- Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı.
+1 yılHocam bak benim kız arkadaşımda erasmusa gidecekti ne yaptım ne ettim yollamadım artık kalbim nasıl temizse sınavı kazanamadı günlerdir içim içimi yemişti ulan kazansa ne yapacağım diye, okuduğun şeyleri bende okudum çevremde de vardı yani alayı doğru sevgilime güveniyorum ama çevreye güvenmiyorum diye bir laf vardır ya heh işte bu tam da erasmus için söylenmiş bir laf o çevrenin ben ta a... ya 7/24 kız ile irtibatı kesmeyeceksin bak 7/24 diyorum ya da ayrılacaksın paşam seçim senin.
15 Yorumla
Soran+1 yıl
peki sorayım mı ona giderken sana güvenebilir miyim diye. abi zaten irtibatınhiç kesmem günde 3-4 defa en az konuşurum ama sonuçta yanında değilim napabilirim ki- +1 yıl
Kardeşim resmen şu an acıdım sana kusura bakma yani bu kulaklar kız isterken erasmusa gittimi kızımız diye sorulduğunu duydu. O 5 ayı kendine zindan edersin zindan kalacağı yer arkadaşı o s... ğimin erasmus partileri önünü alamazsın tutamazsın buraya geldim gezmek hakkım diye bir başladığında ne diyeceksin kıza? Ben senin yerinde olsam yollamazdım illa gideceksede ayrılırdım ayrılamıyorsan da 7/24 takip et kısacası o 5 ay sana zindan olacak
Soran+1 yılabi kazandı uçak biletini aldı bile. nasıl partiler orada parti falanmı oluyo yani bunlar efsane mi yoksa gerçek mi abi
- +1 yıl
Gerçek abicim gerçek kolay gelsin ne diyeyim :s
- +1 yıl
Noldu gitti mi kız
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 621 cevap paylaştı.
+1 yılHayatına da girer yatağına da girer istedikten sonra girmemeyeceği yer yok
Üzerine basarak söylüyorum İSTERSE OLUR İSTEMEZSE OLMAZ17 Yorumla
Soran+1 yılkıza bağlınyani
- +1 yıl
Tabiki partilere takılıp sabaha kadar içerse her şey olur
Sevişme ben dinine bağlıyım diyen arkadaş şu an hollandadan yaşıyor kız hamile kaldı evlendiler
Soran+1 yılpeki nasıl anlayabilirim bişeyler olduğunu
- +1 yıl
Bol bol foto atıyorlar zaten
Ama fake hesap kullanırsa bşlemem
Gittiği yerde yeni ni hat alır herşeyi yapar
Soran+1 yılinsta kullanmıyorum
- +1 yıl
Hırsıza kilit olmaz derler
Zaten bişey yaşarsa belli eder kasmaya gerek yok
Güvensiz bir ilişki ise boşver zaten gelince belli olur
Soran+1 yılabi gelince nasıl anlıycam ki kendi aöyleyecekhali yok ya
+1 yılGözü açılır. Kadın erkek farketmez. Dış dünyayla tanışnca önce tavırları değişir seni takmamaya başlar sonra bir bakmışsın ayrılırsak umrumda olmaz havalarına girmiş, aklın varsa bu aşamada terk edersin yoksa o seni terk eder
274 Yorumla
Soran+1 yılabla eminmisin ya. herkes mi öyle
- +1 yıl
Üniversite boyunca kadın erkek arkadaşlarımın hepsinde bunu gördüm. Giyimi bile değişecek burada giyiyor mu bilmiyorum tabii ama şortlar göbeği açıklar büstiyerler çevrenin ya da ailenin onaylamadığı herşeyi giymeye başlayacak
Soran+1 yılsendr mi erasmus yaptın. yalnız bu kız tamam açık giyiniyorda öyle giyenlerede yollu gibi one öyle diyo
- +1 yıl
Ben de yaptım ama sevgilim yoktu o dönem olsa sanırım ayrılırdım ortam çok etkiliyor. Kıyafete gözü alışsın yeter bir süre sonra özenmeler başlıyor. Erasmua yapan çoğu arkadaşım sevgilisini bıraktı. Orada yenisini bulan oldu sevgilisini aldatan oldu. Asla yapmaz dediğimiz en ezik kız bildiğin sevgilisini aldattı cinsel anlamda
Soran+1 yılya valla ağlıycam ya çok seviyorum ayrılmak istemiyorum bana ayrlma dışında be öneririsin abla ya nolur fikir ver
- +1 yıl
Ablam senin yapabileceğin tek şey kıza sevdiğini hissettirmek ona güvendiğini üstüne basa basa söyle aklına gelsin vicdanı rahat etmesin. Bunun haricinde tamamen kıza bağlı sana olan aşkına bir anlık gaza gelmemesine mantığını kullanmasına
Soran+1 yılolur abla yaparım peki senin ülke neresiydi
- +1 yıl
Hollanda. Kız arkadaşın nereye gidecek
Soran+1 yılitalyaya
- +1 yıl
İtalya mı 😕
Soran+1 yılevet neden ki
- +1 yıl
Hiç birşey olmadı. İnşallah bu mesafe sizi birbirinize daha çok bağlar ilişkiniz pekişir
Soran+1 yılabla zaten bağlayz hatta arkadaşıma bendn ayrılcak diyeçok korkuyorum demiş. hep o mesaj atar görüşmek ister. ama ne bileym dün ekşi sözlüğü okudum okurken ağladım resmen ölü gibiyim şuanda yazarlen bilea ağlamamak için kendimi zornturuyorm
- +1 yıl
İnsanlar başından geçen kötü olayları yazma gereği duyarlar ondan dolayı kötü yorum çok. Kavuşan devam eden yok mu tabii ki var. Sana bunları yazmamın sebebi çoğunlukla gördüğüm buydu. Sizin aşkınız daha güçlüdür belki. Okuduklarınla hareket etme fakat tamemen kulak arkası da yapma. Değişim görürsen eğer kaybetmemek için kendinden ödün verme daha çok kaybedersin.
Soran+1 yılabla mesela ne yaparsa şüpheleneyim çünkü ilk sevgilim anlayamıyorum ben fikir verir misin
- +1 yıl
Okulda geçirdiği zaman dışında telefonunu açmazsa kısa kesmeye kapatmaya çalışırsa. Mesajlarına saatler sonra dönerse. Sen birşeyler anlatmaya çalıştığında dinliyormuş gibi yapar fakat üstüne yorum yapmazsa. Atıyorum evdeyim yurttayım der görüntülü aramak istersin açmazsa, büyük ihtimal dışarıdadır.
Soran+1 yılbana seni hep rahatsız edicem mutlaka görüntülü konuşcaz falan diyo ama ne bileyim yani kpnuştuktan sonra zatem gene boş ama tavsiyeleini diikate alıcam saol abla
- +1 yıl
Şöyle olacak böyle olacak herkes konuşur. Sonuca bak kıza bilenme sakın, davranışlarını gözlemle sormak istediğin olursa bana mesaj atabilirsin ablacım
Soran+1 yılolayların gelişmesine göre atıcam abla rahatsız ederim seni akıl almak için çok saol
- +1 yıl
Rica ederim kardeşim. Bu bilgilerle kızın en ufak hareketini yanlış anlayıp ilişkine yazık etme diye dedim
Soran+1 yılabla merhaba kız arkadaşım gideli 1 hafta oldu evi falan yok şu an otelde kalıyo. hani üstte dedinya yorumda hemen 1 üatteki yorumda gittiğinden beri görüntülü konuşamadık 2 defa normal konuştuk sadece. benim mesajşarıma geç cevap veriyor 1 saat sonra falan üstelik whatsapa falan giriyo görmeden çıkıyo. bende iki akşamdır yazmıyprum bilerek yepkisi nolcak diye o bana yazıyo ben yazmasam yazacağın hok falan diyo. whatsapta işim olmazsa girmiyorum bile diyo. en son seni çok özledim ağlamak üzereyim diye mesaj attı dün akşam öyle konuştuk ama ne bielyim konuşunca kısa kesiyo gibime geliyo napayım sence abla akıl ver
- +1 yıl
Yeni bir yere gittiğinden dolayı boşluğa düşmüş olabilir gözlemle bakalım. 1 haftada dediğim değişimleri hemen gözlemleyemezsin daha ortamlara girmemiştir
Soran+1 yılyok zaten derslere bile başlamamış peki ben bunları desemmi ya beni takmıyosun falan diye
- +1 yıl
Şu an sırası değil kız kendine yeni bir yaşam kurmaya çalışıyor dili farklı, evi yok. Kendini bir yola koyması gerek hak vermelisin. Onu anladığını söyle. Desteğine ihtiyacı var, bunu söylersen kendinden uzaklaştırırsın
Soran+1 yılanladım abla saol öyle yapıcam yardıma ihtiyacım olunca tekrardan yazcam sana :)
- +1 yıl
Tamam hiç çekinme ☺️
Soran+1 yılabla kız arkadaşım dün aradı ayrılmak istedi sebebini öğrenmek istedim bana tartışmalara dayanamıyorum biz senle çok hızlı başladık birbirmixi tanıyamadık sana olan sevgim daha fazla artmıyor. ben hemde artık yurtdiında kalcam dedi 4 yıl. üstelik ailesi bu konulara dsert bende bana asıl sebebi söylemessrn sana hakkımı helal etmiyorum dedim. oda ailem beni evr kapatır ben baskıya gelemiyorum dedi. ağladı telefonda konuşurken. ordada elleri titriyprmuş ve daha ev bile bulamamış kız arkadaşının yanında kalıyorum diyo. bende teşefonu kapattım dün bugün mesaj attım nasılsın diyr bana beni kafana takma iyiyim konuştuğmzda herşey bitmişti dedi. bende bunları her dakkka seni seviyorum diyen kızmı diyor dedim evet ben diyorum dedim oda engelledi sence ne olabilir abla
- +1 yıl
Gözü açılmış ben bu kadar çabuk beklemiyordum
Soran+1 yılabla gözü açılmış derken biraz açık der misin
- +1 yıl
Oradaki insanların rahatlığını görmüş baksana orada kalmak istiyor. Onlar gibi rahat ilişki yaşamak istiyor sen buradayken o ilişkiyi yaşayamaz
Soran+1 yılabla peki pişman olur mu? ya da geri döner mi? dönerse nasıl
- +1 yıl
Dönerse kabul etme kendini düşün ablam. Senin kalbini kırmak bu kadar kolay mı hadi kırdı gönlünü almak bu kadar kolay mı? Çok şey görmüş biri olarak söylüyorum sana bunları
- +1 yıl
Daha genceciksin bir kız uğruna kendinden ödünler verme kendini değersizleştirme
Soran+1 yılpeki abla bana dediki aklın kalmasın kimsryle bişey yaşamıycam kimsr olmayacak hayatımda geldiğimdr seni görmeye gelicem dedi bende gelme dedim sence biri olur mu hayatında. yabi buraya martta gelicek sene sonu tekrardan kalmak için gidicem dedi
- +1 yıl
Ona hiç bir şey diyemem olur ya da olmaz önceden kestiremeyiz. Senden ayrılıp seni köşede tutmaya çalışıyor buna izin verme
Soran+1 yılya ama köşedr tutsa engeller miki abla?
- +1 yıl
Sizden sezdiğim şu o kıza öyle bir güven vermişsin ki geri dönmek istediğinde evet diyeceğini biliyor
Soran+1 yıloda benze bişey dedi. 3 ayda bana bu kadar bağlanman bana garip geliyo dedi. ben sana karşı sevgimi arttıramıyorum ailem seni öğrendi evde kıyamet koptu artık olmaz diyo anlamadım hiçbişey valla
- +1 yıl
Seni sevemiyorum aşırı bağlanman beni korkutuyor demiş seninle gelecek düşünmüyor ailes öğrendiği için çabuk bitirmiş. Aileye ciddi ilişkisini açar kızlar
Soran+1 yılanladım abla ne diyim gelince görücem ne yapıcak
Soran+1 yılama banada hep senle yaşlanmak istiyorum dalan diyordu hep evlilikle ilgili konuşuyordu
- +1 yıl
Boşluktaymış
Soran+1 yılonları bana derken mi?
- +1 yıl
Evet hayatında biri olsun istemiş uzun bir süre sen aşırı ilgiyle gelmişsin ne yapacağını şaşırmış mutlu olmuş. O kişi sensin sanmış araya mesafe girince yanıldığını anlamış
Soran+1 yıldönüncede pişman olmaz o zaman ne diyim. saol abla herşey için
- +1 yıl
Kimseden ilgi göremezse sana geri döner kabul etme.
Soran+1 yıltamamdır abla çok saol herşey için
- +1 yıl
Rica ederim konuşmak istersen hep buradayım
Soran+1 yılabla meraba ben kızı engellemiştim 2-3 gün önceden yazdıktan sonra bir daha yazma demişti bana. dün oda beni engelledi bugün kaldırdı engeli sence neden olabilir?
- +1 yıl
Alışkanlık öyle kal istememiştir
Soran+1 yılanladım abla saol
Soran+1 yılabla ayrılmıştık 2 gün önce mailden mesaj attı o seni sevmiyorumlar sevgim azaldılar seni kendimden soğutmak içindi falan diye hala seni seviyorum şarkılarımızı dinliyorum aklıma sen geliyosu diyo. biz gitmeden ailem öğrendi bizi sana diyemedim dedi ailrsi kesinliklr bitirmemizi istiyormuş oda ailemle aramız kötü yapamam güvenlerini kaybedemem falan dedi bugün konuştuk bana bıral dedim yok dedi dün gene aynı şeyi dedim nuh diyo peygamber demiyo bitti artık diyo üstelik 3 gündür kendisi yazıyo konuşmamaız lazım diye npabilirim sence?
- +1 yıl
Hiç üstüne düşme bitti diyorsan bitmiştir artık de. Bakalım kabullenecek mi?
Soran+1 yılabla bişey diyemedim valla en son sinirlendim bişeyede yanaş bir insan bu kadar ümitsiz olamaz diye görüldü atmış. onun son görülmelerine sürekli baktığımı söyledim son görülmesini kapatmış bana en son artık bitti lütfen yazma bende artık ağlamak istemiyorum dedi. anlamadığım bişey var gitmeden önce ortak arkadaşlarımıza ona dikkat edin yanına kızlar yaklaşmasın, onu çok seviyorum ayrılırsa kaldıramam falan demiş. bana giderken eğer benden ayrılırsan döndüğünde karşında şeytan bulursun senden tek istediğim döndüğünde hala beni seviyor olman falan demişti yani madem ailesi gitmeden 1 hafta önce öğrendi bana niye böyle davrandı. en son telefon konuşmamızda kavga ettik oda bana sen beni ne olarak görüyorsun adını çıkaramıyorum falan demişti gülerek bende takılmalık mı demiştim adını çıkaramadığın şey oda gene gülerek öylemi görüyon demişti bende saçmalama dedim acaba buna mı taktıda bıraktı? ya da o döndükten sonra ben haziranda yurtdışına gidicem oda ben almanyaya gidicem dedi ben
Soran+1 yılbende ne farkeder ha ikimiz türkiyede ayrı olmuşuz ha yurtdışında çok anlamsız falan dedim buna mı bozuldu? ya cidden hiçbirşeyi aklım almıyo aynı gece seni seviyorum diye mesaj atan kız sabah neden ayrılır çünkü aynı gece keşke burda olsan diyodu. gerçek sebebi ailesi mi onuda bilmiyorum ya valla işin içinden çıkamıyorum abla ya
- +1 yıl
Sen bırak bu kızı seni elinin altında bilmiş oynuyor seninle. Ailesi istemese bile sen burada o uzaktayken devam etseniz haberleri olmaz bu bir bahane. Giderken söylemiş olduğu sözlerin gidince bir anlamı kalmamış. Sen gideceksin diye ayrıldığını da hiç sanmıyorum ayrıca o yüzden ayrıldıysa bile senin bırakman gerek sen onu beklerken o neden seni beklemiyor?
Soran+1 yılabla etrafımdakilerde aynı şeyidiyo ama o kadar vakit geçirdim hiç öyle biri olduğuna inanmıyorum nedense attığı mesajlar söyledikleri falan cidden çok çaresiz kaldım bapcağımı bilmiyorum o kadar bağlanmışjmki kopamıyorumda
- +1 yıl
Uzakta iken kopman daha kolay olur bu fırsatı değerlendir. Yazma, yazarsa cevap verme
Soran+1 yılgururundan yazmaz hayatta zaten
- +1 yıl
Sen de yazma. Tut kendini inceldiği yerden kopsun. Durup dururken senden ayrılan insanın seni sevdiğine nasıl inanırsın?
Soran+1 yılaileyi sebep gösteriyo ısrarlano yüzden bir tarFım inanmak istiyo ama senin dediğinde var tabi aklımda abla
- +1 yıl
Barışıp barışmamak sana kalmış senin hayatın. Bir abla tavsiyesi olarak sana şunu söyleyebilirim eğer seni seviyorsa bırak o çabalasın sen ona tekrar gitme
Soran+1 yıltamamdır abla saol herşey için
Soran+1 yılabla yine rhatsız ediyorum ama ben normalfr whatsaba hiç foto koymazdım bugün ilk defa kendi fotomu koydum benim kızda bugün herşeyini kaldırmış ortak arkadaşımıza sordum onda gözüküyo herşey bu sabaha kadsr bendrfr gözüküyprdu acaba engelledimi yoksa sildi mi ya neden yaptı sence fikrin varmı?
- +1 yıl
Mesaj atmadan anlayamazsın onu sakın mesaj atma 😒 Bakmayı da bırak hayatına bak artık
Soran+1 yılgazarmı acaba
- +1 yıl
Hala bu kızı istemene şaşıyorum şu an. Yazmaz ablam senin yazacağından çok emin. Yazarsa da kendini hatırlatmak için yazar. Senin sevdiğin kadar sevmiyor seni
Soran+1 yılabla hem çok seviyorum hemde çok pişmanım ona karşı. ona sevgimi hiç belli edemedim ben her tartışmamızda ben ona ayrılırız diyordum oda bak banaböyle deme ben ciddiye alıp desem nolcak halimiz diyordu. o sürekli beni düşünüyordu herşeyimi önemsiyordu bense onu hiç önemsemedim. o beni öperken bile öpmüyordum onu hatta kaç defa ağlayacak duruma gelip bana sen beni sevmiyor musun diyordu. ayrılma meselesi gündeme gelimce kurtuluyorum diye seviniyosun demi diyordu. yani ben onu çok sevmeme rağmen belli edemedim hiç bunun pişmanlığı var içimde hemde çok fena bir şekilde acı çekiyorum. şimdi hadi unutayım diyorum yoluma devam edeyim diyorum biriyle sevgili oldum ona iyi davrandım böyle olmadım diyeyim bu sefer bu kız haksızlık etmiş gibi hissedicem hep içimde yara olarak kalacak. biliyomusun ayrılmadan önceki akşam alkol almıştı kavga etmiştik bu yüzden bana ağlayarak seni çok özlüyorum demişti yanımda ol demişti ben yine aptalca cevaplar verdim bu kadar peşinden koşmamın sebebi bu işte
- +1 yıl
Kızı kendinden sen uzaklaştırmışsın demek ki. Soğumuş senden. Geç kalmışsın
Soran+1 yılöylemi dersin yazar mı yazmaz mı diye bekliyorum hep. ama madem soğumuş olabilir neden bana öyle diyordu seviyorum diye. neden yeminler ederek ailem öğrendi diyordu bir sürü soru var kafamda
- +1 yıl
Kadınlar en son ana kadar sevdiğini söyler soğusa bile seni gözlemler eğer senden bir karşılık göremiyorsa birden gider gittiğinde sevginin zerresi kalmamıştır
Soran+1 yılbitti yani o zaman başka şansım kalmadı benim. ne kadar yazsamda etsemde yok yani
- +1 yıl
Aranızdaki ilişkiyi tam olarak bilmem. Anlattıklarından yola çıkıyorum
Soran+1 yılanladım abla saol umarım yazar dicemde silmiş zTem bni
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
+1 yılEger kiz arkadasin sana sadik degilse, senle ayni evde oturursa bile seni aldatir. Yok seni gercekten seviyorsa, dunyanin neresine gitmisse gitsin senin icin hic suphe olmaz.
18 Yorumla
Soran+1 yılpeki sorayım mı ona giderken sana güvenebilir miyim diye
- +1 yıl
Boyle soruyu soruyorsan demekki iliskiniz daha yeterince olgunlasmamiz
Soran+1 yılsen olsan napardın
- +1 yıl
Sen en iyisi soyle yap. O gitmeden once ona guzel bir surpriz yap. Bir yerlere gotur, gezin, birlikte zaman gecirin. Kiz arkadasina onu cok ozleyeceyini soyle. O dondukten sonra ne yapacaginiz planlayin birlikte. Gitdikden sonrada hep skyp''la konus. Ama sakin sanki ona guvenmiyorssun gibi davrama. Yurd disindaykenda skypla ara konus, ama sakin bikdirma. Onun yurd disinda egitim icin gitdiyine muluymussun gibi davran.
Soran+1 yılöyle davranıyprım zatende dün ekşiyi okudum aklım durdu
- +1 yıl
Senden bu kadar arkadasim. Gerisi kizin insafina
Soran+1 yılanladım abi saol
- +1 yıl
Sen sagol kardes
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen güvenmiyorsun karşı tarafa ki böyle soru soruyorsun güvensen aklına bile gelmez bu tarz soru ek olarak karşı tarafta sana bu güveni vermemiş olabilir
14 Yorumla
Soran+1 yıl
peki sorayım mı ona giderken sana güvenebilir miyim diye
Cevap sahibi+1 yılİlişkiniz ne kadarlik?
Soran+1 yıl3 aylık
Cevap sahibi+1 yılKarşı tarafı biraz olsun tanimissindir bunun kararını sen alacaksın kendine sor güven konusu eksik mi diye sorgula kendini kararını sev ver
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Bende gidiyorum sevgi oldukça bir şekilde halledilir
13 Yorumla
Soran+1 yıl
peki sorayım mı ona giderken sana güvenebilir miyim diye
Soran+1 yılkız bursaylen hiç şüphe yok ama ekşide falan o kadar şey okudum ki beynim durdu ağlayacak duruma geldim
Gizli Üye(25-29)+1 yılHmm güzelse yaşar tabi sosyalleşir bayaa
113 Yorumla
Soran+1 yılemin misin ya
Cevap sahibi+1 yılKızın yapısı nasıl alkol filan alır mı ya da mayo şort tarzı şeyler giyer mi ya da daha mazbut utangaç bir kız mı dicem de Erasmusa giden kızlar biraz sosyal flörte yatkın oluyor
Soran+1 yılalkol bugüne kadar sadece 2 defa almış oda şarap ailesinin yanında. genelde pantolon giyer sadece tatilde şort giyier o kadar
Cevap sahibi+1 yılÜzüldüm gerçekten seviyorsun ama bu güzel kızların aklına hocalar giriyor hep gel Erasmus yap filan diye kızları bozuyorlar hep Erasmus ucuz yollu yurtdışına çıkma şeyi zaten eğitim dersle alakası yok ben çirkin olduğum için Erasmus yapmadım beni barındırmazlardı
Cevap sahibi+1 yılO partilerde bol alkol olur alkol onu bozabilir
Soran+1 yılanladım saol
Cevap sahibi+1 yılİtalya ya gidecekse üzüldüm oranın erkekleri Türklere benzer abaza yav şaktır
Soran+1 yılsen gittin mi. ne yani kesin yapar mı. yakışıklılar mı
Cevap sahibi+1 yılEvet yakışıklılar arkadaşım gitti İtalya ya erkekler her kıza iltifat edip iyi davranıyormuş
Cevap sahibi+1 yılKızın ingilizcesi iyi mi
Soran+1 yılbaya iyi odabgiderken sevgilisi varmıydı. bişleyler yaşadımı
Cevap sahibi+1 yılVardı yaşamadı çünkü çok yav şak bulmuş afedersin
Soran+1 yıliyi bak yaşamamış işte
Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Ohoo senin hatun her gün pompa benden demesi 😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yıllan bir yürü git
+1 yılBaktık bakalım
00 Yorumla
+1 yılArkadaşına güven
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİllaki girer
03 Yorumla
Soran+1 yılkardeşim lütfen makara olsun diye deme çok kötüyüm nasıl eminsin
Cevap sahibi+1 yılOralarda gözü açılır. benim sümsük yiğenim amerikada kaldı kız başına... ordan pay biçiyom
Soran+1 yılanladım eyv
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat