Size böyle davranıp da, kırdığı için pişman olan oldu mu?

Herkese merhaba.Arkadaşlar sevdiğim halde bitirdi beni önce kendine bağladı elinden geleni yaptı ben başta bağlanmamıştım çünkü ona o da farkındaydı uğraştı yaptı birşeyler ben de baktım ki bu adamın niyeti ciddi ben de kaptırdım kendimi neyse aylarca ayrılık konularını konuştuk durduk onla ne o bıktı ne ben ben de anlamadım neden böyle yaptık.En son bir kavgamız oldu ordan sonra hiç konuşmadık engelledi beni whatsapp ve faceden.Kavgada ona bağırmam ağrına gitmiş ki ama neler yaptığını anlatsam az bile dersiniz.Ve kavgadan 2 ay oldu açmadı engeli bir kez şahit oldum whatsapp engelim kalktı ve yine engelledi orasını hiç çözemedim.Yani karşılaştık da onla ve yüzüne bakmadım biliyor da ona yazmayacağımı bu engel ne kendimi kötü hissediyorum sanki sürekli rahatsız ediyorum gibi bir havalarda sanki.Adamın yüzüne bakmıyorum çünkü ben aylarca onun için neler yaptım o ise sadece şımardı en son da kavga olunca ipler koptu hepten.Kız arkadaşlar size de böyle yapıp engeli açan ya da sizi kırdığı için pişman olan oldu mu ya da buna benzer bir olay yaşadınız mı?
Size böyle davranıp da, kırdığı için pişman olan oldu mu?