Sevgilim yaşadığımız olaylardan dolayı soğudunu hissizleştiğini söyledi geri döner mi?

bu ayın 7'sinde 11. ayımıza gireceğimiz sevgilimle 3 gün önce tamamen ayrıldık, normalde 18-20 gün kadar önce ben bitirmiştim ama aramızdaki ilişki bitmemişti ve ben bana yaptıklarından dolayı bianlık şeyle söylemiştim ki kendisi de ilişkinin bitmediğinin farkındaydı, yakşalık 2 ay kadar sürekli tartıştık ama tartışmamızın bu kadar uzama sebebi ayrı şehirlerde oluşumuzdu çünkü o kendilerinin tarla işinde çalışıyor yazları ve sabah 5'de gidip akşam 9 gibi eve geliyorlar bazen dhaa geç, sonrasında yemekti duştu derken konuşmaya fırsatımız olmuyordu, bir tek geceleri konuşabiliyorduk oda çok kısıtlı mesela ben gece yazıyordum o ertesi gece cevap verebiliyordu, tartışma nedenimiz onun kıskançlığıydı sırf bir çocuk benden hoşlandı diye olayı büyüttü üstelik ben çocuğa sevgilim olduğunu söylediğim halde çocuk bana açıldı ben çocuğu tersledim ama sevgilim beni suçladı filan bana güvenim yok filan dedi işte güya bir tek bana değil kimseye yokmuş ailesine bile olmamış bu yaşına kadar ben bana dediklerini bile alttan aldım onu anlamaya çalıştım çünkü ailesel sorunları da vardı ciddi boyutta ayrıca kpss sınavına girecekti, her neyse ben buna alttan aldığım halde bu bana soğuk davrandı konuşmalarda, ben toparlamaya çalıştıkça o düz oldu ve tartışma oldu gene sonra uzadı uzadı sonra bu sınava girdi sonuçları geldi sonucu beklediğinden düşük geldi ve o kafasına bunu çok takar çünkü ailesi bu konuda çok baskıcı daha doğrusu annesi, kendisi Mardin'li ve annesi ilişkimize başından beri karşıydı ciddi tartışmalar yaşamıştık o genelde hep cesaretsiz taraftı ama beni evlerine bile götürmüştü, işte sınav sonucu sonrası annesi gene üstüne gelmiş sonucu bize bağlamış bu da kafayı daha da bozmuş bana ne bana ne onlara k
Güncellemeler
+1 yıl
sorunun devamını yazmamış telefon, devamı bu;
bana ne bana ne onlara karşı hissizleştiğini söyledi sonrasında ayrılmamızdan 3 gün evvel beni hala sevdiğini sadece eskisi gibi olmadığını ne yapacağını bilmediğini dedi ama ayrılırken soğudum yok dedi olmaz dedi ben şans istedim, ne yapacağımı bilmiyorum onu hala çok seviyorum
Sevgilim yaşadığımız olaylardan dolayı soğudunu hissizleştiğini söyledi geri döner mi?