Nişanlı olduğu halde başkasına bakan hatta nişan yüzüğünü dışarıda sürekli olarak takmayan erkek için ne düşünürsünüz ?
Karaktersiz Ondan koca olmaz
Erkektir bakar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bakardan kastın farklı arayış içinse; Madem uçkuruna güvenmiyor, neden nişan yapıyor. Madem kendinden emin değilsin, şerefin yok, olana saygı duy. Sonra insanlarda güven problemi yaşanıyor bu gibiler yüzünden. İyi olanında kıymeti anlaşılmıyor. Başkasının hayatına saygı duymamak bu. Koca değil, adam olmaz bence.
He yok sadece gözlem ve keşif yapıyorsa baksın, at değiliz sonuçta dümdüz önümüze bakalım.
Karaktersiz elbette
Peki sanalda erkekle her türlü muhabbeti edip, sonra ben nişanlıyım demek noluyo?
Bakan ile yüzük takmayan ayrı ayrı ele alınmalı bakması rahatsız edici ama yüzük takmaması o kadar da kafaya takılacak olay değil. Ne evliler var ellerinde kalın yüzükler olduğu halde yapmadığı şey kalmıyor. Şekilci olmamak gerekir.
Nişanlı olduğu halde bakan erkeğe kadar tamam dedim çünkü evlilerde bakıyor orasına amenna dedim olabilir, ama yüzük çıkıyorsa o iş yaş. Kesinlikle art niyet ararım ben altında..
keşke dememek için dimi
Cevap
10Cevap
taktığı yüzükten utanıyordur kesin bekar gözükmek için
Direk nisani atarim sonra ne halt ederse etsin.
nışanı atmasın 2. bir şans tanısın
Bir yapan bidaha yapar ikinci sans taniyip vaktimi neden bosa harciyim ki.
Tek kelimeyle Yavşaktır.
Kısa ve öz. "Yavş*ktır."
Yavş*k kelimesinin tanımı
tipim değil başka n seçenekler var :D
adam mı lan o bıde nısanlı ya evınede bakamaz o
Kaşarlığın erkek versiyonudur.
parmaklarını rahatsız ediyordur diye düşünürüm :))
A: Karaktersiz Ondan koca olmaz
karaktersizdir.
A şıkkı diyorum..
Adamın hası deriz :D
yavsagin ta kendisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar