Yardım edin; platonikim ben.. Ne yapmalıyım?

İnsanlar kendilerinde ne eksikse ilk onu ararmış cevresinde ikili ilişkilerinde derler…Okadar doğruki ilk onu gördüğümde çok yakısıklı adonisli uzun boylu değildi.Ama herkesle kaynaşabilen bir yapısı vardı sempatikti benim cıft katım arkadaşı vardı belkide sayamadım….

Ogün ondan etkilenmiştim şüphesiz tamam okadar bakmıyordum ama ne bilim heralde onu ilk sevmem geometri hocası yüzündendi kahretsin pislik karı.!Okadar güzel konuşuyolardıkı şakalaşmalar sevgilim felan demeler hocayla (hocada baya çatlak)..İkinci günü dershaneye gitme isteği geldi tabi bende hemde o biçim…İlk başlarda ikinci sırada oturuyodum gerçi ilk dediysem birgün oturdum sonra kız benden önce gelmiş kapmış burayı(Dershaneye 2 hafta sonra başladım ben)…Dedimki sabır sabır sabırr herneyse en arkaya geçtim bu bizimkide iki üç önümde çaprazda.Bendeki bütün ders dinleme isteği gitti tabi hep ona ilişti gözüm Bilmiyorum algıda seçicilikmi dersiniz ne dersiniz ama oda bana bakıyo gibi hissetmiştim ilk başlarda..Sonra bir hafta böyle su gibi geldi geçti zaten 2 gün felan gelmedi adam akıllı..Sonra bigün test kağıdı dağıtıyo bu bana ikitane gelmiş normalde tek oturuyorum buna dedimki şu kağıdı alırmısın noldu kardeşim dedi Kardeşim dedi bana …………………. Ozaman içinden bişey koptu işte sevdiğim kız bana abi derse gibi bişey.Sadece konuşmamız bu oldu.İlk konuşma için ne güzel değilmi?Biz sınav olduk sınıflar ayrıldı.

O a sınıfında ben b böylelikle ayrıldık tabi kızları bilirsiniz Birinden hoşlanırsam onun donuna kadar ögrenmeliyim.Twittera facebooku instgram askfm ne varsa buldum.Sorular sordum Okuyup kendime yonttum vs.Bunun bir arkadaşı vardı bigün twitterdan favorılerıne eklemiş baktım ikisinin fotoğrafı var hemen görünüyo tesadüfmü değilmi bilmiyorum.Ben yazıyorum bakıyorum twitterana sanki bana cevap veriyo gibi geliyo işte duygularımlamı hareket ediyorum yoksa mantıklımı bilmiyorum napıcamkii…..?Tenefüste kantinde felan görüyorum mesela bigün geç kalmıştım kantinde bekliyodum arkadaşlarla felan bunda kulaklık tam bişey anlatıyorum bu beni duydu böyle 180 derece döndü baktı.Bakışlarınıda yakalıyorum ama cevresi çok geniş.Benim fotoğrafımı 16 kısı begeniyosa onunkini 160 kişi hem sanmıyorum hoşlansa bişey yapmazmı? Yardım ben cesaretsizim hep twittera cesaret et falan gibi sözler atıyorum ama nerdee okuyomu okumuyomu belli değil

Yardım edin; platonikim ben.. Ne yapmalıyım?