Eşimle iletişim sorunu yaşıyorum?

Eşim beni seviyor ve ben de onu seviyorum. Biz evliligimizin 2. Haftasindayiz. Ama esim bana ilgisiz. Bu da beni cok yaraliyor.
Eve gelince direk dizi izliyor. Ve hic ben cezbetmiyorum onu. Oysa ki guzelce giyinip kokular sürünüp cikiyom karsisina. Ama o sanki cok normalmis beni hep oyle görüyormuş gibi umursamiyor. Hatta ona istekli oldugumu soyledigimde hic istekli durmuyor.
Geceleri sirt sirta uyuyoruz. Hic dokunmadan. Genellikle disari ciktigimizda da ayri ayri geziyoruz pek elele degil. Bu durum beni deli edecek gibi agresiflestiriyor. Durumu kac kez izah ettim ama tek dedigi ben de biraz vurdumduymazlik var yardim et gecsin tembelim diyor fakat yine ayni devam ediyor. Artik her gece agliyorum bu duruma. Ne yapmaliyim ben. Daha yeni evliyiz biz yillanmis gibi olmasi cok yaraliyor beni.
Güncellemeler
+1 yıl
Gece mesaj attım. Sabah konuştuk uzun uzun..
Yeni evli olduğumuz için yormak istememis, acı çekiyorum diye yaklasmamis iyileseyim istemis.
Dizi izlemeyi birlikte izlesek iyi olur diye dusundum sen de seviyordun izledigim dizileri o yüzden ilgisiz oldugumu hissetmedim dedi. Evet guzel giyinip susleniyorsun ama seni cinsel obje gibi goremem çünkü gerçekten çok seviyorum oyle Giyinmsen de severim dedi. Icinde biriktirip farkli yorumlamissin. Anlatsaydin imasiz guzelce konuşurduk ozur dilerim dedi.
Eşimle iletişim sorunu yaşıyorum?