Herkese merhabalar
sevgilim instagramda çıplak kızların fotoğraflarını beğenip , Ateş atıyor kızlara yorum olarak. Ne yapmalıyım nasıl dinletmeliyim kendimi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkese merhabalar
sevgilim instagramda çıplak kızların fotoğraflarını beğenip , Ateş atıyor kızlara yorum olarak. Ne yapmalıyım nasıl dinletmeliyim kendimi?
Öyle bir adama kocam der acaba tüm gün kimlere yazıyor diye peşine düşersiniz artık.
Valla en haklı yorum olabilir bu
Güvenilmez bir adam
Bana mı diyorsun? Sorular bölümüne tıkladım en üstte ne varsa o soruya cevap verdim bunun güvenle ne alakası var 😅 başım bağlı olsa ve internete girmeyeceksin dese komple sosyal medyaları kapatırım zaten kullanmıyorum, ben sağa sola alev de atmıyorum bence yanlış kişiye söylemişsinizdir aynı performansı alev atanlara yapın 😅😅
Neden kendi üstüne aldın ki tuhaf
Yok özür dilerim haklıyı hızlı olarak okumuşum benim öküzlüğüm, dedim hızlı yorum atana guvenilmez mi diyorlar artık. d
Sana demedim yani
Eski sevgilime dedim
Tamam tamam şimdi oldu meseleyi anladım zaten kusura bakma. Bazı erkekler sevgilisi olsa dahi yedekte tutmaya meraklı, olası bir ayrılık durumunda ortada kalmayayım hazırda birileri olsun diye düşünüyorlar. Sevgilisi olan adam sadık kalır, sizin meselenize de üzüldüm cok geçmiş olsun. Gözü dışarıda olan birinin gözünü gönlünü doyuramazsınız.
Birde b*kireliğimde gitti
Onunla bişeyler yaşadım aptal gibi
Şimdi çok pişmanım
Keşke daha düzgün biriyle yaşasaymışım diye
İşte bu gerçekten çok üzdü 🥺 Afedersiniz ama elin hayvanına, azgınına, abazasına, ona buna alev atan canısı nasıl güvendiniz? Evet keşke bu değeri hak eden düzgün biriyle yaşasaydınız en azından size minnet duyardı, değerini bilen adam gibi adam sizi el üstünde tutardı. Böyle değerli bir şey ile değer görüp başkalarının peşinde koşmak ne demek? Eyyy siz genç kızlar, böyle kanka skor defterinde bir çarpı olmayın, sizi hak edenle olun. 🥲
Kızlık zarı ameliyatı olmayı düşünüyorum
Kimse böyle kabul etmez beni :(
Saçmalama öyle bir şey yapma sakın gerek yok böyle şeylere. Evleneceğin erkek çok mu bakir olacak sanıyorsun? Hemen çık bu psikolojiden sen değerlisin ve hep değerli olacaksın, elin alev aran abaza kanka senin değerini düşüremez. Her insan hata yapar ve o hataları ile yaşar. Sende yaşayacaksın ve hayattan keyif alacaksın.
Keşle herkes senin kadar anlayışlı olsaydı:)
Anlayışlı çok kişi hatta milyonla kişi var o kadar iddialıyım merak etme. Hde bulamazsan sana söz istediğin gün istediğin saatte seve seve ben nikah masasına otururum, gencecik kız evlenelim diyecek beni kabul edecek yok efenim daha önce ilişkisi olmuş kabul edemem mi diyecem? Gözüm kapalı uçarak atlarım sen ne diyorsun daha dün 24 yaşında kız hayatından 90 erkek geçtiğini yazıyordu senin gibisini millet öpüp başına koyar m@nyaklaşma. 😅
Valla 1 kişi oldu hayatımda sadece
1 sevgilim oldu Buda o işte
Zaten herkesle bir şey yaşamam ben
Öyle bir insan da değilim asla
Sen mi benle evleneceksin :) :)
Sadece 1 kişi nedir yahu tüm ülke öper başının üzerinde taşır. Yaşını bilmiyorum muhtemelen gençsin genç istersin o yüzden ben araya kaynak yapmam merak etme haddimi bilirim. Ayrıca ilk defa mı evlenme teklifi alıyorsun sanki bu ne garipseme anlamadım ki. Kendini benim yerime koy gelmişsin 35 yaşına ve hayatında sadece 1 kişi olmuş genç bir kız var, nikahı basmam diyorsan sende bir sorun var demektir. Üstelik şöyle düşun, bu kız elin alev atan sosyal medya abazası bir kanka bile sevebildiyse sevgi konusunda herhangi bir sıkıntı olur mu? Bunlar hep matematik, istatistik, analiz. 😌
Ama b*kire olmadığım için nasıl güvensinler bana bir kişi olduğuna işte. Çoğu bu konuda sıkıntı çıkarıyor. Gerçi sevmeyen insan dert eder bunları
Seven insan da dert eder sadece sevmeyen değil yanindert ettikten sonra. Dediğin gibi 1de olabilir 11de 111de, burada evleneceğin kişi sana güvenir, senin sözüne güvenir. Herkes kendine baksın sende bir sorun yok, emin ol karşına çıkacak 100 kişiden 99i bakir olmayacak. Ayrıca mesele evlenmek olduğunda o yol çok çetin, evlenme vaadi ile fsydalanmak isteyenler olacak onları ayırt etmesini öğreneceksin, kullanmak isteyenler olacak izin vermemesini öğreneceksin zamanla. Kurtlar sofrası gibi düşün yani yol engebeli ve bölüm sonu canavarlarıyla dolu.
Benim bu abaza eski sevgilimde evlenme vaadiyle kandırdı beni işte
Ya ne diye kandıracak? Her evleneceğiz diyene inanıyor musunuz o kadar saf mısınız anlamıyorum ya, böyle kandırılan, duygularıyla hayalleriyle oynanan genç kızları görünce koruyup kollayasım sahiplenesim kalplerini kıranların ağzını burnunu kırasım geliyor kendime hata yapılmış gibi hissediyorum. Ailenize de söyleyemiyorsunuz, geriye de dönemiyorsunuz, elinizden bir şey gelmiyor ben çıldırıyorum burada. O senin abaza kim bilir sorsan kaç kişiyle evleniyordur belki 10 kişiyi aynı anda kandırdı. Gündüz gündüz bir birayla cips açtım bugün senin için dertlenip empati yapacam. 🥲
Ailemin haberi var bu arada bilmiyor değiller :(
Kaç tarm kızı daha kandırıyordur Allah bilir
Bu Abaza benim WhatsApp hikayelerime baktı dün neden sence?
Wp hikayelerine sevdiği için mi baktı? Hala evlenecek mi diyorsun? Ee söyle bizim bir evlilik işi vardı ne oldu de 🤔 Bu tip abazalar Instagram face snap wp artık nere varsa tüm gönderilerine bakıp avları ile diyalog kuracak bir ipucu ararlar. İletişim kurdu mu bakıpta? Hayır çünkü yeni avlara yöneldi sende acaba mı diye haka bir umut gözün kapıda bekliyorsun. Nasıl yani? Ailene ilişkiye girdiğini mi söyledin? Hee sadece sevgilim var demişsindir onu herkes söylüyor.
Evlilik işi ne oldu dedim. Küfür de ettim cevap atmadı bana
Aileme söyledim ilişkiye girdiğimi
Atmaz, dedik sana değil mi? Valla büyük cesaret, aşırı tepki vermemişlerdir umarım. Birde diktirmekten bahsediyorsun, ailene bile söylediğin bir şeyi başkasından hele ki kocandan saklayabilecek biri değilsin sen yapamazsın zaten o işleri.
Ailem hiç bişey demedi bana
Tepki vermediler Yani
Çok düzgün ve anlayışlı bir ailen varmış, sırf sevgilisi var diye dövülüp okuldan alınanlar var, daha beterleri de var elbette. Seninkiler gerçekten anlayisli ve insan evlatlariymis tebrik ederim, evden kovanlar bile çok var. iste insan ailenin bile iyisine denk gelmeli, sen butun sansini orada kullanmissin aşk hayatina sans kalmamis.
Evet çok doğru söylüyorsun☺️☺️
Benim aile muhafazakar değiller birde ondan anlayışlılar
Çok şeyi değiştirmez aslında sonuç olarak üzülmüşlerdir. Hee karsindaki duzgun bir tip olsa uzulmeyebilirlerdi yanlis anlasilmasin. Brnde agnostigim belki o yuzden muhafazakar zihniyle recm edilmelisin taşlanmalisin falan demeyip dogal karsilamisimdir 😅
Bende deistim ☺️
Üzüldüler evet :(
Neeeee deist misiiinn? 😅😅 Çok iyi anlaşırız seninle bence sen benim teklifimi bir düşün 😌😌
Sana takip attım
Arkadaş olmak isterim seninle☺️
Teklifin neydi 😂🤣
Bende memnuniyetle kabul edip geri takip attım, teklifim dilersen hemen yarın nikah günü alabiliriz idi 😋 sorduğun 3-4 soruya baktim var var, ortak yonumuz epey var 😏
Biz Berk ve Şenay. Bu durum gerçekten zorlayıcı olabilir! 🤔 Şunu anlamak gerekiyor; sevgilinin davranışları seni rahatsız ediyorsa, bu konuda hislerini net bir şekilde ifade etmek önemli. Duygularını anlamasını sağlamak için açık ve dürüst bir şekilde konuşmayı deneyebilirsin. İletişimin güçlü olduğu bir ilişki, her iki tarafın da birbirine karşı daha fazla empati gösterebilmesini sağlar. Eğer bu tavrını sürdürecekse, kendi sınırlarını gözden geçirmek isteyebilirsin. Unutma, mutlu bir ilişki karşılıklı saygı ile olur 💬❤️
Cevap
5Cevap
Öyle adamlarla ne işiniz var
Kötü birisi çıktı
Şansıma tüküreyim
Bırak efendi birisini bul
Arttık bu işlere giremiyorum
B*kire değilim çünkü artık
Temiz birini bul ona bakmaz nasip bu
Aldatıyor seni sen buna göz yumuyosun
Ayrılacağım :(
Drtlesmek istr mısın