- Aşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı.
+1 yılBu sevgiye, aşka o kadar da takmayın. En ufak bir güzellik bile yeter bazen insanı mutlu etmeye. Sen hiç ağaca bakarak mutlu oldun mu? ben sarıldım bile ağaca. Evet deliyim cidden sarıldım :D niye sarıldım biliyon mu? o ağaç insanlardan daha faydalı. İnsanlar doğaya zarar verdiği halde ağaçlar oksijen vermeyi mi bırakıyor? ama sen birini iyi bir döv bak bakalım o sana sarılcak mı karşılık mı vericek. Şu hayatta ağaç kadar faydalı olsaydı insanlar onlara da sarılırdım, ancak bunu haketmiyorlar.. Hep bardağın boş tarafına bakarsan elbet üzülürsün...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılÇok duyuyorum, hele başımdaki dertler var iken. Hani böyle gece yalnız ağlamak var bide sevdiğinin omzunda ağlamak var;ben işte hep tekim ve mucize peşindeyim. En sevdiğim şarkının nakarat kısmı gibi ezberleyebileceğim bir çift göz hatları ve mimikleri, sanırım bulabilirim..
10 Yorumla
+1 yılYa kim sevilmeye ihtiyaç duymaz? Sevgi ihtiyacını ezik bir insan hisseder diye düşünmeyin ya da sevgi ihtiyacı eziklikmiş gibi. Bir kurtuluş savaşında hangisi oldufunu hatırlamıyorum sahipsiz bebekler ikiye ayrılmış bir kısma hep sevgi verilmiş konuşulmuş ten tene temas yapılmış diğer bölümdeki bebeklereyse konuşmayı geç göz temasını geç altlarını değiştirken bile bebeğe dokunmamışlar. Ve o sevgi vermedikleri bebekler bir süre sonra olmüş. Her insan sevfiye muhtaçtır bu dünyadaki en değerli ve en mühim şey sevgidir
317 Yorumla- +1 yıl
yürü bee :D
- +1 yıl
Araştırmacı ruha sahip insanlara saygılar ve sevgilerimle İstanbuldan Günaydın Türkiye
- +1 yıl
Haber spikeri gibi konuşmuşsun ya ahahahahahahaah
- +1 yıl
Çok hatırlamıyorum ama sana hatta şöyle söyliyim ilgi, sevgi gören çocukların beyinleri daha gelişmiş oluyor. Bunuda şu kurtuluş savaşı deneyini anlatan kadın amlatmıştı bir programda. Ben bunu duyduktan sonra sevgiyle yapılamayacak bir şeyin olmadıgını bir kez daha anlamıştım 😍
- +1 yıl
Günaydın 🌹
Ruhsal aydınlanma yaşadığının farkında mısın - +1 yıl
Ne?
- +1 yıl
Evet anladım farkında değilsin ama sen ruhsal aydınlanma yaşamışsın Umarım bu özelliğini kaybetmezsin
- +1 yıl
Bu bilgiyi öğrenen herkes ruhsal aydınlanma mı yaşıyor
- +1 yıl
Tabii ki değil bu bilgiyi Zaten herkes biliyor fakat itiraf edecek kadar aydınlanmış değil ben sana itirafından dolayı aydınlandığını dedim
- +1 yıl
Anladım teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim Bayağı korkuttun ama beni neredeyse döveceksin sandım
- +1 yıl
Ahahahahh niye ya
- +1 yıl
Öyle bir yazıyorsun ki Sanki tehdit edildiği mi sandım Yalan yok Ben kadınların tehdidinden Korkarım Çünkü bir kadının düşmanlığını kazanan dünyanın düşmanlığını kazanmış demektir 😂😂😂
- +1 yıl
Tehdit ettiğimi düşündüğün hangi mesajım oldu ya hahahahahahah abartma sende
- +1 yıl
Yok yok ben senden Tırsıyorum 🙄
- +1 yıl
Ahahahah peki tırs
- +1 yıl
😂😂😂
+1 yılŞu aralar o kadar çok ihtiyacım var ki sevilmeye, sevmeye. Yalnızım. Hatta bu uygulamayı bugün indirdim ve bu da ilk yorumum. Belki burada kendim gibi insanlar bulabilirim umuduyla. Neyse. Evet ihtiyaç duyuyorum sevilmeye. Çok ihtiyaç duyuyorum. Saygılar.
316 Yorumla- +1 yıl
Seni takip ettim lutfen takip😇
- +1 yıl
Takip etmeseniz de olur. İyi geceler.
- +1 yıl
Kısaca dert bir dertli iki kisi...
- +1 yıl
Kötü birşey dediğimi düşünmüyorum?
- +1 yıl
Bende ayni durumdayım sadscs bunu dmek istemistim😐
- +1 yıl
Kötü bir şey söylediniz demedim.
- +1 yıl
Bu sert itişin nedeni nedir peki?
- +1 yıl
Sevilmeye ihtiyaç duyan iki insan sizce ne yapmalı?
- +1 yıl
Sadece takip etmek istemediğimi belirtmeye çalıştım ve siz de bu durumdan dolayı takipten çıkabilirsiniz demek istedim. Sert bir itişle ilgili değil.
- +1 yıl
Beklemeli..
- +1 yıl
Üstteki mesajınıza istinaden takip etmek istedim. Bu hayirin nedeni nedir peki öğenebilir miyim?
- +1 yıl
Bir neden yok.
- +1 yıl
Teşekkürler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Hayır, çok ihtiyacım olursa kendimi seviyorum. Yanağımı sıkıyorum falan jskgjd😂
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sevgiliye değil ama gerçekten sevilmeye ihtiyaç duyuyorum. Samimi ve içten olarak birine sarılmayı saçımın okşanmasını ya da bir saçı sakalı okşamayı onunla deli deli şeylerden konuşup gülmeyi ağlamayı şefkati... istiyorum ama sadece o kadar:)
Al sana itiraf :)10 Yorumla
+1 yılSevgi, su gibi nefes gibi insan ruhunun ihtiyacı..
Sevgi duymayan ruh, sevgi görmeyen ruh kanser olur.. Kısa zamanda da ölür..
Bunun deneyi bile var..
Sevgiyle ve sevgisiz aynı yemek yedirilen bebeklerden sevgisiz olanlar ölmüş..
Sevgi sadece karşı cibsten değil, aile ve arkadaşlar da bunun için önemli..
#Vesselam10 Yorumla
+1 yılherkes
dönem dönem sevilmeye ve sevmeye ihtiyaç duyar
kimisi bunu aşırı hisseder kimisi fazla hissetmez
ama özümüzde
sevilmeye ve sevgiye açız
yalnız olanda hayatında birisi olanda böyle10 Yorumla
+1 yılBenim gibilerin hayatı 2 ihtimallidir ya yalnızlık seni hırpalar ya da biri gelip seni aşağılar yalnızlığa alışıyor da insan aşağılanmaya alışamıyor o nedenle sevmek sevilmek lüks ama yalnızlık kader diyip insanların istemediği sevgimizi kedişlere köpüşlere börtü böceğe veriyoruz biz yalnızlar da...
10 YorumlaKurban bayramında çok imsanla bir araya geldim ki insan sevmem öyle bir daralmışım ki en son hatırladığım sürmene bıçağını çekip çok kalabalık lan burası diye bağırmam. Hiç ihtiyacım yok almiim sevgi mevgi
10 Yorumla
+1 yılÖnceden seveceğim biri olsun birbirimizin ilki olalım sevsin beni ben onu seveyim falan diye düşünüyordum ama artık insanlara güvenmediğim için onlar tarafından sevgi falan da beklemiyorum
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı. İnsan hem sevmek hemde sevilmek istiyor. Ama hayat acımasız sevdiğin insandan senin sevgin kadar değer göremiyorsun.
30 Yorumla
+1 yılŞu an için sadece ailem ile sevilmeye ihtiyaç duyuyorum. Beni sevecek kızın cesareti olması gerekir. Maalesef ne evlenilecek kız var ne de dost olabilecek bir kız arkadaş.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalnız uyuduğum her gece kalbimde ihtilal oluyor. Depremler oluyor...
12 Yorumla- +1 yıl
Butun canlilar sevilmek ister. En iyi ilactir.
Cevap sahibi+1 yıl@Dolunay060 aynen öyle. Sevilmek, kıskanılmak, sahiplenilmek, güvenilmek ve daha fazlası...
Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. Duymuyorum. Ailem bilhassa babamdan yeterince sevgi görüyorum. Onun haricinde arkadaşlarımda hiç yalnız bırakmazlar. Hiç oturupta yalnızım diye ağlamadım.
10 Yorumla
+1 yılSevilmeyi çok seviyorum ama özgür olmayı daha çok böyle olunca da doğal olarak sevilmeyi reddediyorum
20 Yorumla
+1 yılEvet... ama ihtiyaçlarımı gidersin diye de sevmediğim birini hayatıma alamam... haksızlık bu... karşılıklı olabilmeli... sonunu görebilmeliyim...
20 YorumlaSevilmek isterim mesela sımsıkı sarlsn o sevilme hissini iliklrrime kadar hissettrsin...
32 YorumlaÇevrendeki insanlar yaratık bozması olunca yalnız kalmak kat kat daha iyi
31 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru katılıyorum insanlar yapmacık olmuş
Sevilmeye herkesin ihtiyacı vardır Ama şu bir gerçek seversen sevilirsin sevilmeyi beklemeden önce sevmeyi öğrenin. Ama güzel sevmeyi !!!
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılYanlızlık Allah'a mahsus dur diyorum ve Soner Sarıkabadayı'dan " Biri beni sevsin güzel sevilirim " dizeleri ile noktayı koyuyorum :) iyi akşamlar.
10 Yorumla
+1 yılSevilmeye ihtiyaç duymaktan çok sevmek istiyorum sevdiğim beni sevsin istiyorum diğer türlü sevmeden sevilmek sıkıyor
10 YorumlaElbette, yalnızlık Allah’a mahsus. Hatta bazen kendi yanağımı , saçlarımı okşuyorum gözlerimi kapatıp da..
10 YorumlaHemde nasıl bazen ağlıyorum sevgisizlikten yalnızlıktan
34 YorumlaEvet ama yalnızlık bazen iyi bazen kötü. İyi olması etrafında saçma insanlar olmaz en azından. Kötü olması da derdini anlatcak kimsen olmaması.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 622 cevap paylaştı.
+1 yılSevilmeye ihtiyaç duymuyorum ama daha fazla başarıya ihtiyaç duyuyorum hırsımdan azmimden dolayı 3 yıldır yalnızım bu yüzden alıştım da
10 Yorumla
+1 yılTabi ki insan sevildik sıra kendini daha mutlu hisseder özgüveni olur.
20 Yorumla
+1 yılEvli mutlu çiftleri görünce imrenmiyorum desem yalan olur ama Yalnızlığım ile de barışık birisiyim nasip kısmet diyelim
10 YorumlaEvet yalnız bir insanım, bazı zamanlar sevilmeye ihtiyaç duyuyormuyum? Duyuyorum. Ama böyle yalnız çok daha iyiyim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de istiyorum ama hep tek taraflı oldu. Sevilmeye değer bir tipim yok, sempatik falan da değilim. Oysa ki ne çok isterdim "Seni seviyorum" cümlesini duyabilmeyi. Ama duyamadan gebericem galiba.
10 Yorumla
+1 yılEgonun tek güzel yanı diyebilirim. Kendinize aşık olun.
10 YorumlaDuymuyorum kimseye ihtiyacım yok sadece kendime ihtiyacım var.
10 Yorumla
+1 yılDuyduğum, anlar oluyor. Eksikliği, iliklerime kadar hissediyorum bazen
10 YorumlaÇok değil, çok sevilmek değil derdim. Hep sevilmek istiyorum. Hep değil, hiç sevilmedik.
10 YorumlaOooff yeniden gel. Gel parçalansın duygularım;)) Eveeeet.
10 YorumlaYok bea yakin arkadaslarim annem babam abim kizim bana yetiyor allaha sukur 😻😻
10 Yorumla
+1 yılBir yerde mutlu cift gorunce inssn ozenmiyor degil tabiki isterdim
17 Yorumla- +1 yıl
Bnde ozeniyorm dedgn gbi ankdan sairim:)
- +1 yıl
Evet Ankara duzgunu cikmadi. oda ayri. konu
- +1 yıl
Cikanda kacti bnde :(
- +1 yıl
Biri. ciksa kendinden uzaklastirmayi basardi zaten
- +1 yıl
Ve en buyuk sebep kendi isyerimi acmam diye hissediyorum
- +1 yıl
Insanda sans olmsli
- +1 yıl
Sohbt edelmi biraz
+1 yılDürüst bir cevap: Hemde çok.
40 Yorumla
+1 yılBunun yalnızlıkla alakası yok. İnsanın sevgilisi, eşi varken de sevilmeye ihtiyaç duyar. Zira yanlış seçim yapmış, duyarsız partnere sahip yığınla insan var
10 YorumlaSadece sarilmak hic konusmadan bana sarilsin yeterdi...
13 Yorumla- +1 yıl
Bir şey yapmadan
Kaşık pozisyonunda sarılmak - +1 yıl
Önemli bişey değil. Sarılma şeklini söyledim
Şu an hayır. Zaten ben sevilmeye değil sevmeye ihtiyaç duyunca aşk meşk mevzuları açığa çıkıyor
10 Yorumla
+1 yılYani insanoğluyuz her insan ne kadar sevgiye ihtiyacım yok dese de içten içe sevgiye ihtiyacımız var aslında.
30 YorumlaYa insan sevgi görse bile yine kendisinin deger verdigi kişiler tarafindan sevilmek ister.
10 Yorumla
+1 yılSevilmeden yaşanırmı
Yanlız değilim ama yazayım dedim10 Yorumla
+1 yılHerkes duyar, doğamızda var bu durum
#SporcuBirisi10 Yorumla
+1 yılYalnızlık bir yere kadar insan yanında Dürüst birini ister bu zamanda çıkarmı ben artık inanmıyorum zorrrr
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevmek sevilmek istiyorum ama hep karaktersiz hep yalancı
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 821 cevap paylaştı. mıknatıs demire de yapışır ama iki mıknatısın birbirine yapışması tarifsiz bir mutluluk olurdu..
10 Yorumla
+1 yılBenimde sevgilim yok olmak isteyen olsa evlenirim benim sevgim pazara kadar değil ve yatağa kadar hiç olmaz ancak mezara kadar olur...
10 Yorumla
+1 yılHayatım boyunca insanlar tarafından pek sevilmedim. Ama biri öyle bir sevdi ki, hiçbir zaman unutmayacağım bir şekilde. Şimdilerde ise numarasını değiştirmiş, yeni sevgilisiyle çok mutlu. :(
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaman boşver sevildiğimizden hiçbir zaman emin olamayacağız sonuçta
10 Yorumla
+1 yılSevilmek değil de daha farklı birşey bu adını koyamıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi birşey
Yanlızsam birini sevmeye neden ihtiyaç duyayım, yalnız değilsem sevilmeye neden ihtiyaç duymayayım
10 Yorumla
+1 yılAslında yani sevilmek ister her insan ama çoğu zaman yalnız kalıyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı. Genelde hep seven taraf oldum. Adam akıllı sevenimiz olmadı.
10 Yorumla
+1 yılSevmek ve sevilmek her canlının Temel ihtiyacidir bayim
10 YorumlaHemde nasıl 3yaşında kızım biraz büyüsede dışardan geldiğimde babam hoşgeldin deyip boynuma sarılsa
10 Yorumla
+1 yılDuyuyorum ama duymuyormuş gibi davranıyorum, cünkü bu duygusallığımı belli edersem kırıyorlar kalbimi...
20 Yorumla
+1 yılSevdigim var ama bana bakmiyor ben cocuk gibiyim cok seviyorm onu
10 Yorumla
+1 yılHer canlının ihtiyacı vardır sevilmeye ama kimse canı gönülden sevmeyi beceremiyor işte
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet..
20 Yorumla Herkesin sevilmeye ihtiyaci vardir
20 Yorumla
+1 yılSevilmek ne yazık ki başlı başına yeterli olmuyor.
10 Yorumla
+1 yılYalnızlığa alıştım artık
10 Yorumla- Devamını Gör (51)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım