Arkadaslar şuraya bir giriyorum yok sevgilim beni dövdü yok eşim beni evden attı yok sevgilimden hamile kaldım beni ortada birakti felan filan buraya yazdıklarım esma zikir dir kesinlikle büyü değildir inanmayan internetten araştırsin ayrıca ateist olanlar lütfen yapıcaksaniz yapin yapmayacaksaniz yorumda yapmayın
Ya fettah ya vedud 889 defa
Ya vedud ya cami ya mukallibel kulub 514 defa
Ya vedud ya kaviy ya cami 631 defa
Ya musavvir 336 defa
Ayrıca yemek yaparken 1000 defa Ya vedud esmasıni oku beraber yiyin buda aranızdaki sevgi saygı muhabbeti arttirir
Ve evde yalnizken Bakara süresini sesli açıp dinleyin
Bunlar Allah in isimleridir ve cok tesirli dir bu esmalarin enerjisi çok yüksektir ama hergün ara vermeden yapmaniz gerekir ama lütfen iki kişinin arasına girmek için okumayın haramdır ve zaten kabul olmaz yani mesela senin sevdiğin vardır ama o kişinin sevgilisi vardır öyle kişiler için sakin okumayın haram girersiniz ama evli olan insanlar eşleriyle arası bozuksa hergün bu zikirleri yapsın esmalar yaparken ben yapıyorum neden kabul olmuyor demeyin sadece inanarak yapın duanizin kabul olması sizin enerjinizle alakalıdır ama 21 gün ve 3 ay arasında genel olarak etkisini gösterecektir ve herseyin hayırlısıni isteyin ve kabul olacağına inanarak yapin
Ya fettah ya vedud 889 defa
Ya vedud ya cami ya mukallibel kulub 514 defa
Ya vedud ya kaviy ya cami 631 defa
Ya musavvir 336 defa
Ayrıca yemek yaparken 1000 defa Ya vedud esmasıni oku beraber yiyin buda aranızdaki sevgi saygı muhabbeti arttirir
Ve evde yalnizken Bakara süresini sesli açıp dinleyin
Bunlar Allah in isimleridir ve cok tesirli dir bu esmalarin enerjisi çok yüksektir ama hergün ara vermeden yapmaniz gerekir ama lütfen iki kişinin arasına girmek için okumayın haramdır ve zaten kabul olmaz yani mesela senin sevdiğin vardır ama o kişinin sevgilisi vardır öyle kişiler için sakin okumayın haram girersiniz ama evli olan insanlar eşleriyle arası bozuksa hergün bu zikirleri yapsın esmalar yaparken ben yapıyorum neden kabul olmuyor demeyin sadece inanarak yapın duanizin kabul olması sizin enerjinizle alakalıdır ama 21 gün ve 3 ay arasında genel olarak etkisini gösterecektir ve herseyin hayırlısıni isteyin ve kabul olacağına inanarak yapin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer