Geçenlerde yabancı erkeklere soru sormustular turk kizlari hakkında hepsi ter kokuyor çoğuda kıllı diyorlar begenmediler turk kizlarini ve hepsi kendi ülkesinin kızlarını tercih ettiler ama turk erkekleri bu konuda taş üstünde taş bırakmıyor karşı konulamaz bir yapımız var yabancı kızlarda nasıl etki bırakıyorsak bir tanıyan bidaha tanımak istiyor
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Genele bakarsak her iki cinsten de aşırı karaktersiz nüfus çok fazla. Ama azınlığa bakarsak karşısındakine haketmediği değeri gösteren erkekler kızlara göre daha fazla. Yabancı kadınlar da şefkate ilgiye sahiplenilmeye hasret. O yüzden Türk erkeklerinin şansı daha fazla.
Tabiki türk erkekleri türk kızına gelince bakirelik bakire olmayanla evlenmem diye kendini parçalar elin yabancısı 13 yaşında cinsel hayata adım atar ama o yabancı türk erkeği onu asla kaçırmaz 😂
Valla Alman kizlari Türk Arap erkeklerine tav oluyorlar orasi kesin ama kadinlar da başarilidir. hayali güzel ve yemek yapmasini bilen bir Türk kadini olan Alman erkekleri de var tabi😂
Türk kızları bence, pekte güzel bulmadığım bir Türk kadınına yorumlarda o kadar çok yabancı erkek yorumu gördüm şok oldum. Kendi tecrübelerime bakarsak bir rus bir yunan bir ingiliz bir Azeri tavladık mı tavladık Yunan beyle 3 yıldır dolu dolu bir aşk yaşıyorum.<3
Türk erkekleri emin olun bizim ülkedeki kızların hepsi paçoz yüz göz güzeliği olanında vücud güzeliği yok yabancılar ruhen bedenen her şekilde kendine bakıyor ve baktırıyor ayrıca yabancılara karşıda zaafı var kızların ;)
türk kızı yabancı erkeyi ayarlaması daha kolay türk erkeyide aynı şekilde yabancı bayanı ayarlaması daha kolay hele bu günümüzde bu daha kolay aslında bir yandan günümüz şartları dolayısıyla mantıklı
Yabancilar turk erkeklerine bayiliyor turk kadinlarida cok kezban ve cogu konuda eksik yabanci biri turk kulturune alisamiyor kendi kulturuyle karsilastirinca cevap erkekler😂
En İyi Cevaplar