Size böyle bir mesaj gelse?

"Bi yandan müzik çalarken, bir yandan gözyaşlarim müziğe eşlik ediyor. Her gece telefona bakmaktan bıktı gözlerim. Ama ben senin fotoğraflarına bakmaktan hiçbir zaman bıkmadım. Bugun tam 200. Gün hiç az bir sayı değil. Ben 200 gündür seni bekliyorum ama boş bekliyorum. Bazen bir cesaret geliyor tam sana söyleyeceklerimi yazıyorum ama lanet olasi elim gitmiyor işte, cesaret edemiyorum göndermye. Çok seviyorum ama yapamiyorum işte. Ölüyorum aşkından ama haberin bile yok senin. Özlüyorum seni hem de çok. Senin ruhun bile duymuyor. Mesafeler umrumda değil. 2-3 saatlik yol benim için mesafe bile değil. Sen istedikten sonra. Artık canım acımaya başlıyor. Hergün dibe batıyorum. Her geçen gün hızlanıyor. Bu mesajı sana atabilecek kadar cesaretim yok işte! Herşeyden herkesten çok sevgim var ama cesaretim yok ne yazık ki yok. Sana boyle mesaj yazan kimbilir kaç kız vardır. Onlar kadar güzl değilim ama seni onlardan çok düşünürüm. Seninle sevişemem ama seni ömrüm boyunca severim. Sana canımı veremem cünkü sen benim canımsın. 200. Günümüz kutlu olsun sevdiğim. Seni seviyorum. " sizce bunu sevdiğim kişiye yollamalımıyım? Size böyle bir mesaj gelse ne hissedersiniz?
Size böyle bir mesaj gelse?