Sevgilimden ayrıldım. Huzurluyum. Yanlış mı?

3 senedir konuşuyoruz. Sürekli okul için il dışındaydı. durumları zor. Ama babası çalışmaz annesi çalışmaz 20 yaşında ki kız kardesi çalışmaz. Keyfii fakirlik yani, ona da soyluyorum bunu. 2 sene annesi bana köpek gibi davrandi alttan aldim. Cicekler cikolatalar aldım beni sevsin diye uğraştım sonra dayanamadim biraktim çocuğu. Annesi aradi özür diledi 1 bucuk senedir birsey yapmıyordu. Ben aramiz düzeldi sanmıştim. En son isler ciddiye binecek ailesi tanışmaya gelecek bizim eve. Annesine gerçek cicek (mak.100 lira) bir de tatli aliniyor dedim. Benim oglum sana hep cicek aliyor almiycaz bizde öyle bisey yok ben oglum icin senin yaptiklarini alttan alıyorum dedi. Sanki ben oglunu okulundan etmisim, uyusturucuya alistirmisim. Çalışmama rağmen gece 3 e 4 e kadar temizlik yaptim bir hafta. İkramlar mis gibi. Giyindim kusandim. Gelmişler ellerinde tatbaktan yarım kilo baklava. Ya hu kiz görmeye geliyorsun. Normal pastaneden al bari. Ucuzlukcudan niye aliyosun. Para yoktan ziyade hani fakiriz imajı cizecekler. Geldi babasi 2 saat siyaset konuştu. Oğlunun işini kötüledi çok sigara içiyor dedi. Babam en son mutfaga gelip annemi çağırdı. Anneme konuya ben mi giriyim dedi. Annemde saçmalama sen kız babasisin o girer konuya dedi. Bende babam öyle deyince sevgilime babana isaret ver konuya girsin dedim msjla. O isareti yanlış anlamış hadi bize müsaade dediler. Bizden herkes afalladi. Bildiginiz rezil oldum. gidince de ben hungur hungur agladim. Emeklerim bosa gitti. Sevgilim babam heyecandan yaptı falan dedi. Bizimkiler söz Nisan yapalim askere gitsin gelsin öyle evlenin dediler. Yok askere gitmicekmis pasam. Bedelliyi yapamiyor. Kolumu bacağımı kirarim yine gitmem isim guzel sen beni sevmiyosun bana kavusmak istemiyorsun dedi. Hic bisey demeyen aileme düşmanlık beslemeye basladilar. Bende ya askere git gel evlenelim ya da çekil yolumdan dedim. Gitmeyi tercih etti. Kabul ediyor guya askere gitmeyi ama bana kotu davranıyor ailene sorcam bunun hesabini gibisinden davranıyor
Sevgilimden ayrıldım. Huzurluyum. Yanlış mı?