Selam 💐
Bir erkek sevdiği kadına sevgisini nasıl belli eder dile getirmeden? Bunu anlamanın yolu nedir?
Bir erkek sevdiği kadına sevgisini nasıl belli eder dile getirmeden? Bunu anlamanın yolu nedir?
Eğer senin keyfin olmadığında hasta olduğunda seninle ilgileniyorsa ya da sadece sevinçli olduğun zaman değil sorunlarını anlattığın zaman seni geçiştiriyor mu yoksa umursamayıp konuyu mu değiştiriyor bunlar her zaman doğruyu söyler
En ufak sıkıntım ve derdimle bile ilgilenir.. kuaförde olmamış saçımı dert ettiğimde bile.
Ameliyat oldum günlerce iki üç saatte bir nasıl olduğumu sordu..
Eğer hala sorguluyorsan ayrıl aw daha ne istiyosun aw
Sorun orada zaten sevgili değiliz 😂
Ol o zaman ne bekliyosun böyle birine naz yapılır mı sen kapmazsan başkaları kapar aw her kızın aradığı erkek modeli
Seni düşünüyorsa, soğuk havada ceketini unutma diyorsa, sabah kahvaltıda az yedin acıkmışsındır diyorsa, yarın sınavın var benimle uğraşıp vakit kaybetme sen çalış sınavını geç yeter ki diyorsa, akşama geç kalma baban kızmasın diyorsa, kıyafetinde bi anormallik varsa bunu güzel bir dille söylüyorsa, kalbini kırmamak için elinden geleni yapıyorsa bu adam bu kızı seviyor demektir, kız da bu adamı el üstünde tutmalıdır.
Cevap
8Cevap
Eğer değer veriyorsa, kötü davranmıyorsa, sürekli merak edip ilgileniyorsa. ve bakışlarından belli olur
En net gozler bunude en net siz anlarsiniz zati bide belli bi asamadan sonra insan o kadar kiyamiyoki yolda yuruyosun kaldirimda dukkandan tarftan yurusun yol tarafinda ben olayim bise tasincak ben tasiyayim minik bi bebek gibi ilgi duyuluyo
Karşıdan karşıya geçerken, araçların geldiği yöne geçip elimi tuttu sayılır mı? 😅
Bakışları farklı, o kadar farklı ki 3 saniyeden uzun bakamıyorum. Ve zaten kıyamaz, hiç kıyamadı senelerdir. (Sevgili olmamak dışında) üf ne karmaşık işler ya
Aynen öyle :)) güzel ifade ettiniz.
Kadınının yüzünü okşayıp gözlerine bakıp kalçasini avuçlayarak... Biz erkekler temas deliyiz. Kabul edelim
Sürekli merak edip soruyorsa ilgili davranıyorsa önemsiyorsa
Onları hep yaptı.. bana karşı hep duyarlıydı ilgiliydi.
Ona aldığım ufak bir hediyeyi senelerdir sakladığını biliyorum..
E daha ne istiyorsun ki
Erkekler dengesizdir :D anlayamazsn
Ama benim bunu anlamam lazım
Sor direk
Sordum :) konumumu bilmek istiyorum dedim, yıllar sonra bu benim hakkım, hislerini beni ne olarak gördüğünü bilmek istiyorum dedim.
Bana verdiği cevap, sana çok değer veriyorum, kıyamadığım tek kadınsın (gerçekten de kıyamıyor) seni çok seviyorum ama seni bir yere oturtamıyorum, illa bir kalıba mı sokmam lazım dedi…
dalga geçiyor belli işte
Sevgi anlayamazsın kötü zaman oluncaya denk.
tanı yaprak
Ilgisiyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?