Dayanamıyorum canım yanıyo sürekli ağlıyorum aldatıldım benim icin dua edermisiniz o bana muhtaç olsun diye?

8 aylık bir ilişkim var ilk aşkımdı onu çok sevmiştim cok cok.. hayatımda ilk defa aşık oldum aşkın ne demek oldugunu onda anlamıştım oda beni seviyodu yani seviyormuydu öyle gösteriyordu ama son 3 aydır aldatıyormuş canımı cok yaktı.. ilk zamanlar cok iyiydik ona çon değer verirdim sevgililer günü benim dogum günümdü bana hic hediye almamıştı ben ona tuttu takımın formasını almıştım ama zaten son 1 aydır aramız bozuktu bir olaydan dolayı ama ısrarımla olayı çözmeye calısmaya calısıyordum hep çalıştıgı iş yerine gidiyordum buluşmak istemiyodu.. hep ağlatıyodu beni bu kadar soğuk davranman normal degil bir başkasımı var dedim yeminler etti yok dedi sen varsın dedi. Hem aramızı iyi olmasına izin vermiyodu hemde bitmesin diyodu bazen bitsin diyodu ama ben bitmesin diyodum seviyorum seni diyodum sonra tamam bitsin diyodum sonra o bitmesin diyordu. Hic biseyin bittigi yok diyordu. Sonra instagramında bir kızdan şüphelendim ulaştım kıza kız biz sevgiliyiz dedi o an başımdan aşağıya kaynar sular döküldü. Ağladım ağlayarak aradım ilkte inkar etti sonra kızı yine aradım kız biz sevgiliyiz 3 aydır cıkıyoruz dedi. Sonra akşam kızla bir cafede buluşup beni arıyorlar kız onu bidaha arama diyor sen onun peşinden koşuyormuşsun diyor ama oysaki o bitmesin diyodu sırf kızı elinde tutmak icin bana iftira atmış sonra kız aldatılmışsın işte diyip telefonu kapattı baktım beni engellemişler ben dayanamadım kalbim yanıyodu başka bir telefondan aradım onu neden yaptın diye feryat ettim oldu işte pişman degilim ben sana geri dönsemde sen bana geri dönersin cünkü sen öyle bir gerizekalısın dedi bana sonra o kızla sevgilimi oldunuz dedim evet inşallah olucaz demişti ya cok canım yanıyo 4 ay geçti ama icim sogumuyo her gün aglıyorum okul cıkıslarıma gelirdi simdi okulun ilk günü cok kötü oldum dayanamıyorum yardım edin bisey diyin allaha yalvarıyorum yanına bırakmasın diye ama dayanamıyorum bir gün bana muhtaç olsun dua edin nolur.
Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi de baktım bir story atmış başka bir kızla o kızlada birbirini engellemiş yani o kızıda aldatmış ya canım cok yanıyo ben nasıl böyle bir insana deger verdim mutlu mutlu yaşıyor bugün allaha yalvar yakar ağladım neden mutlu diye
Dayanamıyorum canım yanıyo sürekli ağlıyorum aldatıldım benim icin dua edermisiniz o bana muhtaç olsun diye?