Düğünden bir gün sonra balayında eşimin arkadaşıyla telefonda konuştukları kafama takıldı. Sizce anlamı nedir?

Biz yabancıların olduğu bir otele gittik rahat olalım diye. Ve etrafta hep kilolu vücutları bozuk kızlar vardı. Eşim de bir bunlara bak bir sana bak taş gibisin falan dedi kendiliğinden etrafı beraber izlerken. Neyse akşam oldu içerde süsleniyordum. Balkonda viski içiyor müziğini açmış arkadaşını aradı. Eşim polis ve yanıma tayin oldu arkadaşları tehlikeli bir şehirde kaldı onları bıraktığı için aklı onlardaydı. Sonra arkadaşına özlediğini ne yaptıklarını sordu işten konuştular sonra olummm burası hep rus dedi. Arkadaşı beni sordu ki demek ki sonrasında ne bileyim ya içerde süsleniyordur dedi. Telefonu kapattıklarında gittim alkışladım peşimden geldi. Erkek muhabbeti arkadaşı hep batuma giden bir cocuktu işte ruslarla ilgili çok şaka yaparmış öyle böyle derken ertesi güne kadar uzadı bu olay. Otelde o kızlardan yok 1 2 tane vardı güzel kız onlar geçerken de hep başını eğdi bir kere bakışını görmedim. Ama arkadaşıyla böyle konuşması çok ağırıma gitti hala unutamıyorum.
Düğünden bir gün sonra balayında eşimin arkadaşıyla telefonda konuştukları kafama takıldı. Sizce anlamı nedir?