Akşam akşam facebookun azizliğine uğradım. Şifremi unuttuğu için ana sayfaya yönlendirdi ve eski kayıtlı mail adreslerinde eski sevgilimin hesabı kayıtlıydı ben de saçma bir şekilde tıklayıp aynı şifreyi girdim ve kabul etti. İşin garip yanı şifre ikimizin adını içeren bir şifreydi ve takdir edersiniz ki şok oldum. 8 aylık bitmiş bir ilişki ve başkasıyla birlikte olan birinin hala aynı şifreyi kullanması garibime gitti. İşin bundan sonraki kısmı çok acıklı, hem merak ediyorum neler döndüğünü hem de hiçbir şeye bakmadan çıktım. Şu anda içim içimi yiyor en acilinden tavsiye bekliyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Hala bakmış değilim ama merakımı yenemedim. Bir akıl verin arkadaşlar :)
Öyle de elimin altında olduğu için sürekli bakma isteği oluşacak diye çekiniyorum. Az çok ne göreceğimi de biliyorum aslında, o yüzden kararsızım :). Mutsuz olacağını bile bile bakmak istemek çok aptalca değil mi?
Sevmedigim bir eski sevgilim ya da konuştuğum olsaydı onu hemen degistirdim. Bana hatirlatip rahatsız olmamak için. Ama hala aklımda biriyse degistirmem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bence bak gitsin ben bakardım tutamazdım kendimi
Öyle de elimin altında olduğu için sürekli bakma isteği oluşacak diye çekiniyorum. Az çok ne göreceğimi de biliyorum aslında, o yüzden kararsızım :). Mutsuz olacağını bile bile bakmak istemek çok aptalca değil mi?
Ben olsam bakardım. :)
@Banubanu1 O zaman son bir soru sorayım sana, bitmiş gitmiş bir ilişkide hala eski sevgilinin adının olduğu bir şifreyi neden kullanır ki insan?
Sevmedigim bir eski sevgilim ya da konuştuğum olsaydı onu hemen degistirdim. Bana hatirlatip rahatsız olmamak için. Ama hala aklımda biriyse degistirmem
Bak gitisn