İstatistiklere göre yakışıklı erkekler aslında tahmin edildiği gibi en çok aldatan erkekler olmuyor. Çirkin erkekler daha çok aldatıyor.
Bu veri sizi şaşırttı mı?

Bu veri sizi şaşırttı mı?

Kızlar yakışıklılar çapkın diye çirkinlere toplu halde yürüyünce adamlar adamlar da çapkınlığa başlamış demekki 😂
Karaktersiz Erkek..
Adam dedigimiz kisiler Aldatmaz memnun degilse ayrılır sonra ne b. k yerse yer.
Yakışıklıyla çirkinle alakası yok, karaktersiz olan aldatır.
Çirkinler
Cevap
48Cevap
Ömrümce bu güne kadar edindiğim ve duyduğum tecrübeyle çirkin erkek daha çok aldatır , yakışıklı erkek daha sadık olur diyorum.
kosullar onemlidir. cirkindir ama zengindir. cirkinligi onemli midir kizlar icin? hayir tabiki 😀 cirkindir agzi laf yapar kizlari kandirir mi? onada evet 😀 yakisiklidir iyi yalan soyleyemez parasi yoktur belki sevgilisi bile yoktur 😀 iyice karisti degil mi 😀 kisacasi aldatmayi birseye baglamak mantiksizlik.
Erkeklikle veya güzellikle ilgisi yok bunun. Haysiyetsiz ve cibiliyetsiz olmak lazım.
Hayir çünkü yakisikli erkekten bekliyoz pesinde geziyoz ama tip olmayinca sadece ben baktim mantiğiyla davraniyoz ondan normal yani
Yakışıklı erkek çok aldatır çünkü kendine güveni olur peşinde dolaşan çok kız olur konuştuğu çok kız olur o yüzden çabuk aldatır
Çirkin özgüveni diye birşey var adamlar kendilerini yakışıklılardan daha da iyi buluyolar onlar daha çok aldatıyor emin olun çirkin olsun dedim gözü dışarda olacağına bende olsun dedim gitti beni aldattı 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄
Benim yakışıklı olduğumu söylerler. Bekarım ve sevgilim de yok. Dolayısı ile de kimseyi aldatmadım , kimse de beni aldatmadı. Ama yakışıklı erkeklerin aldatma risklerinin daha yüksek olduğunu düşünüyorum.
Yakışıklılar bence, çapkın oluyorlar o yüzden. Vee fotodaki Rohit Khandelwal❤️❤️
Yakışıklılığın fazla bir marifeti yoktur ufak bir detay sadece çapkınsa ağzı güzel laf yapıp konuya nerden gireceğini biliyorsa herzaman heryerde aldatabilir 😊
Hangi veri? Ortada bir veri göremedim ben? Araştırmayı sen mi yaptın?
Karaktersiz olan her erkek aldatır tip fark etmiyor
Çirkin erkekler birini bulunca bu baktı herkes bana bakar diyor münasip yerleri kalkiyor egosu nirvanaya ulaşıyor
Karakteri bozuksa Çirkinide yakışıklısı da aldatır
Önemli olan karakterdir
İyi ise ne çirkini ne yakışıklısı aldatır 😎
Görüntü çok önemli değil ne yazık ki!
Karakter meselesi 😏
İkisi de olabilir hangisinin arpası fazla geldiyse o aldatır.
erkek her turlu aldatir.. Ama dogru duzgun bir avradi varsa, belki aldatmaz.. ama avradi erkegini erkek gibi hissettiren bir dişi olmali.. Aksi halde yaprak gibi aglama mecbur kalacaktir..
Kulagi buyuk olan mi yoksa kucuk olan mi aldatir?
Bunun dis goruntu ile alakasi yok, karakter meselesi.
Çirkini, yakışıklısı yok bana göre.. Karakter sahibi olmayan herkes aldatır.
Erkeklik kılığına girmiş pezevekler aldatır sevene bir gül yeter ikinci Gülü arayan aldatır çünkü
ikiside umrumda degil aska sevgiliye karsiyim evlenmeye
Karakterden yoksun kimseler aldatır.
Birisi beni anladı sonunda aldatmıyorum diyorum vardır kıyıda köşede diyor gidiyorlar 😂😂
bu yakışıklı veya tipsiz çirkin erkek değildir bu karakter meselesidir
Çirkin erkek cunku yakışıklı erkekle olabilmek için cidden güzel olmalı kız zaten başkasına bakmaz
Yakışıklı erkek tabikşde çirkin erkeğin elinede fırsat geçse o da aşdatır
Çirkin aman birini bulmasın bir tarafı kalkar hemen gözü dışarılara çıkae
Yakışıklı erkeğe çok yazan olduğu için bunun cevabını söylemeye gerek yok.
valla tiple alakası yok. karakteri çirkin olanlar aldatır.
Karaktersiz ve ozguvensiz erkek aldatır. Saygısız erkek aldatir
Soldaki herifin ne suçu vardı reklam ettiniz adamcazı.
Bir defa aldatan hep aldatır önemli olan fırsat bulması ya da yaratması yakışıklı veya çirkin yeterli biraz parası ve vizyoner arkadaşları olsun.
Şeref ile ilgili birşey bu , adamda şeref varsa yapmaz. Şakin şeref yoksunluğu varsa yapar.
Yakışıklı çirkin farketmiyor ki tamamen niyet ve karakterle ilgili
Çirkin tabi ya onlarda şeytan tüyü vardır
Çekici ve kendine güvenen erkek😊
Aldatmanın çirkini yakışıklısı olmaz. Namussuzu aldatır. Namussuzun kadını erkeğide olmaz.
Tiple alakası olduğunu düşünmüyorum
Çirkin erkek yoktur sakalı çıkmayan erkek vardır karşim
Farketmez karakter meselesi
Karakteri bozuksa her ikisi de
Karaktersiz erkek aldatır.😑
Erkek milleti bu farkeder mi :D
Çirkin dediğiniz erkekler daha çok aldatır
İkisi de değil, karaktersiz erkek.
Niyet ne ise akıbet odur.
yakısıklı çirkin fark etmiyor :) sevmiyosa...
Cirkinde saniyor guzel hep Bal yiyor 😄
İkiside.
Yakışıklı. çırkine kimse bakmaz
Saçma soru mesele karakter konusu.
Karakteri bozuk olan aldatır
Yakışıklıların adı çıkmış
Erkekse aldatır
Ama Adamsa... aldatmaz, aldatamaz.
Karaktersiz insan aldatır
Bu insanın mayasına baglı
Karakteri çirkin olan..
Yapan her türlü yapıyor
Çirkin. kendine bir şeyleri ispatlaması lazım.
Çirkinler neyine güvenip aldatıyor acaba
Güzel kız mı aldatır,
Yoksa çirkin kız mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar