4 yıldır birlikteyiz, cinsellik de var ilişkimizde. Cinsellik 1 yıl önce oldu ilk kez ve bizi birbirimizden uzaklaştırmadı. Yaşayacak bir şeyi kalmıyor insanların vs yalanları çok saçma benim için. Cinsellik varken de aynıyız birlikte yapacak yine yüzlerce şey var, planlarımız hayallerimiz var. Bizi birbirimize tamamen açtı sadece, bağlılığımızı güçlendirdi. Asla soğumadım tam tersine daha da sahiplendim, her şeyiyle. Bunu yapan erkek sevmiyordur, kullanıyordur. İstediğini alır gider. Buna da kişiliksizlik denir. Cinsellik istiyorsan tek gecelik yaşarsın ne diye ilişki kurar umut verirsin ki kıza.. Böylelerinden nefret ediyorum
52 Yorumla- +1 yıl
Alkış alkis keşke herkes senin gibi olsa
En İyi Cevaplar
+1 yılSevgi eksikliği sadece anlık hoşlanma ya düşün bir hangi erkek çıksın desi birisi bir kızı seviyorsa ona dokunabilir mi hiç herşey hızlı yaşandığı için oluyor yatınca sanki bana bağlanır düşüncesinde kızlar anlık herşey zaten ulan hangi erkek altına aldığı karıyı kendine eş diye evlenir ki
18 Yorumla- +1 yıl
Yuh artık pes yani
- +1 yıl
Ciddi adam alır karşına konuşur ben senle gelecek düşünüyorum der gelecek düşündüğün insanla herşeyi yaşarsan sende ne özelliği kalır bana ait neyi kalır erkek adam ciddi biriyle cinsellik düşünür mü hiç o anın özel olmasını ister tabi kızdaki niyet farklıysa onu bilemem
- +1 yıl
Ben sustum artık yoruldum
- +1 yıl
Düzgün insanlar var emin ol bu hayatta kişinin karakteriyle alakalı bende yoruldum insan evladı kız bulamıyorum gezelim tozalım yatalım dünyası olmuş neden çünkü konuşma yok gelecek düşünmek yok herşey anlık belli yaşa gelmiş insan geleceği düşünür malasef kızlarda Yok böyle bir düşünce yalan yalan üstüne herşey
- +1 yıl
Sen yat kalk sonra iyi kız yok de tabi oldu canım siparişiniz beş dakikaya kapınızda
- +1 yıl
Ben kimseyle yatmadım hatta benle yatmak istedi dokunmadım yemin ettirmişti bana evlenmeden bana dokunma diye bende sözümü tutmak adına dokunmadım ve kalktı bana erkek değilsin dedi sana bağlanıyorum karıya git dedi sonrada beni aldattı sen hiç aldatıldın mı nasıl bir duygudur bilirmişsin gözlerim doldu yine öyle insanlar çıktı karşıma ben ciddi düşündüm ama şimdi bile aklıma geldi o an ne kötü insanlar var hayatta herkesi kendi gibi sanıyorlar
- +1 yıl
Yani şimdi o zamn lafım sana değil
- +1 yıl
Tamam sağol
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılKarakter meselesi.
Cinsiyet değil.
Nice kadınlar da erkeğin parası, fiziği için birlikte.15 Yorumla- +1 yıl
Ya bırakın bu bahaneleri bunu daha çok erkekler yapıyor ya görüyoruz
- +1 yıl
Neden?
Ben de görüyorum.
Evliyken eşini bırakıpta zengine, kendinden küçüklere kaçan kadınları. - +1 yıl
Iyi yapıyorlar az bile
- +1 yıl
Hatan var.
Genelleme yapman yanlış. - +1 yıl
Genelleme yapamadım çoğu erkek yazdım hepsi değil
+1 yılKız iş görülmelik kız olmasa erkek te bu muameleyi ona yapamaz
03 Yorumla- +1 yıl
Belkide kızın ilk kez yaptığı erkek de kandırdı kızı
- +1 yıl
Belirli yaşa kadar vardır kanma durumu. Örneğin lise çağlarında gibi. Ya da kız kör kütük aşıksa aynı durum geçerli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
+1 yılÇünkü o erkekler hiç bir zaman kızı sevmiyorlar ki. Amaçları uğruna sevgi gösteriyorlar, ilgi gösteriyorlar. Amacına ulaşan erkek ise başka bir amaca koşmaya gider.
Biz erkekler hangi erkeğin nasıl erkek olduğunu kolaylıkla anlarız. Zaten erkekler erkeklere ne amaçla yanaştığını anlatıyor.
Geçenlerde bir arkadaşla iddaa'ya girdik. Kendisi lübnanlıydı. Aslında ikimizi yanyana görenler bizim kardeş ya da ikiz olduğumuzu sanıyor, yani fizikzel olaral aynı tipe sahiptik.
Iddaamız şuydu, ben efendi olarak bir kıza yaklaşacaktım, o serseri olarak. Kim kızı tavlayabilecek diye.
Kızın yanına gittim, konuşmaya başladım filan, güldürdüm, bayağı bir muhabbet ettik. 15-20 dk filan. Sonra onun muhabbetini çok beğendiğimi eğer isterse numaralarımızı verip daha sonra muhabbeti devam ettirebileceğimizi söyledim. Kız da nazikçe sevgili istemediğini söyledi.
3-4 saat sonra arkadaşım gitti, 7 dakika 34 saniye içinde numarasını aldı.
Sorun kimde acaba? Biz erkeklerde mi yoksa kızlarda mı? 😅012 Yorumla- +1 yıl
Harika bir deney haklısınız
- +1 yıl
Her kız aynı demek istemiyorum ama, genelde kızlar ilk başta bir serseri tarafından canı acıyacak, sonra da efendi sevecek. Genelde böyle oluyor.
Eeee sütten ağzı yanan, yoğurdu üfleyerek yermiş. - +1 yıl
@Eskicocuk dedim ya, arkadaşla benim tip 100 de 85 aynı. Ben biraz daha uzunum o kadar. Herkes bizi kardeş sanıyor
- +1 yıl
Kendi adıma cevap vereyim, ben hiçbirinize de numaramı vermem ve ezber bozulur niga
- +1 yıl
Kendi adıma cevap vereyim, internetten kimseyle tanışmam. Bunu yapacaksam bu yüzyüze olmalı.
Bu aralar kadın düsmanlığının nirvanasını yaşıyorum. O yüzden benden uzak Allah'a yakın olun. - +1 yıl
En iyisi de bulaşmamak bu işlere
- +1 yıl
Katılıyorummm. Şimdi ben çay içecem, kalın sağlıcakla
- +1 yıl
Afiyet olsun sende sağlıcakla kalın
- +1 yıl
Kişiden kişiye değişir zeka meselesi yani, ben zekiyim kanamiyorum maalesef ama bazı kızlar kanıyor
Sadece cinsellik icin kizla birlikte o isi gorene kadar seviyorum aşkim bir tanem vs o isi yaptiktan sonra tekmeyi vuruyor siz gerizekalilar da hic akillanmiyorsunuz zaten yapmayin etmeyin dedikce yapiyorsunuz ondan sonra oturup agliyorsunuz bu sevgi aşk degildir zaten kalmadi da varsa yoksa sekss
08 Yorumla- +1 yıl
Kızı kandıran siz oluyorsunuz sonra salak olan kız
- +1 yıl
Kanan da suç kandıran da değil tamama güzel mantık umarım kızına yapamazlar
- +1 yıl
Anladım ne yapsak suç bizim sevilmek isteyisimiz
- +1 yıl
Siz de sevene gidin sizi s*kene değil sevilmek istiyorsunuz dogru duzgun birini istiyorsunuz ama lafinizin uzerinize nerde it kopuk varsa ona gidiyorsunuz kotu olunca da erkekler soyle boyle diyorsunuz artik ben bu kizlarindan nefret etmeye sizin kadar jaraktersiz kisiliksiz bozuk kizlar yok baska yer de
- +1 yıl
It kopuk olduğunu ya yattıktan sonra anlıyorsa kız?
+1 yılİnsanda karakter yoksunluğu meselesi bu. Sevdiğin insanı ömür boyu seveceksin. Aldatmadan seveceksin. " Birgün resulullah efendimizin yanına biri gider ve derki : Ya resulullah ben zina yapmak istiyorum. Efendimizin cevabı şöyle olur;" senin annen veya kız kardeşin başka biriyle zina edip ilişkiye girerse hoşuna gider mi?" der. Ve bu kişi hatasını anlar. Bu devirde bu kusuru anlayacak çok nadir insan var. Kıyamet bunların üzerine kopmasın da kimin üzerine kopsun.
20 Yorumla
+1 yılAdamlık meselesi yapıyorsan, cekip cevireceksin ha erkekte dusunur kolay veriyorsa ileride neler yapmaz gibi gibi fikirleri olabilir sorunsal problemler bunlar genelde.
02 Yorumla- +1 yıl
Güzel açıklama
- +1 yıl
Tesekkur.
+1 yılKız tek ilişkiliktir. Bazı kızlar gerçekten tek gecelik. Böyle davranıyorlar, böyle konuşuyorlar, böyle olmak istiyorlar ama daha sonra bu gerçekleştiğinde suçlu birilerini arıyorlar.
033 Yorumla- +1 yıl
Bir kız vardı Burda çok üzüldüm ona kız gece uyuyamadı eşek herif yüzünden, bu bu kızla gezip tozup eğleniyor
- +1 yıl
Demek ki kız gezip tozmak için var.
- +1 yıl
Ama bu kız ilgi göremeyince sonradan üzülüyor kız gece uyuyamadı yani, adamın banyosunda başka saç teli bulmuş filan bende üzüldüm kıza ve onunla alakasıni kesmesini tavsiye ettim kızin gözü açıldı yani
- +1 yıl
Çok üzücü gerçekten. Genç kaşarın acıları =( Goethe miydi
- +1 yıl
Anlamadım da kaşar demen hiç iyi değil
- +1 yıl
Kaşar olmak kadar kötü de değil
- +1 yıl
Kaşarı kaşar yapıyorsunuz sonra a bu kaşar diyorsunuz bence sizde kaşar oluyorsunuz
- +1 yıl
S*kmeden önce biliyoruz kaşar olduğunu
- +1 yıl
Hak ediyor yani sevilmeyi hak etmiyor ama
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Bence hak ediyor
- +1 yıl
Üzerinden 500 kişi geçmiş. Onu seven 501. g*vattır.
- +1 yıl
Onu seven adamdır
- +1 yıl
Şüphesiz. yaw he bir adam
- +1 yıl
G*doş bir adam
- +1 yıl
Adam olmak zordue
- +1 yıl
G-vatları böyle böyle kafesliyorsunuz aferin
- +1 yıl
Sadece kalpten sevenler anlar
- +1 yıl
Boynuzu takacak, erkek hastası birini kalpten sevenin kalbini skiyim
- +1 yıl
Kadınları hiç anlamıyorsun tabi
- +1 yıl
Anlıyorum ve saygı duyuyorum. Pipi hastası kızlar da özgürce hayatını yaşamalı ama her şeyin bir bedeli var. Erkek hastasıysanız, tek bir erkek tarafından sevgi beklememeniz lazım.
- +1 yıl
Kız erkeği seviyor, erkek de seviyor gibi yapıyor, ilişkiye giriyorlar, sonuç : erkek ilgisiz oluyor kız onu düşünüyor peki kız bunu hal etti mi?
- +1 yıl
Nereden bileyim ben Haydar Dümen miyim
- +1 yıl
Benim lafım bunu yapan erkeklere, yoksa tamam bazı kızlar da tek gecelik şeyler arar onunla tek gecelik bir şeyler yaşarsın ama seni sevene bunu yapmak kötü demek istiyorum neyse ilgin için teşekkürler iyi günler
- +1 yıl
Erkek seviyor gibi yaptı diye duygu sömürüsüne gerek yok. O işlerin öyle yürümediğini biliyorum ben.
- +1 yıl
Kız, or*spuluğuna kılıf bulmaya çalışıyor
- +1 yıl
Veya Bn çok safım bilmiyorum neyse canımı sıktı bu konu
- +1 yıl
Sen saf değilsin. Kız da saf değil. En az 1 kişi saf rolü kesiyor.
- +1 yıl
Ben sadece üzülüyorum o kızlara olan kızlara oluyor çoğu kez erkek kıçını dönüp yatıyor
- +1 yıl
Ezberden yiyorsun şu an
- +1 yıl
Aslında hiç anlamam bu işlerden ama burada bir kız soru sormuştu ona acıdım o aklıma geldiği için sordum bu soruyu birde Amy whine house şarkı yapmıştı bu konu hakkında back to black diye ondan yani aslında olayı baştan almak lazım kim suçlu veya değil diye bilmek için
- +1 yıl
Jiletçi Amy Whinehouse bile kendine acındırıyor, kadın olmak ne güzel
- +1 yıl
Senin kalbini kim çürüttü ise fena çürütmüş
Erkeğine göre değişiyor bu durum.
Adam sürekli iç çamaşırı gibi değişikliğe giderse öyle birini neyapsan değiştiremezsin.
Şahsen bir insanın hayatında doyurucu bir kadın olsa daha ne isterki yani.03 Yorumla- +1 yıl
Onlara göre suç kızda
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGörüntü cezbettiği için. Görünenin kalbe aksetmesi kolay kolay olmaz. Zaten genel anlamda duygusal bir varlık değildir erkek. O yüzden işin görünen kısmıyla ilgilenirse işi erken biter maalesef
00 Yorumla
+1 yılO zaman ne diyoruz o erkeklere bir gün bir yerde bize yapılan sizede yapılacak
Bekleyin hiç bir şey karşılıksız kalmıyo 😂00 Yorumla
+1 yılAkıllı davransın, ilişkiye girmesin ya da karşısındaki kişiyi çok iyi tanısın ona göre düşünsün.
05 Yorumla- +1 yıl
Kızda sorun yani oldu tamam
- +1 yıl
Bu konuda kadınlar daha çok ezildiği için kadınların daha çok düşünmesi gerekiyor. Erkek bir düşünüyorsa, kadının da üç düşünmesi gerekiyor.
- +1 yıl
Kadın olmak zor
- +1 yıl
Kadın olmak değil, güçsüz olmak zor. Kendini güçsüz hissettirirsen seni ezmeye çalışırlar. Birisine, "Sana muhtacım." imajı çizersen bunu fırsata çevirip kullanmak ister. Bir kadın da erkeği kendi istekleri doğrultusunda kullanıp bırakabilir.
- +1 yıl
Eveg
+1 yılEvleneceksen dokun ya da dokunacaksan evlen olmalı bence gönülden sevenlerin düşüncesi...
01 Yorumla- +1 yıl
Bence de
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılyaşattini yaşamadn ölmesin onlar
12 Yorumla- +1 yıl
Eden buluyor zaten merak etme
- +1 yıl
buldunu gormek hos olurdu
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Önce çok güzel bir pasta gibi gözüküyor, elde etmek için çabalıyoruz, çünkü açız.. açlık bitince istemiyoruz, bir daha aç kalana kadar
00 Yorumlao tür duyguyu yaşamak için erkeği seçmedigini nereden biliyorsun belki sonra kendini masum göstermek için böyle davranıyorlar?
02 Yorumla- +1 yıl
Ondan tabi depresyona giriyorlar hobileri
+1 yılDopamin salgısı yüzüünden dkkfkgkv erkek hayatı boyunca seks için yaşar. Ulaşınca dopamin yükselir ve seni daha umursamaz. Ama 1ay geçsin koşar arkandan
00 YorumlaHiç yapmadım oyüzden o erkek psikolojisini bilmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılçünkü o kız o ilişki evresine gelene kadar erkeğe değer bile vermiyordu
00 Yorumla
+1 yılO yüzden evlenmeden önce kimseyle birlikte olmayın diyorlar ya zaten.
21 Yorumla- +1 yıl
Uzmanlar uyarıyor🙂
+1 yılİşte hep bunlar seks ilişkiye gidip bırakmadım doyumsuzum onlar terk etti beş altı kaç olursa günlük artık
00 Yorumla
+1 yılErkek için cinsellik bir hevestir alıncada terkeder hepsi bu
00 YorumlaSafsınız kızlar verip atılıyorsunuz daha ne olacaktı MK sokak ors puları
00 Yorumla
+1 yılkız ceset gbiyse bende bırakırım valla ne o öyle ya..
00 Yorumla
+1 yılBazı erkekler soğuyor elde edince kimisi de daha çok bağlanıyor
00 Yorumlabiçok kızda işi bitince erkeği bırakıyor cinsiyet değil kişilik meselesi
324 Yorumla- +1 yıl
Daha çok erkekler yapıyor bunu inkar edemezsin, kızlar da yapıyorsa bence intikam için
- +1 yıl
Tecrübe konuşuyor
- +1 yıl
Her erkek yazmadım daha çok erkekler yazdım
- +1 yıl
Kes lan
- +1 yıl
Makasla mı
- +1 yıl
Ağzına yapıştırırım Görürüsün
- +1 yıl
Sana yamistiramadilar hep bundan
- +1 yıl
Sen bana aşıkmısın her yerde laf sokuyosun
- +1 yıl
Sen geldin ya güldüm şu an
- +1 yıl
Hayal kurma
- +1 yıl
Bence daha çok erkekler yapar, sen hiç bir erkeğin bunun üzerine şarkı yaptığını duydun mu? Mesela Amy whine house back to black şarkısında bu konuyu ele alıyor, ben hiç kızın erkekle yattığı için ve erkeği bıraktığı için erkeğin depresyona girdiğini görmedim, kız benimle yattı gitti ah vah diyen erkek görmedim
- +1 yıl
Hepsi değil ama çoğu sanki öyle yani neyse teşekkürler
- +1 yıl
Şişko Feride Funda hanım doğru söylüyor sen
- +1 yıl
Güldüm komiksin
- +1 yıl
Anca gülüp yemek yemesini biliyon ayı yogi lokum ye sen
- +1 yıl
Koptum
- +1 yıl
Bazen sanalda kullanıldığım oldu... Gerçekten cinsiyetle alakası yok
- +1 yıl
Çoğu bunu yapan erkek
- +1 yıl
Ben kimseye yapmadım... Bana bişey deme 😂 ancak beni azdırıp engeli basan çok oldu :/ kötü hissediyor insan, hani salak gibi hissediyorum, tamam bişey bilmiyoruz da, öğrenmeye çalışıyoruz işte... Öğretmek yerine dalga geçiyorlar
- +1 yıl
Anladım lafım sana değil o zaman
- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
+1 yılO tür erkekleri bulmak da siz kızların mahareti. :P
00 Yorumla
+1 yılKızlar genelde bırakır ben hiç bir kızı bıraktığımı görmedim
00 Yorumla
+1 yılerkenden verirsen böyle olur işte. bir de doğru düzgün birine ver
00 Yorumla
+1 yılZaten kopruyu gecene kadsrdir sevgili olmak sevmek palavra amac iliski
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimisi ilişkiye girdikten sonra tiksinir tekme atıp yollamak ister
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızı sevmediği için kendisine bağlanmasını istemiyorlar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılİşi bitirtmeyin o zaman.
19 Yorumla- +1 yıl
Anlamadım
- +1 yıl
O kız vermesin o zaman onu demek istiyorum. Kullandırtmasın kendini. Erkekler ciddi bir şey aradıklarında açılmamış fıstık isterler. Herkesin yediğini değil.
- +1 yıl
Hepiniz kalpsizsiniz
- +1 yıl
Kalpsiz degilim ama bundan pisman olmaktansa yapmamak daha mantikli degil mi?
- +1 yıl
Kanıyor kız napsin
- +1 yıl
Kanmiycak işte zeki olacak , ben kaç kişiye kıyamadım onlarda nerde şerefsiz var onlarla birlikte olmasin
- +1 yıl
Kızı kandırmak çokta zor değil
- +1 yıl
Evlilik vaadiyle çoğu kanar zaten. Ama kadınlar erkeklerde daha beter yani seçici degiller
- +1 yıl
Aman neyse ne kim kime girerse girsij
Doğanın kanunu feride ağlama
01 Yorumla- +1 yıl
Neyse ki başıma gelmedi
+1 yılPsikoloğa git artık
Destek alman gerek015 Yorumla- +1 yıl
Yaşamadım bunu
- +1 yıl
Buna göre değil. Genel olarak sorduğun sorulardan yola çıkarak söyledim bunu
- +1 yıl
Sağol tüm bunlar bir erkeğin altına girmediğim için zaten teşekkür
- +1 yıl
Bir erkeğin altına girmiş olsan da bu sorunların olmayacağı anlamına gelmez. Herkesin kişisel tercihidir. Tavsiyem ciddi anlamda bir psikolog hatta psikiyatr ile görüşmelisin
- +1 yıl
Sende bir kızla yat geçer
- +1 yıl
Saçma sapan yorumlarını kendine sakla. Ben senin kişisel hayatına tek kelime etmedim. Sadece tavsiyede bulundum. Bu kafayla gidersen zaten ya kendini balkondan atarsın ya da ipe asılı şekilde bulurlar seni.
- +1 yıl
Erkekle yatmaktan iyidir
- +1 yıl
Anladım. Hiç sevgilin olmadığı için bunalıma girmişsin.
- +1 yıl
Aynen ya nereden bildin sende sevismedigin için sıkılıyorsun sana acilen kız lazım
- +1 yıl
Özgüven sıkıntını aştığın zaman her şey daha iyi olacak sıkıntı yapma
- +1 yıl
Sıkıldığımı da kim söyledi?
Oldukça sosyal bir hayatım var.
Senin gibi oturduğum yerden depresyona girmiyorum. - +1 yıl
Ez tabi hep bu erkeklere vermediğim için eziyorsunuz zaten aman neyse seninle uğraşamam mutlu hayatınıza devam
- +1 yıl
Senden bir şey isteyen yok.
Adam gibi geldik tavsiye verdik
Teşekkür etmeyi öğrenmen gerek. Ayrıca kimsenin seni ezdiği falan da yok. Dünya cinsellikten ibaret değil bunu da unutma - +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılBoşver yak bir cuvara 💁🌹
011 Yorumla- +1 yıl
Çiçek yakicam
- +1 yıl
çiçeklere dokunma. ben yanarim onlarin yerine 🌹
- +1 yıl
Olur yan bakalım
- +1 yıl
peki yahu😔
- +1 yıl
Sende hemen üzülüyorsun
- +1 yıl
boyumun 1.96 olduğuna bakma. galbim ufacik hemen gırılır 😔
- +1 yıl
Oha boya bak ya deve
- +1 yıl
hakaret etmeden sohbet edemicez galiba 😒
- +1 yıl
Sustum
- +1 yıl
Gidiyorum😔
- +1 yıl
Tamam
+1 yılÖyle biri olmadım hiç
03 Yorumla- +1 yıl
Aferim
- +1 yıl
Aferim mi? konuşmana dikkat et genç
- +1 yıl
Af verim
tek hedefı onunla bırlıkte olmak bu kadar basıt
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle birşey yapmadım ben valla
00 Yorumla
+1 yılKimse tükürdüğünü yalamaz
00 Yorumla
+1 yılKaraktersiz oldukları için
10 Yorumla
+1 yılAnlık zevk yaşanıyor ondan dolayı
00 YorumlaErkekler iste yaparlar yaptigindan pisman olurlar
00 YorumlaEvlenmeden veren bayanları sevmez erkekler
00 Yorumla
+1 yılKızlarda hemen başka birini bulur
00 Yorumla
+1 yılİste kizlar dogru erkegi bulamaz bir turlu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu erkek anlık yaşar
02 Yorumla- +1 yıl
Neden anlık olduğunu demez
- +1 yıl
Yapı böyle.
Yalan söylüyorsun yalannn
01 Yorumla- +1 yıl
Nayir Hersey gerçek nalan
+1 yılNeden acaba sevmediği için ola bilirmi
04 Yorumla- +1 yıl
Neden seviyor gibi yapar o zaman
- +1 yıl
Köğürüyü geçene kadar ayıya dayı diyo
- +1 yıl
Acımıyor hiç
- +1 yıl
Acımıyosa o onunla ALLAH arasında azabı o çekecek
Kızların aptallığı!
10 YorumlaDurum her iki cinside kapsıyor..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer erkek aynı değil.
00 Yorumla
+1 yılHerkes bir şekilde ayrılıyor zaten
00 Yorumla
+1 yılkaraktersizlik
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Amacı o çünkü
00 Yorumla
+1 yılSevmediği için.
00 Yorumla
+1 yılPatatestirde ondan
00 Yorumla
+1 yılGenelleme yapmayalim
01 Yorumla- +1 yıl
Iyi oku
+1 yılkarakter meselesi..
00 Yorumla
+1 yılSevmiyordur
10 Yorumla
+1 yılKarakter meselesi.
00 Yorumla
+1 yılniye bırakmasınlar
05 Yorumla- +1 yıl
Çünkü söz veriyorlar
- +1 yıl
yazık acıdım sana
- +1 yıl
aşktan başka birşey bilmiyorsun mk
- +1 yıl
Bana vermediler söz ben yaşamadım bunu, birde nasıl rejim yapılır biliyorum yahu
- +1 yıl
yazık
+1 yılÜstüme alınmam bunu
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne