl olmalı?
Sevgilisi olanların Instagram biyografisi adeta bir tema gibi. Yani aslında insanlar Instagram biyografilerinde bütün duygu durumlarını içerisinde bulundukları durumu veya bulunduğu şehir hakkında bilgi veriyor. Instagram biyografisinde kullanılan emojiler ve kısa cümleler kişilerin kendileri hakkında çok fazla bilgi veriyor.
Sevgilisi olduğunu belli eden emojiler hangileri?
Size sevgilisi olup Instagram biyografisinde kullandığı bazı emojileri paylaşmak istiyorum. Hepsi gerçekten fazlasıyla anlamı duruyor :)
❤️: En klasik ve evrensel aşk ifadesi olan kalp emojisi.
💑: İki kişinin bir arada olduğunu simgeler.
😍 : Sevgi ve hayranlık ifade eden bir yüz.
💏 : İki kişinin öpüşme sahnesini temsil eder.
🌹 : Gül, romantizm ve sevgiyle ilişkilendirilir.Vee bence en anlamlı emoji 🔐. Bu emojiyi koyduğunuz an artık sizin sevgiliniz olduğunu herkes anlıyor :)
Emojinin yanında öyle bir durum var ki sevgilinizin olduğu tescilleniyor :)
İlişkinizin başladığı tarihi yazmak! Ayrıca Tarihin yanına yine kalp emojisini koymanız, vermek istediğiniz mesajı daha net ve anlaşılır.
Eğer baktınız tarih veya kilit emojisi yeterli gelmedi sizde direkt sevgilinizin ismini veya baş harfini koyabilirsiniz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Merhaba
İster güzel bir paragraf yazısı ile istersen emoji ile bunu tamamlayabilirsin. Kalb koysan bizzat sevgilin var anlamı oluyor. Güzel bir cümle ile bunu belli edebilirsin.
Hangisini yazsam değil de içinden geçen bir aşk cümlesi bile senin sevgilin olduğu anlamına gelir.
Veda en güzeli de güzel bir parça yazıp köşeye kalb koyman bile çok anlamlı olur.
Vede illa tarih yazma tabi ki, bir cümle yazıp köşeye onun ismini yaz. Belli ki merak eden çok.
Ya da onun aldığı bir hediyeyi koymalısın. Dosta düşmana karşı. Ama onun ismi geçsin. Sana tavsiyem.10 YorumlaSelâmün aleyküm,
Böyle bir şeye hiç gerek yok hanımefendi. Diğer kadınlar sevgilinize mesaj atabilir, sen sevgiline güveniyorsan bütün gün yazsalar bir şey olmaz. Instagram'a yeni bir özellik geldi ve bu özellik sayesinde diğer kullanıcılar size mesaj atamıyor. Sevgiliniz bu özelliği açarsa kimse sevgilinize mesaj atamaz.
Fakat başta dediğim gibi böyle şeylere hiç gerek yok. Sevgilinizle aranızda güven problemi yoksa sabaha kadar yazsalar bir şey olmaz. Fakat illa belirtmek istiyorum derseniz size bir kaç öneride bulunabilirim. Tarih yazma konusunda çekimser davranmişsiniz fakat bence mantıklı bir çözüm tarih koymak profile. Profilinize ikinizin isminin baş harflerini yazabilir, sayfasında ikinizin resimlerini paylaşabilir. Bunları yaparsanız insnalar sevgilinize mesaj atmaz.00 Yorumla
+1 yıl
Tarih yazmak çoğu ilişkide önemli bir problem. Hatta, tarih yazılmadı diye biten ilişkiler biliyorum. Bana sorarsan bir ilişki için gerekli olan insanlara bu ilişkinin olduğunu göstermeye çalışmak değil, bir ilişki varsa sadece ikinizin arasındadır. Bu iddialara girmek yerine birbirinize güvenmeye odaklansanız daha olumlu sonuçlar alırsınız diye düşünüyorum. Eğer ki seni rahatsız eden pek çok kişinin olduğunu düşünüyorsan da, biyografine kilit emojisini koyabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılgönlüm karanlıktı, sen geldin.. 💙Bunu yazıp yanına Kilit koyabilirsin. İllabir şey yazmana gerek yok, en sağlıklısı hesabını kapattırabilirsin, hem böylece istek atanda olmaz, kafanda rahat olur. İlla bişey yazmak istiyorsan Sonsuzluk koy, öyle sözlere gerek yok diye düşünüyorum ben..
10 Yorumla
+1 yılInstagram biyografisine sevgili olduğunu belli etmek için tarih koymak şart değildir. Onun isminin baş harfini koyarak yanına kalp emojisi yerleştirebilirsin. Gönderi oluşturacağın bir fotoğrafa onun ismini etiketleyebilirsin. Hikaye paylaşarak onu sevdiğini belli edebilirsin. Bunlar muhtemelen yeterli olacaktır. Ya da sevgilinle ortak karar alıp kullanıcı adlarınıza ortak bi sözcük bulabilirsiniz.
10 Yorumla
+1 yılBir plastik cerrah profiline, "evli mutlu çocuklu" yazmıştı çok gülmüştüm 😂😂😂 demek ki çok askıntı olan kadın var.
Bence ilişkisinin olduğunu herkes bilsin istiyorsan kapak resmine veya profil resmine beraber çekilmiş bir fotonuzu koyabilirsin.
Veya "Hayatının aşkını bulmuştur💕" diye de bir ibare yazabilirsin 🤣🤣🤣00 YorumlaBen hayatı sevgilimle birlikte doyasıya yaşamayı seven, hafta sonları aşıklar parkında gezen, özel birileri tarafından her gün ama her gün çiçeklerle ödüllendirilen, kendini asla yalnız hissetmeyen, ajandasının her sayfasına ''Bu gün ne yapsamda ponçikomu sevindirsem'' diye not alan birine sahip şanslı mı şanslı biriyim.
00 Yorumla
+1 yılSevgilin olduğunu belli etmen için biyografiye tarih isim yazmanıza gerek yok.
Onun yerine instagram profilinize birbirinizin fotoğraflarını koyabilirsiniz.
ya da eskiden çok yapılırdı ama ortak hesap kullanabilirsiniz.
Ama bunlar bence gerekli şeyler değil iki insan sevgiliyse , instagramı kapatmalılar benim görüşüm budur.
Sevgilimin instagram vs sosyal medyaları kullanmasını hoş karşılamam.❌20 Yorumla
+1 yılBana biyografiye bir şeyler yazma saçma geliyor, ama eğer illa yapmak istiyorsan eğer tarih koyabilirsin. Ya da sevgilinin profil resmine ikinizin samimi bir fotoğrafı koyulabilir, çok da etkili bir yöntemdir. Sevgiline danış mutlaka ama dediğim gibi mantıklısı profile fotoğraf koymak. Sevgiler ;)
10 Yorumla
Merhaba, aslında biyografi yazıları artık iki taraflı yapılır ise daha iyi ve anlaşılır oluyor. Örneğin; çift emoji dediğimiz sola baka diğeri ise sağa bakan veya gülen emoji ile ağlayan emojiyi iki taraflı aynı konulur ise zaten sevgili olduğu anlaşılıyor. Gülen emoji ve ağlayan emojinin yan yana konması üzgünken ve mutluyken her zaman anlamına geliyor.
00 Yorumla
+1 yılAslında bu tamamen senin görüş açına bağlı. Normal hayatta kilit, tarih, sevgilinin ismi veya sevgilin olduğuna dair cümleler yazarsan elbetteki insanların aklına o yazıyı görünce sevgilin olduğu akıllarına gelecektir. Aynı şekilde kilit, tarih, isim gibi şeylerde ilgi çekmekte.
Şu sıralar şarkı sözleride çok revaçta. Karşılıklı olarak şarkı sözleri yazılmakta.
Dediğim gibi tamamen insanın hayal dünyasına kalmış bir şey bu..00 YorumlaSanat da toplum da o'nun için
Yazabilirsin. Sanatı sanat için sanatı toplum için mi sorusu hala çok tartisilmakta madem tartisiliyor yeni bir fikir olarak Toplumun en özel kişisine ithafen yapılabilir. Hem sevgilin mutlu olur hemde baskalari yazmaz00 Yorumla
+1 yılİki kalp koyarak, el ele tutuşan çift emojisi koyarak veya mutlu bir kalp büyütüyorum / dünyadaki cennetim gibi birer cümle kullanırsınız, sineksavar misali profilinizi saldırılardan uzak tutabilirsiniz. :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKalp koyun bence ❣️ sonsuzluk işareti koyun ama aileniz bilmiyorsa o işlere karışmayın.
Baş harfini koyun
Zeynep Özkaya gibi, o💟 böyle koy
İngilizce kısa bir Kelime yazabilirsiniz.22 Yorumla- +1 yıl
Ben açıkçası hiçbirsey yazmam çünkü ne bilim insan ağırlığını koymalı görgüsüz çocuk gibi hareketler gibi geliyor ortak hesap falanda açmak saçma sevgilimi resmini bile koymam arada bir olur oda kimse benim onunla ne yaptığım alakadar etmez valla mutluluğumu paylaşmam zaten onun bana göstermiş olduğu Sevgi ömür boyu yeter. Ama instagrama yeni güncelleme geldi istemediğiniz kişilerden mesaj almıyorsunuz onu araştır öyle yap.
- +1 yıl
Kuzenim biosuna carpe diem ❤️ yazmış böyle sevgilisi var sandım belki de vardır bilmiyorum sende böyle şeyler yapabilirsin
Dm‘lerini kapatsın, istekler kabul etmesin ve silsin. Elamenin adamıyla ne amaçla insta’dan tanışmak ister ki? Gerçekte aynı sınıf, aynı iş yeri, aynı hobi alanında, oyundan, tanışırsın arklık olur’da. Ama intsa’dan bir tanımadığın kızı neden ekleyesin ki? (Cinsleri değiştir, kızlar içinde bu geçerli)
00 Yorumla
+1 yılYüzük emojisi olabilir. Ayrıca instagram profiline fotoğrafınızı koyabilirsiniz. Son olarakta birbirinizin baş harfinin yanına kalp koyarak sevgilin olduğunu açıkça ifade edebilirsin.
10 Yorumlaİntegram konusunda malesef çok deneyimsizim lakin haklı isteğine de yardımcı olmak isterim
" Yaşadığım aşk, hayal ettiğimden çok dahabaşınıza. şimdi darsı başınıza diyorum00 Yorumla
+1 yılSelam dostum, sonsuzluk emojisi var onu biyigrafinde yer edindirebilirsin veya seni sevdim... , adının baş harfini koyarsan onu sevgilinin adının harfi sanabilirler. ingilizce yabancı dillerde seni seviyorum yazabilirsin. Adın ve soyadının harflerini Örnek M❤D yapabilirsin bol şans.
01 Yorumla- +1 yıl
biyografinde* kusura bakma klavyem de duzeltme yok
+1 yılSabit bir gönderi olarak ikinizin sevgili olduğunuzu belli eden bir foto koyun bitsin gitsin. Gelen istekleri de kabul etmesin.
00 YorumlaTarih kalp klasic ama ona taktığın bir lakabı veya iyiki varsın tarzında birinden bahsettigin anlaşılacak guzel sözler yazabilirsin
00 Yorumla
+1 yılBenimkinde sey yaziyor"kadinin yuzunde bir gulus ol yeter o kalbinin ortasina senin heykelini diker " birde tarih
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSelam💫
İnstagram profiline tarih yazmak istemiyorsan sevgilin ve senin isminin baş harfleri biyografide yer alabilir. 🙂00 Yorumla Sevgilim var🤪 harf yazabilirsin yanına kalp koyarak.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Tarih at sonra kalp ve ardından kilit koy örnek veriyorum
20.10.2019 ❤🔒00 Yorumla
+1 yılTarif falan at en basidi senin bas harfin kalp onun baş harfi
Peki bunu 1 yıl sonra görmem..00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinin baş harfi yanına kalp ya da tarih koyabilirsin🧚♂️
00 Yorumla
+1 yıldirek ismini yazsın madem tarih yazmıyor veya yılını yazsın tire çeksin sonsuz işareti koysun
00 Yorumla
+1 yılBen bunun cevabını bilemem. Sevgilim var ya da kız arkadaşım var yazsın gitsin falan filan.
00 Yorumla
+1 yılTanıştığın tahrihi yaz ve baş harflerinizi yazıp ortaya kalp koy örn:
01.01.2021 M 💜 A00 Yorumlakızlar bence boyle birseyde koyabilirsiniz
örneğin:
18/30🫀
18 simdi benim dogum gunum
30 da onun
biografi icin guzel yani normal birsey abarti seyler koymayin bence isim filan linclene bilirsiniz ama siz nasil isterseniz00 YorumlaYazacağın hiç bir yazı buna çözüm değil tek ve en sağlam çözüm birbirine olan güvendir oraya istediğini yaz mesaj atan her şartta atar gene
10 YorumlaAşk 2 kişilik bir şey insanların sevgilin olduğunu bilmesine gerek yok gösteriş olsun diye sevgili yapılmıyor. Bana göre bio’ya tarih koymak aşırı derecede itici ve gösteriş meraklılığı.
00 YorumlaTarih yazsan sonradan gorme gibi olr ama oyle demiyosan yazabilrsin ciftlerin birbirini tamamlayan sözleri var internetten bulabilrsin veya uyumlu pp yapabilirsin
00 Yorumla
+1 yıl🔐 bu emojiyi koyabilirsin. Ya da her ikinizinde biyografisinde aynı olacak bir emoji olabilir. Ya da sen sevgilinin basharfini, o da senin basharfini yazabilir.
00 Yorumla
+1 yılDirekt SEVGİLİM VAR yazsın benxe dkdkkdd
20 Yorumla
+1 yılHerkes Sevgilinin olduğu nasıl belli edilir den bahsetmiş
Peki sevgilinin olmadığı nasıl belli edilir
00 Yorumla
+1 yılBirbini tamamlayan şarkı sözleri de çok güzel oluyor sevdigibiz bi sarkinin bi cumlesini sen yazip sonuna sevgilinin bas harfini koyabilirsin bence 🙃
00 YorumlaTarih niye koymuyorsun ki
18 Yorumla
SoranBen insta kullanmıyorum sevgilim kullanıyor ama sevgilim olduğumuz gün trafik kazası geçirdi ve zor günler atlattı ondan dolayı koymak istemiyor
Soran+1 yılPeki ne yazabilirim?
Soran+1 yılAnladım yorumun için saol
İsminin baş harfi 💑❣️🔐olabilir mesela
10 Yorumlabaş harfini yaz sevgilinin. Baş harfleriniz aynıysa harflerin arasına sonsuzluk işareti koy
00 YorumlaBenim öyle bişe yazmicamı bilirler o yüzden yazsam bile inanmazlar
00 Yorumla
+1 yılBirlikte resminizi koysun veya onunismi kalp senin ismin
00 YorumlaSevgilinizin baş harfinin yanına kilit emojisi koyabilirsiniz. G🔒 gibi.
00 Yorumla
+1 yılİlgilenmiyor ilgilendiği olduğu için. Kısa ve net öz cevap! Bunu anlamayan yoktur Heralde.
00 Yorumla
+1 yılGüzel. bir söz yazip sonuna kalpte koyabilirsin
10 Yorumla
+1 yılNo DM ❌ 😄
40 Yorumla
+1 yılSevgilim var yaz
00 YorumlaBu tarz şeyler bir bana mı saçma geliyor
00 Yorumla
+1 yılkalp koy başharflerinizi yaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılAdının baş harfi olabilir
00 Yorumla
+1 yılBen artık sap değilim 😄😄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılProfilime boşuna bakma , bir canım var candan öte
00 Yorumla
+1 yılDirek sevgilim var yaz
00 YorumlaÇıkmaya başladınız tarih yazarsan anlaşılır
00 Yorumla
+1 yılSevdiceğim var yazın
20 Yorumla
+1 yıl💞 emoji koyabilirsin
10 Yorumla
+1 yılTarihleriniz yasa isminin baş harbi be kalp 😍
10 Yorumla- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Instagram biyografime ne yazarsam sevgilimin olduğu anlaşılır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler