Sevgilim sözümü neden dinlemiyor?

Arkadaşlar merhaba.benim 7 senelik bir ilişkim var ve galiba son demlerini yaşıyoruz.ben yaklaşık 1 senedir kız arkadaşımla doğru düzgün ilgilenemiyordum.cep telefonu kullanmıyordum fazla görüşemiyorduk.hatalarımın farkındayım.yaklaşık 3 ay önce kız arkadaşım sürekli mücadele ettim artık sana bırakıyorum, beni kendinden soğutma sonra çok zor olur, bitirmek istiyosun biliyorum ama bunu benden bekleme sen söyleyeceksin gibi laflar etmeye başlamıştı.neyse son 3 aydır aramız baya kötü.

1. sebep ben tesadüf eseri onun konuşma ve mesaj dökümanlarına ulaştım.son 3 aydır, atıyorum 1000 numara varsa 900 ü tek bir numaraydı.kim olduğunu öğrendim.bana da bahsettiği eski bi arkadaşıydı.kendisine sorduğumda sen beni takip ediyosun güvenmiyosun demeye başladı.sonra ben üstüne gidince durumu anlattı.(tabi hemen anlatmadı ben 2 ay acı çektim uyuyamadım)başka bi kız arkadaşıyla ilişkisi varmış bu numaranın sahibinin.kız arkadaşı aldattığından şüpheleniyomuş bizimkide kıza yardım ediyomuş ikiside arkadaşı ya.hatta benden de yardım istedi bende elimden geleni yaptım hatta hayatta yapmayacağım şeyler yaptım ve çocuğun aldattığını ben ispatladım.

2. sebep facebook tan hiç bilmediğim 10 senedir görüşmediği bir erkek arkadaşıyla arkadaş olmuşlar.ben bir kere kıllanmıştım ya sürekli kontrol ediyodum mailini konuşma dökümanlarını falan.yine birgün mailine bakarken silinmişlerin içinde bu çocuk kız arkadaşıma beni mi düşündün gibi bişey yazmış kız arkadaşımın cevabını bilmiyorum.çocuğa mesaj olarak o kız benimle nişanlı sözlerine dikkat et dedim.çocukta bana bundan bahsetmedi kusura bakma diye cevap verdi.böyle kapansa da ben duramıyordum yine bakıyodum konuşma dökümanlarına.yine bir numarayla gece yarılarına kadar mesajlaşmalar gördüm.numarayı araştırdım ve bu çocuğa ait olduğunu öğrendim.

kendisine defalarca yapma dememe rağmen sen bana güvenmiyosun ben kötü bişey yapmıyorum, eğer ilerde de böyle olcaksan bu iş olmaz gibi şeyler söyledi.ben yine hatayı kendimde buldum belki günahını almışımdır diye özür diledim.ama içim içimi hala yiyor.benimle okadar mesajlaşmıyor çünkü aramız açık ve benden soğudu hissedebiliyorum.

1. sebep yüzünden üzerine gittim güvenmiyosan bitirelim dedi.ben güveniyorum ama istemiyorum bu hallerini dedim devam ettik.

kız arkadaşım dökümanları gördüğümü biliyo fakat ben söz verdiğim için bakmadığımı sanıyo.

facebook ta arkadaşını bulması yüzünden ben bitirdim.bu seferde yok beni ne hale getirdin 6 yıl ben mücadele ettim sen şimdi pes ettin.şu camdan atlayasım var gibi şeyler söyledi bana.bende tekrar devam ettim hatta onu üzdüğüm için yine özür diledim.

biraz önce yine baktım gece 12.30 a kadar o facebooktaki numarayla mesajlaşmışlar.

bu arada kız arkadaşımla yaklaşık 3 aydır hiç oturup konuşamadık tartışmalarımız yüzünden.sadece mesajla anlaşmaya çalıştık tabiki anlaşamadık.

o benim sözümden hiç çıkmazdı.hiç yanlışını görmemiştim.bende hiçbir arkadaşına karışmamıştım.çok güveniyodum ona.şimdide güvenmek istiyorum.gerçekten çok seviyorum onu
Güncellemeler
+1 yıl
şimdi o ilk numarayla mesajlaşmalar bitti.ama 2. numarayla hala devam ediyo.tamam normal bir arkadaşı olabilir ama bu hassas dönemde 10 yıldır görmediğin adamı bulmandaki ve onunla gece yarılarına kadar mesajlaşmandaki sebep ne?bide face mesajında "beni düşünürsen uyuyamazsın" diyen adamın niyeti bellidir.

bu arada benim onun 2. numarayla mesajlaştığını bildiğimi bilmiyor.ben sadece facebook taki mesajları gördüğümü ve bana anlatmasını istedim.birara anlatırım telefonda yanlış anlıyosun dedi.
Güncellemeler
+1 yıl
gerçekten aklım çok karışık çok uzun yazdım farkındayım.ben onunla evlenme planları yapardım.hatta 3 hafta öncesinde de hernekadar aramız soğuk olsa bile beraber yaptık bu planları(mesajlaştık görüşmedik).3 ayda 10 kilo verdim yemek yiyemiyorum başka hiçbirşeye yoğunlaşamıyorum.

ben takmıştım ya bikere hangi numaraya mesaj atsa veya arasa şüpheleniyorum.bugün yine başka bir numara yüzünden tartıştık.Allah aşkına biraz toparlayalım kendimizi yoksa bu davranışlarınla olacağı varsada olmaz dedi.
Güncellemeler
+1 yıl
tartışmlrda ben 6 yıl dayandım sen 3 ayda bıktın diyo.ben onu kıskandığımı ve bunları onu sevdiğim için yaptığımı söyledim.hatta ya eski kız arkadaşım ol ya da tamamen git gibisinden konuştum.yine devam ettik ama değişen bişey yok.bugün belki bırakacaksın beni ama ben seni seviyorum ve bekliyorum gibi salakça bi mesaj attım.o da neden böyle düşünüyosun neden bırakıyım seni bak benide üzüyosun.takma kafna üzme kendini dedi.

arkadaşlar farkındayım çok uzattım ama çok doluyum kusura bakmayın
Sevgilim sözümü neden dinlemiyor?