Eski sevgiliye dönülür mü? O ilişki diğerinin gölgesinde kalmaz mı? Güvenebilir mısın yoksa zaten intikam için mi geri dönersin?
.
.
Eski sevgiliden ne köy olur ne kasaba bittiği an komple bağlantıyı bitirmeli iki yabancıya dönüşmeliyiz. Eğer yapmazsak buradan eski sevgilim WhatsApp engellini kaldırmış amacı ne? Eski sevgilim yeni manitasiyla durum atmış acaba birşey mi ima ediyor. Gibi çaresiz sorular ve onların yıkık detaylarını görmeye devam ederiz. Azıcık gurur varsa tamamen sohbeti keser hayatına devam edersin. Bu yıkık hareketlerle yıkık bir insan olmazsın.
Çöpu karıştırmamak lazım, Malum üstün başın batar, Fakat mecburi ya da farklı bir ayrılık türü varsa kesinlikle denenmeli. Exten next olmaz ama bazen olur.
Bu cok kısıye gore degısebılecek bir soru. Eger araya baska biri gırmedıyse ve kabullenılmeyecek hatalar yoksa tabi ki olabilir. Hata affedilir, baskası gecer gider vs ama kendi adıma konusayım bu durumlar duygusal acıdan soguma yaratmada, var olan sevgini bile tuketmede birebir.
Eski eşe dönülmeyeceği konusunda kararlıyım..
Ama eski sevgiliye bunun için kesin hayır demek zor. Çünkü bitmemiş duygular varsa, sonrasın da yaşanan ilişkilere rağmen o kişi hala özel biri olarak kalmışsa* evet ex ten next olabilir.
❤️❤️❤️
Cevap
48Cevap
Eskiden bir halt olmaz
#emre00
Şirinevler durağını kaçırmışsanız Bahçelievler’de inip tam aksi istikamette bir durak gitmelisiniz. Yani ex’ten next bir şekilde olur olmasına ama gereksiz zaman kaybıdır.
Ben bu aptal kanalın paylasimlarini görmek zorundamiyim azar bülbüle bağlantınız beni sabahtan beri 100 defa çıktı bu soru kardeşim cevap vermek istemiyorum iste bunu engellemenin bir yolu yokmuş?
Eski sevgilinin eski olmasının bir takım sebepleri olmalı değil mi? Affetmiş, unutmuş, unutmuş gibi yapmış olabilirsiniz. Çevrenizdeki, hayatınızdaki tüm insanlara biz yeniden birlikteyiz diyeceksiniz, yetecek mi? Hayır bir sürü açıklama sizi bekliyor.
Gına geldi aynı sorulardan..
www.kizlarsoruyor.com/ara
Bitme sebebine bağlı bu. Sevgi bitmemişse araya bazı yapılan ufak hatalar girmişse tekrar olur eski sevgiliyle. Ama tüketilen sevgilerin dönüşü yok
İntikam için falan bunlar nasıl kafalar la hjshjsjhs. Alternatif bile koymamışsınız. Yeni insanlar tanıyın okb türkiyenin hastalığı herhalde
lütfen kırdığınız bardaktan su içmeye çalışmayınız, cam kırıkları batabilir :)
benim yorumum bu ex next ilişkisine.
Eger sonrasında başkasıyla beraber olmuşsa olmaz
Devamlı sorgular yoksa
Onunla ne yaptın onada boylemi yaptın vs vs
Dünyanın en b*ktan içerikleri ile tekrardan karışımızda olduğunuz için teşekkürler :)
Olmaz..
Olacaksa da araya birileri girmeden olsun..
Diğer türlü çirkin oluyor..
Sadece ten uyumu varsa olur ama gerçek anlamda ten uyumu...
ex den next olmaz ancak bazıları için ex den seks olabilir.
ama bazıları için...
Hiç belli olmaz duruma ortama göre değişkenlik gösterebilir
Exi bilmem de, sen burda erkek bulamayacaksın uğraşma boşuna
Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı diye bir laf vardır 🙂
eskileri karıştırmak kimseye fayda vermez.. ne devam etmek için nede intikam için dönmem.. dönülmemeli...
Benim bir fikrim var ama :D Anal seks olarak düşündüm :D EX çıkış demek ama girişte olabiliyor :ADASD
suç bizdeyse ya da anlaşmalı ayrılıksa olur değilse olmaz:)
sizin ictiginiz sudan bende içmek istiyorum. Ayrı bir dünyanız var ve burdakilerin dertleri farklı..
Olmaz asla geçti bolu pazarı sür eşeği yeni sevgiliye :D
Eskiye dönüş bana hep duş aldıktan sonra çıkarttığın kirli donu tekrar giymek gibi geliyor
İlk aşık olduğum adamla tekrar birlikteyim gayette memnunum iyi ki olmuş ilerse evlenicez.
Ex'ten next olmaz çünkü o artık başka birisi olmuştur
Eski sevgiliyle tekrar barışılmaz zaten canını yaktığı için gider bı insan yapan tekrar yapar
Eskiden birşey olacak olsa eskide kalmazdı...
Barışılmaz, olmaz.
düşük bir ihtimalle olabilir
olan var dönende var..
Denedim ama olmadı. Meraklısı varsa denesin.
Ben hiçbir şekilde dönmem. Dönerse de kabul etmem.
Eskiden hayır gelmez 😏
Olmaz cicim yolu öğretmiş bir kere yine gider.
Kendi kötün elin iyisinden iyidir ;)
Aynı havayı soluyoruz bide tövbe yarabbim.
Exden next olmuyor çok nadir
Barışmamalı güven olmaz
Olabilir tabi niye olmasın
Parça parça Takılırsınız arada nolacak 😂
Allah yazıysa bozsun. Asla.😂
Biten bitmiştir geri dönüş olmaz bende
Exten seks olur anca. Next mext olmaz.
Hiç yapmadım yapmam da geçmişe giden orda kalmalı
Olmaz yuzde 99 ihtimalle
Ex’ten anca Extra olur.
asla asla dememek lazım ama çok zor be
Baslik yine efsane cevaplari merak ediyorumz😂