Sevgilim bir kızın götne yüzüne boyuna bakınca falan hiç kıskanmıyorum. Neden baktın demiyorum. Bir kere görüyor sonuçta o kızı bir dhaa görmicek. Dır dırcı olmak istemiyorum. Ama yüzüme karşı övdü mü deliriyorum tabi. Arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor kısıtlamıyorum umrumda olmuyor. Beni hiç kıskanmıyor diyormuş hiç kısıtlamıyor diyormuş başka kızlar kısıtlıyormuş falan. bende hoşuna gitsin diye arada kıskanma rolü yapıyordum🤣 Birde sosyal medyada ömrüm falan yazıp tarih ortak hesap da beceremiyorum. Erkek arkadaşım bundan hesabımızı kapatmıştı.
Bundan sonra sevgili yapmıcam ya sevgili olmayı bilmiyorum galiba.😕 Bu resimdeki kısıtlamaları hiç yapmadım bu yüzden kaybediyorum sanırım.
Valla çok sıkmakta iyi değil çok serbest bırakmakta. En iyisi ortasını bulmak Ama biz kızlar ya çok kıskanç olup bunaltıyoruz ya da umursamaz olup ilgisiz bırakıyoruz Ortayı bulmak önemli
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
O beni ilgisiz bırakıyordu ya. Ben hep ilgilenirdim
popona yuzune bakılınca tahrık olan bayanlar var fantazı meselesı tabı belkı senın bırkez gorecek dedıgın bır omur bakacak nerden bılıyorsun herkez aynı degıl ne de olsa
Hee. Öyle basitleşmeyin zaten bu kadar kılıbık sevgili gördüm mü bu dünyadan göçüp gidesim geliyor. Emin ol sen daha güzelini yaşıyorsun böyle nanoşlara özenme
En İyi Cevaplar