İster çapkın erkek ister flörtöz ister romantik olsun görünce gerçekten bu kız tam bana göre tam benım tarzım keske ımkansızlıklarım olmasaydı da bu kızla olsaydım dedirticek kadar yoğun duygu besleyen erkek bu duygusunu en saf haliyle kıza nasıl belli eder?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılİster çapkın erkek ister flörtöz ister romantik olsun demişsin de erkek çeşitleri arasında dağlar kadar fark var. Psikoloji veya insan davranışı üzerine hiç kitap okuyor musun bilmiyorum ama birbirinden çok farklı olanlar aslında kadınlar değil, erkeklerdir. Bir yerde 10 erkek varsa hepsi birbirinden farklıdır, ama 10 kadın varsa 9'u her konuda aynı düşünür. Bunların üzerine baya çalışma yapılmış istatistiki ve bilimsel veriler oluşturulmuş. Yani cevap erkeğin türüne göre aşırı derecede değişiyor. Kadınlar birbirinin kopyası. Birini tavlamayı öğrenen erkek diğer kadını çok rahat tavlayabiliyor, o nedenle etrafta görüyorsun bir kızdan ayrılan bir erkek hemen yenisini bulurken, bir erkekten ayrılan kız çevresindeki diğer erkekler tarafından 2. el gibi birşey olarak göründüğünden hemen yeni erkek arkadaş bulmayı bırak bulunduğu ortamı değiştirmez ise bir daha hiçbir erkek ona yaklaşmayabilir.
44 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Zorolmak burdan sorabilirsin.
- +1 yıl
@Zorolmak kardes azıcık baska yerde konussanız yettı gari.
En İyi Cevaplar
+1 yılYaninda degisik hareketler yapiyorsa ne bileyim kafasini cok salliyorsa elleri ayaklari durmuyorsa gozgoze gelirken gözler ini kaciriyorsa o erkek asiktir o erkegi sevin kizlar o zaten acemi asik olmaya ask yasatmaya açtır o her zaman denk gelmez o gibisi
41 Yorumla- +1 yıl
Aynen oyle yaptı ve sevgılısı cıktı hemde ıkı yıllık
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnu merak ederse, zamanini onunla gecirmek istiyorsa, emek harciyorsa, fedakarlik yapiyorsa, kendini sana aciyorsa, gelecek hakkinda konustugu zaman senide icinde bulunduruyorsa vs. Yani anlicagin seven erkek zaten kendini belli eder ve boyle bir soruya sormana ihtiyac kalmaz.
20 Yorumla
Onu önemsediğini bakışlarıyla bile anlatabilir. Belli edebilir.
310 Yorumla- +1 yıl
Bakistan anlayan var mı sizde
- +1 yıl
Valla bakışları o kadar ılgılı ıctendıkı sonra başkasından ogrendım ıkı yıllık sevgılısı varmıs
- +1 yıl
Ya işte şimdi bu cocuk sevgılısınıde sevmıyo o zaman
- +1 yıl
Cocugu geri donduremez mıyım? Aslında şey için seks
- +1 yıl
Diyecek bisey bulamadim. Trolmu yapiyosun prim pesindemisin anlamadim. Allah akil fikir versin gardasim.
- +1 yıl
@COCKFIGHTER hayır gercektende sevısmek ıstıyorum onunla
- +1 yıl
Bu kadar acik sozluluk iyi degil. Benim haddime degil bisey soylemek.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
61
Cevap
93Cevap
+1 yılSevdiğinden emin olabilirsin ama sevildiğinden asla. Erkekler hoşlanıyormuş gibi yapmakta ustadırlar. Çok iyi rol yaparlar. Güvenmemek gerek
81 YorumlaÖnce yoğun bir koruma iç güdüsü içerisinde olması lazım sürekli kapı açar ne bileyim bozuk yolda yürürken man tutayımdüşmesin gibi onu hissedersin sonraa durup durup sarılmak olabilir ancak şu da bir gerçek cidden seven erkek yakınlaşma konusunda acele etmez aklıma ilk gelen bunlar
10 Yorumla
+1 yılKarşı karşıya geldiğinde heyecanlanıp kaçacak yer bulmak utancından. Konuşurken senin lafını kesmeden sonuna kadar dinlemesi. Seni korumak için elinden geleni yapıp hatta gerekse bile senin uğruna bile ölmeye hazır olan. Sık sık saçlarıyla oynaması. Başka kızlar dikkatini cezbetmez onun. Yaptığı işe konsantre olamaz neden sürekli seni düşünür acaba iyi mi? Ve en önemlisi aşkından yanıp gizli gizli şiirler yazması. İşte bunlar varsa gerçekten aşıktır ve hayat felsefesi sensin
20 YorumlaVazgeçtim ben bu lanetli türleri anlamaktan. Salıverin cehenneme gitsinler 😏
79 Yorumla- +1 yıl
Benim ne suçum var oturduğum yerden lanetli ilan edildim.😑
- +1 yıl
Al benden de o kadar
- +1 yıl
Ben sana cevaben dedim. Uzerime alinmadim. Ssenden yanayim yani. Ayni fikirdeyiz
- +1 yıl
Yok sendeyim. Ama bizim gibiler neden birbirlerini bulamiyor bunada anlam veremiyorum
- +1 yıl
Haklisin
+1 yılO kadar iyi rol kesen varken. Neyi neden yaptıkları belli olmaz onların ya
70 Yorumla
+1 yılBir kadını sevebilecek kapasiteye sahip olan erkek çapkın olmaz, çapkın erkek karakter meselesidir her erkek olamaz, çapkın olan erkek aşk nedir bilmez bilse çapkın olmaz.
Beyinsiz olmayın çok safsınız kızlar.30 YorumlaAnlayamazsınız.
P. iç erkekler de çok güzel aşık rolü oynayabilirler.30 YorumlaHiç bir erkeğin bir kızı gerçek sevdiğini görmedim bilmiyorum.
62 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten seven insan çok ama bir türlü birbirlerini bulamıyolar
O kadar iyi tiyatro yapan var ki..
Bilmiyorum.. Anlayamıyorum.. Yanılıyorum artık çoğu şeyde..
Erkekler koca bir hayal kırıklığı.. Şu kısacık dünyada, koca bir hayal kırıklığı insanları onlar.. Ne diyeyim ki..
Ne bok yerlerse yesinler..41 Yorumla- +1 yıl
Genelleme yapmayin lutfen. Keske verdigimiz degerin karsiligini gorebilsek. Kimsenin burnu kaf daginda olmasa
+1 yılonun uğruna her şeyi feda eder. işini, evini, arkadaşlarını, uykusunu, vaktini, sağlını ve en çok da kalbini
40 Yorumla
+1 yılUzun surecte cok para harcıyorsa seviyor olabilir. Şahsen ben oylesine takıldığım biri icin fazla masrafa girmezdim.
Simdi aksi durumda kesinlikle sevmiyor da diyemeyiz. Belki de sadece fakirdir ve bence fakirler aşık olmasın.21 YorumlaOnun yanındayken kendisinden beklenmeyen hareketler, daha önce hiç davranmadığı şekilde davranıyorsa seviyordur
Örnek: çok uçuk kaçık biridir ama senin yanında donuk donuk durup düşüncelere dalıyorsa, bu seni seviyor demek.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılBen canımdan can veririm hiç bir şeyin onu üzmesine izin vermem gerçi bir kız eğer gerçek seven bir erkeği fark edemiyosa o kızın zate kafası karışık ve o aşka sevgiye kendini tam vermemiş olmasıdır yoksa bir erkekteki gerçek sevgiyi hisseder...
10 Yorumla
+1 yılbir erkek bir kızı ne kadar severse sevsin ona ait değilse kızın hayatıyla ilgili bir çok şeyin pek bir önemi olmaz erkek için. fakat kız erkeğe ait ise erkeğin ne kadar sevdiği fedakarlığından ve sadakatinden anlaşılır.
00 Yorumla
+1 yılOna saglam tokat atmislar. Yorungesini kaybetmis göktaşi gibi dolasiyor ortalikta. 😂 kasmayin abisi gelir biri ogretir ona sevgiyi bigun. O zaman anlar yanip tutusmayi.
20 Yorumla
+1 yılOyle biri vardi zamaninda telefonda konusurken o gulerken nefesim yetmiyordu konusmaya bir his geliyordu icimden bir mutlu oluyordum gulmekten konusamiyordum
21 Yorumla- +1 yıl
Vay be gercek sevgi
Duştan sonra saçlarını kurulayıp kurulamadığını sorar. Çünkü saçlarını kurulamazsa bası ağrır. Ve seven erkek baş ağrısı bile olsa sevdiği kişinin canı yansın istemez.
20 YorumlaSeven adam cinsellik konuşmaz ve karşıdakinin bir derdi bir sikintisi varsa yardımcı olur her gün derdin varsa yaşama zaten çünkü erkek hep derdi olan birini istemez kızın istemedigi gibi hediyeler alır günde en az bir kere arar merak eder sevdiğini eğer merak edip aramiyorsa sevmiyor bu kadar basit sevmiyorsa da hadi ordan et bir erkeği değiştiremezsin boş ver kanka sana erkek mi yok
00 Yorumla
+1 yılValla kim ne derse desiin kıxlar mahallenin soytarısına erkekler semtin kızlarına hep aşık oldukları için belli bir müddet rol yapabiliyyolar sonrası yalan ben 12 yıl birini sevdim boş ama dokunmadan bakmaya kıyamadan kimsenin kalmadığına inanmuyorum doğru zaman önemli
00 Yorumla
+1 yılSize karşı ilgi dolu olur. aynı ortamda olduğunda size daha duygusal ve göz içlerinize bakmaya çalışır yani arada kaçırır sen görürsen. şevkatli ve koruyucu etkisini hissedersiniz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüşüncelerine ve rahatsız olduğu şeylere saygı duyup, değer veriyorsa.
00 Yorumlaİlgi gösterip onun sorunlarını onun hayatını benimsemek üzüntüsüne çare mutluluğuna ortak olmak bunlar varsa seviyordur seviyorsa da bunları yapıyordur
00 YorumlaBir insanin bir insani sevmesinin gostergesi sadakatidir
60 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılİlgili olur hep yanında olmak ister onu hep korumak kollamak benimsemek ister kısacası annesi gibi sever
10 Yorumla
+1 yılIcin disin birse kadin zaten anlar hisseder sevildigini extra birseye gerek yoktur bence bir bakis bile yeter bazen
20 Yorumlaİlgili olur, uzmekten çekinir
60 Yorumla
+1 yılKızı görünce ve konuşurken hafif gülümseyip ensesini kaşıması, kıskanması , kız gülerken onun gülüşünü izleyip çarpık çarpık gülümsemesi.
20 YorumlaBen bir insanın bir insanı gerçekten sevebileceğini sanmıyorum.
36 Yorumla- +1 yıl
Ne yaralısı wjwjjekwlwhwksldks
Yıkık değilim arkadaşlar sevgi diye bir şey yoktur çıkar ilişkisi vardır, karşındaki kişiyi o da seni sevsin diye seversin ihtiyaç gidermektir bir nevi. Manevi olarak kendini tatmin edersin ve sonra o kişiden sıkılır başka birine geçersin. Sevgi uzun süreli değildir, sevgiye sevgi demek de anlamsızdır.
Özet olarak sevgiden ne anladığınıza göre değişirfjdjdldld
Bunun açıklamasını yaptığıma inanamıyorum!
+1 yılBence bakislariyla gozler yalan soylemez oyle bir guzel bakiyo ki heh diyosun bj adam beni seviyor gozleriyle sana sevgini gecirebiliyor
00 Yorumla
+1 yılKiza nasi belli ederse etsin gunumuz kizlari bunu ne dinlemek ne anlamak istemez. saniyesini bile ayirmaz. gercek bu 🙄
025 Yorumla- +1 yıl
Oyle bisey yok. Eger kizlar erkeklere inanmiyorlarsa da bu yine erkeklerin defalarca onlari hayal kirikligina ugratmasindan dir. Kiz dusunuyor... enistesi teyzesini aldatmi, babasi annesini aldatmis, ablasi aldatilmis, abisi de yengesine sadik degil, eskilerde dedeside birni cok sevmis te kavusamamislar adini kizinq koymus. Buyuk dedeside bir evlendikten sonra baska bir kadin sevmis onuda ikinci es olarak almis ama akli birinde kalmista onu getirememis... biz kizlar boyle bir psikolonik ile yetistik! Oyle biri I love you diyince me too so much diyemiyoruz maalisef.
- +1 yıl
Suanda erkek yorumu 88 de ve cogalmakta. gelipte benim yorumuma takildigina gore gocunan birseyin var kucugum. ayrica yok kac kere hayal kirikligina ugramis kiz da onca duzgun erkek varken en artisti secipte uzulmesini anlatmasin. sen turkiyenin neresinde yasadin bilmem ama benim akrabalarim ve yakin cevremdeki yakin ailelerde hic yok dedesi kuma almis anasi avradi bilmem kici aldatmis olaylar yok o gozle birbirine bakanda yok. avrupa bolgesindeyim ve medeni aileleriz. sinif 40 kisidir uc erkegi her kiz begenir sende ona asik olup zorla benle ol diyipte zarflarla sonea beni uzdu deme. hersey yaş degil ama hayat tecrubem yeterince fazla gelip bana masal anlatma. bu dogru sozlerin %99 u cikmasi inkar etsende simdi tansiyonunu hoplatcak sinir olcan ama yapcak birsey yok kucuk.
- +1 yıl
Ben genelinden soz ettim turkiye avrupa bolgesinden ibaret degil!! Benim hayatimda tanidigim sadece iki erkek karisini aldatmamis onuda karisi aldatti zaten.
- +1 yıl
Soyledikleriniz de benim sinirime feln dokunmadi. Bazi konularda hak verdim ornk duzgun olmayan erkekleri secmek gbi.. ama duzgunude aldatiyor o nasil olacak serseriye fetva bulabiliyorz kenimizce. Serseriydi diyip avnuyorz
- +1 yıl
Bastan asaga okudum ama hic bir kisminda turkiye avrupadan ibaret dememisim :) aldatma meselesini nerden anlattin sebep ne yani?
- +1 yıl
Yok yani felanca yerdenim ve orada insanlar bu kalitededir diyip kesin konusmaniz bana yanlis geldi ki yanlis. Ondan oyle dedim cunku kalita armutta var insanda yok
- +1 yıl
Bu kacinci ks hesabin?
- +1 yıl
Neden sordugunuza anlam verememis olsamda cevap verecegim 1
- +1 yıl
Arkadas degiliz birdaha ya karsilasiriz ya karsilasmayiz ama bir on yil sonra tekrar fikrini almak isterdim anlattiklarimin cogunun dogru oldugunu anlardin. xper 1 sin yeni uyemisin yoksa banlanip yeni hesaba gecenlerdenmisin onu merak ettim ondan sormustum sebep bu.
- +1 yıl
Yok oyle degil yeni. Daha once disardan okurdum icerigi sonradan katildim.
10 yil sonraki gorusumu merak etmeyin cunku gercek manada cok keskin kararliyimdir net dusunce - +1 yıl
Yanildigini anlarsin sonunda merak etme
- +1 yıl
Insanin iyiside var kotusude bu iyi erkekte olabilir terside olabilir. Ama cevrem ve cevremi taşan cevrelere bakildiginda erkwkler aldatmakta birnci sirayi asla kizlara vermiyorlar ki gunumuz kizlarida cok mu cok cirkin ve kirlendiler o da ayri uzntu zaten anlayacgin smdide size hak veriyorm ama soylediklrm dogru olmasydi bu parmklrim yazmazdi!
- +1 yıl
Yakin cevremde yok dedigim gibi haberlere bakincada nikahi basmis ama birliktelik bile yasamayan ama aninda bosanip nafaka baglatanlar goruyorum. erkeklerden yana haberlerdede ölum falan var ama bakiyorum olabilcek en serseriyi bulmus oldugunu 100 metreden gorebilir herkes. maco seven kizin drami yani anliycaaan. hadi bunlari gecelim yasaklanan evlenme programlari vardi ilk guncellemede ise maas sormayi yasaklamislardi. ordada ortamin durumu gozler onunde pazarlaniyordu iste. osu olsun busu olsun. cikar iliskisi ve aldatma meselesi nedense uzulerek bayanlardan daha cok goruyorum ben. sen ayni haberler karsina ciktiginda kanal degistirip cizgifilmmi aciyorsun bilmem artik 🙄
- +1 yıl
Maşa ile koca ayi :) bende severek izlerim
- +1 yıl
Iyisimi susalim cunku oda dogru buda dogru
- +1 yıl
Ayinin anasini aglatiyor kiz ya uzuluyorum koca hayvana 😃😃
- +1 yıl
Ama cok sabrli
- +1 yıl
Fena degil
- +1 yıl
Aradigim erkek kriteri :)))
- +1 yıl
Ayi gibi yerden yere vurcan sabirli olcak sen yaramaz kiz olcan 😃😃😃 hayaller iyiynis 🙄
- +1 yıl
🙈
Eeeç - +1 yıl
Yasin dogrumu yaziyor bilmem ama bir 20 sene daha bekleyince yani sen 40 adamda 50 olunca dugun yaparsiniz 😃😃
- +1 yıl
Yani o nu da bosuna beklemisim diye evlencen sonunda pes edip hani cok kararlimişsin ya vazgecişin evliligi :) ama kucuk altin asicam soz 😃
- +1 yıl
Siz oyle sanin
- +1 yıl
Allah omur verirse gorusuruz onlari
+1 yılEğer bir erkek bir kadını kokluyor ise sonrada allahım sana şükürler olsun diyorsa o kadını çok seviyor demektir.😄
03 Yorumla- +1 yıl
+1 yılSevdiğine karşı ilgili koruyucu davranır onun eline diken batsa onun canı yanar bunu yüzünden bile anlarsın üzülür kırılır diye sözlerini seçerek konuşur sonra terk edilir
10 Yorumla
+1 yılSürekli ilgi gösterir gözlerinin içine sevgiyle bakar
07 Yorumla- +1 yıl
Bunu istediğiniz kızı tavlayana kadar hepiniz yapar
- +1 yıl
Bana 10 gun boyunca ilgi gösterdi bakıp durdu elinde tepsi tasıyodu onu musterıye götürürken düşürdü ben ne zaman gelsem yuzunde guller acıp mutlu oluyodu sonra başkasından ögrendimki sevgiliisi varmıs hemde ıkı yıllık
Olur tabiki. kız onun ağzınada yapsa yine o kızı ister. var yani böyleleri :)
20 YorumlaVerdiği ilgiden anlarsın ve senin için yaptığı fedakarlıkdan
20 YorumlaŞefkatli davranıyorsa, ilgileniyorsa gerçekten seviyordur.
30 Yorumla
+1 yılŞefkat ve merhametiyle. Bazen bakışlarıyla. Hissedirsin zaten.
20 YorumlaBen ölüyorum aşkımdan diğer erkekleri bilmiyorum. ama çevremde erkeklerden adam gibi sevecek hiç görmedim
20 Yorumlaşu şekilde tarif edeyim ehem ehem : )
20 YorumlaMerhametli davranması , yüzünün gülmesi , bazı durumlarda gozlerinin dolması :)
20 YorumlaSevenimde sevdiğimde olmadı onun için hiçbir fikrim yok kardeş valla
20 Yorumla
+1 yılEğer çok safsa şunu diyebilir. "Cebimde 5 lira var gel bir kola çekirdek alıp manzaraya karşı oturalım, az sohbet ederiz." Kız da ilgiliyse zaten tamam der sonra da o iş evliliğe kadar gider bak benden demesi 🙄
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı. Biz erkekler için içten bir seni seviyorum demek zordur. bunu yapabiliyorsa bence emin olabilirsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılBir adam bir kiza aşiksa, ve o kiz bunu anlayamayacak kadar aptalsa, bir zahmet o adam sevmekten vazgecsin.
00 Yorumla Hareketleri belli eder ya gevsek gevsek davraniyosa sevmiyordur ama kibarsa surekli konusmak istiyosa felan seviyodur yani
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kıza bakarken kızaran pembiş yanakları tabii ki. Bunu bilmeyen yoktur :/
00 Yorumlaçoğu zaman belli edemez ve toplumun deyişiyle platonik olur geçer ama sadece birisiyse o zaman iletişime geçer bir şekilde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılBelli etme faslı seninle olan arasındaki uyuma bağlı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSürekli karşına falan çıkar her yerde ilgini çekmeye çalışır. :D
00 Yorumla Merak etmesi bunun için yeterli bir neden. Merak etmiyorsa o sevgi sorgulanmalı
20 Yorumla
+1 yılSözleri, davranışlarıyla, o da olmadı bakışlarıyla.
00 Yorumla
+1 yılİlgilenir
Vazgeçmez
Değer verir
Üzmeyeye çalışır
Hiss ettirir sevgisini10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 897 cevap paylaştı. Seviyorsa guru dinlemez olumsuzluk gormez ve herseye karsilik pesini birakmaz
20 Yorumla
+1 yılSürekli onu dusunmesi onun mutlugunu kendininkinden ustün görmesi
00 YorumlaKaynana gelin arasındaki konuda gelin tarafındaysa 😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbir erkek bir kızı sevmiyor ne yazık ki. bir çok kızı seviyor cömert erkeklerimiz bir taneyle yetindiğinden eminsen hemen evlen.
10 Yorumlavalla en buyuk gostergesi bakislarindadir.. ama yaptiklari da somut oldugu icin daha etkilidir..
11 Yorumla- +1 yıl
10 gun boyunca surekli içli içli baktı ılgılendi benı gorunce cok mutlu oluordu elinde tepsiler vardı musterılerın ustune devırıyordu vsvs sonra başkasından ogrendımki sevgılısı varmsehemde ıkı yıllık
+1 yılÖnemli olan sevdiğini göstermesi değil ki hissettirmesi
00 Yorumlaİlk görüşte öyle bir şey oluşmaz zamanla tanıdıkça bağlandıkca olur o saydıkların
10 Yorumla
+1 yılSözlerinde durması
Ilgili olması
Üzdügü zaman kıyamayıp gönlünü almasi11 Yorumla- +1 yıl
Haklisin
- Devamını Gör (94)
Devamını Gör(139)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi