Uzun zamandan beri düsünüyorum ciktigim cok kisi oldu nedense Yakisikli erkekler daha umursamaz ,korkak, kendini begenmis oluyolar baglanmakta istemiyolar cikrin ya da iste normaller ise daha sevecen ve daha iyi kalpli oluyolar.Siz evlenecek olsaniz kim daha önemli olurdu .Benim icin dis görünüs cok önemli bunun yanlis oldugunu biliyorum ama yinede hos birinle evlenmek istiyorum.Karakter daha önemli oldugunu bildigim halde yinede hep hata yapiyorum.. Yakisikli ama ilgisiz, umursamaz mi yoksa cirkin ama düsürt,bagli ve yardim sever birinimi es olarak tercih ederdiniz ?
Cevabın nedir?
Öncelikle Evlilik Allah c.c in emridir.Allah c.c in emirlerine iman sahibi insanlar uyar.Evlenirken ya da evlenecegimiz insani secerken buna ozen gostermek MUSLUMANİN boynunun borcudur.
Eger ALLAH c.c rizasi icin, imanimizi tamamlamak icin yapilmayan evlilikler ise evlilik degil çiftleşmesidir unutmamak gereken tek sey ciftlesmeyi ise sadece HAYVANLAR yapar. Cunku sadece ic guduleriyle hareket ederler. Ahiret kaygisi yapmazlar. İsin aci tarafi ise onlar bile bircok insanoglundan daha fazla zikir cekmekteler..Evlilik gerçekten bir yuva kurmak çoluk çocuk sahibi olmak içindir çoğu evlilik vay ben sevdim vay seni sevdim evlenelim diyorlar ama belli bir zaman sonra boşanıyorlar öncelikle evlilik Allahın emridir diye düşünüp buna göre hareket edersek mutlu bir evlilik ve doğru insanı buluruz benle evlenecek kişide benim fikirlerimde olursa multu oluruz Allah hayırlı insanlarla karşılastırsın.1214 Yorumla- +1 yıl
Ateist insanlar evlenmis sayilmiyomu ben ateistim ve o ciftlesme ve bariz hayvan yazin cok kirici eger bunun allah katinda bir gunah degeri yoksa milleti kirmanin ya da bilip bilmeden sacma sapan konusmanin koyarim oyle dine evlilik allahin emriymis kardesim siz nasil kor kutuk inanabiliyosunuz anlamiyorum ki az bisey sorgulamak yok cunku sorgulayinca dinden bile cikabiliyosunuz hala bir oyun icinde oldugunuzu anlamayip her boka dini alet ediyosunuz ve bu sizin yaptiginiz din tuccarligi
- +1 yıl
Evlilik Allah’ın emri değil, peygamberin sünnetidir, zinaya düşme tehklise varsa ancak o zaman vaciptir
- +1 yıl
Cevabımın altına saçma sapan yorumlar yapılmış saygı duymanız lazım ben sizin yorumlarınıza saygı duyuyorsam hakarette etmedim kimseye anlayarak okuyun lütfen ben kendi fikrimi söyledim cevabımı anlayarak okursanız zaten ne demek istediğimi anlarsınız ben dincide değilim din dersi verecekte değilim böyle bir soruya içimden geleni cevap verdim bundan yola çıkarak hayırlı bir evlilik yapabiliriz diyorum sadece faydalı olur diye düşünerek bu cevabı verdim başka türlüde cevap verebilirdim...
- +1 yıl
Devamı başka türlüde cevap verebilirdim anlatmak istediğim konu farklı anlayanlar zaten anladı anlamayanlarda kendi akıllarıyla hareket etsin kimseyle tartışmaya girecek değilim ateist kardeş sen zaten Allaha inanmıyorsun senle zaten hiç tatırşmaya girmem senin kalp gözün kapanmış kendine baksan vücuduna kusursuz işleyen bir vücudun var en basit örnek bu kendine bakarak zaten Allahın varlığına inanırsın ama sen yolunu seçmişsin sana tek cevabım Allah sana hidayet versin..
- +1 yıl
bu yorum ne yaw,saka gibisiniz,soruyu soran hatun nerdeyse 5 kisiyle cikmis sen burada namus dersi veriyorsun ),neyse bilader iyi uykular size
- +1 yıl
Ben kimseye namus dersi vermiyorum herkes namusuna sahip çıksın Bir cevap verdim bu kadar tepki toplyacağını bilsem hiç yazmazdım cevabı bir anlayarak okuyun anlayarak günümüzdeki evlikleri kasdederek bu cevabı verdim konuyu hep başka yerlere çekti kendiniz bilmezler ben dincide değilim din eğitimi veren biride değilim kişiliğimide kimse bilemez NucleOSS sen kendine bir bak önce proflinde kendini anlatmışın resminde anlatıyor nasıl biri olduğunu unutma senden uyanıklarıda var çizerler fiyakanı.?
En İyi Cevaplar
Sen bence kendin için değil de başkaları için evleniyorsun. Eşim yakışıklı olsun millet kıskansın falan büyük ihtimalle. Sen yaslandığında seni seven sana katlanır. Sen hasta olduğunda seni seven insan sırtına yastık koyar. Evlilikle sevgili olmayı birbirinden ayir ilk önce. Evlilik bir yaşam ortaklığı sen seninle orta yolu bulamayan biriyle dünyanın en yakışıklı erkeği olsa ne kadar yasayabilirsin? Evlilik nedir biliyor musun bir insanın yattığında sabah kalkınca onun yüzüne sevgiyle bakabilecek biri olmasıdır. Senin için evlilik kavramı legal cinsellikse eğer merak etme onun bile ömrü kısıtlı evliliklerde
70 Yorumla
+1 yılCanım benim günaydın ...Ben hem sana katılıyorum hem katılmıyorum benim eşimde bana göre yakışıklı bir adam ama bana son derece sadık bir dediğimi iki etmez yani ne kadar iyi huy varsa toplanmış hiç mi kötü huyu yok var tabi illa ki insanız sonuçta dış görünüşlerine güvenip egoları tavan yapan çok insan var o zaman da zor tabi devamlı onların Ben Ben laflarını dinlemek zorunda kalacaksın.
Güzellik evlilik şans işi kısmet işi ama sen tabi aklını kullanıp kimin iyi kimin kötü olduğuna karar verip öyle evleneceksin ...Bence hem dışa bak hem içe:)Allah gönlüne göre versin yanına yakışan biri olur inşallah..23 Yorumla- +1 yıl
go go go
+1 yılbu konuda haklısın banada öyle geliyor yakısıklılar kendini beğenmiş oluyr genellikle ..bence dış görünüşe çok önem verme kendinde kendini çok beğeniyosun ama bu yanlış nasıl kendini gösterirsen öyle insanlar sana denk gelir. iyi biri oldugunu belli et
02 Yorumla- +1 yıl
ona göre davranncksın onun hal ve harekettlerinden nasıl bir insan olduğunu anlayıp ondan sonra ona nasıl gerekliyse oyle davranıcksın hepsi iyiliği haketmıyor bu doğru
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
43Cevap
Senin yaşadığın birçok şeyi bende yaşadım. Tek fark sen bayan ben erkek. Çok güzel bayanlarla birlikte oldum senin erkeklerde gördüğün kendini beğenmiş ve umursamazlığı onlarda fark ettim. Bende aşık olmak yerine anı yaşayıp bitirme kararı aldım böylelerine. Ben bir erkek olarak anı yaşayıp bitiririm. Sen daha ne kadar dayanabileceksin bu deneme yanılmaya? Şuanda çok güzel olmayan fakat beni çok mutlu eden biriyle birlikteyim. Aralarındaki farkı anlatamam. Sev seni seveni sev değer bileni..
22 Yorumla- +1 yıl
Ben 1.5 seneden beri birinle beraberim ama dis görünüsünden etkilenmedigim icin bitürlü asik olamiyorum..Yoksa kendisi mükemmel biri ama fazla konusmuyo hep beni dinliyo .Ne istersem yapiyo hediylere aliyo heryere götürüyo ben ne dersem o oluyo yani nazim ona geciyo ..Bana asik Ama nedense ben hep arayis icindeyim kendime onu yakistiramiyorum dis görünüs olarak..Biliyorum hata yapiyorum ondan cok iyi bir es ve baba olucak ama neden kanim isinamiyo sadece aliskanlik oldu Ben ask yasamak istiyorum
+1 yılbende hatun kısmı için aynısını düşünüyorum.. ilgili çekici ve göz önünde bir hatunla evlenip çok yakıştığımızı söyleyenler oldu ama ne o ne de ben bazı durumları gecemediğimiz için sınıfta kaldık .. :)) işin açığı güzelim; portre, vitrin çok önemli ama bunlara yakın bir tercih yapıp iklimi en uygununu bulmalısın
20 YorumlaYakisikli birinin umursamaz olmasi gayet normal. Ayni sekilde bayanlar icin de guzel olanlarin. Sebebi cok bariz. Kolaylikla alternatif olusturabilirler. Tercih edilmezler, tercih ederler. Fiziksel olarak cekici olmayanlarin ise alternatifi yok ya da kisitlidir. Bu yuzden sadiktirlar. Daha cok baglanirlar. Cunku kaybettiklerinde yalniz kalma korkulari vardir.
10 YorumlaKarakteri hoşsa bir müddet sonra onu sevdiğin için bakışı, gülüşü, herşeyi sana daha manalı gelecektir.
80 Yorumlaya dıs gorunuse onem vermeye ne kadın ne erkek var dunyadacırkın demıyelımde orta duzeylı ya da bakımsız dıyelım.ayrıca bende anlamıyorum hanzo muller adamlarda bunca guzel kız ne buluyor adamlara bakıyorum ne turkce konusmayı bılıyı daha duzgun ne de hıtap etmeyı maco kasıntılı kendını erkek sanan agresıf komplekslı adamlar ne buluyorsunuz?kalplerının ıyı olması bunca eksısını goturuyomu yanı yanında tasrken zorluk cekmıyomu bı ortama gırerken ?
00 YorumlaNiye bu sölediklerin kesinlikle bölemi tam tersi yok muyani kanıtlanmış bişimi bu anlam veremedim... :) :) :) Çok güzel var yüreğinin güzelliği dışına vuran çok güzel var bir kova boyadan suratına bakılmayan...
Gerçekten güzel olup yüreği güzel olan insanlarda var karşımıza çıkarmı çıkmazmı orası bilinmez... :)00 YorumlaKarakter fetişizmi olduğumu belirtsem cevabımı direkt anlarsın sanırım. Ya ama şöyle bir şey var; her insan fiziksel olarak dış görünüşünü kendine göre belli bir seviyeye yükseltebilir. Fakat karakter konusunda bu pek de mümkün gözükmüyor, eğer kapasite yoksa tabii. Karakter benim için her zaman daha ön planda bu yüzden.
00 Yorumlainsanlari yakisikli ve tipsiz diye ayirma.
Tipin ne onemi var ki, istediğin kadar yakisikli olsun, yüreği olmadıkça 5 para etmez.
siradan birini bul. sana ilgili olan, durust olan .. eminim ülkemizde bu tip cok insan var.
kariyerli birini bul, zeki olan birini. sana değer veren birini.
Bu kadar basit. Mutlu ol, gerisi gelir zaten. Ha bir de seks cok önemli.. biraz istekli birini bulmalisin.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın kesinlikle yakışıklı ilgisiz güçlü umursamaz cesur erkeği tercih eder ona "öküz" der ancak erkek öküz olmaya devam etmelidir eğer kadını severse kadın onu terk eder..
50 YorumlaOrta derecede çirkin ama dürüst, bağlı ve yardım sever, gerçekten seven birini.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaşlanınca, elden ayaktan düşünce yanında kimi görmek daha mantıklı olur sence?
aslında aşk heryerde aşktır. senin deyiminle çirkin olan biri senin kalbine dokunmayı başarabilirse o kişi zaten sana çok çekici gelecektir. bu hep böyledir.10 Yorumlaşu çirkin kelimesini kullanmasanız aşağılayıcı olmuyormu sizce !
41 Yorumla- +1 yıl
BENCEDE İNSANLARI KÜÇÜK DÜŞÜRÜYOR
Gizli Üye(36-45)+1 yılbunun yakışıklılıkla ilgisi yok sanki ya. gideri olmayıp türlü türlü kızlarla gezen insanlar da var. bu biraz karakterle alakalı ve laf canbazlığı ile alakalı bence
10 Yorumlakızlar içinde aynı güzel kızlarla cıktığımda hep dediğin gibi oldu ama diğerileri belki daha az güzel geliyordu ama kocaman kalpleri vardı ve cok iyimseverlerdi ve hep onların yanında mutlu oluyordum :) o yüzden ikinci şıkkı seciyorum :D
10 YorumlaBen huy onemli tip onemli degil diyorum cunku mesela cooook yakisikli biriyle evlendin huylari cok kotu ama yakisikli pat bir araba carpti ve tipi de gitti sevilicek bir yani kalmadi sonra sokagami atican adami
00 Yorumlane demek çirkin yahu siz altın kaplamamısınız öyle insanlara tepeden bakmayın Allah bir dert verir bin deva derman olmaz ona göre .
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yıl'cirkin ama düsürt,bagli ve yardim sever biri'
Her zaman tercihimdir...
Yüzü Güzele Kırk Günde Doyarsın, Huyu Güzele Kırk Yılda Doyamazsın..!00 Yorumla
+1 yılhem yakışıklı hem ilgili, ama onun da seni istememe ihtimali yüksek
02 Yorumla- +1 yıl
yanlış anlama güzel değilsin demek istemedim, ama çok kişiyel çıkmış olmanı sorun yapabilir
+1 yılBel ki bazıları için geçerli olabilir ama genelleme yapmamak gerekir. Belli kriterleri geçtikten sonra İlgili olmalı gözüme de hoş gelmeli olmazsa bekleriz illa biri olacak diye çırpınmam kişileri deneme tahtası yapmam..
00 Yorumlayakışıklı, dürüst, bağlı ve yardımsever birini ararsanız buradayım :D
00 Yorumla
+1 yılIkisinide tercih etmem . Evde kalirim daha iyi asdfhkdwj
00 YorumlaDürüst,bağlı ve yardımsever...Yüzü güzele 40 günde doyulur da gönlü güzele 40 yılda doyulmazmış..diye bir söz vardır :)
30 YorumlaKesinlikle karakter en en en ön planda.
Ben onu seveyim, o da beni sevsin.
Sonra gelsin evlenelim. Bu kadar.10 Yorumlakesinlikle çirkin olsun ... ben ilgisizliğe katlanamam
20 Yorumla
+1 yılbu söylediğiniz çok ince bir çizgidir bir tarafta mantığınız diğer tarafta aşkınız ya da hayalinizdeki adam!
10 Yorumlaçirkin diye birşey yok sadece bakımsız insanlar var bende onlardan biriyim muhtemlen bir gerçek var güzellik gelip geçici karakaterse asla değişmez
00 YorumlaÇok çirkin olmıcak arkadaş.Dürüst olucak ama.
Karakter daha önemli ama yanıma yakışcak napalım...20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kadinlar kotu erkeklerle cikar iyi erkeklerle evlenir
00 Yorumla
+1 yılbence bencilce düşünüyorsunuz herşeyin başı aynı şeyleri paylaşabildiğin düşünebildiğin biri olmalı önce unutma.
10 Yorumla
+1 yılorta tipte çok yakışıklı olmasını istemem çok tipsizde ama tip herkese göre değişir tabi iyi birini tercih ederdim :D
00 Yorumlaevlenmek ıcın cok zor bı soru bence ama herkes durust deger veren bırısını ıster ıkısı bı arada gelır :)
00 YorumlaGüzellik? Kime göre neye göre?
Insan sevdiği zaman bunları görmez bence. Yakışıklı güzel vs. Zaten nasil görmek istersen öyle görürsün. Tamamen duygularimizla alakalı diye düşünüyorum 😊01 Yorumla
+1 yılmerhaba ben çirkin tipsiz kişiliksiz dolandırıcı düzenbaz hain kötü niyetli ama çok zenginim ahahaha ararsan buradayım :D
02 Yorumla- +1 yıl
murat 131 2014 kasa :D:D:D:D:D:D:
+1 yılçirkinde olsa güzel de olsa dürüst ve bağlı bir sevgili gönümün sultanıdır
00 Yorumla
+1 yılçirkin dürüst bağlı ve yardımsever
çünkü kalbinin güzel olması önemli bence
:D00 YorumlaYakışıklı, ilgili , umursayAn durust bagli arayan benim :D
00 Yorumla
+1 yılbana güzel olacak pampa kimsenin içi doğru dürüst çıkmıyor zaten dışında meymenet olsun bari :D
00 Yorumla
+1 yılÇirkin olduğumu düşünmüyorum ama gerçek anlamda severim ben ? :/
00 Yorumla
+1 yıltipte var cekicilikte var
ne yapyim alip alip kacsammi?
lol00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGönlüne hoş gelen belki gözüne de hoş gelir. Bütün olarak bak, hayırlıysa olsun.
00 Yorumla
+1 yılKızlar hep dürüst, iyi kalpli erkekler yazmışsınız da gerçek hayatta böyle değilsiniz :)
10 Yorumlasen zaten zor evlenirsin. geçmişi erkek-lerle dolu bir kızla ciddi düşünen bir erkek zor bulursun ama dünya bu herkes kendi gibisini bulur.
17 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılon numara soru kızlar ın cevapları merak ediyorum :) kendim hem yakışıklı hemde paralıyım(borçlarımı saymassak :D)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. sevgi olsun taştan olsun )
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇoğu kızlar yakışıklı havalı erkeklerle gününü gün edip, evlenmeye gelince temiz saf maaşı yüksek aile çocuğu ararlar.
10 Yorumla
+1 yıldürüst biri olsun ama çok çirkin de olmasın :)
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben bu yorumlara veladalin amin derim hemen dine baglıyolar artı versinler diye
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 555 cevap paylaştı.
+1 yılyüzü güzele doyulur, dili güzele doyulmaz demişler
10 Yorumla Ortaya karışık alalım biz bir tane :P
00 Yorumlabekar ölmeyi tercih ederim..
00 Yorumlayanlız geberir giderim iyi ikiside olmasın :D
00 Yorumla
+1 yılyoo ben iyi kalpliyim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. ben yakışıklı değilim
00 Yorumlaİnsanlar kötüyü sever :D
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılçirkin olsun iyi olsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı. Ben çirkin seviyo,m
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılçirkin ama çekici <3
00 Yorumla bence dürüst
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı. 2 sini de etmem
00 Yorumlaİkisinide almiyim
01 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Yakışıklı, ilgisiz , umursamaz bir eş mi yoksa çirkin ama dürüst, bağlı ve yardım sever birini mi tercih edersiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler