Geçen hafta sosyal medya hesabından Instagram fenomenleri Melis Ayçe Değirmencioğlu ile Merve Taşkın'a mesaj gönderdi. Karius'un mesajları fenomenler tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Alman kalecinin de, “İngiltere’de böyle şeyler çok normal. Ama burada futbol hayatım dışında bir şeyle gündeme gelmek istemiyorum. Bir daha tanımadığım kimseyle yazışmam” dedi.
DM'den yürüdüğü kızlar kendisini ifşa edince Karius, mesaj atmaya tövbe etti. Bizim kızlarla iletişim kurmak neden zor?
Kadın, kadının kurdudur diye bir laf vardır bildin mi :d Sen bu adamın yerinde olsan tanınan birine mi mesaj atarsın tanınmayan birine mi :d mevcut şartlar doğrultusunda tanınan birine atarsın şekilde görüldüğü gibi peki bizim ülkedeki en büyük sorunlardan biri ne hemen yazıyorum görmemişlik ve başkasından daha iyisine sahip olduğun herhangi bir şeyi gösterme çabası, evet bildiğin 2x görgüsüzlük oldu :d Amaç kısaca bakın bana kim mesaj attı yell*zlar çatlayın patlayın ve popülerlik attırma. Bizim ülkede bir vasfıyla ünlenmemiş fenomen ve ünlüler kız/erkek farketmiyor kezbanlığın alasını yaparak dahada ünlenmeye çalışıyor :d
vizyonla ne alakası var. adam yabancı bir ülkeye geliyor. karius diyor hatta bizim ülkede normal şey dm den yürümek diye. bizim türk kızlarının bir yeri kalkıyor hemen
Güzel kardeşim. Bu adamın aynı anda 300 tane kıza yazılıyor belli ki. 2 tanesi paylaşmış kim bilir paylaşmayan kaç tane daha kız var. Karşısındaki insana saygısı yok ki aynı anda başka kişilerle de flortlesmeye pek meyilli , ciddiyetten uzak birisi olduğu çok aşikar.
Bir bu saygısızlıktır Iki bu saygısızlığı yapan aynı anda birden fazla kişiyle flortlesmeye meyilli insan ifşa edilince mağdur edebiyatı yapmamalı , cok komik görünüyor Üç bunu bir başarıymış gibi gösterip heryerde paylasan kadınlar da ayrı pencereden bakıldığında gayet ucuz görünüyor. Cevap verme geç. Ne diye "bak bana bu bile yazılıyor" diye reklam yaparsın.
Bu çift taraflı vizyonsuzluktur gençler al birini vur ötekine.
Çok güzel açıklıyorsun bence de bunla kasılan kızlar da zaten vizyon düşünce olsa paylaşmaz engeller geçer güzel açıkladınız gerçekten sizin ne iş yaptığınızı merak ettim doğrusu
@Pnomoni Ciddi olan insan kendini belli eder diyorum. Ciddi olmayan da ciddi muamele beklemesin böyle el bezi yaparlar. Yapanlari savunmuyorum ama içine Karius'un içine düştüğü durum için üzülmedim.
Ben de dmden yazan erkeklere cevap vermiyorum, vermem de. Isterse çok yakışıklı çok ünlü ve çok zengin olsun. Benden hariç onlarca kıza daha yazıyorsa ben sadece yedeğim aylar sonra unutulacagim demektir Bu yüzden ben de karşımdakini ciddiye almayıp mesajına cevap dâhi vermem.
Teşekkür ederim bu konuda hem fikirim ikili ilişkilerde sadece gibi güzellik ve yakışıklılık bir süre sonra sıkacaktır dünya güzeli de olsan bu defa Başka bir güzel arzular insanoğlu. Ya da çok yakışıklı da olsa onu elde edince başka erkek de ister kadın sadece yüz fizik odaklı şeyler bahsettiğiniz gibi sürekli yenisini ister ilişkilerde kişilik karakter kısmını atlamamak gerek Felsefe falan mı okuyorsunuz
@Damlay Erkeğin ne suçu var? Saçmalama. Tanışmak nedir? Kiminle tanışırsın veya tanışmak istersin? İnsanlar tanımadıkları ile tanışırlar veya tanışmak isterler zaten. Tanışmak kötü bir davranış ise bu kadar kişi nasıl arkadaş oluyor, nasıl sevgili oluyor, evleniyor? Sen de erkek düşmanı bir f*ministsin anlaşılan.
@Ateist_Türk Aynı anda 10 kişiyle mi tanışıp sevgili olmak istiyor bu şahıs? Neden aynı anda birden fazla kişiye yazılıyor? Harem mi kuracak? Ciddiyetten uzak bir adam ciddi muamele beklemesin
Kimsenin düşmanı değilim. Erkek arkadaşım da var ayrıca nasıl erkek düşmanı olayım? .
Ne kadar kezbanca. Görmemiş gibi "bana nasılsın dedi " diye paylaşıyorlar. Gündeme gelmek için kezbanlik yapıyorlar. Nasılsın dedi adam sevgilim ol demedi bu kezbanlara
Tüm dünyanın karılarının kaprisinin toplamı = Türk kızı kaprisi. Büyüme tarzından kaynaklanıyor. Tanışmak , konuşmak , arkadaş olmak , sonra sevgili olmak , güzel vakit geçirmek , iyi hissetmek için ve evet yeri geldiğinde sevişmek için yazıyoruz. Bunda abartılacak ne var. Sapıklık olan taraf neresi. Karşı cinsle çiçek toplamak için muhabbete girmiyoruz , vakitlice her şeyi yaşamak için giriyoruz. Belki sorun bizim erkeklerimizin cinsel açlığıyla kızlarımızın aşırı korumacı yetişmelerinin çatışmasının sonucudur bunlar.
Kendilerini beğelinmekte alıp koyamıyorlar yazık gelen butun teklifleri red ediyorlar belki karius ciddi dusunuyordu siz ne yaptınız adamı ifşa ettiniz sonra gidip boş birisiyle evlilik yapıyorsn vay erkeklerin hepsi aynı şu masal gibi adamın biri yolda yururken cok guzel bir kadın goruyor dayanamayıp kadın yanına gidiyr konuşmaya başlıyorlar ve kadına niye mutsuzsun diye soruyor kadın da hayatım da cok hata yaptım ben de 30 yasın da buyuk bir adam la evlendin diyor adam da nasıl yani kadın adama şu gul bahçesini göruyormusun orda rengarenk guler var ordan güzel güllerden bir tane seçip bana getir ama geçtiğin güller den geri gelip koparıp getirme adam gul bahcesi ne giriyor guler den hangisini sececegini bilmiyor hepsi birbirin den guzel adam bu gül daha guzel yok daha güzeli var ilerde diye diye gul bahcesini sonuna geliyor bide ne gorsun kurumuş guleri kurumuş guller den bir tane koparıp kadına getiriyor kadın da adama gordunmu seçiçi olmiyacan şimdi hadi ordan ya abazası 😂 🤣😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yazmasinda sorun yok bence çünkü selam vermiş ahlaksız bir teklifte falan bulunmamış bildiğim kadarıyla. Kızların da bunu bir zafer kazanmış edasiyla ve havasıyla ifşa etmelerine hiç anlam veremedim doğrusu saçmalık işler.
Kezban denilince kızıyoruz ama bu ifşa meselesi kezbanlıktan başka bir şey değil. Millete bakın bana yazdı diye hava atıyorlar akıllarınca. İstiyorsan konuş istemiyorsan cevap verme bitsin gitsin kardeşim😏
Bizim kizlarla iletisim kurmak neden zor? Sebeplerden biri cografyamizda yasayan kadinlarin kendilerinden cok cevreleri icin yasamalari bence. Es , dost, akrabanin , arkadaslarin yorumlari/dusunceleri , kendi isteklerinden daha baskin. "Istedim ve yaptim" pek yok. Daha cok " boyle yaparsam ne dusunur, soyle yapsam ne olur" hep bir sorgulama, tereddut, hesap kitap. Uzucu bir gercek.
Bizim kızlar ile iletişim kurmak zor evet buna katılıyorum. KSde bile merhaba yazdığın zaman cevap vermeye bile tenezzül etmeyen çok fazla kız var. Hatta bir tanesi sürekli mesaj atın sohbet edelim diye soru sormasına rağmen merhaba yazdım yazdım hiçbirine cevap vermedi. Fakat tüm kızlar da aynı değil, Karius olayında ise daha farklı bir durum var. O kızlar bakın bana kim mesaj attı diye kendi reklamlarını yapma peşindeler. Karius ile bir ilişki yaşayamayacaklarının onlar da farkında.
Zor falan değil Kibirine soktuklarimin aptallari kendilerini nimetten sanıyorlar. Ne olmuş mesaj attiysa amcuk? İfşa mi etmen gerekiyor hemen? Ya cevap verirsin ya da görmezden gelir geçersin. İfşa edince olmayan kimliğin/karakterin tavan mi yaptı yani... Kuru kuru seveceksin bu tipleri.
😂😂 karius arda turanı örnek alırsa böyle şeyler olur.
Türk kadının sağı solu belli olmaz ayriyetten iyi oluyor oyunculara önüne gelen kızlara kız görmemiş gibi yazarsalar olacağı bu 😂😂 ne yani yazdılar diye anında olumlu cevap mı gelmesi zorunda?
Sonra da Türk erkekleri neden yabancı kadınlardan hoşlanıyor... Bu kadar saçma bir olayı dünyada başka yerde göremezsin galiba.. Ha diyeceksin ki hoşnut olmadıklarından, edepli olduklarından mı ifşa ettiler? Tabii ki hayır )) reklam olup, ön plana çıkıp daha çok erkekten mesaj alabilmek için yaptılar.. #qolokisp
İletişim yok ego var güzelliğine veya kariyerine güvenip şımarık ya da ukala tavırlarla bulunmaz bir cevher gibi görüyolar bazıları kendilerini ama yanılgıdan ibaret buna sepep olarak bizim erkeklerimizin kadına olan zaafı sepep oluyor değersizleştirme olsun istemiyorum ama böyle de olmaz bu değil olması gereken..
gavur değilsin. sen allaha ınan ınsansın. burda müslümanım dıyenden daha müslümansın bılıyorum. birde dınıne bağlı oldugunu saygı gösterdıgını de senı tebrık ederım. GAVUR allaha ınanmayan ınkar eden demektir. sen onların kusuruna bakma ben onlar adına ÖZÜR diliyorum.. İNsanlar unutuyor. DİN kendın içindir.. başkası için değil. önce sen bil kendini kurtar allah gerısını kurtarır senıde kurtardıgı gıbı...
Türk kızları biraz nazlı ağır başlılar ama yarısı kendilerini tatmin ediyorlar EGO’larını tatmin ediyorlar cevap vermiyorlar onlarda paralı asker kimseye yüz vermeyen kız maymun gibi adamın altına yatıyor parası için
Benim yaş 24 altımda Honda s2000 arabam var yolda cafede filan kaç tane kız yazıyor günde 15-20 tane kız yazıyor benim için değil araba için sebeplerinde o arabanın modeline aşıklar tur atmak istiyorlar
Resmen hakettik bu algıyı. Yani kimse cikip demesin vay Türk kizlari neden bunu bulamiyor niye boyle bilmemne. Bu yarım akillilar yüzünden basimiza daha niceleri gelecek (!)
Yanlış kişilere mesaj atıyorsunuz siz... nerede egoist nerede görmemiş burnu havada kız var onlara yazıyorsunuz, sonu da hüsran 🙂 eminim Kariusu beğenen binlerce kız vardır TR' de ama o gidip en olmayanını seçmiş
Kızın biri , bir iki bakış atınca gotu başı dağıtan, fino kopegine bağlayan herifler burda 2-3 salak kizin yaptığından yola çıkarak Türk kadınınlarina laflar ediyor , çok komiksiniz
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu adamın sevgilisi varmış , ve buna rağmen birine yazıyorsa amacı ne olabilir? Bizim kızlara laf atacağınıza böyle karaktersiz ahlaksız bir herife laf atın da biz de size adam diyelim. ingilterede normalmiş ona buna çakmak sevgilisi varken demekki.
Al işte f*minist detected. Yahu merhaba demek, tanışabilir miyiz demek de ne var. İşte bu tarz ifşaları, egoistlikleri senin gibi gizliden yorum yapıp, bu egoist, kendini üstün gören kızları savunan f*minist erkek düşmanları yapıyor.
@Ateist_Türk lan sizin ne mall olduğunuzu bilmiyor muyuz biz. babasının hayrına mı merhaba dedi karaktersiz herif. sevgilsi varken başka kıza yazılır mı. ulan adam olun adam.
Eyyy Karius efendi, bunlar hep Justin biber zamanında "bir hi bile demedi"ği için oluyor. Keser döner sap döner gün gelir hesap döner, kimse sabrımızı sınamasın...
İfşa edilecekse birileri ciddi anlamda rahatsızlık verince edilmeli. Ama tanışma isteği gibi bir mevzuda bu tür hareketlere kezbanlık diyoruz. Ünlü de olsa kezban kezbandır
Kadınların böyle olmasını sağlayan pis düşünceler sağ olsun. Savunma mekanizmamız bir hayli gelişmiş vaziyette olduğu için dur durak bilmez. Kısaca yönetilmesi güç...
bir kaç tane kızın daha fazla popüler olacağım diye yaptığı çaylaklıklar. Farkında olmadan türk kızlarının profiline ciddi anlamda zarar veriyorlar.. Basına gelince, en büyük hainlik onlarda! Manşet olup tıklanma, okunma alacağız diye uğraşlarına kızıyorum!!
Bilmiyorum ya, bizim kızlar bir garip. Adam sanıyorum ''Selam, nasılsın?'' gibi birşey yazmış kıza, kız bunu kendi hesabından ifşa etmiş. Karius haklı, Avrupa'da böyle şeyler gayet normal karşılanabilirken ve medyada haber değeri bile yok iken burada hemen olay oluyor bir şeyler. Kendi adıma konuşayım çekindiğimden değil bizim kızlara merhaba demeden önce birkaç kere düşünüyorum, acaba beni yanlış anlar mı? vesaire... garip ya bilmiyorum ne yapacağız :D
Bizim Şener yaptığında abazalıktan tutun ne hakaretlere edildi. Elin gavuru yapınca AUV. Bizim bu Türk kızlarındaki iki yüzlülüğe anlam veremiyorum. Allah'tan bu tiplerden değilim, aradan sıyrılabilmişim.
Kızlarımız da bizler gibi ortadoğulu oldukları için, kendileriyle tanışmak isteyen insanlar üzerinden prim yapma derdine düşmüşler böylece mis gibi insanı harcamışlardır.
Keşke kezbanlık (kadın erkek ayrımı yapmadan söylüyorum) insanımıza yapışmış bir illet olmasa.
Çünkü türk kızı tam bir canım biz binlerce kere söylesek de millet inanmıyor. Al sana kanıtı adam nasılsın yazdı kız sanki adamın kendisini silkmek istediğini sandı...
Türkiye'de bu tip şeylerin anormal karşılandığını, mesaj atmanın ölümden beter olduğunu öğreneceksin abisi. Daha ufff snne be slk şeklinde cevaplar alacak, o yüzden yapma etme Karius.
Nerde o her fırsatta yok Türk erkekleri şöyle abaza yok Türkiye cinselliğin Afrikası diye habire çemkirenler aha alın size işte abaza Alman erkeği ama yok Avrupalı olunca akan sular duruyor öyle değil mi valla kompleks kötü bişey..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Demek ki karşındaki kadını rahatsız etmiş ya da kadın onunla gundeme gelmek istemiş olabilir. Ayrıca ne alaka ingiltereyle türkiye arasinda 383638393 fark var lütfen kaleci bey 😂😂😂
Sende akıl olsaydı suyu saman altından yürütür, çocuğu alırdın avucunun içine en son biz sevgiliyiz diyip çıkardın ortaya. İşte o zaman havan olurdu, böyle kendini ispatlamaya çalışarak değil.
sen o olmayan karakterinle bana terbiyedenmi bahsedicen kezban? gelmis burda bide akil veriyo irispi gibi nassil dassak yenilir diye. cok yemisib belli
lan yarrrrrrraaaahhh kafasiiii :D converse ne zaman demode olmus senin o bos kafani skmisler onlar a. m diye ve icine döllenmisler ciddi anlamda BOSSUN
lan böyle ayar vermeye calismandaki gö. t acisini buraya kdr hissediyorum biliyonmu. Jani böyle acidan gulerler ya Şu an o durumdasin. senin gibi erkeklerin kepazesi olmaktir asil rezillik. ben istedigim kdr söverim icimi rahatlatiyor sövmek kufur etmek ve asiri derecede eglenceli. ama sen harbiden boşsun.
Ohh kudurrr😂ya yemin ederim kahkaha atıyorum şu an rezilliğine.😂bana namusluyum diyen kızın nicki içim yanıyor, iki kelimesinden ikisi ise y*rak. Ne olduğun apaçık ortada converseli kezo😂
Profili de hemen gizlemiş yediği haltlar belli olmasın diye😂duydunmu bilmiyorum ama namus bekçiliği yapan bilin ki en namussuz olandır derler yavrum😂içinmi yanıyorr git söndürsünler kıyamam tescilli seni😂
kuduran biris varsa surda sensin zorla gulme lan harbi cirkin oluyosun :D icim nasil yaniyor u eger sen c. sellige baglamissan bu ztn senin nasil bir Yobaz oldugunu aciga getirir. Hahaha burda nasl y. arrak yenir diye tarif vermissin ben 2 kufur etmisim cokmu?
Komik olan sensin yemin ederim. Konuşmaları şööyle baştan aşağı bir oku. Yemin ederim erkek Fatmasın resmen:Dinsanların senin hakkında neler düşündüğünü tahmin edebiliyorum:D
Tatlım benim ne kadar rahat olduğum yorumlardan belli zaten. Ama arkadaş hunharca küfür edip yetmezmiş gibi adres istiyorsa belliki kudurmuş ekran başında:D
Türk kızları erkekleri yürüyen cüzdan olarak gören, kültürsüz , eğitimsiz oldukları için, egoist ve kendini beğenmiş tavırları ile hiçbir albenisi olmayan kızlardır. Yüzde 99 u böyledir. Yüzde 1 i sadece normaldir.
Türk erkeği olsaydı şimdi kızlar pisliklere iyi olmuş falan filan die yorum yapardı ama yabancı olunca iş değişio bu da kızların kriterlerinin karşı cinse bakış açılarının ne olduğunu gösteriyor
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > DM'den yürüdüğü kızlar kendisini ifşa edince Karius, mesaj atmaya tövbe etti. Bizim kızlarla iletişim kurmak neden zor?
En İyi Cevaplar