AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
179Cevap
Yandı tabi 😁Çene gücümü başta göstermeyeceğim için başına gelebilecekleri bilemeyecek 😂
evlilige karsiyim zengin koca almali kizlar zengin 😂
annem hep inadım yüzünden seni alan yandı der, bir kere seni alan yaşadı dediğini duymadım :D
Beni alan yandı kül oldu bitti o yüzden uzak duruyorum
Yaşar bence, çok güzel hamur işi yaparım vallahi 😂
Adamı şeker komasına sokup gebertirsin. Hamur ne kız? Sebzeye ağırlık ver.
O zaten var arkadaşım, sağlıklı ve fit. Arada küçük tatlılar küçük börekler..
: )
Yemek konusunda yandı olabilir ama kalan şeyler de yaşardı bence alsaydı eğer :/
Kıs seni alan yaşadı dertlerini de boşadı mest oldum vallahi jest oldum o-o-o-oo
Profil Fotoğrafımdan belli oluyordur. :D Ölüyü diriltecek varsa buyursun.
Kız seni alan yaşadı dertlerini de boşadı 💃
Tabiki de yaşadı
Yaşadı çünki benim gibi seveni bok bulur benim verdiğim değeri kimde vermez ona bu arada yandı da benim gibi çirkefinide çekmek kolay olmaz
Yandı üşengeçim yemek yapmayı bilmiyorum temizlik yapmayı da sevmiyorum dağınığım inatçıyım
Yandı kesin hayat enerjim kalmadı onunkini de emeceğim kesin 🤣
Vampirsin yani
Yok ısırmam ;)
İyi ısırmazsan damgalama işlemi yapmıyorsun yani.
yok yok
Bence yaşadı benim gibisini mi bulacak 😏 ama bakalım ben biri alabilecek mi 😏
*beni
Nasil kulanacagina bağlı sağılan bir inek mi yoksa bal veren arı mı :)
İlginç yorum
Bende ilginç insanım zaten yakışan budur belki :)
Ne açıdan ilginçsin 🤔
Kendimce normal insanlar gibi olmadığımı düşünüyorum nedendir bilinmez ama bu hayata da herzaman eksik birşeyler oluyor nedeni nedir. sence ben bunu buldum belkide günlük hayatlarda ve uzun vadede muhakak birşeylerin insan hayatında eksik olması zorunluluğu var yasam kavramında bu bir kanun diye düşünüyorum ve sen ben bu eksiğin ne olduğuna karar vermeliyiz diye düşünüyorum mesala benim hayatında eksik olan şey beli senin hayatında eksik. olan belimi yoksa herşeyimi eksik hayatında günlerdir bazen düşünürüm insan hayatında eksik olan nedir diye bir çoğunu bulmuş durumdayım yani böyle ilginç insan işte uzun hikaye çok uzun belkide seliyimdir kim bilirki düşünüyorum sanki azicik var gibi :)
Düşünmek sorgulamak ve çözümler üretmek yanlış değil aksine doğru olan bu. Masadan çözümü bulmadan kalkmamak gerekir. İnsanların yaptığı hata da bu bence. İnsanlar sorunları konuşuyor ama çözmüyor. Sonuca ulaşmadan sadece konuşuyor ve sorun devam ediyor.
Evet belli benim hayatımdaki eksik de. Aslında herkesin belli ama işte senin farkın çözümlemeye çalışmak belki de. İnsanlar kabulleniyor, onunla yaşıyor. Biz bunu yapamıyoruz fark bu
Evet çevremde gördüğüm insanların bir çoğu sorunlarla yaşamaya alışmış durumda ben
Ne yapayım ben degisteremem diyorlar ama bana göre zıt bir hareket bu ben ya düzeni değiştiririm ya da ya da kendimi o düzenin neden böyle olduğunu nasil kabul edeceğimi düşünür dururum ve kendime en mantıklı olanı izah eder ya kabul eder ya da uzaklasirim ama daha önemlisi ney biliyormusun? Bu günlerde en yakin bile senin bir sorunun varsa aile üyeleride bunun dahil kimse kimsenin sorununu çözmeye odaklanmiyor buda beni toplumdan sanırım uzaklaştırıyor buda benim piskolejik sorunum diyebilirim oysa ben dünyanın obur tarafındaki insanın bile sorumu olsa madii olmasada piskolejik olarak yardımcı olmaya çalışıyorum oysa en yakındaki insanlar bile bir birine pskolejik olarak yardim etmez hale geldi durum böyle olunca bende garip bir adam haline geliyorum sanırım diye düşünüyorum sence de yanlış olan ney
Yanlış olan böyle bir beklenti içine girmen. Çözümü her zaman kendim bulur ve uygularım. Benim bahsettiğim ikili ilişkilerde çözüm sağlamaktı. Aile bile olsa kimseye gerek duymam da istemem de yardımlarını. Uzak olsunlar ben zaten kendim hallederim. Sende böyle düşünmelisin. Yanlış burada
Zaten benim yaptığımda tam olarak bu ama neden insanlar bu noktaya geldi yıllardır tek mucadele etmeyi ogrendik zaten ihtiyac yok artik olsada olur olmasada sen çocuğunu nasıl yetistireceksin kendin gibimi bir gün bir aileye ihtiyaç duymayacağını mı saniyorsun amca kuzen falan gibi
Benim çocuğum zaten benden farklı olması zor. Sonuçta benim genlerimi alacağından ve kendi öğretilerimi aşılayacagimdan pek farklı olmayacaktır, ufak karakteristik özellikler dışında...
Evet o konuda haklısın her çocuk babasından karakteristik özelik alır :)
Afiyet olsun
O yüzden babayı da anneyi de iyi seçmek gerekir. Sorun burada
Bu yüzden seni alan yaşayacak eş bulunmalı, yanacak değil 😄
Sen seçe bildin mi seçme şansın oldumu daha doğrusu
Bunu sormamalisin. Beni alanin ömrünü uzatacak kadarim ama kendim gibi birini bulmak öyle kolay değil
Arama zaten asla kendin gibi insan bulamayacaksın bulsan bile sen istemeyecek ve belkide aşağılarda göreceksin doğanın dengesi bu heer şeyi kabullenme ama bunu kabulenmelisin nedenine gelince asla insan oğlu hem yakışıklı hem zengin hem. kalbi güzel hem mütevazı olamaz hepsi bir arada olan bir insan daha tanımadım ben milyon insanla iş icabı bir arada olmama rağmen ben böyle birşey gormedimde tanimadimda umarım inşallah bulursun diyelim daha açık yazmak isterim ama burası yeri değil bak benim pirofile ne görüyorsan özele yaz sen beni tanımıyorsun ben seni tanımıyorum ama o gördüğün kişiliğin ardında yatan insanı anlatayim sana belki ileride bir nebze olsun secim yapmamda faydalı olur belki bu bir davetli evet davet arkadaş lik daveti
İnsanın aradığı bunların hepsinin toplamı olmayabilir. Önemli olan aranılanin karşılıklı olması. Aslında bulunamayan budur yüzyıllardır. Senin sevdiğin seni sevemez, seni seveni sen istemezsin. Sorun da budur. Gerisi teferruat kalır
Ozaman detaycı olmamak lazım diyorsun sence bir erkekte olmazsa olmaz dediğin özelik nedir
Biraz da ona bağlı. Sadık ve dürüst biriyim.
Ama biraz içe kapanığım.
Tamamen alanın evlilikten ne beklediğine bağlı..
İnşallah yaşadığını düşünür...
Bu sorunun muhattabı ben değilim alana sormak lazım 😁
Biraz korumacı ve gergin olabiliyorum, sürekli düzgün olamayacaksa yandı
yemek yapmasını, tatlı yapmasını bilirim. ütü yaparım, çamaşırları yıkarım. pek çok işten anlarım. komiğim. sekste iyiyim. macerayı severim. sadece bir şeyleri tamir etmede kötüyüm :D
Beni alan yandı
Zira kocam onu yakar😌
Yani ben 😌
Tabii ki şapşik😌😘😘😘
😌😘😘😘❤
Valla çok güzel yemek ve tatlı yaparım yeni şeyler denemeye bayılırım 🤪 beni alan tabi yaşadı 😍
O zaman alıyorum 😀
@Manzukic haha seni alan yaşadı mı 😅
Bence yaşadı bu zamana kadar sevgilim dediğin insanlara hep sadık oldum mutlu ettim ki bende mutlu oldum he bir de üniversiteyi başka şehirde okuduğum için bende ev işlerinde biraz iyim kararı sen ver artık :)
@Manzukic hmm bir düşüneceğim 😀
Cevabını dm den bekliyorum :)
@Manzukic işin gücün var mı?
4 yıllık üniversite mezunu adama kim iş vermez :)
@Manzukic bu devirde kimse vermez 😀
Çalışmak isteyene iş çok :)
beni alan yaşadı da ben aynı şeyi söyleyebilecek miyim bilmiyorum.
Valla beni alması için dünyanın sayılı şanslıları arasında olması lazım :D
Ateş miyim de yansın?
Evren miyim de yaşasın?
Devil değilsen kendimi yataktan aşağı atarak bir çılgınlık yapıp yanlış tahminimin bedelini ödicem 😅
Bi' çılgınlık yapıp, su iç.
Bildin.
Yine mi hesap silmiş😏
Bildim içim rahatladı. Bi' çılgınlık yapıp uyucam 😅
Yalnız yaşayan biriyim bir kadının yapa bileceklerin den daha çok şey yapıyorum onun için beni alan fazlasıyla yaşadı.. 😃
Kavgacı değilim evcilim, kararları birlikte alırız,
Yansada yaşasa da beni aldı Sonuçta ne çıkarsa kısmetine
Yandığı yerlerde olur yaşadığı yerlerde. Kimse dört dörtlük değildir.
biri beni sevsin güzel sevilirim, bir de yetişirse önümüzde ki yaza.
Ne yanması yaşadım be yaşadı. Kısacası çocuk doğurmak hariç her türlü yol var
bence yaşadı. mutluluk veren bir insan olduğumu düşünüyorum.
ortasi yarı yandı yarı pişti aramizda kalsın zorum biraz
Herkes seni alan yaşadı diyor da aman boşver
Huyuma giderse yaşadı. Kıskanacağım şeyler yaparsa yandı.
Tabiki yaşadı elim lezzetlidir güzel yemek yaparım temizlik ütü tatlılar börekler vs vs😂😂
Beni alan yasadii valla😂😂 yemek camasir bulasik hepsi benden sorulur 😂😁😁
Kiz beni alan yasadi. Dertlerini de bosadi. Mest oldum vallahi jest oldum oooooo oo ooo
Yanarak Yaşar diyebilirim 😂
😉😉😉😉
Benimle yaşayan hayatın tadına yeni yeni varır evet yanarak yaşar fakat bu yangına her gün eli ayağıyla atlar :)
Yaşadı sebeplerine gelirsek hiçbir kötü alışkanlığım yok evim arsam var araba da alacam
Teşekkürler
Alanın ne beklediğine bağlı o güzel severim sabiplenirim ve eglenceliyimdir bunun dışında birşey bekliyorsa hiç bulaşmasın bana 🙂
Iyi yemek yaparim ama bu evde kalmamı engellemedi🤣🤣🤣🤣
Beni alan yaşar çünkü sevdiğime değer veren sadık olan biriyim ve asla bencil değilim
Yemek yaparım bulaşık çamaşır yıkarım ütü yaparım gezerim tozarim bir çocuk yapamıyorum,😁😁
Beni alan kesinlikle yaşadı :))
Sadık, tutkulu, sevgi ilgi dolu, anlayışlı uyumlu ve özgürlükçü kadınım. Sokakta hanımefendi mutfakta aşçı yaani ;) :))
Sen başkasınki
Sokakta hanımefendi mutfakta aşçı anlayışlı uyumlu SADIK etkiledi 😂
wuoowwww :) çok iddialısın :)
Çok inadım kıskancım yandı 😐
yaşadi cunku cok sadik ve asla birakmayan ve cok seven biriyim kim beni alsa hep birakan o olurdu durduk yere bu arada sebepsizce :(
Aşırı kıskanç ve dengesiz olduğum için yandı. Ama çok güzel yemek yapıp anaç bir karakter olduğum için de yaşadı 😂
Valla her ikiside hem yandı hem yaşadı yandı çünkü fakirlik insanı yakıyor yaşadı çünkü ömrünü ona verecek kocası var
İnsan eşi benzerini bulunca körü körüne aşık oluyor ayrılınca ise darmadağın oluyor kimi kendi hayatına son verir kimi de daha çok güçlenir hırslanır...
Bence çok şanslı birisi olacak ama önce beni tanıması lazım tabii ki de ama ben eminim şansı birisi olacak
Eğlenceli aksiyoncu biriyimdir ama tersimde çok kötüdür karşımdaki kişiye bağlı bu durum yaşadı mı yandı mı kararı kendisi verir aslında
Sana bunu yazan istedir meraklanma 1500 lu yillarda yasamiyoruz 😀😁
Yaşaması için yanması da gerek ikisi de
🖤
Oooowww 🤣
Beni kimse alamaz ben isterim ve alırım
Krallll😂
Evelallah
Alan olsa yasarda kimse almaz
Bence yaşadı çünkü mutfakta iyiyimdir ve erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer. 😀😀
Genelde çevrem deki insanlar seni alan yaşadı olum derler Galiba gerçekten yaşıycak😂
Herkes kendi adına yaşadı der, mühim olan karşı tarafın bu soruyu yanıtlaması.
Yaşadı zaten en son ben ölcem onun yüzünden, benden daha çok yaşıyacağı 100%
Yaşadı.
İnşallah evde kalırsın