Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar neden hepinizin zoruna gitti birsey sordum çocukça veya değil kimseyi ilgilendirmez :😂🤣😀
Arkadaslar kız arkadaşımla ayrıldık lakin profilime bakıyor biliyorum sürekli kontorl ediyor ve ayrılan o 1. ay oldu sizce profile ne yazarsam veya ne koyarsam aklına takılır mesela hayatıma biri aldığımı ifade edecek veya buna benzer birsey yapmam. lazim ki kendi kendini yesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Boş ver baksın dursun, eskiye takılı kalma. Yenilere bak.
Yorumun için teşekkür ederim yukarıda 5 tane yorum var bir tane akıllı yok kaliteli insan görmek gerçekten umut verici kendinize iyi bakın 🙏
Senin hesabın herkese açık mı
Neyse, umursamaz ol. O bakar bakar tırnaklarını yer.
Yok ben herkese açık yapmam profilime bakar anca geçen engelimkaldirip WhatsApp dan yazmış nasılsın diye 3 4 cümle. mesaj attık sonrasında en son ben atmıştım.1 gün birsey yazmayınca engellemiş yine :)
Dengesizlikte master yapmış olabilir. Umarım sağlıklı birilerine denk gelirsin
Zaten denge sifir bir kerede aradı konuştuk 5 dk neden aradığını sordum 2 3 kere sonunda off diyip. kapatip engelledi 2 hafta sonrada dediğim. mesaj olayı oldu bendeki kredisini de bitirdi sadece benim. Şu an ona karşı ciddi bir hatam olmamasına karşın tek dediği ortak. arkadasima. ben böyle. mutluyum. ondan ayrıldığım. icin ileride pişman olabilirim olurum kelimesi keyfi. bilir. dedim. bende ama gerçekten köpek. gibi pişman olmasını istiyorum lakin olacakta zaman geçmesin şimdiden başlasın istiyorum çok zorladı okadar konuda yanında oldum. sonunda ciddi sebepler olmadığı halde bırakması
Kadınların seçeneği çok, elini sallasa ellisi. Bunu bir arkadaşa da dedim bu şekilde. Kadınlar ilişkilerde son derece acımasız ve duygusuz davranıyorlar. Kendilerine en ufak bir şey olsa, kıyametler kopar. Çoğunluğu bir acayip, erkeklerde kaybetme korkusu olduğu için, sürekli tahammül eden tolerans gösteren taraf. Yani taş olsa çatlar nereye kadar.
Pişman olmaz kolay kolay.
Ya şu an bende istesem birini bulurum sorun bulmak değil ki ben cinsellik de beklemiyorum ki sevdiğim kişiden beklediğim sevgi saygı dürüst olması ki fazla. iyi olmak ve ilgili olmakta sıkıntı veya sınırlarını çizememek zaten en büyük zaaf sevdiğin için sınırlarını cizememekten geliyor ayrıca benim. dusuncem erkekler kadınlardan şu zamanda daha sadık ve çok. sey beklemiyorlar inan şu an hiçbir kadından beklentim. yok isterse çok güzel. olsun yine hayatıma. almam
Bu arada soruyu öylesine sormuştum muhabbetin sardı teşekkür ediyorum tavsiyelerin için ben kaybetmedim sadece fazla iyi olduğum. icin karşımdaki kişi o dürüst sevgi ve saygıyı yani fazla. iyi olduğum. icin ya nere koyacağını bilemedi. ya da ona yapmacık geldi ya da kalitesi kaldıramadı diye düşünüyorum şu an gelse pişman oldum. ben desede zaten tekrardan Oluru yok biten iliski. bitmistir 🙂
Bulurum deyince hemen bulunmuyor. Erkek her zaman çaba sarf eden taraf
Neyse başarılar.
Teşekkür ederim
Burada hemcinslerini yeren biri olarak görünebilirim umrumda değil. Ben her zaman doğrulara değinen realist bir insanım. Yeri geldiğinde karşı cinsi de eleştiririm.
Helal olsun
Bence bir şey yazma çok cringe durur
Ya acikca ona belli olacak şey değilde hani hayatıma devam. ediyorum şeklinde anlamli söz yazma vesaire değil yani
Cok asiri cocukca hareketler
Sen cevap ver boş ver hareketini
Evet ilk ilişki vakası galiba
Ne alaka açıklar mısın bunu bi 🤣😂
Böyle bir ergenlik ancak bunda kabul edilebilir de ondan
Mesela ergenlik bunun neresinde yazdığımdan ne çıkardın veya nasıl idrak ettiğinde alakalı bir durum senin kapasiten benim idrak ve düsüncemle aynı olamayacağı için senin bu konuda pek yorum kalabileceğin bir husus değil sen kalitesiz boş vakitini harcayacağın sorulara yönel kezban
Tamam ya🥹 zoruna mı gitti bu kadar uzun yazmana gerke yoktu aslında 🤦😆
Yok sadece kalitesiz bir kadın dan çok şey beklemek benim hatamdı 🙂
Ben seni severim sana yemin ederim. HAHAHHQHA
Ahahah espirinde güzel olsa bari berbatsın
Kes çok güzel ergen hahahahsgah
Ergen diyorsun da espiri kaliteni ve konuşma üslubunu geliştir sonra konuşuruz 🙂
Sus espri anlayışım da konuşma uslubumda çok güzel çocuk git de biyografi bak sen Hahshahhsha
Kendini geliştir bence insanları oturduğun yerden eleştirip kendi egonu tatmin ederek bir yerlere gelemezsin ayrıca espri konusunda ciddiyim ve konuşma anlamında birazcık kitap okuyup bu konuları aşabileceğine inanıyorum insanların ne yaptığı nasıl durumda olduğu değilde ne sordu bende doğru bir şekilde cevap verdim mi ona bak konuyla. alakasiz birsey demişsin ben soru sormuştum senin attığın cevap gerçekten kalitesiz 5 sınıftaki çocuklarla aynı nitelikte espiride değil yazık gerçekten 🙂
Hadi s. g yol al
Kaliten 0 şimdi belli oldu işte nasılda kudurdun yallah şimdi başka kapıya 🤣
Okumadım bile mk s. g gtum
Okumadım değil okumaya kalitem yetmedi desen daha iyi olur kalitesiz insanların zaten idrak etmesi veya görmesi zor olur yırtık Kezban seni
Yaaa tamam ne uzattın negatif pislik seni yahu gül geç komik değilse de uzatma cidden hastasın yemin ederim negatif pislik
Teşekkür ederim hasta olan sensin kalitesiz olmanı söyledim dürüstçe ve söylediğin laflara bak gerçekten üslup yok sende nasıl kadınsın aile terbiyeni bile yok insan gibi yazdıkça senin iyice salyan akıyor hoşt
Burayı buradaki insanları bu uygulamayı ciddiye alman kimin kalitesiz olduğunu gösteriyor cidden malsin gören de ana bacı sovdum sanacak ayy seninle olan kızın adına sevindim böyle bir mikroptan kurtulmuş malamsalagi
Yeter bir daha da cevap verme çok kötüsün!
İğr@nç*
Kalitemi benimle birlikte olan biliyor orasını geçtim. m salağı demişsin ama benim beynim orayla çalışmıyor ben kadının düşüncesine ve zeki olmasına bakarım tabi bunları senin idrak etmen zor herseyi oraya çekebilecek. kapasiten olduğu bariz belli boş insansın yani gerek duymuyorum. sana anlatmaya sabahtan beri algı 0
Tm.. Allah rızası için sus yeterrr
Hadi bak dalgana şimdi yazma
Tm yeter.
Yazma daha bak işine
Olm uzatma sen yazma sus.
Sokak ağzıyla konuşma benimle burası benim alanım başka yere git
Bilerek uzatıyorsun lütfen yeter. tamam sus susalım. Artık
Yok sadece gereksiz küfürler ediyorsun saçmalıyorsun alttan alıyorum ağzımı açmıyorum. kadınsın diyorum eyvallah çekiyorum sıkıntın var ise gel sesliye instagrami veriyim oradan böyle ayarını yap
Atarını yap
Tamam özür dilerim ama sende saçma sapan bir ironiyi bu derece abartmamaliydin neyse iyi geceler bu kadar detaylara takılma hayatta.
Bende özür dilerim bukadar basit bunu bekledim iyi geceler
Çok saçma bir hareket
Sen cevap ver boş ver hareketini