Kişisel alan, prensip ve isteklere saygı duyması... bu çok önemli bence. Sevgili olduktan sonra çoğu vakit sevgiliyle hoş geçirilir fakat yalnız kalınmak istediğinde, arkadaşla vakit geçirmek istendiğinde, kendi başına bir şeyler yapmak istediğinde saygı duyması gerçekten sevdiğini belli eder.
Aynen Bu sevgiyi söylemekten çok hissettiren davranışlardır Kuru bir (seni seviyorum) sözünden daha samimidir. Gerçekten seven zaten kolay kolay söyleyemez o sözü Çünkü anlamı sorumluluğu ve ağırlığı altında ezilir gerçek seven
Merak eder, halini hatrını sorar, kıskanır, bir şeye ihtiyacı var mı onu sorar.. Ve ben gerçekten sevdiğim bir kadına kendi adının harfleriyle akrostiş bir sürü şiir yazar ve söylerim..
Seni seviyorum yerine , Resul-ü Ekrem efendimizin Hz. Aişe'ye söylediği söz gibi sevmeli insan. Hz. Aişe Allah Resulü'ne "beni nasıl seviyorsun Ey Allah'ın Resulü" diye sorduğunda : "Kördüğüm gibi" cevabını duymuştu. O kadar hoşuna gitmiş ki her zaman "Kördüğüm ne alemde" diye sorunca : "ilk günkü gibi "cevabını almıştır.
Merak eder, kıskanır, özler, konuşmak ister. Sebepsizce bir hediye alabilir. Sımsıkı sarılır. Elini bırakmak istemez. Koklar onu. Saçlarını okşar. Hep ona bakar, ona bakamasa bile fotoğrafına. Hasta olduğunda uyumaz, başında bekler. Onun istediği şeyleri yapmaya çalışır.
Bu konunun ucu çok açık o kadar çok kendini gösterebileceğin söz hareket ve davranış var ki burada yazsam sayfalar yetmez küçük 1-2 örnek vereyim uyurken yorgun olan çalışan bize emek veren güzel ellerini öperim sabah işe gitmeden küçük bir günaydın notu bırakabilirsin eve gelirken küçük süprizler yapabilirsin bir uçan balon bile getirmek o kadar mutlu ediyor ki bir kadını.
Mesela biri laf atar. Yolda geçerken sana o ağzını burnunu kırır laf atanın. Ha birde bence birinin en güzel sevgi yöntemi onun için özel her konuyu hafıza kayıt edip ona göre hareket etmesi basit şeylerde olsa insanın bir şeyleri beynine kaydedip hissetirmesi önemli. Mesela doğum günü çıkma tarihi gibi.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Gerçekten seven erkek seni seviyorum demez ki kolay kolay 🙄 erkek sevgisini pek belli etmez gözlerinde dalıyorsa erkek o seni seven erkek tir yalnız kaldığınız zaman eli odalarına buralarjna değil de saçlarında dolanıyor özenle tarıyorsa elleriyle dudakların gözlerinden öpüyorsa o adam seni seviyordur 🙄🙄
Seni seviyorum demekle sevilseydi herkes herkesi sever kimse kimseyi terketmezdi o kelime dışında bir çok şey yapabilir Acı tatlı yanında olabilir bencillik yapmayabilir onu sarayının kraliçesi yapar ve kendisi kral olabilir aslında bir çok şey var
Kötü çocukların her şerefsizliğini sempatik bulanlar biz efendi adamların en temiz en romantik en içten davranışlarına bile burun kıvırdıkları için kadınlar o tür davranışlarımızın alayına kurban olsunlar.
Güvenmek, merak etmek, sadece bedenen değil ruhen de yanında olmak falan filan uberim. Tabi bunları gösteriş için yapmıyoruz. Hissettirmek önemli uberim😏
Ya erkek olsun kadın olsun fark etmez. Seviyorsan sevgini her türlü gösterebilirsin. Sevgiline değer verirsen sözlerine değer verirsen zaten seviyosundur bence.
Bakıcaksın gözlerinin en içine kaybolucaksın orda kalbine bir inip çıkıcaksın o gözlerde hayal kurucaksın sonra bir kendine geliceksin hiç bişey demene gerek kalmıcak zamanında sanatçılar boşa dememiş “gözler kalbin aynasıdır” diye bence seni seviyorum demekten daha iyi romantik daha aşk dolu ve güvenilir kısaca bakış
Bir derdin olup sessizlestiginde bile, derdini en az o da kendi derdiymis gibi davraniyorsa. Moralini düzeltmek icin elinden gelen herseyi yapiyorsa :)) kötü zamaninda yaninda oldugunu hissetiriyorsa
Bence bu kişiden kişiye değişir mesela erkek arkadaşım mutfağa girmeyi hiiç sevmez ama benimle beraber giriyor :) zorlama da yapmıyorum yani , bu bir sevgi göstergesi bence :)
Erkek adam sevdiğine kurban olur. Canından çok sever, kılına zarar gelse dünyayı yıkar. Kendisi kuru ayazda donsada, kollarının arasında sevdiğini ısıtır. Seviyorum demeye gerek kalmaz bazen.
Bana göre seni seviyorum demek yerine hissettirmeli sevdigini bu ıkı tarf içinde geçerli insan sevdiğini karşısındakine değer verdigini hissettirmeli , ilgilenmeli.
Seni seviyorum demek sadece karşı tarafa olan hissini açığa vurmaktır ama bir sevgi göstergesi değildir. Sevgi yapılanlarla olur. Sevdiğin insan hasta olur geçmiş olsun dersin. Bir sıcak çorba yaparsın. Üşür üzerini örtersin, güler onun gözlerine bakar ve o mutluyken sende mutlu olursun. Bunun gibi pek çok şey var buraya yazsam destan olur.
hava soğudu sıkı giyin.. arabaya binerken kemerini bağla.. havalar sıcak, dışarıda çok durma.. hiçbir şey için kendini üzme.. seni üzen bir konu olursa ben buradayım..
Ben sadece o cümleyi kurarak sevgisine inanmam Özel günlerini kutlaması, hayatındaki insanı değerli hssetirmesi, arada güzel kendine has sözler yazması hatta şiir yazması ya da uzunca içindeki sevgiyi kendine özgü duygularla dile getirmesi
Hastalanınca hem ilaç hem de yiyecek bir şeyler alıp gelmesi. Evime kadar bırakması. En sıkışık zamanda bile 5 dk da olsa araması yazması. Uyumadan önce mutlaka 5 dk sesimi duymak istemesi ve bir çok şey.
Adet döneminde; kahvesini, sıcak su torbasını, çikolatasını, televizyondaki ve ya bilgisayarda ki dizisini açıp koskocaman sıcacık tutucak bir yorgan bulup yanına sarılarak uzanması yeterli fazla bir şey yok aslında
Çevremde rastladığım yok aslında ya, ama sevgilime sorarsan var tabi 😏 bunlar yapılabilicek basit şeyler ama düşünmek lazım önemsemek lazım insanlar basit şeylerden mutlu olabilirler çünkü insanlar basittir ben basitim sen basitsin herkes basit ama düşünmek işte bütün olay burda bitiyo bu yüzden farklısın diğerlerinde bu yüzden diğer canlılardan farklı insan
Yani varsa çevrede falan gördüğün ona göre beklicem böyle birilerini ama yoksa bu kadar ince düşünebilecek birileri önümüzdeki ayılarla devam edicez artık ona göre 😂
Kadınlara değer veren onları düşünen onlarla ilgilenip onlara saygı gösteren insanlara türlü türlü lakaplar takılıyo e dolayısıyla çoğu kişide bu kalıplara kendini sığdıramıyo ve böyle olmaktan vazgeçiyolar bana; “ulan ne hanım köylüsün he, sende iyice hanımcı oldun, soğan erkeğine bak.” Gibi türlü türlü şeyler duyuyorum ama bunların karşısında “Evet ben öyleyim. Ya senin bu hayattaki amacın ne?” Diye sorunca kalıyolar bazen insanların görmezlikten gelmesi lazım hepsi bu
Yanındaysa tüm nefesini kokusunu içine çekerek bitirir, gözlerine uzun uzun dolu dolu bakar, uzağındaysa her anında yanında sen olacağını ona hissettirirsen her şey tamam olur..
Benim sevgilimle birlikte olduğum zamanlarda kendisi karpuz doğrarken bir dilimini bana verirdi. Karpuzu çok sevdiğimi bilirdi. İstese vermeyebilirdi, o zamanlarda bana seni seviyorum demede de olur.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bana bir kere küçük bişey için sana inanmıyorum demişti bende onun elini tutup kalbime koymuştum buna inanıyor musun demiştim o kadar hızlı çarpıyordu ki sonra öyle kalmıştık♥️
En İyi Cevaplar