Sevgilinizin ailesi ondan ayrılmanız için size yüklü miktarda para teklif etse parayı tek hamlede alıp " Bekarlık sultanlık!" mı dersiniz yoksa; "Siz bu aşkı satın alamayacaksınız!" deyip parayı suratına mı fırlatırsınız?
Sevgilinizin ailesi ayrılmanız için para teklif etse bekarlık sultanlık mı dersiniz; parayı suratına mı fırlatırsınız?
Çok kırılırdım... kabul etmem tabi ama yüzüne de fırlatmam saygısızlık yapmamı gerektirmez.. kenara koyar birşey söylemeden ve ağlamadan bir an önce oradan çıkardım... ilişkimi de bir daha gözden geçirirdim sonuçta ailesiyle arasına girmek istemem... Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.. aile de en az eş adayı kadar önemli... bir nevi onlarla da evleniliyor... istenmeyen olmak zor... sevdiğim adamı arada bırakmak istemem... gerisini ona bırakırdım... Eminim ki sevdiğim adam arkamda yanımda sağlam duracak elimi sağlam tutacak biri o ne yapması nasıl davranması gerektiğini bilir... istemememin sebebi bizi aşan birşeyse en önemlisi neden istenmediğim... sonunu göremiyorsam arada yıpransın hiç istemem... huzur önemli...
Ah ne güzel karakterdi o.🙂 Para nerde, nereye imza atıyoruz, ne kadar? Ben o parayla Ukrayna'dan ikitane alabilirmiyim.😂 Şaka bir tarafa, yengen görse bu yazıyı... Düşüncesi bile kötü, hiç yazmayayım😂
Parayı alır sevgilime veririm kaleyi içerden fethederim ehehehe
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Duygulandım Erdal Tosun- Medeni Karpuz karakteri benim adım Medeni Karpuz kroyum emme para bende kulaklarım da canlandı büyük oyuncu Erdal Tosun Allah rahmet eylesin Soruya gelince seviyorsam para nedir ki ama ben evliliğe karşıyım istemiyorum zaten
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilinizin ailesi ayrılmanız için para teklif etse bekarlık sultanlık mı dersiniz; parayı suratına mı fırlatırsınız?
En İyi Cevaplar