1. Belkiçok uzağımdasın, belki dokunamıyorum ama her gece kalbimde uyuyorsun. Seni çok seviyorum 2.
Sevgimi sadece gökyüzü bilsin, çünkü oranın şahitleri sayılamayacak kadar çok ve sen öyle özelsin ki sana ancak yıldızlar şahitlik yapabilir! 3. Karanlığın içinde ışık tutan, kaybolduğum çöllerin içinde rehberim olan, sevgisiyle beni sahiplenen sevgilim… Seni seviyorum. İyi ki varsın, iyi ki yanımdasın. 4. Sevmek ne kadar da güzel bir duyguymuş. Bana bu duyguyu yaşattığın için teşekkür ederim canım sevgilim. 5. Sen benim gökyüzüne gönderdiğim duamın yeryüzündeki cevabısın.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar doğum günü değil içimden G geldi o yüzden hediye alcam
Sevgilime hediye Alicam sizce ne yazıyım not olarak?
Yastık saçma değil sonuçta hediyeyi hatıra için gönderiyorsun kullanması için değil ama yerinde olsam bir beyaz tişörtün üzerine not yazar öyle hediye paketine koyar gonderirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sana en güzel hediye umarım benimdir seni ömrümün sonuna kadar seveceğim beni hiç unutma sevgilim.
Peki sana bişi sorsam erkeksin sonuç olarak kendisine üstünde en sevdiğim resmi olan bir yastık göndericem saçma mi
Yastık saçma değil sonuçta hediyeyi hatıra için gönderiyorsun kullanması için değil ama yerinde olsam bir beyaz tişörtün üzerine not yazar öyle hediye paketine koyar gonderirim
https ://www. ciceksepeti. com/sepetim
Bu ürünü düşünmüştum tsortu çok :/
Anladim
Kötü mu
Çok kötü bunları yazma. Seni seviyorum bile tek başına bunlardan iyidir
Peki sana bişi sorsam erkeksin sonuç olarak kendisine üstünde en sevdiğim resmi olan bir yastık göndericem saçma mi
Saçma tabiki de bunlara ne gerek var, küçük bir hediye alıp abartısız bir not atman yeterli. Bu kadar zahmete değmez gerek yok çünkü
Küçük bir hediyeden kastın ne
Parfüm olur, saat olabilir ne kadar pahalı olduğunun bir önemi yok bazı hediyelerin önemli olan hatırlamak zaten böyle günleri
okurken bayginlik gecirdim
Ne yazabilirim? Önerin varsa söyle
sapim ben yok onerim ama bence daha az romantiklik iceren bir seyler yaz
Peki sana bişi sorsam kendisine üstünde en sevdiğim resmi olan bir yastık göndericem saçma mi
Bunlar çok cringe
Ne yazabilirim
Düz seni seviyorum yaz daha iyi
Peki hediye olarak üstünde en sevdiğim resmi olan bir yastık göndericem saçma mi
İyiki dogdun p0şt
Ghgkjfkh
Doğum günü değil öylesine içimden geldi
4. Guzel