+1 yılİnsan sevdiğine kavuşmak için elinden geleni yapıyor. :D Kendi çabası yetmeyince Allah'a sığınıp dua kapısına sığınıyor. Bazılarına göre dua etmek gerçekten fayda sağlıyor, bazısına göre ise olacağı varsa oluyor. İnananların en çok dillendirdiği ise ya cami ya vedud duası oluyor.
Ya Cami Ya Vedud Duası Nedir?
Vedud, sözlükte sevilen ve seven anlamına gelmektedir. Esma-ül Hüsna olarak adlandırılan Allah'ın 99 isminden birisidir. Ya vedud duası genelde dilek ve isteklerin gerçekleşmesi için okunuyor. Duanın okunuşu "Allahümme'ğfirli hatieti ve 'amdi. Allahümmehdini li-salihı'l a'mali ve'l-ahlakı innehu la yehdi li salihıha ve la yasrifü'an seyyi'iha illa ente." şeklinde.
Anlamı ise: "Allah'ım (c.c), bilerek veya bilmeyerek işlediğim günahlarımı bağışla. Allah'ım (c.c.), bana işlerin ve ahlakın en iyisini nasip et. Her şeyin en iyisini ancak sen nasip edersin, kötüsünden de ancak sen alıkoyarsın." demek.
Ya Cami ya da El Cami olarak bilinen dua ise aslında Allah'ın 99 isminden biridir. Dua değildir. Allah'ın 99 isminden her birini zikretmenin ayrı ayrı anlamları vardır. El Cami ism-i şerifi ise, kayıp bir eşyayı bulmak veya iki kişinin arasında sevgi, birlik ve beraberliğin temini için zikredilir.
Sevdiğine kavuşmak isteyen birisi, Perşembe akşamı, 114 kere "Ya Cami Celle Celalühü" derse sevdiğine kavuşur deniliyor.
Ya vedud ya cami duası beraber mi okunur?
Sevdiğinin ismini söyleyerek; 20 defa "Ya vedud c.c" ve 114 defa "Yâ Cami c.c" ya da ikisini aynı anda birleştirerek "Ya Vedud Ya Cami celle celalühü" şeklinde 134 defa okuman gerekiyor. Aşağıda video bırakıyorum, bakabilirsin.
https://www.youtube.com/embed/hIfqzVm_bycYa cami ya vedud duası ve ya cami ya vedud anlamı nedir açıklamaya çalıştım. Sevdiğine kavuşman dileğiyle. 😇
280 Yorumla
En İyi Cevaplar
Allahtan iste. Allaha bir tek sevdiğine kavuşmak için zikir veya dua okursan şirke girersin çünkü ibadetlerimizi dualarımızı sadece Allah a şükür ve ibadet etmek için yaparız böyle şeyler sevdiğine kavuşmak istiyorsan aç ellerini mevlaya anlat içini hayırlısını dile.
52 Yorumla- 1 yıl
Nerden biliyorsun ermiş Allah'ın ismini zikretmek neyine zoruna gitti allahla kul arasında
+1 yılOlmuyorsa vardir bir hayir
Duayla olacak is mi bu
Sevmiyor iste92 Yorumla
Soran+1 yılseviyo ama aramızda sorunlar var. hayırlıysa olsun diye dua ediyorum zaten büyü olsa neyse
- +1 yıl
Buyu dua bnce fark ermiyor
Olmuyorsa
Birlesmiyorsa zaten bu demektir ki
Hayirli degil
En axindan yarin icin belki oyle olacak
Zamana yaymali
Cok dusunmemeli
Diğer konusunda 880 cevap paylaştı. selam merhaba 4444 salavatı tefrıcıye duası var klaben oku gercek olurrr
37 Yorumla
Soran+1 yılkaç kere okumam gerekiyo namazdan sonra falan mı nasıl okumam gerekiyo. senin gerçekleşti mi
Soran+1 yılsayısı falan yok mu kaç gün okucam
Soran+1 yılamin inşallah sağol
- +1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Diğer konusunda 10,2b cevap paylaştı. islami açıdan net olarak bildiğim bir şey varsa şudur ; sevdiğimle """evlenmek""" diye dua edebilirsin... helal olan bu olduğu için..
ama yok bu kişi sevgilin veya sevgili adayın falansa ve onunla flört / ilişki/ çıkmak / sevgili olmak vs için dua ediyorsan , haram olduğu için duan kabul edilmez. haram şey için dua edilmez.. bu şuna benzer zira.. Allahım sayısal bana çıksın yalvarırım gibi.. sayısal loto piyango vs de haram para olduğu için haram için dua edilmez edilemez. zaten kabul de edilmez. yani amacın buysa hiç başlama , bir de üstüne günaha girme , , biliyorsun ki islamda flört / sevgililik gibi şeyler haramdır yasaklanmıştır.
dua edeceksen bu ayrımı göz önünde bulundurarak et duanı.. ve dua ile semadaki kabul makamında bir engel vardır.. duanın başından ve sonunda salavat getirirsen o engel kalkar ve duan kabul makamına ulaşabilir..71 Yorumla- +1 yıl
Ben evlenmek isterim fakat o vakte kadar da başkasıyla olsun ishemiyorum 5 yıllık ilişki bitti nasıl dua etmeliyim sizce ondan ayrı olmak beni bitiriyor maalesef
Diğer konusunda 7b cevap paylaştı. Ben istemiyorum çünkü yaşamım boyunca gözlemledim hep acımasızlar rahat yaşıyor hep varlıklıların dedikleri oluyor garbanlarada öğretmişler dua ile kendini avutuyorlar.. adam milyon tl lik mercedese biniyor sanada akşam vakti pazara git daha ucuz olur diyor.
80 YorumlaDuayla olmaz bu işler git sağlık falan iste günahlarını affettir sevgili olmak için dua mı edilir töbe töbe
30 Yorumlacanım o duayı internette görmüştüm duanın bir kısmında o kişinin ismini söylüyosun dimi? eğer aynı duadan bahsediyorsak o biraz kişinin iradesine hükmetmeye giriyor kavuşayım derken sana günah kazandırabilir.. bir tane daha vardı 3000 tane mi çekiliyo.. bunda da musallat kapma tehlikesi var bence en güzeli elini açıp içinden geldiği dua et (yine Allahın isimleri ile edebilirsin)
12 Yorumla- +1 yıl
Vedut ve cami Allah’ın isimlerinden zikir yapılabilir ama
Duaya inanırım ama yok aşk duası yok kavuşma yok su yok bu dıye ayrıştırılan dualara inanmıyorum. Yıl olmuş 2020 ve bunlara inananlara da anlamıs değilim. Birşey istiyorsan aç ellerini dua et bu kadar basit.
20 Yorumla
+1 yılBaktın mı dua kitaplarına kuzum. Orda daha kapsamlı dualar var. Ama asla duadan fazlasına sapma! Bunlar haktır evet ama sihir ve büyü ile ancak musibet gelir başına.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılher esmanın okunma sayısı ve zamanı vardır.. ya vedur ya cami (100kez diye biliyorum) sevdiğine kavuşmak için okunur duymuştum.. birde Ya Latif var o da aşk acısı için.. ne istersek Allahtan isteyeceğiz bu büyü değil.. Allah'ın isimlerini zikretmek ten bize zarar gelmez..
92 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle
- Diğer konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılOlmuyorsa bişey öyle olması gerektiği içindir.. insan neyin hayırlısı olduğunu bilemez.. buyüzden sal.. bırak.. kader sana yeni sürprizler çıkarır karşına illaki
10 Yorumla
+1 yılSiz Allahın isimlerini Allahın sevgisini kazanmak için okuyun. Allahın sevdiğini kul da sevecektir.
30 Yorumla
+1 yılSayısını söyleyecem ve sonuç aldım.
Ama sen bu kişiyle neden tekrar birlikte olmak istiyorsun onu bir anlat.12 Yorumla- +1 yıl
Sayısı yok bu zikirler her namazın arkasından 500 kere okunacak sonra halis niyetle dua ettiğin zaman bir haftaya istediğin şey bir iznillah olur.
Daha başka zikirlerde var .
Kesin duanı kabul edecek zikirler.
Hasbiyallahi la ilahe illallah hüve aleyhi tevekkeltü hüve rabbil arş-ı l lazim.
Bu zikri günlük oku rabbim sana kafi gelecektir.
Yunus zikri var , la ilahe illa ente sübhaneke inni küntümminezzalimin.
Bu zikirde çok tesirli.
Bunlardan günlük 500 kere oku 1 haftaya kadar veya 21 güne istediğin şey verilecektir.
+1 yılHatırlayamadım. Ben genelde Allah, La İlahe İllallah zikirlerini ve Ya Rahman Ya Rahim Esma ül Husnasini okurum.
10 YorumlaKardeşim dinde sevdiğine kavuşma diye birşey yoktur. Allah kaderine kimi yazmış ise seni onunla kavuşturur, böyle sonuç vermeyen gereksiz şeylere girme.
01 Yorumla
+1 yılTekrar sayısını bilmiyorum. Netten bakabilirsin.
00 Yorumla- Diğer konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBunları eşinizden başkası için okumanın ne kadar tehlikeli olduğunu bir bilseniz...
09 Yorumla- +1 yıl
@pinarrr02 size haram birisi için bu duayı okursanız karşıdaki insan takıntılı hale gelip aklını kaybedebilir veya hırçınlık gibi durumlar yaşayabilir. Daha nice kötülükler başına gelenler var.
Ve bu iki tarafın da ömür boyu başını ağrıtabilir. - +1 yıl
@pinarrr02 Evli değilseniz haramdır diyorum ya.
Bu evlendikten sonra okunur. - +1 yıl
@pinarrr02 İnanan için başına dert alacak kadar...
- +1 yıl
benım bır durumum var bunun ıcın bır hocaya basvurdum bana cevırgel okumamı soyledı bır de ekstra olarak bunları kı esmayı onceden okuyordum , her okudugumda askım artıyor bunu da sordum normal dedı. Bu sekılde seyler yapıp ılıskısını duzelten ınsanlar gordum faydasını gormeyen de gordum bılmıyorum
- +1 yıl
@pinarrr02 Tam tersi etki yapıp seni de delirtebilir. Çevirgel de muhtemelen büyü ve okursan lanetlenirsin.
+1 yılkimi aşık edeceksin uğraşma bunlarla 3 gün sonra duugusallaşır ağöamaya başlarsın
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılçevirgel duası daha etkili onu oku yasin kitaplarında yazar
018 Yorumla- +1 yıl
@pinarrr02 denedim 3 gün içinde döndü
- +1 yıl
@pinarrr02 yasin kitaplarında yazan dua kısa olandır büyü değildir evet geldiği zaman görüştük yine cinsel anlamda bir şey olmadı 6 ay daha sürdü ilişkimiz ancak fikirlerimiz uyuşmayınca temelli bitirdik arada arkadaşça sosyal medyadan konuşuyoruz seninki dönerse ve birbirinize uyarsanız evlenirsiniz belki
- +1 yıl
@pinarrr02 o değil diğeri
- +1 yıl
@pinarrr02 okuduğum çevirgel duasının olduğu kitap arkadaşımındı diyanetin sitesine girip site içinden bu duayı aratırsan orda da bulabilirsin
- +1 yıl
@pinarrr02 kısa olan o zaten uzun olan 3 sayfa
- +1 yıl
Elhamdülillâhi leke ya Allahü Filanca'nın gönlünü bana dost kıl.
Elhamdülillâhi ya Allahü yine Filanca'nın gönlünü çevirgel.
Bihakkı Lâilâhe illallahü Muhammedin Resulullahi Yarab, sen ol Şan'ı büyük Allah, sen ki yedi kat yerleri ve gökleri yarattın: Yarab senin izzetin hürmeti için Filanca'nın gönlünü ve canını ve yedi kat endamını ve iradesini ve kararını bana çevirgel, gayrilerinden gönlünü ayırgil.
Ahiyyen şerahiyyen asbavüsin bihürmeti Hızır Aleyhisselâm Filanca'nın gönlünü bana dost kılıvergil.
Eğer uyur ise uyandır. Eğer durur ise doğru getürgel. Benim aşkımdan bikarar kılıvergil. İlahi bihürmeti hüvelhayyü kayyum Lâilâhe illâ hüve bikarar kılıvergil.
İlâhî senin bin bir adın hürmeti için doksandokuz esmaül-hüsna hürmeti için bizi sevindirgil. Bihürmeti Tevrat ve bihürmeti Zebur ve bihürmeti İncil ve bîhürmeti fürkanil azimi ve Kur'ân-ı Kerim.
Ve bihürmeti suhufi İdris Aleyhisselâm.
Ve bihürmeti Âdem Aleyhisselâm.
Ve bihürmeti İmanil mü'minin velmüslimin ve bihürmeti Cemiil enbiyai vel mürselin.
Bu sekulde devam edıyor. bu muydu? - +1 yıl
@pinarrr02 evet ama başında falanca kişi yazısı yoktu benim okuduğumda ordan karıştırdım
- +1 yıl
@pinarrr02 bu dua vardı başlangıçında gideni döndür ya rab diyoduk
- +1 yıl
@pinarrr02 buldunuz mu
Sen boşver onları. Asrail a. s. gelince anlıyacaklar ama iş işten geçmiş olacak
00 Yorumla- Diğer konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılEn iyisi fetih suresidir kardeşim gönülleri fethetmen ümidiyle sevgiyle kal.. 🤗
20 Yorumla - Diğer konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılYahu yine kim bulup çıkardı şu yıllık soruyu ininden. Kim bilir soran bile yoktur ortada...🙄😂
11 Yorumla- +1 yıl
Ahaha aynen yazdıktan sonra farkettim ben de
Yazan öldümü kaldı mı belli değil!!
- Diğer konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılDuaya inanıp
Gerçek samimiyet ile okumak gerekiyor.00 Yorumla - Diğer konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılİmam çocuğuyum imam torunuyum dua mua epey şey bilirdim eskiden. Ama hepsi boş olmuyor yani 10000000000000 kere de okusan olmaz kanka. Cahillik etme
00 Yorumla Nasıl dua ediyorsunuz?
Zahmet olmasa bana anlatabilrimisiniz?00 YorumlaOnu okuyacagina Allaha sadık bir kul olsan bütün isteklerin gerçekleşir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTanrı tecavüz edilen çocukları izleyen tanrı kalkıp da seni sevdiğine kavuşturmaz saçmalamayalım
00 Yorumla
+1 yılDua ile olacak ise kabe dekiler okusun corona gelmesin :)
00 Yorumla
+1 yılSaniyede 163819428838 kere okursan sevdiğin takla atarak evine giriş yapar
10 Yorumla
+1 yılBana sorabilrisin bn okurum Kim için okuyosun ona göre yazim yazrm sekil okusrsn
00 YorumlaNe olur bana yardım edin esımle ayrıldım bir oglum var geri dönmesi için ne yapmaliyim
00 Yorumla
+1 yılEvet günde 3000 kez beraber okunur. Peşinden de 1000 kez Ya Kamaşullah denir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkaderinde yoksa olmaz , birde onda büyü varsa olmaz
01 Yorumla- +1 yıl
Büyü olup olmadığı nasıl anlaşılır
- Diğer konusunda 27,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu soruyu hortlatan deyyusu bulup getirin ulaayn
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKanka durum nedir kavuştunmu ne oldu nasıl okudun?
00 Yorumla
+1 yılBöyle şeylere inanma beybisi Hurafe bunlar
02 Yorumla- +1 yıl
Hurafe mi🤮
- +1 yıl
@berrrrnnnaaa znxnnxnx
- Diğer konusunda 875 cevap paylaştı.
+1 yıl99999999 kere ayrı ayrı oku
00 Yorumla Diyanet islerini ara en net bilgi orada
00 YorumlaDiğer konusunda 7b cevap paylaştı. hayır genelde ya vedudu tek başına duydum
00 Yorumla
+1 yılYa camiyi yeni duydum nerden çıktı
10 YorumlaDiğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bu dediğin şey ne cemi olmasin o
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTugçe Işınsuya sor sen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen çok okudum ya Vedud ya cami 😍
04 Yorumla- +1 yıl
İşe yaradı mı peki ne için okumuştun
Cevap sahibi+1 yıl@Lavinyaaa83736 sevdiğim adamın bana olan ilgisini arttırmak için okuyordum. gitti başkasıyla nişanlandı🤦 Okumadan önce bana daha ilgiliydi.
- +1 yıl
O zaman neden kalpli emojiler koydun :/
+1 yılBöyle saçma sapan şeylere inanmayın.
00 Yorumla
+1 yılbilmiyorum :) Allaha dua et hayırlıysa olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet bir okunuyor ama ayrı ayrıca okunur
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılBereket duası
00 YorumlaBöyle birsey yok !
00 Yorumla- Diğer konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılBir hoca daha iyi cevap verebilir
00 Yorumla Diğer konusunda 515 cevap paylaştı. O ne oluyor..
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılDua degil. Esmadir.
00 Yorumla He he
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIşe yaramis mi hic?
08 Yorumla
Soran+1 yılbunu bilmiyorum ama evliyaların duası var onun gerçekleştiğini biliyorum
Cevap sahibi+1 yılBu kadar bosanmalarin oldugunu varsayarsak, Allah'tan insanin kendisine hayirlisini dileyip yerine oturmak varken mantikli mi sence bu?
Soran+1 yılyine Allahtan istiyoruz zaten bunu
Cevap sahibi+1 yılBelki de hayatinda olmamasi senin ya da onun icin daha hayirlidir?
Soran+1 yılhayırlıysa olsun diye dua ediyorum?
Cevap sahibi+1 yılKavusmak icin ediyorsun. Boyle hurafelerle ugrasmayin.
Soran+1 yılhurafe dediğin dua
Cevap sahibi+1 yılHadi sen et duani. Simdi biri gelir su kadar okuman su saatte okuman gerekiyor diye :)
+1 yılokuma boşa gelmez
00 Yorumla
+1 yılatesitim bilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyecüc mecüc dene
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa Şeytan
00 YorumlaO nedir
00 Yorumla
+1 yılO ne ya?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCami