Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla çok zorda kalmadığım sürece bende kavga etmem psikolojim bozuldu aldığım cezalardan dolayı her defasında haklıydım her defasında ben ceza aldım böyle adaletin m k şu an en ufak bir yaralama olsa 1 sene açıktan ceza yatarım olcak bıçaklı yaralama yapsam 3 sene 1 senesi kapalı
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKadın sanırsın sevgili değil de koruma polis alıyor yanına
36 Yorumla- +1 yıl
Kral naptın benim canım acıdı
Soran+1 yılAma bu çok garip değil mi yani bana diyor ki dayak yersem umursamam falan diyor
Soran+1 yılKavgaya niye gidiyim ki dovsun beni karşımdaki diyor
Soran+1 yılBen bı şey kaybetmem ki diyo
- +1 yıl
İyi trol.
Soran+1 yılKeşke trol olsaydım 🙁
Ya salakmısın ne bekliyon çocuktan senin gibi biri için kavga etmesinimi sen çocuk seni koruyamaz diye düşunurken oda senin icin kavgamı etsin bir insani seveceksen herşeyini seveceksin kusurlarıni sevecen
01 Yorumla
Soran+1 yılYanında bana laf atıyorlar susuyor bir şey demiyor, en azından kavga etmem dovsunler beni falan demesin
Gizli Üye(30-35)+1 yılkavgaya karışmasını mı istiyorsun yani biri laf atarsa dövemezmiş. niye dövsün ki başımıza bela mı alacaz?
01 Yorumla
Soran+1 yılBiri laf atınca da bir şey yapmıyor zaten ama en azından bana kendimi güvende hissedebileceğim şeyler söyleyebilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin pasif bir erkekse normaldir
03 Yorumla
Soran+1 yılDurgun mu demek istedin? cinsel konularda öyle değil
- +1 yıl
Karakter olarak diyorum
Soran+1 yılEvet karakteri de uysal onu seviyorum ama bu dovulurum ne olacak türü davranislari çok korkak gibi ve hoşuma gitmiyor
+1 yılDua et aklı başında bir erkek arkadaşın var daha yeni Adana'da kız arkadaşına laf atan kabadayı kılıklı varlıklarla kavga eden 18 yaşında bir genç boğazından bıçaklanarak öldürüldü. Erkek korumak zorundadır zihniyetine sahip bir toplum olmasaydık da o genç insanlarda oradan yürüyüp geçmiş olsalardı şu anda hayatta olabilirlerdi yani arkadaşınızdan çok sizin zihniyet değiştirmeniz gerekiyor doğru olan onun düşündüğü
00 YorumlaBir bakıma mantıklı konuşmuş arkadaşın. Bende olsam çok zaruri bir durum olmaksızın kavga etmem. Nerede yaşıyoruz amazonda mı gövde gösterisi ile sürüye lider mi olacağız. Zaruri durumlar hariç tabi.
00 YorumlaCüsseye pek bakmaz önemli olan yürek, cesur olacak kendine özgüveni olsun demek ki sana hissettirememiş ya da özgüveni çok düşük
02 Yorumla
Soran+1 yılÖzgüveni düşük olabilir bak
şöylelerıne ben gıcık oluyom.. karı gibi geler.. sevdigime laf atmayı bırak bırı yan gözle bakacak kaldırır yerden yere çarparım... ayrıl öyle erkekmi olur
00 YorumlaAynaya bakınca ben ile kendimden korkuyorum. Arkadaşlar yanında güvende hissediyorum diyor. Ortama girince abim hoşgeldin diyorlar. Aslında kavgaya karşı bir insanım ama damarıma da basarlar da biber sürerim ağızlarına
00 YorumlaGüven için cidden bu mu gerek sence?
Maganda ile maganda mi olsun dovussun mu horoz mu bu adam insan değil mi?00 YorumlaAdam akıllı malesef 🙂böyle olmak lazım ama malesef öyle değilim hayatım kavga ile geçti 🙂takip edermisin takıpci kasıyorum da
00 Yorumla
+1 yılNormal şartlarda biri durduk yere laf atmaz hele ki yanında bir erkek varken. güçlü veya zayıf olmasıyla alakası yok bence.
05 Yorumla
Soran+1 yılO yanımdayken laf attılar bir keresinde
- +1 yıl
Neyinize laf attilar?
Soran+1 yılPist falan dediler o sirada öpüşüyorduk
- +1 yıl
Ulu orta yerde öpüşmemenizi tavsiye ederim. bazen daha da kötü sonuçlar ortaya çıkabilir.
Soran+1 yılBaşka ne olabilir? Dışarda nerde opusebilirdik ki?
ön yargı yapma ve gerçekten pasif biri ise koruyacak birini bul ama illa laf atan olur mantığıyla yaşanmaz
019 Yorumla
Soran+1 yılÇok pasif, kavgaya falan bulaşmam diyor
Soran+1 yılDayak yerim ne olcak diyor
Soran+1 yılCinsellikte öyle değil
Soran+1 yılCinsellik yaşamadık sadece sevistik ordan biliyorum, yeterince hatta fazlasıyla tatmin edici o konuda sıkıntı yok
Soran+1 yılSadece ten için olduğunu nereden çıkardin
Soran+1 yılKavgamiz yok ki
Soran+1 yılHa evet benim için kavgaya girmez orası ayri
Soran+1 yılZannetmiyorum, uzun bir süre cinsellik konuşmadık bile çok sonradan oldu bu dediklerim
Soran+1 yılSevgilimin fotosunu mu
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılAbow oda ne biri benim sevgilime laf atacak he sonucu ne olursa olsun girerim ben
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılHal ve hareketleri sana ters gelmiştir. Ya da sende kişilik bozukluğu vardır.
01 Yorumla
Soran+1 yılAçıklamayı okumamissin
Sevgilin gaga bulut hayranı galiba başka açıklaması yok
01 Yorumla
Soran+1 yılO kim
Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. arada seni de dövsün o zaman, çocuk başıma bela almam diyor
03 Yorumla
Soran+1 yılBaşını belaya sokmasını istemiyorum sadece yalandan da olsa insan bı ben yanındayken sana bı şey olmaz falan der
Soran+1 yılKendince diye bir şey yok, ben onu hala çok seviyorum ama bu saçma sapan söylediği şey sinirlerimi bozuyor, herkes koruyup kullanmak ister her anlamda ben de hep ona destek çıkmak isterim ama bu dediği şey acaba sevmiyor mu, hayat arkadaşı olarak görmüyor mu da böyle önemsemeden lafları savuruyor diye düşündürüyor
Aranızdaki heyacan bitmiş demektir ve kendine yeni bir hayat kur.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma ilişkimiz çok yeni
+1 yılSavaşma seviş taktiği uyguluyor güzel birşey sevişmeye debam boşver dövüşmesin
00 YorumlaBu devirde hala "dövmek" olumlu bir şeymiş gibi algılanıyor ya, ona yanıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkavga eden adam bilinçsiz beyinsiz adamdır
ama gerektiği yerde etmeli02 Yorumla
Soran+1 yılBiri laf atınca bir şey demiyor onu anliyorum bu konuda salak insanlarla dalaşmasini ben de istemem ama bana en azından beni dovsunler umrumda olmaz ki denemeli ne bileyim kendisini bu kadar rahat dovduren beni mi umursuycak yarın öbür gün başıma bir iş gelse
Cevap sahibi+1 yılbeni dövsünler umrumda olmaz yaklaşımı yanlış öyle olmamalı
Sevgiline güvenmediğin icin doğal olarak onun yanındayken güvende hissetmiyorsun
07 Yorumla
Soran+1 yılBana kötülük etmez ama başıma bir şey gelse durup izler
Soran+1 yılEvet beni korumaz da zaten o yüzden yanında güvende hissedemiyorum
Soran+1 yılSöylemedim nasıl diyeyim ki
Soran+1 yılYa bu şimdi nerden çıktı falan diyecek o zaman ne diycem, başka bir türlü sorsam ama ne desem ki
+1 yılOnu bırak cüsseli birini bul
130 Yorumla
Soran+1 yılOnu seviom
- +1 yıl
O zaman düşünme bebeğim böyle şeyler kafanı bunlarla doldurma manite ayıp
Soran+1 yılAma kavgaya bulaşmam falan diye kendi de diyor
- +1 yıl
Aaa kız bu seni kavganın ortasında bırakır kaçar ya o zamannnnn
Soran+1 yılİşte dayak yemek umrumda değil diyor onun için sorun yokmuş ben öyle konuşma diyorum
- +1 yıl
Bence seninki temiz bir dayağı hak ediyor
Soran+1 yılİşte bu yüzden yanında biri bana dokunsa falan hiç bı şey yapmaz gibi geliyor ha bir şey yapsa da zaten gücü yetmez gibi geliyor
- +1 yıl
Abi cok komik degil mi düsünsene sana laf atıyorlar seninki bakıyor kenarda adamlar bunun üzerine geliyor direk yere atıyo kendisini vurun abi falan diyo kakckskdleleells
Soran+1 yılÜzülüyorum işte bu senaryoyu düşününce
- +1 yıl
Ne diyebilirim ki takılma böyle şeylere yaa
Soran+1 yılSeviyorum ama dediğim gibi biri bı gün ıssız bir yerde ebir laf atsa onun yanında dönüp tek kelime etmez biri ellmeye falan kalksa bir şey yapmaz sanırım yapsa da çok cabalamaz gibi zaten öyle cüsseli bir şey de değil gerçekten yer dayağı
- +1 yıl
Peki neden sana laf atılacağını falan düşünüyorsun sürekli
Soran+1 yılSürekli düşünme sebebim onunla bunu konuştuğumuz günden beri, bazen laf atanlar da olmuyor değil açıkçası ve sevgilimin bu rahat halleri beni delirtiyor
- +1 yıl
Valla ya bundan ayrılcan ya bunu güzelce bir dövdürtcen ya da koruma tutcan kendine yapcak bir şey yok
Soran+1 yılSen olsan ne yapardin ki böyle bir durumda, ben koruma aramıyorum ama delikanlı gibi en azından beni koruyup koklayarak birini isterdim cüsseli olmasa bile
- +1 yıl
Ben böyle şeyler düşünmezdim ya hani takmam yani bunları
- +1 yıl
Herkes öyle birini arar zaten yaa
Soran+1 yılBen de durduk yere düşünmedim zaten onun bu rahat tavırları bunları dusundurttu
- +1 yıl
Hehh kız talibin çıktı mis gibi
- +1 yıl
Yokkk yakın koruma istemem benn
Soran+1 yılBen seviyorum sevgilimi zaten, ama bu kavga etmem dayak yerim falan demeleri beni çok güvensiz hissettiriyor
- +1 yıl
Uzak koruma olsun cooookkkkkkkkkk uzak olsun
Soran+1 yılBen onu nasıl koruyabilirim?
Soran+1 yılMantıklı geldi en iyisi ben onu koruyayim
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılkavga ön görüsü nerden çıktı ya
02 Yorumla
Soran+1 yılKonu açıldı o da öyle ortaya lafı atti
- +1 yıl
sacma bir konu olmus :)
+1 yılNiye dövsün zaten? Kavga etmemeli lan adam...
08 Yorumla
Soran+1 yılBiri bana bir laf atsa bir şey yapmaya kalksa dövemez yani
- +1 yıl
Lan dövemesin ne olacak? Yavrum çok güzelsin dedi adam. Kocanın ya da sevgilinin o adama vurup kavga çıkarıp yaralanıp belki ölmesini göze alıyorsun. Nasıl bir cehalet lan bu?
Soran+1 yılBiri beni dokunarak taciz etse bile dövemez
Soran+1 yılBen kavgaya karışmam diyo
- +1 yıl
Sende o zaman dokunmalarina izin verme. Bu kafa sadece biz Türklerde var.
Soran+1 yılAnlamiyosun bana diyor ki ben dayak yesem ne olacak dayağı yerim umursamam diyor
- +1 yıl
O çocuk bir bok olacak da sen yerinde sayıp seni koruyup kollayan mahalle delikanlisinin kolunda kalacaksın.
Soran+1 yılBen de istemem başına bir şey gelmesini ama en azından dayak yerim umrumda olmaz biri beni dövmek isterse gibi cümleler kurmasın yani
+1 yılSana ben gibi biri lazım
00 YorumlaAdam dayak yiyeceğini bile bile neden kavga etsin?
029 Yorumla
Soran+1 yılDayak yerim zaten bir şey yapmam diyor, kendini dovdurtur bir çaba sarf etmez yani
Soran+1 yılEvet de en azından insan elimden geleni yaparım falan demeli bence, böyle biri beni nasıl hayat boyu koruyup kollasin
Soran+1 yılBen basliyacam bu gidişle, ikimizi de benim korumam lazım bir kız olarak hangi sporu yaparsam ikimizi de korurum
Soran+1 yılGit bu sporlara başla bence dersem onu beğenmediğimi düşünebilir
Soran+1 yılSana yakışır gibi mi soyliycem
Soran+1 yılEskiden boks yapıyormuş zaten
Soran+1 yılBen de anlamıyorum bu çocuk neden böyle bu halde bir de ugrasmis
Soran+1 yıl1 yil veya 2
Soran+1 yılSanırım 1 di
Soran+1 yılBundan 4-5 yıl önce yapmis
Soran+1 yılNeden bıraktığını hatırlamıyorum sanırım sınavlar yüzünden bıraktı, tekrar başlamayı dusunuyor ama vücut geliştirme yapicak sanırım inşallah geçer şu ozguvensizlik
Soran+1 yılPara olmadan ötekileri de yapamaz ki yani hepsi paralı sonuçta
Soran+1 yılPeki boks yapsa yine boks parası hariç beslenmeye para vermesi gerekir mi
Soran+1 yılYine aynı şey oluyor beslenmeye de para verince
Soran+1 yılSanırım vücut geliştirecek, ben onu boksa yonlendiriyim ama beni hayatta dinlemez dik başlı
Soran+1 yılMaddi durumu iyi değil
+1 yılCüsseye değil yüreğe bak
04 Yorumla
Soran+1 yılYürekli değil iste, diyor ki biri beni dövmeye kalksa bir şey yapmam dovsun ne olacak ki diyor
Soran+1 yılKavga sevmiyorum zaten dovsun sorun yok diyor
- +1 yıl
O ne ya korkak bence biraz bahane uyduruyo bana öyle geldi
Soran+1 yılİşte ben aman cüssesi yok ayrılayim demiyorum ama bana böyle şeyler söylüyor ve benim kafam karışıyor, önemli olan delikanlı gibi bir şey olmaz ben varken sana falan demesi koruyup kollamasi
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Parasını bas body guard tut o zaman
00 Yorumlaböyle düşündüğünü o biliyo mu
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır bilmiyor ama ben ona dedim böyle konuşma hoş değil diye yine de ben dayak yerim ne olacak diyor
+1 yılAyrıl gitsin bir şey olmaz sizden
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmam seviom
+1 yıl:D Güçsüz mü yoksa
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiom ki
- Aşk İlişkileri konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yıl😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılAhahahahahaa
00 YorumlaKafalar piril piril.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası