Aşk İlişkileri Her sey dis gorunus mu olmus? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yarin bir gun disimi duzeltsem kizlar gelse o zaman onlari var ya sever miyim sizce he hayatimi karartti turk kizi kendileri de guzel degil hep estetik makyaj ama sekilcilik yapiyor hepsi Güncellemeler+1 yıl Kizlar yasamayi bike hajetmiyor gostericem onlara Güncellemeler+1 yıl Lan allahsizlar hayat size kolay Her sey dis gorunus mu olmus? Cevapla Makyaj Soruları Estetik Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
promidin63 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Eger çok göz önünde bir özelliğin yoksa evet dış görünüş her şey 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O halde kizlara gunun gostericem Yorumla promidin63 +1 yıl Evet dış görünüş önemli olabilir ama kendini sevdirirsen onemsizlesir Yorumla
Cxydydyxtdd Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Aynen öyle yakışıklı olmayan ve 1.80 altı erkeği hiçbir kız sevmez 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O zaman yasamayi haketmiyorlar Yorumla
hannef Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Evet dis görünüş olmadan diger hicbir ozelligi merak etmiyoruz 0 10 Yorumla Soran +1 yıl O zaman yasamayi haketmiyorsunuz Yorumla hannef +1 yıl Benim yaşama hakkimi sen mi belirliyorsun ezik kamil Yorumla Soran +1 yıl Sen niye secemedigi bir konudan yargiliyorusn eźik sensin karaktersiz pu*t Yorumla hannef +1 yıl Annendir Yorumla Cxydydyxtdd +1 yıl En azından dürüstün diğer kızlar önemli olan karakter diyor yalan halbuki Yorumla hannef +1 yıl @Cxydydyxtdd kuyruklu yalan Yorumla Soran +1 yıl @Cxydydyxtdd yav bu cirkin durust olsa ne olur hem karaktersiz hem cirkin anca kullanirlir bu obje Yorumla hannef +1 yıl Ezik kamil sen benim hakkimda konusamazsin. Besmele cek ismimi anmadan Yorumla Soran +1 yıl Ne diyon lan ahahah Yorumla Soran +1 yıl Euzu besmele cekim de bari vesvese verme puahahaha Yorumla
Stripe Takip Et Bilge Yaş: 26 +1 yıl Yabancılarda da var bu, buradakiler gibi kokoş olmasalar da 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hem dış görünü hem para olmuş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yazik ya insani secemedigi konulardan yargilamak ne ya insanlik mi bu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eger çok göz önünde bir özelliğin yoksa evet dış görünüş her şey
O halde kizlara gunun gostericem
Evet dış görünüş önemli olabilir ama kendini sevdirirsen onemsizlesir
Aynen öyle yakışıklı olmayan ve 1.80 altı erkeği hiçbir kız sevmez
O zaman yasamayi haketmiyorlar
Evet dis görünüş olmadan diger hicbir ozelligi merak etmiyoruz
O zaman yasamayi haketmiyorsunuz
Benim yaşama hakkimi sen mi belirliyorsun ezik kamil
Sen niye secemedigi bir konudan yargiliyorusn eźik sensin karaktersiz pu*t
Annendir
En azından dürüstün diğer kızlar önemli olan karakter diyor yalan halbuki
@Cxydydyxtdd kuyruklu yalan
@Cxydydyxtdd yav bu cirkin durust olsa ne olur hem karaktersiz hem cirkin anca kullanirlir bu obje
Ezik kamil sen benim hakkimda konusamazsin. Besmele cek ismimi anmadan
Ne diyon lan ahahah
Euzu besmele cekim de bari vesvese verme puahahaha
Yabancılarda da var bu, buradakiler gibi kokoş olmasalar da
Hem dış görünü hem para olmuş
Yazik ya insani secemedigi konulardan yargilamak ne ya insanlik mi bu
dış görünüş para