Bakın ben anlamıyorum öyle romantik şeylerden. Böyle bir şeye kalkıştım şimdi. O uyudu ben güzel bir mesaj aticam.Çok seviyor böyle şeyleri. Sabah okuduğunda da gülümser biraz :) Mesela ne yazabilirim ?
Cevabın nedir?
Şeyy Benimlee? Yaşlanırmısın? Evet Evet Benimle Yaşlanırmısın Sevgilim? Benimle Bölüşürmüsün Hayatını? Ömrünü Bana Adıyabilirmisin? Aynı Evde Aynı Yemekleri Yermiyiz Karşılıklı Ve bir anahtarımız Olurmu Aynı Kapıyı Acan? Mesela Akşamları İşten Geç Gelince Hesap Sorarmısın Bana? Hani Hep Bahsederdin Ya Ufak Bir Kızımız Olsun Diye, Onun İsmini Koyabilirmiyiz Beraber? Büyütürmüyüz Onu?
bir Elinden Sen Bir Elinden Ben Tutup Götürürmüyüz Bir Yerlere, Aramızdaki En Büyük Kavga Kumanda İçin Olurmu Sade Bir Gün Sabah Erkenden Uyanıp Temizliyelim Derken Evi, Kirlenirmiyiz Beraber? Boyuyalım Derken Yüzümüze Gözümüze Bulaştırırmıyız? Şeyyy Eee Bazen, Akşamları Kıskanırmısın Beni Evde Olmadığım İçin Arkadaşlarımdan Fırça Atarmısın Bir Ton Ve Seni Öpmeye Çalıştıgımda Kendimi Affetirmek İçin İstemiyor Gibi Yapıp, Bırakırmısın Kendini Kollarıma? En Basitinden Dolabını Paylaşırmısın Benimle? Bir Tarafında Senin Bir Tarafında Benim Üstlerimin Oldugu? ya da Daha Önemlisi Yatagını, Yastığını Paylaşırmısın Benimle? Bir Çift Yorganımız Olur mu? Kızdığında Elime Verip Salonda Yatmamı Söyliceğin Kadar Büyük Ne bileyim İşte Torunlarımız Olur mu Bigün Düşünsene Bigün Bulunduğumuz Yerden Çok Uzakta Kahve İçerken Seninle Karşılıklı Hatırlarmısın Bu dediklerimi? O günde Sana Benimle Yaşlanırmısın Dediğimde, Yaşlandım İşte dermisin? Kısası , Özü Benimle bir Hayatı Paylaşırmısın? Seni Mutlu Etmek İçin Çabalayacağıma Söz Veriyorum, Hadi Ver Elini Omuzuma Yaslan Ve Benimle Yaşlan Ne Dersin? Yapabilirmisin? Seniiii Seviyorum26 Yorumla
Soran+1 yılVaaay çok güzel bunu sen mi yazdin?
Soran+1 yılOlsun yine de güzel sağolasın
En İyi Cevaplar
uzun cümleler kurmayı hiç bir zaman sevmedim, daha doğrusu gerek duymadım hiçbir zaman..
ama sana olan aşkımı anlatmam için uzun cümleler kurmam gerek ki onlar bile yetersiz kalabiliyor kimi zaman.. seni ne kadar sevdiğimi yanındayken belli etsem bile, istedim ki sen uyuyorken yani senin yanında olmadığım zamanlarda bile sana deli gibi aşık olduğumu aklından çıkarmayasın, çıkaramayasın.. sabah uyandığında belki çok mutlu bir gün geçireceksin, istedim ki mutluluğun başlangıcı ben olayım, sana olan aşkımı anlatmaya her ne kadar kifayetsiz kalsa da bu cümleler, yazdıklarım kadarıyla seni ne kadar sevdiğimi bilmenin küçük mutluluğuyla güne başlayasın.. uyandığında, yüzünde küçük bir tebessüm oluşturabilirsem, tebessümünü gören güneş şevke gelir de bu soğuk kış gününde ısıtır belki ellerimi, sonra ben ısınan ellerimle ellerini tutup seni ısıtırım.. seni deliler gibi sevdiğimi hiç aklından çıkarma meleğim, bitanem..
Günaydın..26 Yorumla- +1 yıl
Kendin mi yazdin bunu :D
Soran+1 yılBunu sen mi yazdın cok iyiymis ya :)
Soran+1 yılÇok iyi valla yüreğine sağlık :)
+1 yıl1. Seni sevmemek mümkünmü aşkım? Seni dağlara kadar seviyorum desem, az bile olur! Bu dünyada tek varlığımsın, seni herkesden ve herşeyden çok seviyorum bebeğım. İlk ve son aşkımsın, o kadar iyi bir insansın ki, seni incitemıyorum. Birlikte güldük ve birlıkte ağladık, çok sorunlar yaşadık ama buna rağmen gene ayaktayız birlikte aşkım. Biz hep güçlü olalım geriside kolay! Bugüne kadar 8 ay sabır ettım senin için, ve bu sabırlık devam edecek sonsuza kadar birtanem. Ben seni herhalinle beğenıyorum, paran olsada ya da paran olmasada seviyorum!! Budur aşk. Para bizim neyimize canım? Biz el ele olduktan sonra bunlarin önemi yok! Bir tek sen yanımda ol, o zaman dünyalar benim olur bebeğim, okadar aşığım sana ki anlatamiyorum, o güzel yüregıne, altın kalbine, romantik søzlerine ve en son değerli annen ve baban!! Siz canımsınız, sen benim çoçuklarımın babası olacaksın ve bundan artik çok eminik ki!! Sen gerçekten iyi bir baba olacaksın ve benim prensim. Seni çok seviyorum bebeğim aslada vaz geçmiycem senden !!! Her kimse bizi ayrılmaya çalışınlar beceremıycekler ben onların canı yakarım hemde acımadan!!! Seviliyorsun aşkım vee dudagından koçamann öpuyorum aşkım❤️
Ben bunu yazdim :(14 Yorumla- +1 yıl
Bide ben turkcem iyi degil, ben yurtdisinda yasiyorum ondan
- +1 yıl
Benim *
Soran+1 yılCok güzel yazmissin tebrik ederim öncelikle. Turkcen de kötü değil bence :) Tesekkur ederim bu ozel yaziyi paylasrigin icin sağolasın :)
- +1 yıl
Tskr ederim :)
+1 yılben yapıyodum içimdeki sevgi patlamasını gece uyanıp mesaja döküyodum :D
sanırım fazla abartıyordum ki garibim tepkisiz kalıyordu :D
erkekler bu işten anlamıyor ama hemcinslerim için gerçekten önemli bunlar :)
ben içimden gelenleri yazıyodum şuan yaz desem yazamam çünkü sevgilim yok :))
kalbini dinle çıkar bişiler:)127 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle dogru soyluyosun :) Ya ben seviyorum otesi yok ki hani bir yerde okusam ayni benim hissettiklerim diyorum ama kendim biseyler yazmak istesem mesaj kismina ya da kağıda seni seviyorum yazip dakikalarca bekliyorum.En sonunda sinir geliyo yatip uyuyorum :)
- +1 yıl
bilmem hani bir söz var ya dert ağlatır aşk söyletir:)
bu aynen benım için geçerli yazdıklarıma ben bile inanamıyodum bide mesajı okuyup yanaklarını sıkıp sevesım gelıyodu o derece yanı :D
olmuyosa zorlama boşver seni çok seviyorum az süsle gönder hemcinslerime o bile yeter yani bana yetiyodu onun ötesi yok işte :)
Soran+1 yılHaklisin aslında :) ama cokta rahat olmamak lazim sonra arkasineden bakan adam olmayayim da :)
- +1 yıl
bilmem belli olmaz o seviyosan belli et ben bundan yanaydım öyle de yaptım snra ben ayrıldım ve şuan dönmek için ısrar eden yıne o demekki öyle olmuyor :) ama herşey nasip :)
- +1 yıl
Fazla onemseme yoksa biliosn kizlarin hmn kalkio malum yerleri sonra kendilerini bulunmaz hint kumasi saniolar yani derler ki durust guvenilir istiorz diye ama tek baktiklari tip yani bni tanimadan oo iyisin iyi sozleri karaktere bak disi cok mu onemli
- +1 yıl
Ah ah bende çok yazardım :(
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
37Cevap
Günaydın mutluluk iksirim ;
Benim yüzümü asla astırmayan , daima güldürensin. Sende bir seyler var bilmiyorum ama seni her gün daha çok seviyorum daha cok bağlanıyorum. Her saniyem, her dakikam, her saatim, her günüm seninle geçsin. Her sabah yataktan küfürler ederek uyanma alışkanlığımdan senin o masum yüzünü görerek vazgeçeyim. İnsan nasıl istemsiz de olsa her sabah sürüne sürüne yüzünü yıkamak için banyoya gider, sende benim istemsiz olarak sevdiğim alışkanlığım ol ve gülüsün. Gülüsün diyorum beni faili mechul yapan tek sey. Dart oynar misali tam kalbimin ortasına denk getirdin o oku. İyi ki getirdin. Sesiyle huzur veren , hayatım boyunca gülüsümün sebebi olmaya devam et. Günaydin prenses 💕64 Yorumla
Soran+1 yılVay beee :) çok güzel olmuş gerçekten. Tam düşündüklerim, hissettiklerim. Tek kelimeyle harika :) soruyu sorduğum gün eic seçmiş olmasam secerdim ama seçemicem şimdi tüh çok üzüldüm ya :( Çok sağol teşekkür ederim :)
Soran+1 yılBence blog filan ac baya takip eden olur böyle yazmaya devam edersen :) atabilirsin istersen mesaj da atabilirsin hic farketmez nasil istersen :)
Burada yazilan guzel seyler var ama sevgilin ya da nisanlina normalde boyle seyler soylemiyorsan zaten senin kurduğun cumle olmadigini bir yerlerden aldigini bilecek. Sonucta herkes herseyi kendi yazmiyor ama sen uyandiginda ve her aklina geldgi anda hissettgn seyleri yazmalisin ona..
ozlediginde sadece ozledim.. iyiki hayatima girdi dediginde onu yaz. mesaj at ya da ara soyle kapat:) birine onun hakkında hissettiklerini soylerken sevgiline aynisini yazip at. Eminim hoşuna gidecektir
allah sevenleri ayrimasin. Mutlu olun;)21 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki doğru söylediklerine katılıyorum. Zaten 5 senedir benden böyle seyler istese de bir sekilde bu eksikligi kapatmaya calistim davranislarimla. burada sadece biraz örnek olacak yazılar görmek istedim :) Alip direk atmam, dedigin gibi kandirmak olur bu. Bikac kez denedim sadece duygularimi sozlerle ifade etmeyi, fazla abartmadan yapıcam bu sefer. İnşallah sende mutlu olursun, tavsiyelerin için teşekkür ederim :)
+1 yılSimdi ben sana yazicam sen kopyala kiza gonder :) melegim. Biliyorum uyuyorsun. Cokta guzel tatli uyuyorsundur bosuna melegim demiyorum sana. Yaninda olmayi cok isterdim nefesini hissedip huzurla uyumayi. Varligina sukrettigim kadin. Birgun kurdugum hayalleri yasicaz. Uyuyusunu izlememe tek engel seslenen kizimiz olsun. Uyandiginda oku ve gulumse istiyorum. Cunku kimse sen kadar. guzel gulemiyor. Ve ben kimseye yakistiramiyorumsu gulme isinibsana yakistirdigim kadar.
76 Yorumla- +1 yıl
Vay canına :) kız olmadığım halde ben etkilendim.
Soran+1 yılÇok güzel çok teşekkür ederim emegine ugrasina sağlık. Umarim sende mutlu olursun sağolasın :)
- +1 yıl
Hic onemli degil kizin yuzu gulsun yeter. Aminn cok sagolasin
- +1 yıl
bunu görmesem bende birşeyler karalıcaktım ama bu yeterlı olur arkadas güzel yazmıs :)
- +1 yıl
Ben hepinizi kurtarırım siz yeterki mutlu iliskilere sahip olun :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınım uyuyor şimdi.. o melekler kadar masum ve güzel yüzünü gözlerini açana kadar öylece izleyebilmek için nelerimi vermezdim.. Her derin nefes alışında dudaklarına küçücük öpücükler kondurup, boynuna dudaklarımı yaslayıp kokunu ordan saatlerce içime çekebilmek için nelerden vazgeçmezdim.. Kollarımda uyuyup yanımda uyanmalısın sonsuza kadar.. ben seninkinden başka ten bilmedim , seninkinden başka koku tanımadım ki.. Aşığım sana kadın ! Taparcasına aşığım.. Canımı al kollarının arasında.. razıyım..
61 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim güzel bir yazi olmus sağolasın :)
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılbak ben anlamiyorum oyle romantik seylerden.. boyle bir seye kalkistim simdi... sen uyuyorsun simdi.. vben guzel bir mesaj atmaya calisicam.. cok seviyorsun boyle seyleri biliyorum.. hem uyandiginda da ilk gulumsemene sebep olacak kiside ben olmak istiyorum.. seni seviyorum melegim unutma olur mu?
76 Yorumla
Soran+1 yılAaa benim cümleler ne güzel toparlanmis öyle ya :) tesekkur ederim cok :)
- +1 yıl
Rica ederim:)) at bence buna daha cok sevinir:))
Soran+1 yılDirek kopyala yapistir yapmicam ama kendi cümlelerimi toplarlayabildigimde güzel şeylerin ortaya çıkacağını göstermiş oldunuz. tesekkur ederim tekrardan cok :)
- +1 yıl
Yapabilirsin senin cumlelerin ben tek duzenledim. ekle sacmalayadabilirsin.. bu tur sacmaliklar hep tebessum ettirir kizlari haydi hayirlisi:))
Soran+1 yıl:)) sende mutlu ol inşallah :)
- +1 yıl
Inşallah. cok sagol
+1 yılMelegim şu an melekler gbi uyuyorsundur tatlı tatli , yanında oturup seni saatlerce izlemek için yapamayacagm şey yok. Sana melegm diyorum çunku elinde sihirli bir deynekle geldin bna, dokundugun hersey anlamlandi. gozlermi güldüren bazende durduk yere aptal aptal tebessüm etme sebebim oldun. En ktu gunum sen yanımdaysan en guzel gunum oluyor. Uyanmanı bekliyorm melegm, aç gözünü dunyam aydınlansn güneşim dogsun. Gunaydn melegim, iyiki varsn hayatımin anlamı.
42 Yorumla
Soran+1 yılSağolun cok güzel olmuş teşekkür ederim çok :)
- +1 yıl
Ben tesekkür ederim.
Yaa çok tatlısınız umarım hep mutlu olursunuz sabah sabah gülümsettiniz beni :)
Romantik bir şey yazmak yerine içinden geçeni yaz önemli olan bu.
Mesela bir kız seviyorsa Matematik defterinin arkasına yazılmış şapşal içten bir mektup bile mutlu eder :)22 Yorumla
Soran+1 yılAmin inşallah sende mutlu olursun :) haklısın yapicam bakalim mutlu edicek biseyler :)
sevgilim bana sunları yazmstı. benm meleğim uyuyo mu şimdi. yanında olmayı cok isterdim. uyuyusunu izlerdim nefesinle yasardm senin. kollarıma alır nefes alıp verişini dinlerdim hiç kıprasmazdm rahatsız olma die. uyuyusndan öperdim meleğimin. seni cok seviyorum cokkkk canm sevgilim. bunları yazabilirsin yüzünde mutlu bir gülümseme olcak sana daha güzel cevapla dönecektir :)
16 Yorumla
Soran+1 yılGüzel yazmış ne yalan söyliyim :) yeter ki gülsün herseyi yaparım. Size de mutluluklar :)
Soran+1 yılO kaybeder. Eden ettigini bulur kardeşim. Bosvermek ilk zamanlarda zordur ama sonra anlarsin ve dersin, iyi ki kendini is ciddiye binmeden belli etmiş..
- +1 yıl
ciddiydik biz öyle derdi inanrdm. yalnlar solemeye devm ettı ayrılırkn baskası yok dıe ama ılanı ask durumları var tarıh var watsapta sıldım engeledim olnlarn ustune katlanamadm. bana 2 yıl sonra okul bıtınce devm ederz kabul edersen dedı bıde bu kadr alcalabılır ınsan. ınsn bırlkteyken tanıyamıyo sevdıqını ayrılınca anlıyo. gelirde affederim die korkuyorm bide ilkimdi 1 kişi olsn demstm sadece. sakın aldatma sakın
Soran+1 yılHayır aldatmam kesinlikle. Nisanliyiz simdi hayirlisiysa seneye evlencem onunla. Bazilari iyi kandirir dönme sende gelirse bile ki gelir emin ol
+1 yılSeni seviyorum... yaz. Genelde yazarim biseyler seviyosam. Aslinda anlamam yazmaktan. Ole guzel sozler solemekten. Ama bazen geliyo iste. Seni ne kadar sevdigimi anlatmaya kelimeler yetmiyo. Yaz gonder. Gerisi gelir zaten. ya da bir puzzle hikayesi vardi bir turk filminde. Yaz youtube a. Dinle yaz onu. Hani baskalarinin soledikleri degilde senin hissettiklerini yazman daha degerli. Yazamiyosanda onunda bildigi bole filmlerden ufak hikayeler. Sabah kalkinca okudugunda gulumsesin yeter. Gune iyi baslasin :)
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın bro bakicam dediklerine teşekkür ederim :)
+1 yılMesaj la değilde
manuel küçük not kağıtlarına sevgi sözcükleri; kısa şiirler, aşk dolu mesajlar yazıp,
hızlı posta ile evine gönder;) kutunun icerisine çikolata çeşitleri de koymayi unutma;) ben de sevgili yok yapamıyorum böyle şeyler, ama sen yap #V13 Yorumla
Soran+1 yılOlur be kardeşim bir gün seninde :) yaparım tabi Sağol fikrin için :)
- +1 yıl
Soran+1 yılGönlüne göre versin allah bro :)
Şiir olabilir
yıldızlar damlıyordu parmak uçlarından
kısa kirpiklerine ne kızlar asılı
elektrik çıtırtısı yok gibi saçlarından
yüzünde görünmez bir şiir yazılı
bir türlü anlaşılamadı nedeni nasılı
belki bir çağrışım işlenmemiş suçlarından
gülümsemesi bile ne kadar acılı
sanki gözyaşları dudaklarından
bu dünyaya ait her yanlışa meraklı
yanılgılar üretiyor uzlaşmazlığından
kendini çok dağıtmış herkesten alacaklı
uykuları kilitli koyu baş ağrısından
yalnızlığa saklanması kaçıp dünyalılardan
çünkü duygusallığı onlardan farklı
soluğu tıkanıyor o lazer tabancasından
soğuk bir intihar ki hani içinde saklı10 Yorumla
+1 yılHiç tavsiye etmem biz hiçbir şeyi haketmiyoruz. Biz asla gerçekten sevmeyiz, hep sizi sevdiğimizi söyleriz ağlarız sızlarız sizin için ama daha iyisi çıktı mı karşımıza umrumuzda olmazsınız. Kimse sürprizi, hediyeyi haketmiyor ne bayan ne erkek hiç kimse !!! Sakın demeyin, karakter meselesi diyee.. Avutma böyle kendini sakın, herkes aynı herkes.. Karım, kocam, bitanem diyen bile aldatıyor, sadık kalamıyor, kandırıyor. Seni ne kadar çok severse sevsin o insan, sadece senin olarak kalmazzzz. Yeterki eline fırsat geçsin, o fırsatı kullanacak. Boşuna yormayın kendinizi, ne kadar geri çekilirseniz, ne kadar az sevgi verirseniz, o kadar iyi muamele görürsünüz. Bak aldatılmassın demiyorum bunun garantisi hiçbir zaman yok ama şu bir gerçek peşinden koşulan sen olursun. Ne yapsam da mutlu etsem diye düşünecek de o olur.
21 Yorumla
+1 yılPrenses yarın yine uyandığımda yanımda olmayacaksın bu ne kadar kötü olsada seni kollarımda uyutacağım günü hayal ediyorum, seni canıma koyup öyle uyutuyorum koynumda. Huzurla uyu bitanem bensiz gecen benli rüyalarla dolsun sevgilim.
Nasıl? :)41 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel çok çok teşekkür ederim :)
Meleğim seni çok özledim.Sen mışıl mışıl uyurken ben seni özlemekle meşgulum şu an.Belki beni rüyanda görüyosundur.Umarım rüyanda beni minik minik öpüyosundur :D kopyala yapıştır çok sevımlı oldu bence :D
32 Yorumla
Soran+1 yılGüzel olmus benden beklenilenin cok ustunde :D cok tesekkurler :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılPrensesim sen şuan uykunun derinlerindeyken ben seni düşünüyorum ve senin nasil tatli uyduğunu gözümün önüne getirdiğim de dudaklarimda bir gülücük oluşuyor. Iyiki varsin, iyiki benimlesin, iyiki tanimisim seni meleğim, sen kalp ritmimk değiştiren kadinsin, hayatima renk ve heyecan katiyorsun. Seni çok seviyorum. Yavaş yavaş aç o gözlerini, çok ozlettin kendini.
12 Yorumla
Soran+1 yılVaay süper bu :) Cok iyi olmus sagol cok tesekkur ederim :)
Cevap sahibi+1 yılSağol :D hihi rica ederim
benden bir şey gizliyosun yaz oda sana cevap atıcak ne gizliyorum diye ısrar et evet benden bir şey gi<zliyosun biliyorum gizledğin şeyi de oda neymiş baklalım gibi bir şey diyicek benden kanatlarını saklıyosun de sen meleksin ve benden kanatlarını saklıyosun de ben yapmıştım kız arkadaşımın hoşuna gitmişti belki sendede işe yarar
21 Yorumla
Soran+1 yılGüzelmiş iyi olabilir yüz yüzeyken yapıcam kesinlikle :) teşekkür ederim
sana sevgilime yazdığım mesajı yazayım
Yanimda uyu istiyorum sadeceee ömrümün sonuna kadar hiç bir şey yapmadan senin uyuyuşunu seyredebilirim bitanem.sen uyurken saçlarınla oynarım mesela yüzünü okşarım.gözlerinin altından öperim seni ve hiç bıkmam.o an dünyada seni seyretmekten daha güzel daha önemli hiç bir şey yokmuş gibi.nefes alıp verişini dinlerim.öyle kalbim durucak gibi olurr.17 Yorumla
Soran+1 yılSenin bu sitede daha once kapatılmış bir hesabin var mi kardesim :)
Soran+1 yılMesaji sanki hatirladim da güzel teşekkür ederim :)
Soran+1 yıl:D
- +1 yıl
heh işte bak adam aşık aynen böle oluyor :)
zorlasan soran senden çıkar bile şeyler :)
+1 yılsen gerçekmisin meleğim diyor l*n sne öküz olsan ne olur helall olsun senin gibilere
61 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
Ozan K. Olarak Tavsiyem : Kağıdın Üstüne Bişiler Çiz Ev Yemek Masası falan İşte Artık ne İstersen Sonra kısa kısa açıklamalar yaz , Çek fotosunu yolla. İstediğin tebessümü alacaksındır almazsan gel yanıma :)
11 Yorumla
Soran+1 yılGüzel bir fikir aklıma da hiç gelmemişti :) yapicam cok tesekkur ederim :)
+1 yılya varya sen cok tatlısın senı sevıyorum baglandım.. sen sımdı mısıl mısıl uyuyosundur :)) ruyanda ıns benı gorurrsun.. ılerdede yanyana aynı yastıga bas koyarak sarılarak uyumak umdyle senı sevıyorum melegımmm
112 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkur ederim :) allah sana da mutluluk versin insallah :)
- +1 yıl
rıca edıyorum :))
- +1 yıl
pisstt cadıı seni varya seni ısırcam ham yapıcam :)) sen sımdı uyuyosun ama bulusdumuzda gorceksın kurtulusun yok benden :P özledimmm nen hatun ! neyse hadi mısıl mısıl uyu bakalım sen seni sevıyorum melegımmm :) buda olabılır .
Soran+1 yılCok iyisin sen ya :) Bu daha iyi olmus tekrar teşekkür ederim :)
- +1 yıl
rica ederimm
ya kendi icinden gelenı yazsan daha ıyı olurdu gercı sımdı onu kandırmıs gıbı olma :)) kızcagız cok mutlu olucak belki senın yazmadıgın seylerden ve sen mutlu olabılcekmisin :) tabı kendın bılırsın :)
Soran+1 yılHaklısın o da dogru da biraz da mesafa var is sozlere kaldi.Iyice uzaklassin istemiyorun ve mutlu olmasi en onemlisi ama yok yani ifade özürlü bir insanım :D
- +1 yıl
sen bana gel o zaman ben ne laflar ogretırım sana :Dama gercekden sevıyorsan sölerim kızı kullanmak gbi kandırmak gibi olmasın aman cok vıcdan azabı duyarım sonra :)
Soran+1 yılOlur mu ya hic bir kiz kandırilmayi haketmiyo.O benim ilk askim ve son olacak allah izin verirse :)
- +1 yıl
inşaallak öyle olur arkadasım hakkınızda hayırlısı. birbirinizi kırcak kötü söz davranıslar yapmayında :)
Soran+1 yılAmin.Seninde gönlünce olsun hersey :)
- +1 yıl
ah keske olsa olmuyor ama yıne halımıze sukur yaa var demek bı hayır dıyorum susuyorum :) ıyı aksamlar.
Soran+1 yılOlur olur :) iyi geceler
+1 yılyani senin cümlen olmadığını anlar onun için mesela uyuyacağım ama aklımda sen varsın yerine uyuyacağım ama aklımda senin olan geleck var vs vs işte o vs vs de hayllerini yaz işte onunla bir gününü nasıl geçirmek istediğini filan hayaller senin mesaj senin :D
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam Sağol :D
+1 yılGecenin en derin yerinde
Gönlünün en kuytu köşesinde seni beklemekteyim
Biraz ıssız, biraz sessizim
Uyanman için pencereni tıkırdatan yağmur tanelerini sana getirdim.
Günaydın sevgilim...11 Yorumla
Soran+1 yılCok beğendim sağolasın çok teşekkür ederim :)
Martilar ne kadar tok olursa olsun her attiqin simit parcasina sirf birbirlerinden kiskandiklari icin tutkuludurlar o simite martilarinnn simite olan tutkusu kadar seviyorum seni iyi geceler bebeqim :) espirili ben yaptiqimda cok gulmusdu sendede yarayabilir
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim kardeşim mutluluklar :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılGünaydın, sabah güneşim yaz bence :)
Ya da
Günaydın meleğim, güne benimle başla istedim yaz.
Seni seviyorum yaz diyorsan eğer.
Daha ne olsunki zaten.31 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim sagol :)
Boyle Düşünen erkek var mı ya sevgılıme de soyle bana yapsın :)
31 Yorumla
Soran+1 yılSoylerim :) mutluluklar size de :)
+1 yılsen uyurken gece güne doğmakta ey sevgılı güzel yüzünü gecede seyretmekteyim kalbime dolan hülyaların adını binlerce kes tekrar ettirmekte...
13 Yorumla
Soran+1 yılBaya edebi olmuş ama güzel olmuş :)) teşekkür ederim :)
- +1 yıl
daha devam ettiridim de sıkılabilir karsıdaki...
Soran+1 yılDevamını da ben getirmeye calisirim tamamen hazırcılık olmasın :)
+1 yılben uzun mesaj atmak istediğimde tamamiyle saçmalıyorum
sensiz nefes alamıyorum dırım dırım çabuk geri dön bana mesaj at falan..11 Yorumla
Soran+1 yıl:D Ben sacmalayinca ortaya güzel şeyler cikmiyor itici oluyo cok :D
Saat 7 şu an burdaki kizlarin yazilarini kopy edip gonderiom kiza ahah bir de dogal yazmislar ya alinti oldugu da brlli olmyo eyv kizlar :D
13 Yorumla
Soran+1 yılDikkat et mesajlardan bir kısım alıp yazarsa çıkıyo hepsi kendinden de biseyler ekle bence :)
Soran+1 yılBeğenir tabi bunlari yapmamiz gerek kendi başımıza ama iste :(
+1 yılbayankurukafa diyorki: ona olan bütün ilgini bütün saflığnla anlat en çocuksu halnle çok hoşuna gider
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum bende :)
Aşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı. Ara bence.. Özledim sesini de. Git evinin önüne yakınsa çık pencereye de. Yapın böyle şeyler. Film değil Yaşadım ben bunları..
22 Yorumla
Soran+1 yılYaparim baska şehirdeyim su an ama ararim sagol :)
içinden geldiği gibi davran samimiyet her zaman fayda verir kendi cümlelerin olsun :D
11 Yorumla
Soran+1 yılSağolun :)
+1 yılgünaydın prensesim! şimdi bunu okurken o yüzündeki gülümseme var ya işte o herşeye değer.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim :)
+1 yılAra ve alo dedigi anda seniseviyorum de defalarca sasirsin :D
14 Yorumla
Soran+1 yılYazık uyandırmak istemem ki ama :)
- +1 yıl
Kizlar uyandirildiklarinda kizmaaazz sevinir uyuyamadi benim sesimi duyupta uyumak istiyor dusuncesine kapilir :)
Soran+1 yılTamam o zaman denerim teşekkür ederim :)
- +1 yıl
:))
+1 yılSabahları senin var olduğunu ve benimle olduğunu bilerek uyanmak varya işte benim içim asıl sabah güneşi o :) de patlat gitsin
13 Yorumla
- +1 yıl
Rica ederim kardeşim benim hatunda böyle şeylere hastaydı şimdi ayrıldık umarım böyle şeyleri sevmeyen birisini bulurum
Soran+1 yılHakedeni bul yeter bro :)
+1 yılBu güzel sabahı kalbimin içinde ismin ve güzelliğin kadar içimde çiçek açan sevgilime gelsin. GÜNAYDIN Prenses..
11 Yorumla
+1 yılNe içinden geliyorsa onu yaz bu satirlarca yazida olabilir iki kelimede olabilir. Emin ol uyanip onu görünce her türlü Gülümser. O uyurken onu düşünüp bişeyler yaziyosun daha guzeli var mı?
10 Yorumla
+1 yılİki tane dilek feneri al ve sonra onun hiç beklemediği bir anda karşısına bu iki dilek feneri ile çık. İçinden ikiniz için geçen en önemli şeyi dilemesini isteyip birlikte fenerleri uçurun. Kesinlikle muazzam bir sürpriz olur ^^
11 Yorumla
Soran+1 yılIyi fikir yapabilirim tesekkur ederim :)
+1 yılyaz ki ' aşkım bişey bulamadım çok aradım ama bulamadım vallahi billahi bulamadım ne yapıyim sana yakışacak güzellikte söz yokmuş benim de kelime haznem yetmedi sana yakışacak 'ben' den başka şeyim yok ' :D
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok Sağol çok teşekkür ederim :)
- +1 yıl
rica ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılIlk çıktığımız zamanlarda yazardı.. Sonra mesaj atmayı unutur oldu. Güzel bir şey düşünmüşsün, önemli olan bunu ara ara yapmak. Cidden heyecan verici
12 Yorumla
Soran+1 yılBazi seyleti tekrarlamak seni sıkar diye düşün olabilir belki. Tesekkur ederim mutluluklar :)
Cevap sahibi+1 yılIki yıldır yazmaması mi.. peki
+1 yılGeceleri sevmiyorum sensiz kaldığım için.
Yazını görünce duygulandim ya nedense :'(14 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki :( kusura bakma ya :(
- +1 yıl
Estağfurullah.
Ne bileyim bir an bende istedim mutlu olmam için uğraşan birini ondan :-)
Soran+1 yılOlur olur neden olmasın herseyin bir hayri vardır :)) simdi beklemen de belki en iyisini bulacağın icindir :) Mutluluklar dilerim :)
- +1 yıl
İnşâAllah.
Teşekkürler
İnşâAllah sizde hiç ayrılmasınız.
Amin :-)
Kendin yaz baskalarina yaptirma :) benim abim evlenme teklifi icin yuzuk aldirdi bir arkadasina onu ogrendi yenge hanim sen beni bu kadar mi seviyosun bir yuzugu baskasina aldiracak kadar falan filon dedi :D
10 YorumlaBen yazardim uzun uzun gelen cevap bu: teşekkür ederim askım iyi ki varsın. vurasim geliyodu kafasına. yapmayin da çıtayı yukseltmeyin ya olan var olmayan var :D
21 Yorumla
Soran+1 yıl:D Yapi olarak anlamıyoruz işte. Oyle cevaplar veriyoruz anca :D mutlu olmayi hakediyor napalım yukselsin çıta :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatımda gördüğüm en tatlı, en güzel kız, günaydın sana., İyiki varsın, tarzı bişeyler yaz hocam kızlar sever bunları
11 Yorumla
Soran+1 yılSağol teşekkür ederim
+1 yılSevdigini soylesen yeter.. aşk saftir sadedir öyle şatafatli laflara gerek yok :)
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :)
Şöyle bişey yaz: Aşkim, Senin güzelligin cennetlerde yetişen en güzel gibi.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılKisa ve guzel sifatlar ama 10 tane felan atmalisin bence içinden gelenleri yaz
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Güneşin doğması degilde senin tebessümünün olması hayattaki en en aydınlık şey benim için kıymetlim
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim kardeşim sagol :)
+1 yılböyle sevgilisine baglı kalan erkek kaldı mı be :)
61 Yorumla
Soran+1 yılVardır belki :)
+1 yılBir müzik ac biraz tumblr'da takıl icinden gelenleri yaz bizim soyledigimizi yazsan ne olur kendin hissedip yaz
10 Yorumla
+1 yıliçinden gelenleri yaz bence başkasından altını yapmana gerek yok
10 Yorumlaİçinden geleni yaz baskasindan alacagim koca bir destandan sa senin atacagin bir kelime bile daha sicak ve daha içtendir
30 Yorumlaonu çok sevdiğini söyle hiç ama hiç vaz geçmeyeceğini
10 Yorumla
+1 yılAh ah nerde bize boylesi kiskancliktan agliciiimmmmm
23 Yorumla- +1 yıl
Bulamiyom knkaaaa bagladilar kismetimmmm @FreezoN
Bizim dediklerimiz değil senin içinden gelenler daha etkili olur
10 YorumlaSana bir tavsiye, romantikliğin dozajını ayarlayamayan erkekler boynuzlanan erkeklerdir. Mesajıda çok süsleme. Kadınım günaydın yaz yolla :)
10 YorumlaOf keşke benim sevgilim de yapsa böyle şeyler.:D
46 Yorumla
Soran+1 yılYapar zamanla sana alıştıkca :)
Soran+1 yılMutluluklar size :)
Soran+1 yılSen yaz ona belki o da yazar karşında nasıl biri var bilmiyorum ki :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni ayartmak istiyorum şu an ama gizli kullanıcıyım zaten sevgilin varmış keşke benim sevgilim olsaydın bana mesaj yazsaydın:(
26 Yorumla
Soran+1 yılBulursun ki bunlari yapabilcek birini herkesi sevecek birileri vardir
Cevap sahibi+1 yıl:) şaka yapıyorum kuzum ben yalnızlığı seviyorum sadece bir an imrenir gibi oldum ama vıç vıç sevgi beni boğuyor..
Soran+1 yılTabi ki herseyi dengede tutmak gerek, fazlar zarar getirir bazen :)
Soran+1 yılFazlaliklar :)
Cevap sahibi+1 yıluvv laflara bak yaş kaç senin:))
- +1 yıl
Arkadaşın yaşını mı soruyorsun benim yaşımı mı? :)
+1 yılGünaydın, sanırım Hamileyim anne oluyorsun yazsana bir kanka.
02 Yorumla
Soran+1 yılKızın frekanslari karisir sabah sabah :D
- +1 yıl
Maksat o, anlamsız anlamsız bakıp kahkaha atacak ve "salak yaaaa :DD" şeklinde bir tepki verecek :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılİçinden geldiği gibi, doğaçlama yazmalısın. Başkalarına ait sözler'e gerek olmadan, bağımsız olmalısın.
10 Yorumla
+1 yıleğer gönlündeki aşk sahte değilse
kalbin konuşsun bırakta
bırak başka kalplerin sözlerini
her kalbin vardır sözü03 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle hayatımda olan her kıza kalbimi almam ve böyle seyler yazmam. Sorumda yazmayi unutmuşum. Yaklaşık 2-3 sene sevgilim oldu,1,5 senedir de nişanlım. Bu süre içinde kendi yapıma aykırı da olsa mutlu edebilmek istedim onu, cünku bir erkegin hayatını düzene sokmak zordur ve o bunu yaptı. Kalbimden gelenleri yaptim hep, sözle degilse bile davranislarimla. Bikac kere de sözle hissettireyim istedim, bu yetenegimin olmaması sahtelik olamaz bence...
- +1 yıl
başkasının hissettiğini ona hissediyormuşun gibi demek sahteciliktir
buna sözde dahil
madem davranışınla belli ediyorsun bu zaten yeter
Soran+1 yılGörüşünüze saygım sonsuz teşekkür ederim dikkate alicam :)
- Devamını Gör (31)
Devamını Gör(76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem