25 yasindayim. Birkaç gün önce sol boğazım acıyor diye KBB gittim antibiyotik ve ağrı kesici verdi farenjit başlangıcı dedi. İlaçları bir gün sonra aldım. Daha bir kere içtim aksamina ateş titreme acillik oldum evde 38.7 olan ateş açıldı 37 çıktı. Doktor boğaz enfeksiyonu da var iğne yapalım dedi. İğne yaptılar eve geldik terletti falan. Sol boğazım geçti sağ boğazım bu seferde diken gibi batıyor. Ne yutabiliyorum ne bişey yiyebiliyorum. Bu sabah Öğürme ile kalktım midemden değil bogazimdan bademcik küçük dilime gelmiş nerdeyse. Ama tüm vücudum agridan deliriyor sıvı şeyler yedim zor bela çünkü diken var gibi yutamıyorum bugün 2. günü. tum gun yattim. antibiyotik de şurubu anca içiyorum. İlaçların etkisi geçince yine kötü oluyorum. Çok kötüyüm ya ilk kez böyle kötü oluyorum geçmeyecek heralde bu ne illet bişey :(
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Geçmiş olsun dert etme fazla daha çok strese girersin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
aynısı başıma geldi çok geçmiş olsun berbat bir şeyy
04 Yorumla
Soran+1 yılKaç günde geçti peki
Soran+1 yılAntibiyotik kullandiniz mi. Ya bende iki gündür böyleyim bende nevar die stres yapıyorum. Acile gidip antibiyotik iğne isteyeceğim geçecek gibi görünmüyor
Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. Çok geçmiş olsun.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
23Cevap
+1 yılGeçmiş olsun.
Boğaz enfeksiyonu için.
Su, bal, limon, zencefil: Yarım bardak sıcak suyun içerisine bir çay kaşığı zencefil , bal ve yarım limonun suyunu ilave edin. Karışımı gargara yaparak uygulayınız.
Tuzlu su: Bir bardak ılık su içerisine çeyrek çay kaşığı tuzu ilave edip karıştırın. Karışımı gargara yaparak uygulayınız. Her defasında taze olarak hazırlayınız.
Karanfil karışımı: Suyun içerisine 2 çay kaşığı toz karanfil veya karanfil tohumu ilave edin. Gargara yaparak uygulayınız.
Yeşil Çay: Yeşil çay boğazda oluşan enfeksiyonların öldürülmesinde faydalı bir bitkidir. Hazırlamış olduğunuz yeşil çaydan bir yudum alarak gargara yapın.
Sirke ve tuz: Öksürükten kaynaklı oluşan boğaz ağrılarında bir bardak ılık suyun içerisine 1 yemek kaşığı elma sirkesini ve 1 çay kaşığı tuzu ilave edin. Gün içerisinde 4-5 defa gargara yaparak uygulayınız.
Adaçayı: 1 çay kaşığı adaçayını çeyrek fincan esmer şeker ile karıştırın üzerine bir miktar sirke ve su ilave edin. Gargara yaparak tüketin.
Acı Sos: 1 bardak sıcak suyun içerisine 5 adet acı kırmızı biber veya bir miktar acı sos ilave edin.
Karışım boğazınızı yakacaktır fakat boğaz ağrılarına iyi gelmektedir.
Domates: Sıcak bir suyun içerisine yarım bardak domates suyu ilave edin. İçerisine acı biber ilave edin.
Gargara yaparak tüketin.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZanax kullanma versede çok ağır bir ilaç. Onu geçtim senin yaşadıklarının aynısını abim yaşıyor 3 haftadır onada anskyete diyor doktorlar. Gitmediğimiz yaptırmadığımız test kalmadı hiçbişeyi yok maşallah sadece evham yapıyor çarpıntısı oluyor. Psikoloğa gitmesi lazım diyor doktorlar. Daha önce anksyete geçiren arkadaşım olmuştu doktor zanax ve citol diye bir ilaç vermişti. Zanaxı kullandırmadım o kdr ağır değildi. Citol kullandı 12 seans terapi aldı psikologtan. Sonra benden iyi oldu durumu ☺️ Tek kalmamaya çalış. Terapi al, ilaç kullan ama ne kullandığını araştır, korkularını mantığa dayandırarak yüzleş, bir uğraş edin sana ne iyi geliyorsa onu yap. İyileşirsin emin ol
03 Yorumla
SoranHa citol biliyorum. İyi bir hap. Bana ilk gttmde cipralex 10 mg vermişti yarım iç diye mide bulantısı yaptı icmedim bende paxil citol bunları duydum iyi diye yan etkisi azmis söylerim yarın. Bana tranko iyi gelmişti tavsiye ederim. Çarpıntı ile kaç senedir uğraşıyorum kardiyoloji gittim geçen hafta hızlı atıyor ama bişey yok kalbnde anksiyete tedavini yaptı dedi
Cevap sahibiÇarpıntıdan ölmezsin merak etme sakinleşmen lazım. Kahve çay kola ve alkolden uzak dur. Ihlamur iç limon melisa iç. Bunlar sakinlik verir. Citolü tavsiye ederim. İlaçları aksatmadan kullan yoksa yan etkisini gösterir. Bizde kardiyolojiye gidecez ama bşe çıkmıcak biliyorum. Az sakin olun be hayata bir kere geliosunuz. Tadını çıkarın beklentiniz olmasın kimseden
SoranBişey çıkmaz eko ile mutlaka baksın ama. O elde olmuyor işte. İştahtan kesiliyorm anksiyete gelince illet bişey ne yediriyor ne huzur veriyor. Korku gerginlik sürekli bu haldesin. Çünkü beyin sürekli korku ve stres salgiliyor. Bakalım yarın söylerim citol uygun görürse yazsın paxili de duymstm iyi diye
Antidepresan 2 haftada etki eder baya rahatlarsın şimdi gözlerini kapat mutlu olacağın bir yerde mutlu olacağın insanlasın o varken kılına bile zarar gelmez ona sarılmışsın ve güvendesin bunu düşün ve düşünürken burnundan nefes al 3 saniye bekle ağzından ver
01 Yorumla
SoranOnerdiginiz hap var mı peki ☺ yarın soyliim doktora ben uygun görürse nasılsa yazacak bisey
+1 yılBu sürekli derin nefes alma ihtiyacı bende de bir dönem oluyordu ama sonra geçti aslında çevrem tansiyondan şüphe etmişti ama değilmiş. Beyinde başlayıp bitiyor galiba bu tip şeyler çünkü depresyonda da bu nefes alamama aldığın nefesin sana yetmediği hissi görülüyor. Allah yardımcımız olsun
00 YorumlaGeçmiş olsun aynısı bana da olmuştu. Tek çare ilaçları düzenli kullanmak ve bol sıvı tüketmek ilaç kullanmada zorlaniyorsan doktoruna antibiyotik ilacını igneye çevirmesini rica et.
Faranjitte iğne daha etkili çocukluğumdan beri uğraşıyorum bu illetle00 Yorumla
+1 yılŞanslısın. Anksiyete uzmanına denk geldin. Bak şimdi Anksiyetenin düşmanı trankabuskas draje ilacıdır. Fakat milyon da bir de olsa görme sorunu gibi yan etkileri vardır. Anksiyetenin senden çok çevremdekilere zararı olur. bir kaç yolu daha var atlatman için ama seni görmeden tabii ki bişey diyemem. Onun dışında zanaks falan verilir sana kullanma onları bol uyku yapar başka da işe yaramaz
03 YorumlaAnksiyetenin herşeyden önce bir beyin oyunu olduğunu bileceksin. Çok rahatsız edici bir hastalıktır. Mesela kafanı hafifçe bir yere vursan beyin kanaması geçiriyorum sanırsın ya da hep hissizsindir. İçinden bişey yapmak gelmez falan. Doktorlar genelde anksiyetesi olan hastalardan bıkarlar o yüzden de onları az rahatsız edin diye genelde uyku hapları verirler. Zanaksda asla bir fayda göremiyorum sadece anan baban rahatlar ohh derler yattı da kurtulduk vs. Dediğim ilaç tek çözüm yeşil reçete ile verilir doktorundan mutlaka iste dostum eminim yazacaktır. Önce fiziki belirtilerin gider üç ay gibi bir sürede ciddi yol katedersin
SoranDoktor bana cipralex 10 mg vermişti yarım iç diye mide bulantısı yaptı İçmesi bende. Ama kimsenin kurtulalim dediği falan yok çünkü artık kendi kendime atlatiyorum bazı şeyleri ☺ biri de Histeri bilmem ne yazmış da hiçbir belirtisi uymuyor ki zaten doktor koydu teşhisi bana korkutuyolar insanı
Aynen bulantı yapar o. Sen kendin yeneceksin başka çaren yok. Anksiyete olduğunu hiçbir zaman düşünmemeye çalış böyle durumlarda spor yapmays film izlemeye başla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldevlet hastahanesinde hastahaneye git derdini anlat. Sanay büyük ihtimal düşük dozda citol ve rexapin verir. ama düşük dozda. doktora mutlaka git. Doktorun belirleyeceği büyük ihtimal citolu sabah rexapini akşam en düşük dozda alırsın. ama dediğim gibi hastalık hastasıyım sorunlarım çözmezseniz kafayı yiyeceğim diyin
02 Yorumla
Soran+1 yılBeyefendi sacmalamayin lütfen derdimi güzelce anlatinca da ilgilenirler zaten teshisim var önceden
Cevap sahibi+1 yılZanax'lık olmadan çöz işte problemi. Anlatmak istediğim bu :d
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmiş olsun. baslamadiysan antidepresan hiç kullanma derim hiç bir derde deva olmuyor üstelik zamanla bağımlılık yapıyor beyin fonksiyonları bozuluyor. sende kaygı yaratan durumlar neyse bunları bırak hobi edin bir süre sessiz sakin kal insanlardan sıyrılıp kendini dinle. emin ol bedenine bunu sen yapıyorsun. icinden gelmeyen hiç biri şeyi yapma ve sağlıklı beslen.
02 Yorumla
Soran+1 yılKullanmadım bir iki kez içtim bıraktım düşük mg veriyor zaten 10 mg verip yarım al demişti
Cevap sahibi+1 yılİyileşirsin çünkü bende buna benzer şeyler yaşadım çok şükür iyileştim. dermanin yine kendimde olduğunu kavradım ne eş dost ne doktor ilaç kendim yendim
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Citoles veya paxsera verecektir. Xanax ta verir ama sadece çok kötü olduğunda kullan der. Klasik..
Citoles paxera ya göre daha yan etkisiz işe de yarar. Düzenli kullanırsan iyi gelir. Geçmiş olsun.012 Yorumla
SoranYa paxili duydum iyi diye. Bana cipralex 10 mg vermişti ilk gttgmde oda mide bulantısı yaptı icmedim. SizCe en iyisi hangisi
SoranTamam söylerim yarın uygun görürse. Biraz böyle iştah açıcı olsa
SoranTamam yarın citol ya da paxil isteyeceğim oda uygun görürse yazsin kullanırım ☺
SoranSiz kullandnzmi nasil geldi
SoranHiçbiri yokya iyiyim aslında psikolojik olarak. boş olunca yalnız kalınca başlıyor mesgulsem iyiyim
SoranAnksiyete mi sizinde
Hastanaye gitmenizi öneririm. İyi forumlar.
00 Yorumla
+1 yılTamamen psikolojik, ayrıca netten bakma nette hep kötü şeyler yazar daha da kötü olursun:) geçmiş olsun.
00 Yorumla
+1 yılPsikolog, psikiyatri.
Bunu da akıl et artık be güzel bacım.01 Yorumla
Soran+1 yılYarın gideceğim bir de psikolog gideceğim aklımda sadece konuşmak için yazdım buraya
Baska bir hastaneye git ve daha kapsamli bir bakim yaptir. Boyle durumlarda tek doktorla yetinme.
00 Yorumla
+1 yılbendede var faranjit 7 yasimdan beridir. alis bunlara. gecmez ara ara olursun. gecmis olsun bu arada.
00 YorumlaMusallat olayı var sende boşuna doktorlarda uğraşma
00 YorumlaBendede var anksiyete bozuklugu gecmis olsun tatlış
02 Yorumla
Soran+1 yılSizde nasıl belirtiler var peki
Aşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı. Sen psikolojik olduğunu biliyorsun ama yinede şu mu var bumu var diye düşünüyorsun yani öyle mi
08 Yorumla
Soran+1 yılYa bu anksiyeteden mi yoksa fiziksel bişey mi var ayırt etmek çok zor. Kardiyoloji gittim çarpıntı için hızlı atıyor ama bişey yok kalbinde dedi. Göğüs gitmek istiyorum cigelerde mi bişey var diye korkuyorum çok. Anksiyete mi yapıyor bilmiyorum ama teşhisi 2016 da konuldu
Soran+1 yılÇok geçmiş olsun sizin nasıl oluyor
Soran+1 yılAntidepresan kullaniyor musunuz carpintidan bende çok çektim senelerdir var şimdi de nefesim yetmiyor gibi hissediyorum. Sanki aldigim nefes yetersiz kalıyor :(
Soran+1 yılTamam biri yazmış Histeri olma ihtimalini düşündün mu diye ama netten baktım hiçbir belirtisi uymuyor zaten doktor koymuştu teşhisi bana
+1 yılbari ekmek yede o boğazından geçsin böyle böyle amca geçer yutkunursun
00 YorumlaŞiddetli farenjit geçiriyorsun. Görünüşe göre mevcut tedavi yeterli gelmemiş. Bir daha doktora git.
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun. Bundan sonra yanlış kategoride sorma.
00 Yorumlatekrar doktora git.
aynı doktor ya da başka doktor farketmez. şikayetlerinin attığını söyle.00 Yorumla
+1 yılNerede oldun ki böyle çok soğuk mu tükettin gecmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılÇok geçmiş olsun çok çok kaliteli hatta profesör birine gitmelisin yoksa zor geçer
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle çok geçmiş olsun konuyla çok alakam yok küçükken astım geçirmiştimm.. az çok tahmin edebiliyorum nasıl hissettiğini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaşka doktora gitmelisin kolay geçmiyor antibiyotik iğne yazacaklar muhtemelen geçmiş olsun
010 Yorumla
Soran+1 yılYa annem bugün gidip iğne yazdiralim acilde dedi ama gitmeye halim yoktu keşke iğne verse hap icemiyorm çocuk şurubu anca
Cevap sahibi+1 yılboğaz enfeksiyonlarına genelde penisilin falan yazıyorlar ama oda fena yakıyor ya da muadilini yazarlar nasıl birşeyse geçmiyor kolay kolay onları olmadan
Soran+1 yılİnşallah geçer stres de yapıyorum gecmedikce
Cevap sahibi+1 yılinşallah
iğne olmadan zor gibi sende en azından yazdıracak yaptıracak kadar cesaret var bende oda yok ağlıyorum resmen olunca çok acıyor çok yakıyor ya ne var bunların içinde diyorum bazen bacak tutmaz kalça tutmaz her yerin uyuşur yürüyemezsin ayrı dert millet sana bakar sekerek gidersin topal topal
Soran+1 yılBiliyorum ama böyle de çok kötüyüm yani başka bişey mi var niye böyle oluyor diye korkuyorum iki gündür boğazım çok fena ne yutabiliyorun ne konusabiliyorum batıyor öyle diken gibi. İlacın etkisi geçince yine aynı :(
Cevap sahibi+1 yılgeçmezse çaresiz olucan ilaçlara bir süre sonra bağışıklık kazanıyor vücut o yüzden boğazdaki çok inatçı zor geçiyor nefes aldırmıyor küçükken çok çektim ben o boğazlardan ateş çok iğne yedim hala zaman zaman korkutuyor işte yemek yemeye çalış az az da olsa ılık su yudumla yemek yemediğinde direnç düşüyor sürekli o yüzden süreç uzuyor
Cevap sahibi+1 yılinşaallah deposilin clin falan yazmazlar gerçi onların yakmayanı yok gibi ama
rüzgarda durma sakına
Soran+1 yılValla ben gececeginden ümitli değilim sağ boğazım ağrıyor yutkunurken deli gibi yakıyor. Her doktora acile gittigimde daha da ilerledi antibiyotik 1000mg hap yazmış ama icemiyorum. Arada içtiği ilaçlar terletiyor rahatlatiyor sonra etkisi geçince yine ayni :(
Cevap sahibi+1 yılgeçerde sürer biraz
dediğin gibi iğnesiz de zor geçer biraz
terli kalma değiş üstünü sürekli ılık duş al saf bal bulursan arada yemeye çalış o antibiyotikleri uzun süreli kullanmakta iyi değil 1000 mg düşünsene
Cevap sahibi+1 yılgit acile yazdır yaptırırım diyorsan bekleme hiç işkence gibi çok iyi bilirim o batma hissini boğazda gıcık bir şey
+1 yılbu soru doktora sorucağın soru burda biri bişi der yanlış ene uygularsın daha kötü olur doktora sor
01 Yorumla
Soran+1 yılYok biliyorum ama bazen bunu yaşayan insanların tecrübeleri de önemli ben fikir için yazdım
+1 yılAslında hiçbir şeyin olmadığının farkındasın... Herşey beyinde bitiyor cidden
06 Yorumla
Soran+1 yılKendime bişeyim yok diye telkin etsemde geçmiyor ki ne yapaym
- +1 yıl
Telkin değil bu zaten bir şeyin yok ama sen hayır birseyim var kesin diye dusunuyorsun
Soran+1 yılAy o elimde Mi hastaneye girdigiM an atak geliyor korkudan fobi oldu resmen kesin bişey var diye kasilior vücudum
- +1 yıl
Ya iyi de neden peki bişey olsa nolabilir
Soran+1 yılBen her şeye netten baka baka hep en kötüsü okudum. Bende de var mı düşüncesi korkunç. Mesela göğüs doktoruna gitmek istiyorum cigerlermde bişey var mı diye ama korkudan gidemedim. Sürekli derin nefes alıyorum onu soylicektm bişey çıkar korkusu var. Anksiyeteden sonra başladı bu korku
- +1 yıl
Hiç birşey yok bence :) aksine oksijeni daha derine daha fazla almayı seviyorsun demek ki hepsi bu kadar :)
Bende de var ama benim boğazım acımıyor ve öksürüyorum. Sesim kısılıyor değişiyor. Nedeni ne olabilir
00 Yorumlahisteri olma ihtimalini düşündün mü?
03 Yorumla
Soran+1 yılBeyfendi ne diyosunuzya neden aklıma böyle bişeyi sokuyosunuz zaten kötüyüm!!! Ayrıca netten baktım hiçbir belirtisi aynı değil. Doktor teşhisi 2016 da koydu yaygın anksiyete bozukluğu diye. Saçma sapan şeyler yazıp da korkutmayin beni çok şükür aklım yerinde. Nefes alamama çarpıntı panikatak da anksiyetede de oluyor birtek histeride değil
Soran+1 yılAyrıca histeride hasta olduğunu kabul etmeme durumu var. Ben biliyorum hasta oldugumu yani bu korkularını panigin fazla olduğunu biliyorum kabul ediyorum kendimi normal görmüyorum. Fazla evhamli ve kaygiliyim
+1 yılZanax iste
Asiri kilo yapar04 Yorumla
Soran+1 yılHa doktor uygun görürse yazar soyleyecegim iştah açıcı olsun diye
- +1 yıl
Yazar yazar
Soran+1 yılEtkisi nasıl peki rahatlatiyormu nasıl bir hap
- +1 yıl
Harika
Et yiginina donuyorsun
Dunya ile alakan yok
Kilo da yapar
+1 yılGeçmiş olsun. Bolca ılık şeyler içip dinlen.
05 Yorumla
Soran+1 yılBişey yaptigim yok zaten ama gectigi de yok
- +1 yıl
Zaten hastalık 7 günden önce zor geçiyor.
Soran+1 yılÖyle mi ne biliyim bir iğne yazdirsaydm keşke antibiyotik yerine zaten yutamıyorum
- +1 yıl
yok etki eder iyi üşütmüşsün sen. Yüksek ateş olmadıkça doktora gitsen bile ilaçların bitsin öyle gel der zaten.
Soran+1 yılAcile giderim pek geçecek gibi değil
Geçmiş olsun. Elbet geçecek sabret.
03 Yorumla
Soran+1 yılHiç sanmıyorum ya boğaz bu kadar yapar mı sağ bogazim iptal resmen :(
Soran+1 yılBirkaç gün içinde oldu yaz günü ne biliyim iğne yazdirsaydm keske
+1 yılBazen bana da nefesim yetersizmis gibi geliyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAnsikiyeti bozukluğu nedir
00 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun merak etme geçer
00 Yorumla
+1 yılpanik atak da vardır belki
01 Yorumla
Soran+1 yılO zaten var. Onunla başlayıp anksiyete çevirdi
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllerjik olabilir. Tekrar gorun bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİğnesiz geçmez gecmis olsun
00 Yorumla
+1 yılHiçbir şeyin yok sadece beyin oyunları