+1 yılSenin yaptigin serefsizlik dupeduz.Ayni seyi kardesine anana yapsalar ne tepki verirsin.
Kadina el kalkmaz kalkarsa o el kirilmali.Dovmek iyilik icin olmaz hayvansin demek ki.
Insan olsan Allah akil vermis dil vermis onu kulanamiyosun kotu olan.
O kizida anladigimi soyleyemiycem ama bence sirf seni sinir ederek intikam aliyo aklinca bence
sena tekmeyi atmasi gerekirdi.Sana hayvan dedim pardon,Sen hayvan bile olamazsin.31 Yorumla- +1 yıl
ha hadi ordan
En İyi Cevaplar
+1 yılHakketse neyse ama sesini yükseltti diye böyle bir şey yapamazsın. Ayrıca bunun için bağlanmaz kimse sana. Bağlanıyorsa da o kızda sorun var. Ben olsam ölmüştün çoktan.
02 Yorumla
Soran+1 yılölmüştün derken ? :)
- +1 yıl
Mecazi anlamda ölmek. Öldürecek kadar manyak değilim herhalde ama onu pişman ederdim ben olsam.
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılbütün kızlar böyle değil kardeşim bağlanmış işte sana sevmiş seni ve kişiliğini şanslı adamsın
115 Yorumla
Soran+1 yılkardeş bu ilk değil .. daha öncede benzer vaka başıma geldi .. ne zaman kızları dövüyor ve azarlıyorsam kazanan taraf oluyorum çok garip ya harbiden bak ... iyi davranınca kızı kaçırıyorum ama dövünce hepsi benim oluyo :) hayatın gerçeği işte ... :/
- +1 yıl
var birşeyler durduk yere olmaz bak bu hoşlarına giden çekici olan sende birşeyler var demekki yanii bağırıp çağırman ayrı bir mevzu..
ama emin ol şanslı adamsın bu kesinn
Soran+1 yılşanslıyım çünkü kızları döverek ve onlara iyi davranmayarak sahip olabileceğim gerçeğine nail oldum ... :/ şayet şanslıysam bu açıdan şanslı olabilirim .. ha birde sazcılık var bende biraz saz çalarım .. belki ondan etkileniyolarmı dicem ama yok sanmam .. :/ abi elinde sopa varsa etkileniyolar bu kadar basit ... :)
- +1 yıl
direkt döverekmi etkiliyorsun kızları yanılıyorsan farklı şeyler olabilir...
Soran+1 yılsert davranıyorum bir köpeğe davranır gibi .. hadi hoşt falan der gibi .. daha doğrusu hamam böceği benzetmesi daha doğru olur. hamam böceğini görünce tiksinirsin ya hani işte o hissiyatla karışık aşşağılama ve iğrenme karşımı bir hissiyatı ona enjekte ediyorsun ... sonra arada bir kızıp saçını yoluyosun falan . cimcikleyip iğneliyosun... sonra o kız senindir bitti olay . işte bu kadar . öyle iyi davranmakmış falan bunlar hikaye ..her kız iyi kalpli bir erkeğe daima 2. sırada şans verir
- +1 yıl
bak anlatmadığın başka şeyler var senin yaa yakışıklısın bir çekicilk var yanii ilk bunları yaparak insanları kendine çekemessin aksine itersin bana böyle bir bayan yapsın ilk böyle tanışalım benim o bayanlar dünyanın en güzeli dahi olsa bir samimiyetim oluşamaz
Soran+1 yılkadınlar farklı işte .. :) dene gör .. denemek bedava . bir bayana köpek gibi davran bakalım senin oluyormu olmuyormu .. yakışıklı olmana gerek yok . onu önemsememe derecen önemli . ona ne kadar pislik muamelesi yapabildiğin önemli ;)
- +1 yıl
direkt böyle davranırsam itici olur bak sen hala ısrar ediyorsun açıklamamakta çık sokakta bir bayanı gör ve kötü davranmaya başla bakalım ne olacak veya bir ortama gir oradaki bayanlara hadi kötü davran bak bakalım senin olacakmı
Soran+1 yıle normaldede senin olmayacak zaten o bayan .. anlamaya çalış azizim .sen biraz zeki birine benziyon :) sakın kadına muhtaç olma . genelevde işini gör sonra git kıza teklif et . yani muhtaçlık duygun olmasın . bir kızla konuşurken bufaloyla konuşuyormuş gibi düşün. orangutanla timsahla aygırla konuşuyormuş frekansına gir . işte o zaman senden etkilenecektir . bu kadar basit ...
- +1 yıl
hayır normalde neden benim olmasınki hee şuna katılıyorum vur kaç taktikleri ve taktiksel yaklaşım yanında rahat ve kendinden emin olmak çok önemli orada haklılık payı var...
kızı zaten gözünde büyüttükçe o ulaşılamaz yere gelecektir o kesin bu şekilde elde etme yüzden çok az ve yanında rahat olman vahim hal alır..
kadına muhtaç olmamak gerekir tabii o kesin ve ona olan ilgini düzeyli birşekilde belli etmek gerek fazlası herşeyin zarar her insanda olabilir bu.. gözünde büyütmeme olayına kty - +1 yıl
katılıyorum vee verdiğin örnekleri buna göre verdiğini düşünüyorum anlıyorum senii
bak ben öyle dediğin şekilde bir ilgili olduğum bayana bir anda ilgimi çektim suratına dahi bakmıyordum vee arabama falanda almıyordum gezdirmiyordum yanımda gelip konuşmaya çalışıyordu hiç sallamıyordum umrumda dahi değildi yanii sonra baktı hep böyle gidiyor ardından yine gözü bende tabii sonra benim arabaya bile bile madem böyle yapıyon bende arabana binmem diye tavırları vardı oda birşey yapmıyordu sonra ben
Soran+1 yılevet böyle .. :)
- +1 yıl
onun arkadaşınla bir konuşmada kıskançlık yaptırıyor gibi konuşmaları vardı kız arksini samimi kız arkadaşını faceten çıkardım ardından bir baktım 20 dk sonra buda beni facten çıkarmış sonra vurdum engeli :)) anlyıormusun her bayanı elde edemezsin istediğin kadar fırlamada ol veya hakeret et vur bağır 10 bayanda sadece 4 ünü bu şekilde etkilersin söylyim sana istediğin flört koçuna sor onlar bile 30-40 bayanda deneme yaparak 5-6 sını elde ettiğini söylüyorlar özellikle sokak açılışlarında..
Soran+1 yılo flört koçu , aşk doktoru vs . dediğin adamların uygulamada silinip yok olması normal .. tatlı dille 40 ta 5 yapabilmen normal ... ver bakalım sopayı odunu 40 ta kaç oluyo :D ?
- +1 yıl
yaa kardeşimm bak benim olayımıda anlattım sana bayanla empati kurmassan yanında olmassan kötü davranırsan nasıl elinde tutacaksın onu veyaanasıl bir ilişki başlatacaksın ?
İlaçı demek ki dayak yemekmiş :D .Sende ona ilaçını vermeyi unutma ama
14 Yorumla
Soran+1 yılbütün kızlara ilacını vermek lazım :D yeterli dozda .. :) yoksa terkedilen taraf olursun :D tecrübeyle sabit ;)
Soran+1 yıl:DDDd lan sana +1 ler feda olsun baba yaa :D nerdesin sabahtan beri :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
aga k.bakma ama bence kız hardcore seviyor yani sert erkek :D:D
14 Yorumla
Soran+1 yılaslında kızların hemen hemen tamamı hard core seviyor ... :/
Soran+1 yıl:D dayı ben anlamam femdomdan mistrest t lerden bilmemne :D
+1 yılKız mazoşist :D Yatakta kırbaç ister yorumumu seçmelisin derim :d
10 Yorumlaben olsam neyse . kız arkadsında sorun yok sorun sende manyah etmısın kızı acıl kurtulsun bu unutsuz vakadan .
227 Yorumla
Soran+1 yılne diyon ya ? :)
Soran+1 yılgerçek olan neden dayağı sevdiği ;)
Soran+1 yılhakediyo ama :/
Soran+1 yıldayak en çok kızlara yakışır bitanesi .. ;)
Soran+1 yıl:) nası dövecen ? gücün yetecekmi bakiim ? :D neyle dövecen la :D
Soran+1 yılbende elimle döverim anlaşır gideriz işte öyle ;)
Soran+1 yıl:) lan ben seni kabul edermiyimde .. seninle uğraşamamki ben :)) seni döverek adam edemem yani işim gücüm sizi adam etmek değil :/
Soran+1 yılbiraz daha gonuşursan tek gözü morarmış kraliçe olacaksın :D çok yakışır kızlara mor renk .. ya bacım anlamıyon sen beni ... kızları dövmezsem kaybediyorum inan böyle .. aklın ermiyo senin .. iyi davrandığım zaman kız benden kaçıyo ..
Soran+1 yılnapan napan ? :D ilerimi sokarsın ? :) neyi sokuyon la :D yaa varya umarım senide arada bir şöyle çarşıda pazarda ağzının üstüne tokatı çakan bir sevgilin olur ... zaten diğerlerine şans vermezsin dimi :)
Soran+1 yılama yanağında izini çıkartırım ... parmaklarımın izi çıkar .. :) söyliyim şimdiden .. çok pis döverim saçlarını falan yolarım yani :)ve sert sevişirim .. kız dediğini lafımı dinlemeli gerçi lafımı dinlesede döverim ben ! çünkü kızı dövmek tabiatın bir gereği ... :/
Soran+1 yılsana bişey söylicem ekliyorum kabul et ..
Soran+1 yılişte bu bir deneydi :) bak güzelce konuşunca yürü la çok beklersin oluyor değilmi ! :D işte böylesiniz hepiniz sizi dövmeyelimde ne yapalım allasen ? :)
Soran+1 yılhayır gözlerinde ne kadar güzel oysaki ... :( ekleseydin bunun hakkında bişey söylicektim sadece .. tamam mors oldum diyelim amacın mors etmekmi ? :/
Soran+1 yıl:) tabi .. :(
haketmişti diye birşey yok kimse şiddete uğramayı haketmiyor özellikle bayanlar
27 Yorumla
Soran+1 yılbağzıları hakediyor ..
Soran+1 yılkibar davranalımda bizi terketsin dimi uyanıkspor seni :) herşey sizin istediğiniz gibi olsun sonra takmayın trip atın terkedin dimi :DD GEÇTİ O GÜNLEEER GEÇTİİİ SİZE BUNDAN SONRA DAYAK VAR ! :* buda öpücük ;)
Soran+1 yılya kes hadi deli etme beni ... kızları arada bir tokatlayacaksınki daha çok bağlansın .. o kadar . şimdi ikile .. :/
Soran+1 yılşu an yanımda olsaydın dudaklarına yapışmıştım :) ... ama bu dayaktan kurtulacağın anlamına gelmez tabi :Dd
O kızı terket :) Akıl hastası olabilir ya da sana fazla fazla abayı yakmışta olabilir ayrılacağın vakit peşine düşer :) Sonra pıçağı takar böğrüne
00 YorumlaKizini dövmeyen dizini döver değilmiydi o söz ya ..
00 Yorumla
+1 yılVay arkadaş mazoşist felan olabilir mi? Yakında efendi kole konumuna gelmeye :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO zaman düpedüz malsınız ? O kızın aklına şaşıyım ben sevgilim herkesin içinde sesimi yükselltim diye bana tokat atıcak bende iyici yalakanıcam yok artık empati bile kurulmuyor ben olsam bitanede ben yapıştırırdım NE benim elim armut mu topluyor ? :D
01 Yorumla
Soran+1 yılhmm sinirlendin :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbi erkek bana tokat atıck varya onun münasip bir yerine tekmeleri gçirmezsem :) snrada nah görür yüzümü :)
19 Yorumla
Soran+1 yıl:) nası geçirecen o tekmeeeyi abiiisiii ... suratına yersin şepeşilleyi ... :)
Cevap sahibi+1 yıldha fzla tekme atarm o zmn. ayrıca bir erkek bana kçük bir tokat dahi atsa onunla iletişimi tamamen keserim. kocaolmaz onlardan.sende sorun olduğu belli de kızda dha fzla sorun var nasıl snnle anlamıorm
Soran+1 yılla salak seni dövmese sen onu terkedersin seni senden daha iyi biliyoz biz ! :D senin iç dünyanı biliyoz ! :D kızları dövecenki bağlansın ... :D çok bilgisizsin la ... :)
Cevap sahibi+1 yılbn erkeğe küfrettkçe erkek bna dha çok aşık oluyor haklısn :D ama bn o kz gbi mal değilim çıkma teklifi eden çok nie öküzün brine gdeymki :)
Soran+1 yılartık onu kendine sor sahtekar cimcime seni ;) sana çıkma teklifi eden çoksa bizede genelevlerde sevişecek güzel bayan çok ;) :* öpüldün ...
Cevap sahibi+1 yılmuhattabm değilsn sus bbbbbbbbbbbbb
Soran+1 yılsg :D
Cevap sahibi+1 yıli*ne :)
Soran+1 yıl:) sen kimsin jelibon mu ? :D
Şimdi nedense ben de seni tokatlamak istiyorum. Böylece empati konusunda biraz kendini geliştirebilirsin. Hatta belki o kadar sağlam tokatlarım ki; bağlanmayı bırak gay bile olursun o derece ^^
35 Yorumla
Soran+1 yılaha bir kız yalakası daha :D
Soran+1 yılsevgilin yok senin değilmi ? olmaz tabi gerizekalı seni ... biraz dövmeyi öğren kızları tokatlamayı onların saçlarını yolup kafasına yumruğu geçirmeyi öğren ... ancak bu şekilde senin olurlar .. yoksa böyle mal mal abaza gibi gezinirsin ortalarda ... :/
- +1 yıl
LOL. Ben, kendisine şiddet uyguladığım için benimle olacak kadar aptal kızlarla bırak beraber olmayı, muhattap bile olmam. Beni aşağılamaya ve kendini yüceltmeye çalışmışsın bir de. Seniz kız arkadaşın benim gibi bir insanın varlığından haberdar olsa yanında bir dakika kalmadan Mecnun gibi benim peşime düşer. Kendinle beni kıyaslamak gibi aptalca bir hata yapma bir daha. Karakterimi geçtim, egom bile seni yerle bir etmeye yeter. Ehehe şuraya bak ya. Neyse.
Soran+1 yılsenin peşinden koştuğun kızları ben yatağıma alıyorum abisi sonrada basıyorum tokatı yolluyorum onları hakettiği değeri veriyorum onlara .. sende mastürbasyon yap evde :D ..
Eşşeği sağlam kazığa bağlamak kullanılabilir bence:)
13 Yorumla
Soran+1 yılyani ?
Soran+1 yıldoğru şiddet kötü .. ama kızlarada pek yakışıyo :D eskiden kızlara teklif ederdim kabul etmezlerdi :asdas :D şimdi tokatlıyom suratından gtünden dilediğim gibi .. ulan ince olduğum günlere acıyorum iyimi :D
+1 yıldeveye diken insana ...döven diyelimneyse :) iyi gelir :)
10 Yorumla
+1 yılMaço seviyor demekki.
31 Yorumla
Soran+1 yılablama +1 verdim ... ama kızlar benim gördüğüm kadarıyla dayağı seviyor yaa :DD
+1 yılyanlış bir davranış önce uyarmalısın uyardıysan ve halen tekrarlıyosa o zamn tokatı hak eder ve dahada yalaka dahaaak tır laft gevşek daha patavatsız oluyo dayak haktır. kısaca laftan anlamaynın hakkı kötektir
06 Yorumla
Soran+1 yılbir kızı tokatlamak için bir sebepe gerek duymamalı bence .. :/ üstteki yorumda olduğu gibi ilacını vermek lazım sadece :)
- +1 yıl
nedensiz dayak filitre kahve gibi önce kokusu zevk verir ama içtikce sennde canın yanar
Soran+1 yılama bir kızı dövmek filtre kahveyle kıyaslanamaz .. :/ bir kıza iyi davranıpta onu kaybetmek gibi bir niyetim yok benim ... :/
- +1 yıl
ee ozamn sorunn ne
Soran+1 yılhadi giit .. :/ yanımda olsan bir tokatıda sen haketmiştin emin ol .. :)
- +1 yıl
:p
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen benim sevgilim olucan seni Allahıma varya vuruurm. Ne demek tokatladım yobaz ayı ne demek sesını yükseltti terbiyesizlik yaptı senin yaptığın pek terbiyeli bir durum olmus
514 Yorumla
Soran+1 yılşşşt atarlanma ben senide dize getirirdim aşkısı .. :? ;)
www .youtube.com/watch?v=UjvGwhkKrcE
bu şarkı senin için ;)
Cevap sahibi+1 yılb.k getirrdin senin gibiler yüzünden ülke bok durumda. Sana bişey diyim mi ben senin sevgilin olsam bir taraflarına sıcak kaynar cayı boşaltırım az canın yanmasını gorursun ;)
- +1 yıl
:)
Soran+1 yılya gizli canım benim sen dayak yemeyi seviyorsan suç benimmi ? :)
Cevap sahibi+1 yılbeni dövecek adam anasının karnından doğmadı ;)
Soran+1 yıltokadı yediğin an fikrin değişir merak etme :) ama sen atarlı birine benziyon ardından dayanamam la öperim ben seni .. :D
Cevap sahibi+1 yılhadi ordan benim sevgilimde çok serttir kimseler karsısında konuşamaz bıle o kadar dıyım adam komutan zaten .Ama bana senin gibi bir okuzluk yapmadı yani ;)
- +1 yıl
hanım teyze şikayet edelim general abimize zaten askerliğini yapmamış bir güzel yerde sürünsün bu cahil :)
Soran+1 yılben senin teşhisini koydum sen merak etme .. ;)
Cevap sahibi+1 yılFantasytown bu cocugu ahıra da sürsen adamdan bir bok olmaz. Neymıs benım teshısım bay odun ?
Soran+1 yılsenin sopaya ihtiyacın var ablam .. :) sopa cennetten çıkmıştır. tokadımı yediğin zaman sende diz çökersin önümde merak etme ;)
Cevap sahibi+1 yılhuşşşttt nereye diz çöktürüyosun senın kız salakmıs pardonda boyle odunu napıysa neyse :S
Soran+1 yılsenin erkek arkadaşında sertmiş itiraf ettin işte :D sende dayağı seviyon .. istiyonda yan cebime koy diyon çakal seni ;) anladım ben tamam :)) uzatma öpüldün :*
- +1 yıl
Fantasy tehlikeli he adam jet lee helal olsun kardeşim.Senden komando olur ben iyi tanıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgisinden yanında duruyodur.yoksa hiç bir kız buna keyifle katlanmaz.bence kıymetini bil kabalıktan vazgeç tabi sende seviyosan.yoksa bırak kızı.daha fazla üzülmesin.( yaptğn davranş yanlşşş o_0 )
317 Yorumla
Soran+1 yılyatağa atmadan bırakmam ;) bizimde ihtiyacımız var !
Cevap sahibi+1 yılbuda farklı bakış açısı.!
Soran+1 yılbaşka işe yaradığınızmı varki :/ !
Cevap sahibi+1 yılnasıl düşünce tarzıı bu ya ergenmisin sen.kaç yaşındasn?
Soran+1 yılne yapcan abisi ? ;) 24 yaşındayım evlencenmi benimle ? :)
Cevap sahibi+1 yılkaç ysaşındasn sen ya nasıl bir mantık var sendeee.ergenmsinn.
Cevap sahibi+1 yılhee evlencem hergün beni döv diye.24 yaşındsın ama aklın 17,18 lerde.
Soran+1 yılkes lan ! . dayak atmasak bu sefer kılıbık oluyoruz güçsüz oluyoruz demi .. anlamazsın sen boşver dayağını ye ve sus ! ..
Cevap sahibi+1 yılkılbık ol diyen yok.ama dayak at diyende yok.orta yolu bulman lazm.konuşark kavga ederk.dövüşerek değil.sen gücü dövmekte buluyosan bişi diyemem.
Soran+1 yılorta yolmuş hadi ordan ... yağlı deynekle döverim kadını morartırım her yerini ... şimdiden tokatlıyorum meydanda falan onuru gururu kırılsın .. kızı böyle adam edecen ... dövdüğüm zaman bana iyice bağlanıyo zaten ..
Cevap sahibi+1 yılben hiççç sanmıyorum öyle biri olduğuna.hiç bir erkk bu kadar şerefsz olamaz.sende bizi kekliyon.sırf sinir olalım diye.gerek yok böle saçma cümleler kurmana.üstünlük öyle kurulmaz.sevgini göster yerne görede erkekliğin bak bakalım ilişki nasıl güzel ve rayında gidiyor.
Soran+1 yılyooooog öyle eskide kaldı onlar artık sopa var ve bana çok bağlı ... köpeğim gibi :D inan seninle sevgili olsak seninde günlük sopa hakkını veririm benim sözümü dinleyeceksin o kadar !
Cevap sahibi+1 yılbenim sevglimde kızmayı üstün olamyı sever ama k.bakma senn gbi hayvan değil.dövmüo çok şükür
Soran+1 yılo zaman sen onu terkedersin yakında .. :/ tüh ya keşke seni dövse .. bak istersen onun yerine bende dövebilirim seni ama parayla ! :/
Cevap sahibi+1 yılnasıl bir dünyadasın sen.bak bir etrafına.dünyaya dön bence sen.
Soran+1 yılbence sen dünyaya dönmelisin .. ! :/ hayatın gerçeklerini görmelisin ..
Cevap sahibi+1 yılcahile söz anlatmak kadr zor bişi yoktur demişler.şuan bnu yaşıyorum sanrm.sen yoluna bak bn yoluma.bu yaştan snra sana ders vercek halim yok.
asıl terbiyesiz sensin gücün ona mı yetti yazık kıza nasıl bir erkekle beraber bak yalnız adam demiyorum çünkü adam değil sizin gibler !
35 Yorumla
Soran+1 yıloda haddini bilsin benim yanımda SAYGILI OLACAK ! benim sözümden çıkmayacak ! LAFIMI DİNLEYECEK ! ... AFFETMEM BEN ! :/ o dünyada tek kız değil !
Soran+1 yılya hadi kes... dayak isterse bende tokatlarım ne olmuş yani öldürmedik ya ! adam ediyoruz sizi zorla ... :/
Soran+1 yıllan yörü hadi fazla konuşturmaya gelmiyo sizi hemen çeneniz düşüyo la :/
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlum sen ne biçim bir insansın la önce üslubunu düzelt ne demek tokatlamak la sen kimsin olum sana bu hakkı kim veriyor...
63 Yorumla
Soran+1 yıl-1
Soran+1 yılbu hakkı ben erkekliğimden alıyorum abisi !
Cevap sahibi+1 yılabisi sen erkekliğinden değil bilakis korkaklığından yapıyorsun allah bilir kızı zorluyorsundurda sen ilişkiye girmek içinçççç
Gizli Üye(30-35)+1 yılo kız acıyı seviyor olabilir. ya da şiddete meyilli .Ddd
04 Yorumla
Soran+1 yılsen ve diğer kızlar gibi ... :)
Cevap sahibi+1 yıldeğil sanırım cocugunluguna in bir .d
Soran+1 yılya bırak kızım türbanlısın sende işte ... nerde dayak atan bir erkek ona kul köle oluyosun .. ama inan başı açıklarda aynı senin gibi dayakperest :Dd farketmiyo yani ..
Cevap sahibi+1 yılbir şey diyeyim mi kendini biraz geliştir. dayakperest oldugumu uydurddugun için uydurdugun yere geri tık.s
Gizli Üye(30-35)+1 yılBikeresinde benim sevgilim de bana tokat atmıştı yolun ortasında.ben bişey yapamadım.sınra baktı yüzüm kızardı ben ağladım.beni tuttu yakınlarda tanıdığı Bi kafenin lavabosuna soktu elini yüzünü yıka dedi.sonra çıkardı özür diledi :D acayipti. Ama tabiki ayrıldım
16 Yorumla
Soran+1 yılmesela şiddet potansiyeli olmayan biriyle beraber olmazsın dimi .. yani iyi kalpli kendi halinde biriyle çıkmazsın ? ..
Cevap sahibi+1 yılSanırım öyle :D
Soran+1 yıltamam işte ... :(
Cevap sahibi+1 yıl? :P
Soran+1 yılsana vuran o çocuğun eli kırılsın ama sende lütfen şiddet uygulamayacak iyi kalpli erkeklerle beraber ol ... şiddet kötü birşeydir ama hem kadın hemde erkek olarak buna karşı olmamız gerek aslında .. :/ öyle işte boşver yaa ... :( üzüldüm ama sana .. yüzünün kızarmasına ne biliyim içim burkuldu :'(
Cevap sahibi+1 yılEvet sonra ben ona çok kızdım çok beddua ettim.gecen sene öldü o biliyomusun.kendimi suçlamısımdır hep bu yüzden ne bileyim.aslında o da başka Bi kız için öldürüldü
başkasının yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu Gülle zannedermis
14 Yorumla
Soran+1 yılyumruk atmadık tokat attık abartma ! :/
Soran+1 yıl-1 ini aldın şimdi git hadi .. :)
Aşk İlişkileri konusunda 430 cevap paylaştı. Bence kızı dayak manyağı yapmışsın. Aklı başında hiç bir kız senin gibi odunla arkadaş olmaz !
19 Yorumla
Soran+1 yılaklı başında olan kız var mıki ? :DDd dayak atmasak iyi davransak bu sefer kaybediyoruz bacım sen anlamazsın ! bu işler ...
Soran+1 yılben kız arkadaşımı döverek kazanırım çünkü bilirimki bütün kızlar dayak yediği erkeğe tapar ! :/ hadi şimdi ikile ..
Soran+1 yılseninde canın dayak istiyo ama dövmeyeceğim seni :) kudur biraz .. benden dayak iste ve bana para teklif et. ! ancak para karşılığında döverim seni ! :Dd
Soran+1 yılgit ok
Soran+1 yılbir tokadı hakettin ama inan hiç dermanım yok şuan :D
yaşın kaç kızın yaşı kaç
112 Yorumla
Soran+1 yılben 24 o 21 ;) ben 25 olacak 2 ay sonra .. hadi koy teşhisi :D hemen hükmü verir şimdi kaynana :)
Soran+1 yılanal becersem yine düzelirmi dersin ? :) düzeltmek bizim işimiz nede olsa :D
Soran+1 yıldövdükten sonramı girmeliyim yoksa girdikten sonrayamı bıraksam dayağı .. ? hayır yani kontrol edebilmem için sürekli kötü muamele uygulamam lazım kadının anatomisi böyle .. :/
Soran+1 yıliyide niye dövmüyoz ?
Soran+1 yılmalmısın ? :D tam tersi ... bir kıza iyi davranırsan senden uzaklaşır bilmiyosun çok eksiğin var ... :/
Soran+1 yılevet seviyor .. ve bağlanıyor bana deli gibi :D ama ben yinede önden arkadan vercem buna ya :/ şimdilik kötü davranmıcam ona .. ama kaybedersem onu gerçi genelev diye birşey var yaa . :/ ...
Tırmala benı behcet
10 Yorumla
+1 yılsırf sesini yükseltti diyemi yedi tokatı?
17 Yorumla
Soran+1 yılhaddini bilecek biraz ! ayrıca dövmezsem beni terkeder biliyorum kızlar hep böyle ! .. hey yavrum hey ..
- +1 yıl
mantığa gel yaaa
Soran+1 yılsende HAKİKATE GEL ! ..
- +1 yıl
beni sırf bu yüzden erkek arkadaşım tokatlarsa o an karşılık vermeden asla durmam! bu ne ya her yerde kadına şiddete hayır diyorlar sen neyin kafasını yaşıyorsun? toplum icinde heleki rencide etmişn o kızı.. o kızda sana dahada bağlanmış onun aklına tüküreyim ben
Soran+1 yılne yani seni dövsem sende hemen dudaklarıma yapışırsın ayaklarıma kapanırsın yalanmı ! samimi ol kendine biraz ... kızlar dayağı severler kızım bilmiyon sen ... iyi davranan erkeğe geçer onların tripleri falan ... onlarıda sünepe sümsük diye terkederler sende öyle bir kızsın kendini tanıcan zamanla :D
- +1 yıl
töbe yarabbim yaaaa yaww he sana tamam
Soran+1 yılikile .. :)
Dostum belki mazoşist falandır ?
00 Yorumla
+1 yılMazoşist bir kadın belki :)
13 Yorumla
Soran+1 yılbütün kadınlar gibi :D bu yeni tezim ...
- +1 yıl
genelleme yapma ben nefret ederim
Soran+1 yılbilmiyon canım sen .. içinde bir mazoşistlik var emin ol .. ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yıluzaklaşsın istiyosan sev madem
02 Yorumla
Soran+1 yılyok ya seviyimde uzaklaşsın dimi ... böyle bir niyetim yok . ;)
Cevap sahibi+1 yılallahalla kendin yazmışsın yalaka oluyo diye
Abi manyak misin ya pardon manyak "misiniz" siz :D
01 Yorumla
Soran+1 yılvalla nick lere bakılırsa kimin manyak olduğu ortada gibi :D
+1 yılSen bir ara yanıma uğra bakalım kim daha saglam
21 Yorumla
Soran+1 yılhey varol abisi kurban olsun .. ;)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar