Senin konuşma tarzın da bir garip. Çocuğun morali bozuk Tamam buldum rakı içmedin ondan diyorsun veya nedeni ben miyim diye soruyorsun. Tamam güldürmek için veya sorunun senle olduğunu düşündüğün içindir belki ama çocuk konuyu konuşmak istemiyorsa üstüne gitmenin gereği yok. "Anlatmak istediğin zaman her zaman yanında olduğumu ve bana güvenebilecegini unutma" de, Geç. Kendini yıpratma o kadar. Erkekler konusunda master yapmış birisi değilim sevgilim oldu bir çok ama genelde bu sevgilinin olduğu psikoloji benim ruh halimle es değer. Ben de genelde depreşti birisiyimdir. Bir şeyler yolunda gitmeyince çözmek veya adım atmak yerine depresyona girerim. Çözüme ulaşamam. Ufak şeyleri ortaya atarım, yapmam. Anlat derler anlatmam. Sonra oturur düşünür karşımdaki insanı da mutsuz ederim. Bir de sevgilim varsa ona yük oluyorum gibi gelir onunla konuşup onu da mutsuz etmek istemem falan. Gerçi bu benim iç dünyam sevgilim öyle düşünmüyor olabilir ama o ruh hali seni ona itiyor. Kısaca her insanın yapısı farklı. Üzer seni ayrıl demek de ne kadar kolay insanlara çorap değiştirir gibi sevgili değiştirelim bu siteye kalırsa ne kadar duygusuzlar ya. Bir kere seviyorsun ilgileniyorsun ne yapacağım diye akıl almak istiyorsun. "Ayrıl." Kafaları anca buna çalışıyor resmen. Sabah sabah sinir de oldum durduk yere neyse ya umarım atlatirsiniz. Benim eskiden arkadaşım vardı astsubay kolunda dikiş izi vardı dirseginin üstü ile omuz arası alındı. O da alınır gitsin basvursun
015 Yorumla
Soran+1 yılAynen haklısın ama güldürmek için diyorum o hep rakı içer çünkü acaba alkol içmeye alışkın ondan içmeyince mi böyle oldu diye düşündüm. Ve son zamanlarda sanki onu zorla konuşturur gibiyim bana soğuk şu an şehirdeyiz telle bile aramadı. Dün hastalandım dedim Ablasıyla gezmeye gitmiş bir insan merak eder dedim kavga ettim bana bir kere de ablama zaman ayırayım yanında telefonla mı oynasaydım dedi. Ben hep onla konuşup halletmeye çalışıyorum bir şey deyince tartışma yaratıyor suçlu ben oluyorum sürekli çabalayan benim bana günaydın mesajı atmış ne biliyor musun günaydın başgan yazmış dalga geçer gibi. Ha bu arada yanık izini yaptır dedim onun için de kalbimi kırmıştı polis olma ihtimalini de attı bana bağırdı sen karışma diye
- +1 yıl
Sana olan sevgisinden şüphe ediyorsan ve ayrılık konusunu açtın mı hiç tepkisi ne oldu?
Bana kalırsa eğer aranızda çok sağlam, güçlü bir bağ yoksa ayrıl demek istemem ama ayrılmasan bile üzerine o kadar düşme. Ki kızlar hasta olduğu zaman kimseden değil sadece sevdiği kişi arasın sorsun en azından ister benim düşüncem. Onun dışında ablası ile dışarı çıkmış Tamam da 7/24 onunla değil ki illaki mesaj atabilirdi. Oturup açık açık konuş bence. Ikı yetişkin insansınız 24 yasindaymissin sanırım.
Soran+1 yılÇok ilgisiz evet ama ona baksan ilgili bana seviyor beni her şey lafta uzak şehirdeyiz bir de daha telefonla aramadı bir haftayı geçmiştir mesaj atıyor konuşması zorla konuşturur gibi. Bir ay sonra gelecek o zaman yüz yüze konuşurum ayrılık konusunu hiç açmadın sürekli tartışıyoruz ben söylüyorum bunları ilgi bekledim dedim ben de kendimde değildim diyor ne yapmak istiyor anlamadım
Soran+1 yılÇok üstüne düşüyorum ben sevdiğim için ama onda göremiyorum
Soran+1 yılBenim de sorunların var da nebilyiim ablalarıyla öyle değilde neden beni geri plana atıyor. Bu beni önemseemediğini gösterir
- +1 yıl
Bana kalırsa sevgili demek gelecekteki yol arkadaşı belki es demek. Yani senin onunla onun seninle dertlesebilmeniz lazım. Bazen ben de anlatıyorum. Mesela dün sancım vardı tutup bana oyunla alakalı bir şey söyledi o an ondan soğudum ama sonra düzeldi. Anlık şeyler yüzünden ayrılmak yersiz ama sürekli bana öyle davransa oturup konuşurum. Sen de insansın. Aslında en büyük hatayı 7/24 onu düşünerek yapıyorsun. 2 saat onu düşün 22 saat kendini düşün. Onu düşünüp üzülme kendi sorunlarına odaklan. O seni düşünmeye başlayınca sen de düşünürsün. Çünkü belli ki sen çok önemsiyorsun ve gün içinde bayağı onun hakkında düşünüyorsun. Ama bana kalırsa kendi dertlerine sorunlarına odaklanmak en büyük cozum. hayatında ufacık bir şey bile düzene girdiği zaman insan mutlu oluyor.
Soran+1 yılAynen ben çok önemseyip yanında olmak istiyorum onunla ilgileniyorum onda o yok. Demek ki ben de öyle olmalıyım. Az önce seni seviyorum dedi ben de seni dedim çok üstüne düşüyordum artık öyle olmayacam geç yazarsa geç yazacam aramazsa aramıycam mesafeli olacam
Soran+1 yılSordum benlik mi durumun diye saçmalama senlik değil bunaldım, hiç bir şeyden tat almıyorum dedi. Sebebini anlamadım durgunlaştım dedi. Ben de kendimle alakalı sanıyorum konuşmak istemiyor gibisin ne yapacağıı şaşırdım dedim haklısın dedi.
Soran+1 yılOlabilir belki de ya
Soran+1 yılİlk defa bu kadar ayrı kaldık o otelde çalışıyor da gelecek ekim sonu
Soran+1 yılTam işi yok yani
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer devamlı bu ruh halindeyse düzelmiyorsa çekilmez.. böyle insanlar senin yaşam enerjinide emer... Mıymıntı biraz 😂
020 Yorumla
Soran+1 yılHep böyle değildi ama artık son zamanlarda soğuk ilgisiz
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşında
Soran+1 yıl24 yaşında
Cevap sahibi+1 yılDedesine kim bakacak?
Soran+1 yılBirlikte yaşıyorlar köyde.
Cevap sahibi+1 yılAllah yardımcıları olsun zor bir durum.. aizheimer hastasına bakmak çok zor
Soran+1 yılBiliyorum aynen dedesini de seviyordu bayağı ama bunda benim suçum ne anlatmıyorki biliyim
Cevap sahibi+1 yılBen sadece bu yazışmaya bakarak bir şey diyemem ama bence çok üstelemişsin.. yani şahsen ben olsam sorarım anlatırsa anlatır anlatmazsa "konuşmak istersen her zaman dinlerim.. ne zaman anlatmak istersen burdayım" der kapatırın konuyu 😂
Soran+1 yılDün öyle yaptım ama. Sürekli karşımda mutsuz biriyle konuşmak ta yoruyor beni sürekli ben de kendimde değilim diyor e söylesin bileyim
Cevap sahibi+1 yılİstediği zaman konuşabileceğinizi söyleyip uzak kal biraz.. bu tipler sıkıntılıdır yaşam enerjini tüketir 😂
Soran+1 yılSöyledim evet ne zaman istersen dinlerim diye ama diyorum ya beni de sömürdü canım sıkkın sebebi bellii değil bunalıma girdim galiba diyen birisi sürekli e ben de bıktım neyi varsa söylesin diye düşündüm
Cevap sahibi+1 yılBence ilişkiye ara ver kendine yazık edersin
Soran+1 yılEdiyorum zaten sürekli suç ben de mi acaba soğuk ilgisiz diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılSuçu kendinde arama sevgilin dengesiz
Soran+1 yılİkizler burcuuu
Cevap sahibi+1 yılAyrıl gitsin sen bundan😂
Soran+1 yılGünaydın başgan yazmış bana 😂😂
Cevap sahibi+1 yılYuh ben gidiyorum valla 😂
Soran+1 yılNe yapmaya çalışıyor bilmiyorum
Soran+1 yılSordum benlik mi durumun diye saçmalama senlik değil bunaldım, hiç bir şeyden tat almıyorum dedi. Sebebini anlamadım durgunlaştım dedi. Ben de kendimle alakalı sanıyorum konuşmak istemiyor gibisin ne yapacağıı şaşırdım dedim haklısın dedi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
+1 yılBahaneler iyi mis üstüne düşme o zaman o sana gelip neyin var der
121 Yorumla
Soran+1 yılBen çok ilgilenip üstüne düşüyorum galiba
- +1 yıl
Kendinden örnek vereyim mi. İlgi veriyorum veriyorum veriyorum sonra kendimi biraz çekiyorum Ve bana bugün seni niye böyle çok özledim. Diyor. Aynısını o yapınca da ben böyle oluyorum bunları planlayarak yapmıyorum ama sen planlayarak yap en azından şimdilik.
Soran+1 yılDe mi kaçan kovalanıyor benim yapımda da soğukkanlılık yok hep sıcak davranıyorum becerebilsem soğuk kalmayı yapacağım da işte.
- +1 yıl
Kesinlikle kaçan kovalanir he ama sevgi bittiyse zor
Soran+1 yılÖnemsemiyor baksnaa beni yani. Bahane gibi geldi bana da neye moralin bozuksa söyle işte ağzında kerpetenle alıyorum isteksiz konuşuyor benle
- +1 yıl
Sende öyle ol ve biterse bitsin moduna sok kendini kusura bakmasın valla kimse Hint kumaşı değil. Ezik gibi durma sakın güçlü ol bir kere kimse beni yıkamaz de çünkü bu felsefede ki insanlar hep kazanır.
Soran+1 yılSoğuk davrandım biraz bugün seni seviyorum diyor anca.
- +1 yıl
Tamam bırak sevsin sende canın nasıl isterse öyle davran bir öyle bir böyle ol. Ama ben onsuz yapamam gibi psikolojiye rica ediyorum girme.
Soran+1 yılO da öyle zaten bir öyle bir böyle ne yapmaya çalışıyorsa. Onsuz olamam diye düşünüyor ya ondan
- +1 yıl
İşte onun için kaybetme korkusunu hissettirmiceksin umursamaz gorunceksin hep el üstündesin sonra
- +1 yıl
Hıı duzelirsiniz inşallah ama her zaman güçlü dur
Soran+1 yılAblasıyla konuştum. İşte saçma sapan şeyler yaptırdıklarını söylüyor iki de bir çıkacam burdan diyormuş. Bana anlatmadığı şey bu galiba. Ki otelde çalışıyor seZon bitecek kasım da
- +1 yıl
Hıı dönemlik bunalım o zaman sen normal davran ama üstüne düşme kendin gibi birsey yokmuş gib9
Soran+1 yılDüşüyorum ya hemen kendinş geri çekiyo
Soran+1 yılBana niye bunu demediyse
- +1 yıl
Öyle olur çünkü hep
Soran+1 yılİlişki yürütmek çok zor
- +1 yıl
Zor Olduğu kadar güzelde kafanı dağıtmaya çalış bol bol film izle vakit geçsin ya da dışarı çık oyala kendini daha iyi gelicek inan bana. Bu kadar dert edinmiceksin
Soran+1 yılEvde oturuyorum ya sürekli ondan gelsin güzelce konuşcam zaten 🤗 bana neden demiyorsa iş sıkıntısını
- +1 yıl
Erkekler takıntılidir para iş mevzularina
+1 yılHahaaa sonunda sesli güldüm. Ya kızım bence çocuk senden sıkılmış. Biraz sal onu.
11 Yorumla
Soran+1 yılBelki de sıkıldı
+1 yılErkekler kolay kolay paylaşmazlar ki bişeylerini. Ama sninkinin bir takım sorunları
046 Yorumla
Soran+1 yılEfenfim? Devamı nerde
- +1 yıl
Ne devamı
- +1 yıl
Sninki paylaşmak istemiyor. Mesajlara bakılırsa seninkinin kendine olan güvenide yok gibi
Soran+1 yılYazmışsın ya bir takım sorunları devamı yok mu
- +1 yıl
Onları sn bulacksın ağzından girip burnundan çıkacksın.
Soran+1 yılNasıl yani nerden anladınız teşekkür ederim yorum için
Soran+1 yıl? Güveni neye yok
- +1 yıl
Kendi ayakları üzerinde duramıyor gibi ve galiba işiyle sıkıntısı var
- +1 yıl
Mesaj açık değil mi canım
- +1 yıl
Yaş kaç snin.
Manitanın da yaşı kç
Soran+1 yılİşiyle sıkıntısı var otel de çalışıyordu sezon bitti gelecek uzak şehirdeyiz Ekim sonunda geliyor işi yok ondan. Polisliğe gir dedim gircek ama kolunda yanık iz var ameliyatla düzeliyor ama olmam hatıra dedi babaannesi yakmış kadın hayatta. Ol kurtul dedim olmam benim kararıö dedi şimdi böyle işsiz kalır pomeme girseymiş 4 yıllık mezun. 24 yaşındayız
- +1 yıl
Henüz olgun değil
- +1 yıl
Zamana ihtiyacınız var canım
- +1 yıl
Ama sorunlarınızı konuşarak halledin. Erteleme hiç bişeyi telde değil aynı şehirdeyseniz. Yüz yüze konuşun
Soran+1 yılOna baksan benim çocuksu ve olgun değilim ben mantıklı düşünüyorum o bana başks meslek mi yok diyor işletme mezunu ne olacaksa
Soran+1 yılbir ay sonra gelecek o zaman yüz yüze konuşuruz ben arıyorum konuşmak için müsait değilim diyor mesajda derdimi anlatıyorum kavga çıkaran ben oluyorum
- +1 yıl
Yok canım sakın mesajda konuşma laf uzadıkça uzar
- +1 yıl
Yüz yüze konuş detaylı bir şekilde
- +1 yıl
Onun kafası karışık üsteleme bnce. Bekle yüz yüze
Soran+1 yılE aramıyor konu uzuyor ben düşünüyorum arıyorum açmıyo
Soran+1 yılKafası karışık ama benim de artık karışık sevdiğini düşünmüyorum artık önemsemiyo
- +1 yıl
Ne kadar zamandır birliktesiniz
Soran+1 yılbir sene oldu
- +1 yıl
Neyden bunalmış
- +1 yıl
Yok canım sninkinde gel gitler oluşmuş inş. Toparlar kendini
Soran+1 yılEvet bir neşeli bir kötü bir sıcak bir soğuk
- +1 yıl
Onun devreler yanmış canım kendş haline bırak toplasın kendini
Soran+1 yılKendi de yazmış benim kafa yandı galiba diye ben ne yapayım sence kaldım arada
- +1 yıl
Hiç bişey yapma canım üstelersen farklı yere gider. Konu arada kalırsın. Rahay bırak hep destek ol. Ilımlı yaklaş herşeye
Soran+1 yılCüzdanı kaybolmuş şimdi de
- +1 yıl
Cüzdanı mı?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Çaldırmış mı cüzdanını.
Soran+1 yılKaybettim geldim yok diyor
- +1 yıl
Maşallah bu bildiğin tam mecnun 😀
- +1 yıl
Artık ne yapmışsan mecnun olmuş leyla
Soran+1 yılAhhahaha sorma ya
- +1 yıl
😀😀😀
Soran+1 yılAblasıyla konuştum. İşte saçma sapan şeyler yaptırdıklarını söylüyor iki de bir çıkacam burdan diyormuş. Bana anlatmadığı şey bu galiba. Ki otelde çalışıyor seZon bitecek kasım da
- +1 yıl
Başka iş bulsun canım kendi kafasınında yattığı bir iiş
Soran+1 yılBana dememe sebebi ne acaba
- +1 yıl
Sni üzmek istememiştir canım
- +1 yıl
Zaten baksana bu aralar kendinde değil. İş yerindede sorun varmış
Soran+1 yılNe yapayım senxe
- +1 yıl
Bekle canım ılımlı davran
+1 yılBu kişi seni uzer ayrılmalisin
010 Yorumla
Soran+1 yılAy herkes öyle yazmış neden? Üzülüyorum zaten de
Soran+1 yılCevap verir misin
- +1 yıl
Görmüyor musun çocuk seni takmiyor bile hersey ortada seven insan böyle şeyler soylemez böyle konuşmalar yapmaz mesela ben sevdiğim kişinin benden birseyler saklaması istemem ve bu durum beni uzer bu çocuk sana hicbirseyinii söylemiyor bile ve bu durum hep böyle gider bir değişiklik olmaz ayrıl gitsin
- +1 yıl
Sana mutluluk huzur getiren seni seven sayan biriyle ol seni mutsuz huzursuz eden herseyi senden gizleyen seni takmayan biriyle değil
Soran+1 yılbir de seni seviyorum diyor ama artık hissetmiyorum yani. Hep mesajları böyle bu arada yeni kavga etmiştik beni ihmal etti diye sürekli kavga ediyoruz bir de. Ama tavırları yüzünden. Ben ona her şeyimi anlatıyorum ama o anlatmıyor ailemde ne olsa söylüyorum ama onda yok
Soran+1 yılYani mutsuz oluyorum tabiki ben ona ne kadar çok değer veriyorım ve işten çıkmama üzülüyorum dedi ya başka şehirde otel de çalışıyordu uzaktayız bir de düşün hiç aramıyo bile anca mesaj konuşmayalı telle bir hafta oldu
- +1 yıl
Uzak durmalisin şimdi ayrılmaya kalk Allah bilir bir iki çift güzel söz söyler seni vazgeçirmeye çalışır inanma kesin tavırlı ol sert soğuk dur ve ayrılmak istiyorum de bitir yoksa çok üzülürsün
- +1 yıl
Bir insanın söylediklerine bakma hareketlerine bak ve hiçbir zaman kendi benliğinden uzaklaşma yani kendinden ve özgürlüğünden asla ödün verme seni kabul eden böyle kabul etsin ve kimseye aşırı derecede değer verme çok sevse bile belli etme yoksa böyle tepene çıkarlar kendilerini bir halt zannederler
Soran+1 yılAynen çok haklısın ama ben çok değer verdim aynısını onda görmedim bir gün ilgisiz kaldım diye hep mi böyleyim diyor ama Ne yapıp edip kendini haklı çıkarıyo bir de. Eskiden böyle değildi şimdi soğuk tuhaf isteksiz zorla konuşur gibi
+1 yılAğır depresif ve pek ilgili değil üzer bu seni.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet hiç ilgilenmiyor artık
Soran+1 yılNe yapacağım bilmiyorum
+1 yılCiddi bir sorunu var kurcala
01 Yorumla
Soran+1 yılE anlatmıyor ki nasıl kurcalayım
+1 yılÇok değişik bir
Çocuk üzülürsün01 Yorumla
Soran+1 yılZaten hep üzülüyorum ki
Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. herkese senin gibi bir sevgili lazım ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılNiçin 😏
Soran+1 yılBugün soğuk davrandım iki kere seni seviyorum dedi
+1 yılTakma
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen haklısın ama güldürmek için diyorum o hep rakı içer çünkü acaba alkol içmeye alışkın ondan içmeyince mi böyle oldu diye düşündüm. Ve son zamanlarda sanki onu zorla konuşturur gibiyim bana soğuk şu an şehirdeyiz telle bile aramadı. Dün hastalandım dedim Ablasıyla gezmeye gitmiş bir insan merak eder dedim kavga ettim bana bir kere de ablama zaman ayırayım yanında telefonla mı oynasaydım dedi. Ben hep onla konuşup halletmeye çalışıyorum bir şey deyince tartışma yaratıyor suçlu ben oluyorum sürekli çabalayan benim bana günaydın mesajı atmış ne biliyor musun günaydın başgan yazmış dalga geçer gibi. Ha bu arada yanık izini yaptır dedim onun için de kalbimi kırmıştı polis olma ihtimalini de attı bana bağırdı sen karışma diye
- +1 yıl
Benim sevgilim de bana diyo senin paranlamı içiyorum içerim sen karışma diyo bende ben sağlığın için diyorum dedim o da olsun içkime karışma dedi üzüldüm
Soran+1 yılAynı aynı aynen. O da öyle aman kıymet bilmezler
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler