Niye ben onu sevdiğim halde o başkasını seçti?

arkadaşlar ben düşün düşün kafayı yiyecem yemin ederim.neden kimse gerçekten sevene yardım etmez bunu anlamıyorum.. ben o kızı çok sevdim oda beni çok sevdi.. herşeye beraber direndk hatta bu ilişkinin başlaması için çok da çabaladı bana güven ve inanç verdi. çünkü ondan önceki yaşadığım durumları hepsini birbir anlattım ona. hiç bişey gizlemedim dürüst oldum. oda çabalıycam falan dedi. gerçekten çabaladı da elinden geleni yaptı falan ve biz çok mutluyduk ilk başlarda hani benden yana doğal olarak hani mesafe koyuyordum ama sonradan herşeyi aşmıştık.. mutluyduk ilgileniodum sadıkdım ciddiydikde. ama nedense ayrılığı seçti. ayrılma nedeni olarakda ilgimden sıkıldığını dedi.. benden sonra birileriyle konuştu.. ayrılalı 4 ay oldu fakat 2 haftadır konuşmuyoruz çünkü onun Şu an sevglisi var.. sessiz duruyorum yazmıyorum aramıyorum facemi dondurdum vs ama beni o sormuş bir kaç defa geçen gün falan.. neden böyle yapıyor niye ben onu sevdiğim halde o başkasını seçti. ve neden bana karşı bişiyi varsa niye bana susuyor. evet yalanım yok seviyorum onu ancak susmam gerekiyor :(
Niye ben onu sevdiğim halde o başkasını seçti?