Sadece bana mı saçma geliyor sevgiliyle konuşacak bir şey bulamamak?

Sizce bu sorunun sebebi nedir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sadece bana mı saçma geliyor sevgiliyle konuşacak bir şey bulamamak?

Sizce bu sorunun sebebi nedir?
Sevgiliyle konuşacak konu bulmak bazen oldukça zor olabilir. Sanki her şeyi konuştuk artık konuşacak bir şeyimiz kalmadı hissine kapılabilirsiniz de. Sanki konuşulacak konular tükenmiştir.🤷♀️
İlişkilerde zamanla bir konfor alanı oluşmasıyla ilişki biraz monoton bir hale gelebilir. Aynı şeyleri tekrar tekrar dile getirmek ve konuların aynı yerde dönüp durması yaşanabilecek bir şeydir. Ama unutmayın ki her daim konuşacak ya da yapacak yeni bir şey keşfetmek mümkün.💌💌

Bu belki size zor bir soru gibi gelebilir önce çünkü ilişkinin monotonlaşmasıyla beraber, sizin de konuşma konusu açmanız ya da bulmanız zorlaşabilir. Ama konuşacak konu bulmak zor geliyorsa belki de konuşmaktan ziyade farklı aktiviteler yapmaya da odaklanabilirsiniz. Mesela bir gezi gününden sonra veya lunapark macerasından sonra konuşacak oldukça fazla şey olmasına ek olarak aynı zamanda kaliteli zaman geçirerek ilişkiye heyecan ve hareket katmak mümkün. Bir yemek yapma atölyesi, boyama atölyesi gibi etkinliklerle de ilişkinize yeni bir şans tanıyıp, zenginleştirebilirsiniz.💫💫💫
Büyük ihtimalle hayır. Eğer ilişki sağlam zemine oturtulduysa ve gerçekten birbirini seven ve önemseyen iki insandan bahsediyorsak o halde bu sebepten bitmesi çok büyük bir ihtimal değil ve monotonlaşmanın normal bir süreç olmasıyla beraber bunu hareketlendirecek olan yine sizlersiniz, önemli olan yaratıcı olmak!
Saçma niye olsun. Çok konuşunca bitiyor konu bir süre sonra. Birlikte bir çok şey yaşamak lazım ki konu bitmesin. Böyle sıkıntı genelde uzakmesafeli ilişkilerde oluyor. İlişkiyi ayakta tutan şey karşılıklı sevgi olduktan sonra isterse dil konuşmasın göz konuşur sorun yok ki
Bu gibi durum olabilir neden saçma olsun ki misal arkadaş veya aile bazen konuşacak kelime bulunmuyor ve ne konuşsak acaba derdine kapılıyoruz sonuçta karşı tarafı düşünüyoruz rahatsız olur veya sıkılır düşüncesi ile çekinebiliyor insan konuşmaya
Asiri fazla konusmanin sonu bu olur. 1 hafta durmadan telde konusursan konusacak bir sey kalmaz tabi. Ama benim beyza adinda eski bir sevgilim vardi 2.5 yil ciktik her gun konusacak bir seyimiz vardi. Boga burcuydu. Yemek yerkenki o ruh hali 😂😂😍😍😍. Anlatilmaz. Ama onun gibi birinin bulmam imkansiz ya. Hergun konusacak bir seyimiz vardi. Ve hayatimda gordugum en tatli en guzel en cekici kiz. Buyuk ihtimalle evlenmistir. Ayrilali 3 yila yakin oldu. Hala unutamadim desem yalan olmaz. O mukemmeldi. Turunun tek ornegiydi ya. 2.5 yil boyunca ona bir kere bile bagirmadim kizmadim. Kiyamiyordum. Tabi o bana kiydi...
Yozgat'ta hiç haber değeri taşıyan olay olmadığından ötürü.
Bayburt 🤔
Benim yaşadığım ülke
Dünyadan habersizsin
Onlar çok tatlı ya asdhjs
Sen de mi geliceksin hangisiyse
Gözler kaç numara senin ://
Bence de, yoksa durumu vahim
Öyle mi demek istiyorum?
Sdhjsh Sayende çirkinliğime şükrettim şu an lusi ://
😂😂 Evliyim, 1 oğlum var.
Asdhjsh
Cevap
40Cevap
Herşeyi hızlı tükettikleri için.
Öncelikle 1. İki tarafın da pasif olması yani üşengeç olması ki bakıyorum soru soranda çene bol ondan bu olasılık iptal...
2. İki tarafın tam net olarak birbirlerini sevmiyor olması, sadece birbirlerine bağlılıkları olması ve bu bağlılığın ilişkiyi bitirememesi ancak ilişkinin bu şekil sorunları ortaya çıkarmasına neden olması (konuşulacak şey bulunamaması gibi)
3. Uzaktan ilişkilerde konuşulacak bir şeyin bulunamaması gayet normal zaten çoğu sey konuşulmuştur fakat beraber olan sevgili veya eşlerin aynı ortamda birbirlerinin gözlerinin içine bakması bile yeterlidir, konuşulacak bir şeye gerek yoktur ve böyle bir sorun da ortaya çıkmaz!!!
😂 Sağ ol duruma bizde gelemedik Maalesef bazen donup kalıyorum yani gözünü sevdiğim karşımdaki mübarek güzel de konuya konuk atayım demiyor ki hep benden Hep benden Ben de bir yere kadar konu öğretebilirim yani veya bir konu üzerinde değerlendirme yapabilirim
Olayı resmiyete ve taktiksel stratejiye döktükleri için ince eleyip sık dokumadığı konuları konuşmuyorlar. ‘Ay şunu söylersem maskem mi düşer, ay şu konuyu açsam istemediğim başka konular mı açılır’ diye diye konu bırakmıyorlar. Biraz şeffaf olunmaya çalışılsa sevgililik te güzel bişey ama yapmıyor bazıları işte
Çok haklısın. Sitede görüyorum bazen konuşucak konu buluyoruz tarzında sorular, anlamsız geliyor.
Çabul tüketiyorlar herşeyi...
Önce biraz tanıyıp sonra o aşamaya geçilmeli ama, tabii nerde öyle insanlar. 1 günde sevgili olup 10 gün sonra ayrılıyorlar. Neden? Çünkü hiç tanımadın, hiç eğlenmedin birlikte.. neyi sever bilmiyor musun.. vs vs...
Konuşulacak bir şey kalmamıştır ama iki kafa dengi insan olsalar mutlaka konuşurlar o halde sorun ikisinin zevkine bağlı oluyor
Artik birbirlerinin herseyini bildiklerini ve anlatacaklari seylerin basit kacagini sanarak susmaktandie
Konuşacak konu kalmayınca kapatıp tekrar arasınlar 😄 birbirlerinden bağımsız sosyal hayatları varsa anlatacak konu da olur.
Tabiki cahillikten... aşkım canım gülüm poncigim bitanem bebeğim ömrüm kelimelerinin dışında bildikleri tek şey varsa oda canımın içi dir 😁😁
Konuşacak birşey bulamamak sorun değil, sürekli konuşacak birşey olmasını düşünmek sorundur bence
👍👍😂😂
Konuşacak birşey yoktur. Birşey paylaşmamışsın ki ne konuşacaksın ☺️ resim değil sevgi, hatıra biriktirmek lazımm
erkeğin aklında fikfik, kadının aklında evlilik. İkisi de o konulara açamaz, sonra ortam sessizliğe bürünür sevgili fenomen, tez zamanda bir üst seviyeye çıkın varsa inşallah.
Neden konuşmak zorunda hissediyorki kendi yaratır insan konuşmayı o anda bir Çiçek’ten böcekten
birbirlerine uyumlu olmadıklarından dolayı, insan ruh eşiyle her zaman konuşacak bir şey bulur
Birbirlerini aslında tam olarak tanımıyorlardır, kafa yapıları uyuşmuyordur. İlişkinin başlarıda olabilir💁
Tek iletisimi kavga olanda vardir ornek benim eski iliskim
Sıkıcıdırlar, bilgisizdirler, uyuşmamışlardır, tecrübesizdirler..
tipik bir yobaz. yobaz demek fikirlerinde sabit olan demektir. kibirli-sabit fikirli bir yobaz
Çok muhabbet tez ayrılık derler. Herşey konuşulmuş ondan
Demekki iki tarafta isteksizce buluşuyor ve buluşmak istemediği için konu açamıyor
Seks yapmak amacıyla kurulmuş ilşkiler gibi geliyor bana😁
7/24 konuşuyorlar sonra konuşacak bir şey kalmayınca sıkılıp ayrılıyorlar günümüzün ergen aşıkları
abi niye bu kadar takıyonuz illa konuşmaya gerek yok
Eğer sohbet edecek konu dahi bulunamıyor ise, o ilişkide son kaçılmazdır..
Samimiyet yoktur utanıyor olabilirler
Kafa yapıları uyuşmuyordur muhtemelen ayrılık yakın
ortak sosyal bir hayatları yoksa ve birbirlerinin düşüncelerinden beslenmıyolarsa konusamazlar. Yürümez böyle ilişkiler
Karakter 'leri bir biri için yaratılmamıştır ayrılsınlar
Uyumsuzluk, iki tarafında çekincen olması ya da aralarında aşk yoktur artık
Çünkü sürekli konuşmazsin. Eğer sürekli yeni yerler gezmiyorsan konuşma biter bir süre sonra
Konuşmak boş abi direk olaya Dalın hayat kısa kuşlar uçuyor 😁😁
ilişkinin çoğunluğunun mesaj üzerine kurulması sonucu iki tarafta konuşacak birşey bulamaz🙄
İkisininde kafa yapısı farklıysa sessizlik çöker
Birbirine uygun olmamak
Zırt pırt görüşmelerinden
Birbirlerine uygun olmamalarından
İlgi başka kişiye kaymıştır
Bazen boş yapabilmekte gerek, hep konulu olmaz
Fazla samimiyet ya da kafa yapılarının uyuşmaması.
Boş olmalarindan olabilir.
7 24 konusunca bitiyor bir süre sonra
Tanımamak sıkılmak fazla bokunu çıkarmak vs vs.
Sacmalayin buda guzel..
Muhabbet sevgi alametidir.
Tüketmek..
Fastfood gibi..
Sevgili olana kadar herşey konuşuluyor o yüzden
samimi olamadıklarından
Çoğu şeyi birlikte yapmaktan
Aradaki sevgiyi tüketmek.
Uyumsuz tiplerdir bence.
sevmiyorlardır birbirlerini
Hersey konusmak degilki goz temasi kursunlar
Çok konuştukları için