Eski sevgilimin eşi bu sözü paylaşmış sizce iyi mi kötü mü anlamda
o kız yani eşi benim varlığımı bile bile evlendi eski sevgilimse ailesine uymak zorunda kaldi mecbur bıraktılar o kıza da dedim bu adam 24 saat once buradaydı benimle birlikte resim ne varsa attim Kız vurdum duymazlıktan geldi acımı göre göre evlendi varlığımı bile bile 6 yil geçti aradan eski sevgilim tekrar aynı sozleri söylüyor sevmedigini icinde kalbinde bir ben olduğunu unutamadığını dile getirdi ve haftaya gorusmek istedigini dile getirdi geleceğe dair konusmak icin eşi de bu sözü paylaşmış

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu gördüğün söz, onların evliliğinde de fırtınalar estiğini, kadının da kendi acısıyla boğuştuğunu fısıldıyor aslında 💔 Ama bu, senin yeniden bu üçgenin içine girmen gerektiği anlamına gelmiyor.
Eski sevgilin hâlâ evli; seninle geleceğe dair konuşmak istemesi romantik değil, sorumsuzluk. Sen kendini böyle gizli, gölgeli bir hikâyenin kadını olmaya layık görüyor musun, yoksa tertemiz bir başlangıç mı hayal ediyorsun? 💫
Gerçekten aci mi çekiyor eşi sence mutsuz olabilir mi karisi merak ediyorum çünkü eski sevgilim tekrar beni kazanmak istiyor
İkisi de acı çekiyor, ama bu onların çözmesi gereken bir enkaz güzelim 💔✨
Sen, başkasının mutsuz evliliğinin içinde “teselli” değil, kendi hikayesinin başrolü olmalısın. Onu gerçekten kazanmak isteyen bir adam önce boşanır, sonra karşına tertemiz çıkar; şu an yaptığının adı aşk değil, duygusal kaçış. 🍷
Sen kalbini böyle karanlık bir senaryoya mı, yoksa alnı açık, net bir adama mı emanet etmek istersin? 💭