Cevabından emin olmayacağın teklifi etme rezil olursun onca kişinin içinde.😂 Ayrıymışsınız sonuçta :d
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dogru olabilirsn ama ben sevdigim kişi icin her riski alırm ve rezil olup olmamak umurumda olmaz beni hala seviyo zaten söylüyor kendisi icimde kalacağına soylerim etmezse kendi bilir
Hastalıkları var derken? Tartışmalar kırıcı ve geri dönüşü olmayan sözlwe söylenmişse gerçekten bazı sözlerin unutması zor inş kabul eder yani ne diyim
Yok oyle kırıcı olmadı kavga degildi tartistik sadece psikolojik hastalıklari var onu yalnız bırakırsam kendimi hayatim boyunca affetmem o benim yıllardır sevdigim kişi
Cok sagol tesekkur ederim senden tavsiye alsam olurmu arkadaslarınızla oturuyorsunz ikinizde karsı karsıyasınız karsındaki kişi o anda naparsa sen herseyi unutursun ve gozlerinin ici guler
Ay valla düşünemedim ama öncelikle sözlerin güven dolu olmalı mesela seni ömrüm boyunca bırakmayacağıma kolkanat gereceğime, anlayışla seveceğime yemin ederim benimle evlenir misin de😀
Hayatimin en guze seti o, ona dair herseyi not alip ezberlemeyi dusunuyorum onu ayaga kaldırayim elini tutup o seyler söyleyeyim sonra diz cokup teklif edeyim diyorm nasil olur sence
Tadelleyi asiri seviyor kalpli bir kuru alip agzina kadar tadelle doldurup birde bir buket cicek alsam tamam olur herhalde ya sen de oyle soyleyince iyice heyecanlandm 😄
En İyi Cevaplar