Erkekleer fikirlerinizi alalim
Zeki ve guzel kizlae hakkinda neler dusunursuz? Yoksa salak ve guzel olmasini mi yeglrrsiniz :)
Zeki ve guzel kizlae hakkinda neler dusunursuz? Yoksa salak ve guzel olmasini mi yeglrrsiniz :)
Ahiret inancı olan ailesine bağlı,
nazlı olsun , kimsenin arkasından konuşmayan,haram yemeyen, Her şerde bir hayır arayan, küçük şeylerle mutlu olmayı bilip haline şükreden Bir Kız ile evlenmek isterim Gerçi günümüzde böylesi zor ama hayırlısı :D
Sanırım bu saydığım özellikleri taşıyan kız kesinlikle akıllıdır güzellik ise görecelidir. Sarı bir papatya düşün bir yaprağı düşmüş ve karşıda aynı papatyaya 5 kişi bakıyor hepsinin görüşü farklıdır birisi mükemmel olmalı der , diğeri suyu fazla gelmiş der , diğeri ise olsun kusuruyla sevdim ben onu der örnek açıklayıcı oldu mu bilmiyorum ama işte ölee :D
kafası çalışan bir kadın zaten güzeldir.
perfect !
Kadın olsun erkek olsun çirkin olabilir ama salak insana tahammül edemem. Kaliteli konuşma yapabileceğim fikirlerinden yararlanabileceğim zeki insanlar arkadaşım olmalı
Cevap
16Cevap
Öyle bir kadın çiz ki;
Dünyan olsun senin
Hem dönsün etrafında,
Hem de her mevsim güzel olsun
Kışın beyazlığı olsun yüzünde
Yazın sıcaklığı ellerinde
Baharın sevinci olsun hep içinde
Hem gecen olsun saklasın içine seni
Hem de gündüz gibi yoluna ışık olsun.
Öyle bir kadın çiz ki;
Resimlere sığmasın
Renkleri dolsun, taşsın
Hem pastel olsun renkleri
Hem de parlasın içine alsın seni
Hem çok alımlı olsun
Hem de çok mütevazi.
Zeki ve güzel olması yetmez aynı zamanda sabırlı ve inatçı olmalı yoksa ilişkimiz kısa sürer. Genelde dayanamıyorlar da
Ne zeki olsun nede salak. Orta halli. Güzerliğinde çok önemi yok sadece eli yüzü düzgün olsun. Ama türk kızları olarak türk erkeklerini çok küçümsüyorsunuz ve teip atıyorsunuz. Kendinizi çok ulaşılmaz görüyorsunuz. Yeter artık. (Genelleme yaptım üstüne alınma öyle biri olmayabilirsin )
Sevgilim.disinda kimseye trip atmam ki normali bu zaten birakin azicik da nazlanalim turk kizlari diye genelleme kadin kadindir :D
Hiçte bile. Sonra yabancı kızlar o* diyosunuz çekemeyip halbuki tam tersi ah bide bizim gözümüzden baksanız. Acımıyosunuz erkeklere :(
Acimalik bir durum yok ayrica yabanci kizlari niye cekemim kiskanicagim tek taraflari ozgurlukleri olur heralde ama ona da yasadigim ortam izin vermez bu da uzulecek kahrolunacak bir mesele degil zaten :)
Her erkek ruh eşini arar, salaksa salak ister tabiii...
zeki ve güzel olması daha iyi tabiki seviştikten sonra sohbet edebilir,orgazm sigarasını yalnız içmek zorunda kalmazsın
zeki ve güzel bir kız ilgimi çeker anca, başka türlü tahammül edemem.
Zeki olsun da çok fazla güzel olmasa olur. Tabi benden de zeki olmasın mümkünse :D
Zekasını doğru kullanan güzel kız her zaman tercih edilir.
hem güzel hem akıllı olsun bize de öylesi yakışır zaten :P
1. Seçenek çok nadir bulunuyor :/
Zeki ve güzel olduğunu düşünürüm. :)
Zeki kız tatlılığı Oysshh :D
trip atmasında nasıl oluyorsa olsun :)
Herkesin derdi ayni :D
devlet sorunu haline geldi artık :D
BİZİM ve sahipsiz olmasını yeğleriz.
Zeki olsun elbette
güzel olsun yeter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar