AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
Sırf sosyal medyada prim yapmak için bu tarz hareketlere giriyolar normalde üstüne atlayacak tipler böyle kızlar. Yalan mı
Ulan Karius benim kadar geç olmasa da sen de anladın şu Türk kızlarını bırak ne halleri varsa görsünler.
Tebrik ediyorum bizim kızları ırz düşmanı karıusa gereken cevabı vermişler ifsa ederek burası türkiye ingiltere değil ayağını denk alır umarım
bu süt dilimleri gündeme gelmek için her şeyi yapar..
Kezban kızı kezbanlar biraz ilgi görünce noldum delisi oluyorlar görgüsüzler
Adamı ifşa etmeye ne gerek varki sana güvenmiş yazmış çok ayıp bence.
oda o. cluk yapmasin önune gelene yazmasin iyi olmus mk
Önüne gelene değil referansli tescilli motorlardan birine yazmiş. Futbolcu piyasasına hitap eden belli bir kadin kitlesi var ve bunlar bilinen tiplerdir.
Kadınlar fazla egoluymuş
İşte burdaki kezban zihniyeti. Avrupada kızlarda böyle bir bakış açısı yok
Avrupadaki kızların hepsini tanıdın mı? Onlardada egolu olan kızlar var. Bu milliyet meselesi değil. Genelleme yapıyosunuz sadece.
Sana şimdi dm den konuştuğum kızın profilini atmak isterdim. Manken , avrupalı, profili de açık. Aç resmine bak bu kız sana nasıl baktı falan dersin.
Türkiyede erkek olmak çok çok zor.
" Kız " 1 veya bikaç kız için avrupalılara egosuz diyemessin
Bikaç egolu kız içinde Türk kızına egolu kezban diyemessin
Valla ben ÇIKARIM YAPMIYORUM.
Ama çok kadınla konuştum türk ya da yabancı.
Emin ol, bütün ters tepkileri, agresif tavırları (ki hiçbir sebep yokken) türklerden gördüm.
Yurtdışındaki kadınlardan daha 1 tane bile ters tepki almadım. Sıfır..
Aşırı nazikler ve çok sıcak davrandılar. Ama bu ülkede hiçbir değerim yok. Sanmıyorum...
Avrupalılarda da buz gibi egolu olan insanlar var sadece sana denk gelmedi diye kendi ırkının kızlarını gömüyorsun😂. Anladım olumsuz şeyler yaşamışsın. O zaman sana göre hepsi egolu senin düşüncen daha fazla diyecek bişey yok
Tabi eğer Türksen
Türküm ama sorulması gereken soru şu :
" Ben nerde değer görüyorum "
Olay bu yani. Burda ederim yok, kabul ediyorum. Sıradan bir adammışım gibi davranılıyor, bunu da sonuna kadar reddediyorum.
Burdaki kızlara mesafeli olmamın sebebi bu..
Doğduğun yer mi, "doyduğun" yer mi. Benim için "doyduğum" yer. Yabancı kızlardan ilgi görüyorum, değer görüyorum, e sonuçta da tercihim onlardan yana. Doğal olarak...
@Lucas_Moreno kızın kafasi basmiyor net olarak. Bu kadar ugrasman hata.
@aerolite O da onun sorunu. Anlamayana davul zurna az..
Bence sizin kafanız basmıyo. Ben yinede senin düşüncen diyebiliyorum. Sen saygısızlık ediyosun onun sorunu diye. Genellemek kolayınıza gidiyor Ama bir yerde Türk erkekleri ile ilgili kötü bir cümle görseniz demediğinizi bırakmazsınız. Bence buda "senin sorunun"
Kezbanlık resmen insan biraz görgülü olur
bu kızlar da ayrı bir aptal
Ah karius bana yazsaaaaaa ah karius ah
meraba ben karius
Ya lhlglglg git burdan
ıkıkık ya ya ya
Random.
Shuffle
Ülkenin kızlarını tanısın işte :))
Fake o mesajlar. Bu röportajda sahte. 😄😂😂
Sende öylesin 😂
Bir erkek aşka nasıl küstürülür? En güzel örneği.
Bizim kızlar biraz görgüsüz
Çünkü nasıl yürümeniz gerektiğini bilmiyorsunuz
alakası yok sadece ego
Kızları kopek yerine bile koymamamın sebebi temsili bu kızdır işte :)
@Bleak Hayvanlara tecavuz edenlerde sizden cikiyor anlasildi
@Mumyalibeden Al işte erkeklerden nefret eden, egoist kendini beğenmiş kızları savunan tipik f*minist Türk kızı.
@fmnst_9 Konunun tecavüzle ne alakası var beyinsiz. Ota boka her konuyu tecavüze getirip, önünüze gelen her erkeği tecavüzcü olmakla suçluyorsunuz. O zaman sen de sahte taciz sahte tecavüz destekçisi, erkek düşmanı bir feministsin. Taciz iftiraları ve tecavüz iftiraları da senin gibi zihniyetlerden çıkıyor.
Yalnız ben bunu kötü amaçla yazmamıştım konu nerden nereye gelmiş @maybe61 @bleak @Ateist_Türk @fmnst_9
Sen normal bir zihniyet olamassin zaten daha baska bisey yazmaya gerek yok pp sine sirt fotografi koyandan ne beklersin çok kötüsün yuzeysel varlik
@Ateist_Türk bravo hocam feminist püskürtensin başı sıkışınca hemen tecavüze getirirler bilmiyorlar ki potansiyel tecavüzcü olarak baktıkları erkeklerin sadece %0.30una tekabül ediyor ;)
Cogunuz potansiyelsiniz misal kadini kopek yerine koyan da potansiyel bir sapik onu destekleyen de
@fmnst_9 o zaman sende potansiyelsin feminizmi arac olarak kullanmaya devam et bir bilgi vereyim erkekte kadin tarafindan tecavuze ugrayabiliyor
Hic oyle bir sey duymadim ama umarim olmaz da
@fmnst_9 feminizmi erkek dusmanligi icin kullandigindandir
Sen duydun sanki yalan atiyosun erkeklere tecavuz edenlerde erkek haberlerde goruyoruz erkek cocuklarina olanlari siz kulaginizi tikamaya devam edin. Erkek dusmani degilim ben ama yukardaki kadinlar kopektir diyen cibiliyetsizin kadin dusmani oldugu kesin.
@fmnst_9 erkek cocuklarina olani da biliyorum ama yetiskin olanlarda ugruyor nafaka odemekle yukumluyuz, taciz tecavuz iftirasinda iceri atilma riskimiz var, senin zihniyetin gibi potansiyel tecavuzcu olabiliyoruz ben esitlikci olan feminist birine rastlamadim rastlamam heralde o cocuk kopek yerine bile koymamamin sebebi dedi yanlis sende bu konudan demogoji yaptin
Hicbir konuda demogoji falan yapmadim olanlari dogrulari soyledim ne eksik ne fazla... Riskleri ancak kotu insanlar dusunur sen zaten iyiysen hicbirsey olmaz icini rahat tutsun ben iyiyim diyebilenler onlara bir sey olmiyacaktir. bir sey kanitlanmadan da kimse kimseyi yillarca hapis yatiramaz yasalara uygun degil.
@fmnst_9 benim arkadaşım tecavüzden içerde yattı halbuki tecavüz yok kızdan ayrılmak istiyordu kız mesaj attı ayrılırsan polise giderim gitti ve sonra cezaevinde yattı şikayeti geri çektiği için içerden çıktı nitekim forumlarda da okudum sevgilisi tecavüz iftirası atıyor süresini bilmiyorum ama içeriye alınıyor suçsuzluğu ispatlanınca çıkıyor karşı dava açınca da sadece tazminat alabiliyor yani iftira atanı içeri sokamıyor
Sokabilir itibar zedelenmesi vs konulardan dava acip kazanabilir para cezasi ya da hapis alabilir bunun kanunlari var git oku ama senin bu dediginin her gun yasandigini falanda sanmiyorum.
@fmnst_9 anlatanin yalancisiyim karsi davada hapis cezasi alamiyor dedi, ne yani her gun yasanmiyor diye mutlu mu olalim 😀konu erkek olunca her gun yasanmiyor dersin sen feministsin ben de maskulist
Cunku bizim kizlar baskalarin yaprağıyla gerdege girmeye bayiliyor
kızlar kezbanlık yapmış 😁
Işte Türk kızı aferim ❤️👍😁
Gerçek olduğuna inanmiyorum
O Melis evrim geçirmiş ya
ego kasmayla ve karakterle alakalı
İngilizin atı Türkün de kaşarı meşhur demekki.
kadın tam bir görmemiş ve aptal
Zor da, bu oğlan uçana kaçana mesaj atıyor sanki
Ateşle oynayıp sonunda kaybettiler
İşte burdaki kezban zihniyeti. Avrupada kızlarda böyle bir bakış açısı yok
@Lucas_Moreno kadınlarımızı kezbanlastiran da sizsiniz
İşte buna yüzde 1 trilyon katılıyorum. Sizi bu hale getiren erkekler. Daha da açalım mı? ABAZALIK...
İnanılmaz bir arz talep dengesizliği var ve tüm kezbanlıkların çıkış noktası abazalar. Bu, onların eseri...
@Lucas_Moreno olay sizin istekli olmanız ve bu istegin abaza olarak algilanmasinda değil sadece rahat takılan insanlara oros*u gözüyle bakarsan ve toplum olarak baskilarsan kızlarda içine kapanır emin ol bu durumdan iki tarafta mutsuz
Ben sebebin sadece bu olduğunu düşünmüyorum. Kadınlar bundan iyi nemalanıyor ve çoğu yerde egosunu tatmin etmek için avantajına çevirmiş. Ha içlerinden tipini beğendiği bir adama denk gelirse işin bozulmasını istemez flörte geçer. Diğerlerini insan yerine koymaz zaten. Hesapları incedir, maksadı da belli. Maksimum faydayı veren erkekle birlikte olmak.
Sanirim bizim turk kizlari biraz egolu
Boşver sen bunlari Karius'cum canini sıkma
Diyoruz
Kızların popüler ve gündem olma çabaları.
Büyük ayıp, özel denen bişey var
Bir kerede ulkenizin insanini koruyun be
Ülkenin insanının daha düzgün olmasını istedikleri için eleştiriyorlar. Sen bu durumu eleştirmiyorsan kendi ülkenin insanlarından nefret edilmesi ve başka ülkeler tarafından kötü insanlar olarak algılanmasını normal karşılıyorsundur demektir.
Duzgun olsun diye elestirmiyolar alçatmak icin elestiriyorlar resmen. yapici bir tane elestiri yok hepsi garip garip seyler yazmis așagilamis sanki kendi sevgilileri hep yabancilardan cikiyor yazik... Cok yazik...
egoları da ne kadar zavallıymış :)
Türk kizlarindan bir halt olmaz 😅
Onun salaklığı nediyim.
Güzel reklam yapmış kezban ve küsbelik hanım
Yazık adam neye uğradığını şaşırdı
Hemen havalara girmelerini itici bulmuş.😂
Pardon kizlar sizlerle iletisim kurmak neden zor?
Hahahahah aha hahaha ezik kariussss
Kezban gerçeği ile tanışmış oldu bu sayede!
Türk kızı seviyesizliği ve kendinden yüksek egosu
Çünkü bizim kızlarımız rezil varlıklar
Normal değiller çünkü
Çünkü bazıları baştan aşağı kibirle dolu
Bu şey gibi ımmmm bilemedim
Dötleri kalkık bizimkilerin
Helal olsun basit değillermiş o kadar
Dur hele Dün 1 bugün 2 😀
Bizim kezolardan ne beklenir ki?
türk kızına yüz verilmez.
Ahhh kızlar ahhh😥😥😥
Adam haklı kız gündeme gelmek için paylaştı
Büyük ayıp ya
EGO sadece ego 😀
Ego değil aptalligin daniskasi..
Ellerine gelen fırsatı tepmişler
nerde o eski iletişim sever ks canlar :)
Kezbanlıktan başka birşey değil bu kızın yaptığı.
Yine kezbanlıkta son noktayız
O kişilik meselesi
Zor değil ya kızlar bence ne istediğini bilmiyor