Ev hanımıyla evlenir misiniz mesela siz kazansanız o evi çoluğu çocuğu çekip çevirse yani sizin paranızı harcarken arıza gider mi?

Arkadaşlar ev hanımı biriyle evlenir miydiniz mesela hiç çalışmayan geliri olmayan bir kadınla eşim benim aslında diplomam var sadece öğrenciyken evlendiğim için hiçbir zaman çalışmanı eşim zaten çalıştırmadı hatta işe giderken kapıyı arkadan kitliyoryordu falan çalışmama izin vermedi şimdi 11 senedir evliyim diyor ki neden masraflara falan ortak değilsin sürekli ben kazanıyorum sen yiyorsun hiçbir şey yapmıyorsun yani ev hanımı çocuk büyütmek falan onun gözünde hiçbir şey çocuğunla zaten otizmli olduğu için Ona da ekstra bir masraf gidiyor özel rehabilitasyonlar falan derken maddi sıkıntıya girdi adam ve bu yüzden beni suçluyor benim de yaş olmuş 35 şu saatten sonra nasıl çalışırım yaş önemli tabi benim diplomamla devlet kurumu ile ilgili bir bölümdü
Ev hanımıyla evlenir misiniz mesela siz kazansanız o evi çoluğu çocuğu çekip çevirse yani sizin paranızı harcarken arıza gider mi?