Siz hesabı ödettirmiyoda olabilirsiniz ama o yinede ödemeye çalışsa ısrar etse hoşunuza gidermi yoksa hesap ödenceği zaman hiçbişey yapmaması sizden beklemesimi hoşunuza gider? Bu kız sevgilinizde olabilir arkadaşınızda
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen babamdan öyle gördüm,
Birak bir arkadasina hesap ödettirmeyi,
Gittigi yerde kendinden once gelmis ve tesadufen karsilastigi
Esi dostu arkadasinin bile hesabini ödiyen ve illa masasina mekana ve ortama uygun
Mutlaka birsey gonderir. Gondermistirde, yillar sonra arkadaslari anlatmistir
Şimdi soruya gelelim,
Aslaaa ödetmem! Yoksa param cikmam zaten disari!
Birkere kabul ettim bunu o çook farkliydi
Kiz arkadasim aşkim sevgilim di ve onun yaşadiği şehirde idim
Ve beni biliyordu taniyordu bu konuda ne kadar hassas olduğumu,
Ve bir anda elimi tuttu ve gözlerime bakarak soyle dedi,
"Seni cok iyi taniyorum biliyorum ama beni seviyorsan bir kerecik te olsa bunu kabul et ne olur,
Avucunda para ve yine sen öde ver parayi ama lutfen yalvariyorum dedi"
Ee o zamanlar aşkin gozu kordur denilcek durumdayim ve bu hareketi yani yine sen odermis gibi oarayi ver demesi o an beni dusundugunu ve deger verdigim seylerin onemini bilior olmasi. Hosuma gitti ve kabul ettim.
O kadar mutlu olmustu ki o gozlerindeki pirilti ve sonrasindaki biynuma sarilisi elimi tutmasi vs
İnanilmaz bir duyguydu.
Ohoooo yine cenem dustu biri durdursun* beni!40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen anlamıyorum kardeşim. Kadın erkek eşitliği dersiniz, ama hesabı erkek ödesin dersiniz, bana sahip çıksın istersiniz. Bu nasıl eşitlik? Bırakın artık şu şımarık şımarık pozitif ayrımcılığı. Siz malmısınız "sahip çıkılmaya" ihtiyacınız var. Siz kendi ayaklarınızın üzerinizde duramayacak kadar aciz misiniz? Her yemekten sonra karşınızda ki adam ödesin diye gözünün içine mi bakacaksınız?
Ben karşımda ki kadının dimdik bir birey olmasını isterim. Oradan oraya sahip çıkıp taşımam gereken biri değil, kendi hayatı olan ve benim hayatımla birleştirebilecek biri... Fikirleri olan özgür bir birey olsun isterim. Yemek yerken ise, bir yemeği ben ödediysem diğer yemeği samimi bir şekilde ödemeyi teklif etmesini beklerim. Ki zaten ben centilmenliğimden ödetmem. Yıl 2014 siz hala daha sahip çıkılmaktan falan bahsediyorsunuz.31 Yorumla- +1 yıl
haha bravo :D
hesabı erkeğin ödememesini hoş karşılamam..
ben ailemden ve çevremden böyle gördüm..
kadının hesabı ödememesi karşı tarafı kullanmak da değil..
benim çevremdeki kadın ve erkeklerin bu konu da maddi takıntıları yok..
iki tarafta her türlü hesabı ödeyebilecek güçte ve ailelerimiz bizi bu görgü kuralı ile yetiştirdi..
yeni tanıdığım biri dışarı çıktığımızda hesabı ödemezse kadın sırtından geçinen bir adam olduğunu düşünürüm ve ona saygı duymam..
gücü yoksa, gücünün yettiği insanların çevresinde olsun..1622 Yorumla- +1 yıl
bende erkek sırtından gecinen bir kadın oldugunu düşünürüm sorun benim ödeyememem değil
- +1 yıl
helal kız :) ++++
- +1 yıl
Ben hayatima dahil edecegim insani ilk olarak kendi mekanimda ağrılarim.. benim hayatimi cevremi ve imkanlarimi gorur.. benim icin onemli olan sonrasi olur.. bana senkronize bir sekilde uyum mu saglayabilecek.. yoksa asalak gibi imkanlarima sirtinimi dayayacak.. bu yuzden bir erkek hesabimi odedigi zaman bunun centilmenlik oldugunu ve benim onun imkanlarina ihtiyacim olmadigini bilir.. olay maddiyat da degil.. simit yiyelim o alsin ve ben onun her seye hakim o guclu durusunu göreyim. .
- +1 yıl
Çok şöylemişşin :))
+++ - +1 yıl
kısmi olarak katiliyorum. kadın erkekten beklemeli ancak sürekli beklememelidir. ben bir öderim iki öderimbaktım bu öyle takılıyor, bulusmalari azaltırim. baktım hala aynı, ayrılrim direk.
- +1 yıl
Bazi kadinlar var. Erkek ile kendini garanti altina almaya calisiyor.Bazi erkekler var. Kadinin sirtindan asalak gibi geciniyor. Sorun hesap olayi degil sorun bu tehlikeli insanlar. Yoksa saglikli bir iliskinin icinde bu tarz seyler senkronize olur. Erkek sahiplenici kadin toparlayicidir. Erkek kadina o erkeksi durusunu net bir sekilde koyarsa, kadin zaten erkegin yetisemedigi her seyi toparlar ve tamamlar. .
- +1 yıl
zenginseniz bir elatın da kart borcunu ödiyelum abla 200 tl cill:)))))
- +1 yıl
Bu felsefe ile ilgili olamaz mı?
Herkes senin kültürüne mi sahip, belki de adam hesap kişiler arasında paylaşılmazsa saygısızlık olur anlayışıyla yetiştirilmiş...
Yanlış... - +1 yıl
Cevap gerçekten en iyi cevap olmayı hak etmiş. Dediğinin kısacası "herkes dengiyle aşık atmalı". Ama sanıyorum ki günün birinde eşin ya da erkek arkadaşın maddi açıdan sıkıntıya düşerse ona elbette yardımcı olursun. Seni eleştiren arkadaşlar bunu pek anlayamadılar sanırım.
- +1 yıl
Coldblue77.. kadin ve erkek bir iki defa disari çıktıklarında birbirlerinin kültürlerini zaten gözlemler ve hayatlarina ters ya da uyumlu gelen taraflarini belirginlestirirler. Bazı erkekler ilk bulusmadan itibaren parayi kadina odettirmeye çalışır. Bazi kadinlarda erkegi maddi olarak surekli sömürür. Saglikli bir iliski de bu tarz şeyler olmaz..
- +1 yıl
Bu nasil cevaptir cozemedim.. kendi cevabinizin altindaki yorumlara olumlu yaklassam da ilk cevabinizdaki "gucu yoksa, gucunun yettigi insanlarin cevresinde olsun" cumlesinin olumli karsilanacak bir tarafi yok. Bazi yanlis cumleler kuran arkadaslara ağızlarının payını vermissiniz ama "davul bile dengi dengine" mantigi alttaki yorumlarinizla cok celiskili olmus. Tam tersini dusunelim mesela, ben durumu olmayan bir kiza da o gozle mi bakmaliyim? Eti ne budu ne.. mi demeliyim? Yanlis...
- +1 yıl
hesabı ödemezse erkek sırtından geçinen bir kadın olduğunu düşünmemeleri için en azından teklif etmen gerekli.. hoş sizde gelenek haline gelmiş anlaşılan. Arkadaşım unutma erkekler de bunu görmek ister. Yeltenmen bile ( ki aklı başında birisi zaten ödetmez) erkek tarafından hoş karşılanır...
- +1 yıl
sayın dengesiz parantez.. ben erkeğin duruşuna önem veririm ve bu duruş kısa bir süre sonra belirginleşir.. bazı kadınlar erkeğin maddi gücünü sömürür bazı erkekler de kadının sırtından geçinmeye çalışır.. sağlıklı ilişkilerde bu olmaz.. ben bir erkeğin hesabını ödemek için teklifte bulunmam, erkeğin ruhu bile duymadan o hesap halledilir.. sizin kurduğunuz cümle beni bağlamıyor ve ben sizin tam olarak neden bahsettiğinizi de çok iyi anlıyorum.. siz de benim yazdıklarımı dikkatli okuyun lütfen..
- +1 yıl
çok doğru açıklamıssınız:)))
+1 yılYa bence ödeme sorun olmamalı ilişkilerde
Yeri gelir alman hesabı yapılır yeri gelir kız öder yeri gelir erkek
En iyisi alman hesabı aslında ama biz Türkler ısmarlamayı seven bir toplumuz :)
Ne bileyim atıyorum yemekler bir taraftansa en azından sonrasında tatlı ya da çay kahve diğeri ödemeli. Ya da başka bir zaman diğeri ödemeli
Yoksa çok rahatsız hissederim .
Bazı kızlar da habire sevgilileri birşeyleri ödesin diye bekliyor. Yahu onlara da acıyın ya herkes her gün cüzdanı olacak diye bir şey yok ki :/10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
76Cevap
+1 yılŞimdi erkekler centilmen oldukları için parayı kendileri ödemek istiyor. Ama kız en azından bir kere bile olsa ben ödeyeyim falan demeli. Tüm hesabı adama yıkmak ayıp yani:D
134 Yorumla- +1 yıl
soruyu soran da yanlı olduğundan dolayı en iyi seçmemiş sanıyorum :) belki sorunun değil ama bu konuda gönüllerin en iyisi olduğun kesin ;)
+1 yılSevgilim ya da arkadaşım farketmez kesinlikle hesabı ben varken ödiyemez. ısrar edersede çok aşırı bir tepki göre bilir benden ve mecbur kalır ödeyemez. bidahada konusunu dahi yapamaz. tabi bu benim görüşüm. ikişiler arası değişe bilir. saygı duyarım.
30 Yorumla
+1 yılHoşuma gider tabi ki bunu hiç bir zaman pintilik olarak algılamamak gerekli, Nasıl ki kadınlar her konuda kendilerini güvende hissedebileceği bir erkeği ararsa erkeklerde yanında olduğunu, kullanıyor mu acaba diye sorulara yer bırakmayan kızları tercih eder. En azından benim için öyle. Bence doğrusu budur lan, mal mal cevap verenlere kızıyorum, ödeyeceksin arkadaşım erkek ne ise kadında o ! bu bazı konularda kadınlığın arkasına saklanıp bazı konularda aa biz şöyleyiz böyleyiz demek gibi komik ve acınası bir olay olarak görüyorum. Böylelerini toplumdan sürmek lazım :p
10 Yorumla
+1 yılbenım hiç gitmez mesela.bir erkek ödemesı daha dogru.çunku kadınlar kendılerıne sahıp çıkılmaları daha çok hoşuna gider.erkeklerde sahip çıkmayı sever.bir erkeginin yanındakı kadına her anlamda güven duymalı onun yanında kendini güvende hissetmeli.bir erkekte o yanındakı kıza hesap ödetmemeli bencee
13 Yorumla- +1 yıl
işinize gelmedigi zaman eşitlik var ama dimi.bunun sahiplenmek ile bir alakası yok.ben c bir erkeğin sürekli ödemesinden rahatsız olmuyorsa o kadın bencildir karşısındakini düşünmeyen biridir
- +1 yıl
bay çok bilmiş, sana şöyle söyliyim: bir erkek adamsa gerçekten bır kıza hesap ödetmez.o erkek bir kıza sahıp çıkarsa ADAMDIR.adamsa eger kendı gücünü göstermek adına hesap ödetmemeli.'ben varken hayır ödemeyeceksin lan' demeli mesela.kız onun yanında kendını guvende hıssetmeli anlıyormusn.zaten bir kız için korkmadan kavga eden bir erkek bir kıza hesap ödetmez zaten.o eşitlik konusuna gelincede şöyle oluyor canım kardeşim: meslek seçimi konusunda bir tır,otobus şöförü mesla kadnlarda yapabılır.
+1 yılÖyle birşey kalkıssın havada 360 derece dönüp uçan tekmeyi suratına yapıstırırım kızsa kızlıgını bilsin <3
https://www.youtube.com/watch?v=ADci9AKHPXA53 Yorumla- +1 yıl
maco erkek dediler geldik <3
karakterli bir adamsa sen o hesabı ödeyemezsin. hesabı ödeyemeyecek durumdaysam oturmam. tabi normal kız arkadaşımsa fark etmez kimde varsa o öder bende öderim.
Ödemek istemesi hoşumuza gider tabi ki kendimizi kullanılıyor hissetmeyiz ancak bunu fırsat haline getiren p içler var ben bundan nefret ediyorum.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHesabı her zaman erkek ödememeli.Ben şahsen bir kız olarak yanımdaki insanı da düşünürüm.O da benim gibi öğrenci olacağı için parası her zaman olmayabilir.Böyle şeyler sorun olmaz olmamalı da.Şahsen ben hoşlandığım ama o aralar arkadaş olduğumuz sıralarda bana tuvalete gidiyorum deyip gizlice hesabı ödeyip gelmişti yoksa asla ona ödetmezdim.Tabi istisnalar hariç benim çok yakın bir kız arkadaşımın sevgilisi yiyip içip hesabıda kıza ödetiyorsu.Bu da hoş değil.
41 YorumlaYerine göre durumumun çok iyi olmadığını biliyorsa ve bunun için ödemeyi teklif ediyorsa hoş karşılarım.Hoş karşıladığımı belli etmem belki zaten büyük ihtimalle ne kadar ısrar etse de öderim ama içten bir şekilde teklif etmesi bencil olmadığını ve düşünceli olduğunu gösterir ki bu da güzel bir şey.
00 Yorumla
+1 yılKız arkadaşım yokta. Kuzenlerimle bir yerlere gidiyoruz. hesabı onlar ödemeye kalkarlar ama ödetmem. Ben öderim. Bence doğrusuda bu. bence yakışık almaz. biz böyle gördük
10 YorumlaBen çook ödedim , erkek arkadaşımda öder. Bence bu konuda hiç kasmaya gerek yok. Erkek öder ne demektir. Baban değil anan değil senin her yediğini içtiğini karşılayacak. Durumu olsun olmasın. Kimi zaman kız kimi zaman erkek ödemeli. Sadece sevgili olup olmamak değil normal arkadaşlıklarda da böyle olmalı.
21 Yorumla- +1 yıl
mantıklı düşünen bir vatandaş :p
Gizli Üye(36-45)+1 yıltabiki hep bana bırakmamalı para çıkışmazsa mutfağa gidip bulaşıkları hallatmeli ama dimi:D
teklif edebilir ama inat yaparcasına üstelememeli tatlıları da o söyler ödeşiriz olmadı sakızları o alır o da olmadı evde yemeği yapar ödeşiriz işte fena mı:D10 Yorumla
+1 yılçok ödemek istiyorsa ödeyebilir, sıkıntı yok, ben hesabı kendim ödeyerek bişeyi ispatlamaya çalışmıyorum, o da ödeyebilir ve bişeyi ispatlamış sayılmaz.. yani sabah evden çıkarsın sigara içsem mi içmesem mi diye düşünürsün ya bir sigara yakarsın ya da neyse sonra içerim dersin ya bunu düşünüp karar vermek kadar basit ve kolay bişeydir hesap olayı bana göre.. takıntısı olanlar var bu konuda ama yapabilecek bişey yok, hayata bakış açısı...
00 Yorumla
+1 yılÖdemesi hoşuma gitmez,ödemek istemesi hoşuma gider.İlişkideki tüm sorumluluk karşı tarafta değilmiş gibi hissetirir bir yandan.Eğer gerekirse destek olabileceğini gösterir.Ama ödetilmez,istemesi kafidir :)
Peace ^^ my sister.20 Yorumla
+1 yılŞimdiye kadar ki sevgilimle çıktığımız dışarılarda hep hesabı ben ödemişimdir sinemaya gittiğimizde mısırı vs vs ben almışımdır. Erkek adam ama elini cebine attığı yok.
01 Yorumlabir zahmet odesin yahu zaten dikkat ederim abartıya kacmam hatta yemek dahi yememki belki parası yoktur fazla zor durumda bırakmıyım diye ben bunu dusunurken hesabı benim odememi bekleyen erkek de o anda gozumde biter..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhosumuza gider diye bisey yoktur, biliyorsun bu lanet sey herzaman olmuyor ama olmadigi zaman ben sahsen cikmam disariya.
ama kiz illaki israr ediyorsa hesabi ödeyim diye birakirim ödesen, cünkü herzaman ben ödedigimde normal olarak kiz kendinisi nasil desem biraz ezik olarak görebilir.00 Yorumlagerektiğinde kız da öder erkek de öder bu tür takıntılar gereksiz.
43 Yorumla- +1 yıl
İmzamı atmaya geldim...
- +1 yıl
aynn yaa ne o öyle belki o an parası yok ya da cüzdanını falan evde unutmuş dimi yani gereksiz
ödemeye çalışması hoş olabilir ama ben bir bayana hesap ödetmeyi sevmem. hoş bir durum olmaz bence kıza hesap ödetmek... ne kadar ısrar ederse etsin...
10 YorumlaYa herkes erkekliğe toz kondurmamak için hesap ödetmez evlenince karısını çalıştırmaz sonra aclıktan nefesi kokarak gezer kadın erkek eşitse öder kardeşim hayat müşterek Yiyici kızlarla sevgili olun starbucks etrafında coklar :D
10 Yorumlahesabı sen bile ödeyecek olsan centilmenlik gereği ve erkeğin sevglin görevi sana hesap ödetmemek bnce
22 Yorumla- +1 yıl
Gorev mu:))) komik olma
Alman usulü iyidir ilk buluşmada tabiki erkeğin ödemesi hoş olur ama her seferinde olması beni çok rahatsız eder alman usulü iyidir
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılhesabı erkek öder ödeyemiyorsa gururu varsa gitmesin öyle bir yere. ben kimseden bişey beklemem elime cebime atarım her zaman ama sırtımdan geçinecek erkek de adam değildir.
00 Yorumla Ay bir öder gibi yapayım da o bana ödetmesin, gönlü hoş olsun.
Olmadı bir iki kere öderim, ondan sonra rahat ederim.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılİlk tanışma için illaki erkeğin ödemesi lazım ama hani belirli bir samimiyet olmuşsa ortaklaşa ödenebilir sorun olmaz yani.
10 Yorumla
+1 yılBunlar anlık şeyler bence. O andaki bir hareketi güzel de olabilir bütün güzelliklerin içine de edebilir. Ayrıca ben ısrar sevmem zaten ;)
00 Yorumla
+1 yılgenelde ödetmem ama çok ısrar edip ödediği zaman bile kendimi kötü hissediyorum
40 YorumlaBenim sevgilim çok ödedi. öyle 30-40 lira flanda değil yeri geldi 150-300 lira ücretler ödedi. Bunlar basit şeyler ergen gibi takılmayın.
10 Yorumla
+1 yılaşık olduğum kızsa hesap ödettirmem ama normal bir arkadaşımsa hepsini ona ödetmem ama yarı yarıya öderiz :)
10 Yorumla
+1 yılhesap ödemesi hoşuma gider hem de ben ne kadar ödersem oda o kadar ödesin . babasının hamalı yok sonuçta beraber yiyip içiyoz sonuçta müşterek dersiniz ya hayat yeri gelince
00 Yorumla
+1 yılyani hesabı erkek ödemeli kızın hesabı ödemeye kalkmasını ben hakaret olarak algılarım şahsen.
10 YorumlaErkek ödemek zorunda değil sonuçta babam değil abim değil yabancı biri.
10 Yorumla
+1 yılhoşuma gider tabii ki de..bazı kızlar asalak olmuş hesap gelince sanki her şeyi ben almışım gibi bön bön bakıyor..
00 Yorumla
+1 yılcok usteler kasinirsa hesabi yanimdaki kitlerim..
biraz argo kkonustugumun farkindayim..
amaci odememek olupta usteleyenler hepinizin yalaninizi tikerim...
lol00 YorumlaÖyle yaparsa oldu olacak benimle halı saha maçına da gel derim .
00 Yorumlahayatta sevmediğim şey ama cuzdanımı verip kasaya yollamaya bayılıyorum hehehe :))))
00 YorumlaElini cuzdana atar gibi yapsin ben kiziyim sonra gelsin makas alsin opsun falan konsept bu
10 Yorumlailla ödemek istiyorsa kırmam ama hediye olarak kat kat fazlasını hallederim... Kırmamak lazım...
10 Yorumlaben de ödemek istiyorum ama izin vermiyor .. sadece arada kart geçmeyen yerlerde ben ödüyorum
00 YorumlaBen cebimde para varsa ödettirmem. cebimde para yoksa para harcanacak yerlere gitmem.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılCebimde param yoksa (bu da benim kabahatim sayılmalı) mecbur kalıp, ödemesine izin veririm ama genelde asla izin vermem.
00 Yorumla
+1 yıliyi bişey en azından herseyi erkeğe gecireyim onun sırtından gecineyim mantıgı yok ama bizde elimizden geldiğince ödemeye calsırız
00 Yorumla
+1 yılbir kız erkeğin yanında hesabı ödemeye kalkıyorsa o erkeği arkadaşı olarak görüyordur :) erkeklere bir taktik :D umutlanmasınlar o kızlardan...
03 Yorumla- +1 yıl
ne alaka :D ben asıl hoşlandığım çocuğa ödetmek istemem.
- +1 yıl
saçma alakası yok:D
- +1 yıl
tamam kızmayın bee benim düşüncem buu sadece :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılsürekli ben odersem kendimi kullanılyormuş gibi hissederim arada bir de olsa oda ödemeli bunu karsi tarafa söylemem ama yapmazasada sogurum bencil olduğu icin
00 Yorumlagenellikle yemeğe çıktıgımda yemeden önce alman usulü yapılacagını söylerim anlaşırızz
11 Yorumla
+1 yılher zaman hesabı erkek öder gibi saçma söz kuracak kadar maço değilim
10 Yorumlaödemeye kalkması evet hoşuma gider ama ödetmem tabikide
00 Yorumla
+1 yılEvet yeltenmesi lazım yoksa kullanılıyor gibi.hissediyorum ve bu durum hoşuma gitmiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBayilirimmmm:)) birde uzerine kunefe ismarlicak offf gelsin beni annemden istesin o kadar yani
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHoşuma gitmez ise de sevgilim ısrar ediyor binde bir ödetirim normal de kesin olarak karşıyım. Alışkın olmadığım için sevmediğim bir durum.
00 Yorumlahayır daha ilkim ve sonumu bulamadım ama asla verdirmem karakterim değil
00 Yorumlauygun biryere gideriz sıkıntımız olmaz biz tozludereli gibiyiz :)
00 YorumlaSevgilim değilse , alman usulü öderim .
Sevgilim de ödemek istese hoşuma gider ama ödetmem yine .00 YorumlaKızların bir kere sorması ısrar edip geri çekilmesi lazım çünkü biz erkekler hesabı ödemeyince üzerimize bir suç duygusu biniyor ve rahat olamıyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilimle aramızda böyle bir sorun yok o da ödüyor ben de hep erkeklerin ödemesi özellikle gurbette üniversite felan okuyorsa enayilik oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCiddi düşündüğüm Kızın böyle yapması güven sağlar bana en azindan para için değil sevdiği için benimle diye düşünürüm ama hiç bir zamanda ödetmem ona
00 Yorumla
+1 yılBizim oralarda hesabı hep erkek öder
10 YorumlaHayır gitmez, elini cebine atsa kavga çıkarırım.
10 Yorumla
+1 yılciddi düsündügüm birisi için para sorun olmadıgını düsünüyorum bu da güven verir olabilir diyorum
00 YorumlaYok ya gitmez. Yani ne bileyim erkek ödemeli bence
10 YorumlaBeklemesi hoşuma gider tabiki de :)
00 Yorumla- Devamını Gör (31)
Devamını Gör(76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem